GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθεια σε πυρόπληκτους...

Από την Χριστινα Ξαβιαρα Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους πως βρεθήκαμε μπροστά σε μία τόση οικολογική καταστροφή, με τις καταστροφι...

Από την Χριστινα Ξαβιαρα

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους πως βρεθήκαμε μπροστά σε μία τόση οικολογική καταστροφή, με τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βορειανατολική Αττική! Κι έπειτα τόσος πόνος και υλικές απώλειες… Τουλάχιστον, μέσα σε αυτή την τραγωδία υπήρχαν κάποιοι που προσέτρεξαν να βοηθήσουν τους πληγέντες. Για παράδειγμα, άκουσα ότι εθελοντές, εργαζόμενοι από την 3E διένειμαν περισσότερο από 10.000 λίτρα νερό για την κάλυψη των πρώτων αναγκών των πυρόπληκτων. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπράβο και σε αυτούς και στην εταιρεία που αγκάλιασε την πρωτοβουλία!

11 σχόλια

  1. Επιτέλους απαλλαγήκαμε από τη μάστιγα που ονομάζεται Δάσος. Καταρχήν απαλλαγήκαμε από αυτά τα πεύκα που εδώ και χρόνια μας εκνεύριζαν με το ενοχλητικό ρετσίνι που κολλάει στα μαλλιά και τις χιλιάδες πευκοβελόνες που καταστρέφουν το καταπράσινο γκαζόν μας. Είναι ωραίο να κάθεσαι με το γιο σου στην κορυφή του βουνού και να αγναντεύεις τον ορίζοντα χωρίς τα πανύψηλα δέντρα να σου κόβουν τη θέα. Θα καταφέρουμε επιτέλους να χτίσουμε ένα δρόμο της προκοπής και δεν θα γρατζουνάμε κάθε τόσο την Καγιέν...

    ούτε θα τρέχουμε κάθε λίγο για καινούριες αναρτήσεις.

    Ίσως ανέβει λίγο η θερμοκρασία αλλά πως αλλιώς θα αποσβέσουμε το καινούριο κλιματιστικό που αγοράσαμε με την επιδότηση. Μπορεί να αδειάσουν οι υδάτινοι αποταμιευτήρες αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να πίνουμε νερό από τη βρύση. Θα εξαφανιστούν σίγουρα όλα τα ενοχλητικά πουλιά που μας κουτσουλάνε,και τα ελάφια και λαγοί και οι αλεπούδες που έτσι κι αλλιώς δεν τα βλέπαμε και ποτέ.

    Θα χτιστούν νέα σπίτια, θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι και η οικονομία θα αρχίσει και πάλι να κινείται Η Αττική θα γίνει πιο φιλόξενη και θα απλωθεί σε κάθε άκρο επιτρέποντας σε όποιον το επιθυμεί να κατοικήσει στον ευλογημένο αυτό τόπο.
    Το μόνο που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό είναι που θα βρεθούν τα 8 εκ. άνθρωποι που προβλέπει το τελευταίο πολεοδομικό σχέδιο.. αλλά για αυτό έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Κάτι θα σκεφτεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσβησαν οι φωτιές, οπότε ας ετοιμαστούμε για καταιγισμό επικρίσεων κατά της κυβέρνησης από σήμερα. Για την ελληνική πολιτική ζωή, και αυτή η μικρή καθυστέρηση, κάτι ήταν! Όχι ότι ανέβηκε αίφνης το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού μας-όχι βέβαια! Απλώς, τα κόμματα-και ειδικά το ΠΑΣΟΚ-είδαν ότι είχαν μεγάλο κόστος το 2007, όταν χτυπούσαν την κυβέρνηση την ώρα που συνεχιζόταν η μάχη με τις φλόγες, και αποφάσισαν τώρα να αλλάξουν στάση. Το "εμπάργκο" έσπασε χθες μόνον ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος "τα έριξε αγρίως" μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Μega. Σήμερα πιθανότατα θα μιλήσει ο Παπανδρέου, και συνεπώς θα δοθεί "πράσινο φως" και στα άλλα στελέχη. Σε 2 ώρες έχει συνέντευξη Τύπου η Παπαρήγα, ενώ αναμένεται και παρέμβαση Τσίπρα! Αρχίζει το πάρτυ στην καρβουνιασμένη γη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΜΕΣΑ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ.
    ΓΙΑ.....ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ.
    ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ.
    ΣΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝ
    ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ.

    ΔΕΜ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΜΑς ΒΓΗΚΑΝ ΥΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    3ΟΡΟΦΕΣ ΚΑΙ 4ΟΡΟΦΕΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΜΕ ΠΥΡΓΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πληρώσει τη νύφη της οικολογικής καταστροφής ο Μαρκογιαννάκης; Μάλλον! Φαίνεται ότι ο Παυλόπουλος κατάφερε να του χρεώσει όλη την ανεπάρκεια στον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων και να τον βγάλει...από την πρίζα! Θυμάστε που χθες, μόλις βγήκαν από το Μέγαρο Μαξίμου, σας λέγαμε ότι συνέβη το πρωτοφανές; Άφησε ο Παυλόπουλος τον Μαρκογιαννάκη να μιλήσει πρώτος! Και τί επισημαίναμε; Ότι θέλει-με τον τρόπο αυτό- να δείξει στον κόσμο, τον έχοντα την επιχειρησιακή ευθύνη! Τον πολιτικό υπεύθυνο, με άλλα λόγια. Έτσι, έλυνε και με τον κόμπο που του δημιουργούσε στον λαιμό ο Μαρκογιαννάκης, όλους τους τελευταίους μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε και σήμερα (αλλά τώρα κάνει την πάπια);

    Καψαμπέλη, γράψε και ένα αρθράκι, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).

    Γελάς μαλακισμένο έ;

    Και εγώ γελάω, όλοι γελάμε, όχι μόνο με αυτά που λές αλλά και με αυτά που ΔΕΝ ΛΕΣ, πουλημένε πράσινε χαζοβιόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ας ετοιμαστούμε όλοι να ξαναβάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη, όχι για να γίνουν έργα υποδομών που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά για να ξαναπληρώσουμε τα καμένα της Αττικής. Μια ζωή τα καμένα και τα σπασμένα πληρώνουμε... Ας σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι να γίνουμε κομψότεροι. Άλλωστε τα περιττά κιλά βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Οι προχθεσινοί καταπατητές των οποίων τα χθεσινά αυθαίρετα κάηκαν πρέπει ν’ αποζημιωθούν από εμάς τους υπόλοιπους που ήμασταν δειλοί και δεν είχαμε σπεύσει μετά από τις προηγούμενες πυρκαγιές να περιφράξουμε κομμάτι καμένης γης για να χτίσουμε το αυθαίρετό μας στους λόφους της Αττικής. Εμείς αρκεστήκαμε να εισπνέουμε το καυσαέριο της τσιμεντούπολης. Άλλωστε, συνηθισμένοι είμαστε οι νομοταγείς να πληρώνουμε για τις αυθαιρεσίες και τη φοροκλοπή των πονηρών ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ (2) ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - PRESS

    1) ΠΡΩΤΟΝ.
    ΟΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

    2) ΣΒΥΣΙΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ !

    παμε για την αποκατάσταση τώρα....
    ΤΖΑΚΟΥΖΙ - ΣΑΟΥΝΑ και ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑΡΑ.
    θα ΤΑ πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

    77.200 τόνους νερού έριξαν τα καναντέρ.

    Στις 641 εξόδους των αεροσκαφών Canadair (CL-215 & 415) και στις 12900 αφέσεις νερού συνολικά, ρίχτηκαν 77200 τόνοι νερού.
    Και αυτό έγινε μόνο στο διάστημα από 22 έως και 25 Αυγούστου στις έξι ώρα το απόγευμα.
    Η απορία μου είναι άλλη, πόσες...
    ...πισίνες στην Εκάλη και στην Πολιτεία γεμίζουν μ' αυτούς τους τόνους νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΦΩΤΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.

    Οι συνήγοροι του Χριστοφοράκου διαψεύδουν το «Βήμα»

    Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009, 18:43

    Το ΠΑΣΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την απάντηση που έστειλε ο Στεφάν Κουρσέβε, δικηγόρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, στην επιστολή του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ο Γιάννης Ραγκούσης καλούσε τον πελάτη του να παράσχει το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της γερμανικής Δικαιοσύνης.

    Το κείμενο της επιστολής του κ. Κουρσάβε έχει ως εξής:

    «Αξιότιμε κ. Ραγκούση,

    Επιβεβαιώνουμε δια της παρούσης την παραλαβή της επιστολής σας της 18.08.09, με την οποία ζητάτε πληροφορίες για υποτιθέμενες πληρωμές της SIEMENS Α.Ε στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε μια δήθεν δήλωση που έκανα στην ελληνική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

    Σχετικά πρέπει να επισημάνουμε ότι, δεν δώσαμε ούτε στις 11.08.09, ούτε σε άλλη ευκαιρία στην αναφερθείσα εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της, εγκεκριμένη συνέντευξη του περιεχομένου αυτού, ότι θα ήμασταν σίγουροι, για το ότι ο πελάτης μας θα παρείχε αναλυτικές πληροφορίες, όταν απευθυνόταν σε μας σχετικό αίτημα.

    Επειδή δυστυχώς δεν διαθέτω γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορώ να αντικρούω εσφαλμένες αναφορές.

    Εμείς απλώς δηλώσαμε στη ελληνική κρατική τηλεόραση, ότι θα διαβιβάζαμε στον κ. Χριστοφοράκο κάθε μορφή γραπτού αιτήματος εκ μέρους τρίτων και ότι απορούμε για το ότι έως τα μέσα Αυγούστου 2009 δεν απευθύνθηκαν κανενός είδους ερωτήματα. Το αν βεβαίως ο κ. Χριστοφοράκος θα απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, επαφίεται αποκλειστικά σε δική του απόφαση.

    Παρακαλώ να έχετε κατανόηση ότι σε υποθέσεις πελατών που αφορούν εκρεμμούσες διαδικασίες ενώπιον των γερμανικών δικαστικών αρχών δεν μπορούμε να κάνουμε κανενός είδους δηλώσεις σχετικά με τον πελάτη μας ή πόσο μάλλον να δώσουμε πιθανά αποδεικτικά στοιχεία και ότι συστήσαμε στον κ. Χριστοφοράκο εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων να μην κάνει κανενός είδους δηλώσεις.

    Από τα παραπάνω εξαιρούνται μόνο δηλώσεις Τύπου, ρητά χαρακτηρισμένες από εμάς ως τέτοιες και εγκεκριμένες ή τοποθετήσεις στο πλαίσιο τηλεοπτικών συνεντεύξεων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Περικλης Κοροβεσης

    στο "μπλου σκαι"

    μιλησε για ολους και για ολα

    σοβαρος μορφωνενος μετρημενος

    τον εβλεπες και τον σεβοσουν
    Να ενας για Προεδρος δημοκρατιας

    Και μετα ειδαμε την Διαμαντοπουλου με το νεο συνολακι-μιζα να κοπτετε δηθεν για τους 20.000 αποτυχοντες των πανελληνιων!!

    Μα που ειναι και η Δαμουνκη που καηκε η βιλλα της να μας πει για τους ρασοφορους?? Μαλλον ακουσε για διαγραφη απο τον δρ Κουτσουκο και εμεινε στον πατο της θαλασσας στην Παρο...για παντα

    Τηλεθεατες ...για λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση