GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη ομολογία...

, Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος . Το βάθος της θρασύτητας και της σιγουριάς της ατιμωρησίας που χαρακτηρίζει την σημερινή ελληνική κοινωνί...

,
Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
.
Το βάθος της θρασύτητας και της σιγουριάς της ατιμωρησίας που χαρακτηρίζει την σημερινή ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε δυσθεώρατες διαστάσεις. Με την περίεργη υποστήριξη των πλέον ακραίων εθνικιστικών στοιχείων της χώρας εμφανίσθηκε δημόσια κάποιος δημοσιογράφος και ανέλαβε την ευθύνη της στρατολόγησης ελλήνων εθελοντών στον πόλεμο της Βοσνίας. Κατόπιν συνεννόησής του μάλιστα με το Σερβικό στρατιωτικό επιτελείο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, προώθησε την ένταξή τους στις γενικές πολεμικές προσπάθειες των παραστρατιωτικών δυνάμεων των μετέπειτα εγκληματιών πολέμου Μπλάντιτς και Κάρασιτς στη Βοσνία.
Αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει δεν είναι η μήνυση που ο κύριος αυτός υπέβαλε σε βάρος του δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας κ. Τάκη Μίχα. Δεν διάβασα το άρθρο στο οποίο...

αναφέρεται και κατά συνέπεια δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τα έχασα όμως από την ανακοίνωση του μηνυτή που έφθασε στα χέρια μου. Ούτε λίγο ούτε πολύ ομολογεί πως αυτός στρατολόγησε τους έλληνες εθελοντές (με ποιανού την εξουσιοδότηση και με ποια συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές;) Συμφώνησε με το Σερβικό επιτελείο να μην μετέχουν σε μάχιμες μονάδες (δηλ. σε τι μονάδες ακριβώς μετείχαν αφού ήσαν οπλισμένοι; Kαι ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει γι’ αυτό πέραν του λόγου του στρατολόγου τους και της «συμφωνίας κυρίων» με τους στενούς συνεργάτες εγκληματιών πολέμου;)
Mετείχαν, μας διαβεβαιώνει ο ίδιος, οι έλληνες εθελοντές στην κατάληψη της Σρεμπρένιτσα. Αλλά δεν είχαν σχέσεις με τις σφαγές. Πως μπορεί κάτι τέτοιο να αποδειχθεί; Θυμίζω πως στην Ελλάδα ανακρίνονται πολίτες απλά και μόνο επειδή το όνομά τους αναφέρεται σε υποκλεμμένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις υποδίκων. Τι γίνεται όταν σφαγείς σε χρησιμοποιούν αλλά απλά διαβεβαιώνουν πως δεν θα λάβεις μέρος στα εγκλήματά τους;
Παραδέχεται άραγε ο ίδιος πως έγιναν σφαγές; Γιατί και οι Μπλάντιτς – Κάρασιτς δεν αποδέχονται τις σφαγές. Ομιλούν μόνο για «επανακατάληψη» της πόλης. Από την άλλη μεριά υπήρχαν συνεντεύξεις των εθελοντών σε ελληνικές εφημερίδες (που κατατέθηκαν στην ελληνίδα εισαγγελέα που είχε αναλάβει να διερευνήσει το θέμα), με περιγραφές του τρόπου που μάχιμοι μουσουλμάνοι αντιδρούσαν στις επιθέσεις τις δικές τους. Πως τα ήξεραν αυτά αν δεν μετείχαν σε «μάχιμες μονάδες»;
Αλλά και η περιγραφή της ενεργητικής συμπαράστασης του Α. Παπανδρέου και του Πασόκ στον Κάρασιτς είναι αρκετά αποκαλυπτική. Διότι εμφανίζει ένα ελληνικό κόμμα εξουσίας να συμπράττει με τους διωκόμενους από το Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ενδεχόμενο είναι μετά από όλα αυτά το διεθνές δικαστήριο να ενδιαφερθεί για όσα διαπράχθηκαν στην Ελλάδα τα χρόνια εκείνα. Αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη έχει μπροστά της καινούργια στοιχεία (ομολογίες σύμπραξης στη σύσταση ομάδων εθελοντών που πολέμησαν στο πλάι του διωκόμενου Μπλάντιτς) για να προχωρήσει ουσιαστικά τις έρευνές της. Θυμίζω πως στην Ολλανδία φυλακίστηκαν στρατιώτες επειδή απλά και μόνο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την εξόντωση των μουσουλμάνων. Στην περίπτωση που παραστρατιωτικοί εθελοντές συμπαρατάχθηκαν με τους σφαγείς τους τι ευθύνες υπάρχουν;
Και κάτι τελευταίο για τους υποστηρικτές, κατά δήλωσή του βέβαια, του περί ου ο λόγος στρατολόγου. Πως είναι δυνατόν οι μαχητές για την αποκλειστική κατοχύρωση από την Ελλάδα του ονόματος της Μακεδονίας να στηρίζουν την εμπόλεμη σύμπραξη ελλήνων με τους Σέρβους, που πρώτοι απ’ όλους αναγνώρισαν την ορθόδοξη βέβαια – αυτό να μην το ξεχνάμε - «Δημοκρατία τη Μακεδονίας»; Κι αν η κοινή αφετηρία μια τέτοιας στάσης είναι απλά ο αντι-αμερικανισμός να θυμίσω απλά πως αυτός, σαν πολιτική έκφραση, δεν ισχύει πλέον στην σημερινή Σερβία. Μείναμε πίσω, μείναμε μόνοι, κύμβαλα αλαλάζοντα σε γυμνούς τοίχους- που δεν τα ακούει κανείς.

20 σχόλια

  1. Πέστα Ανδριανόπουλε με τους ελληνο-ναζί εγκληματίες πολέμου...

    Το θράσος περισσεύει σ' αυτή τη χώρα. Ήρθε η στιγμή όμως να μιλήσει η Χάγη.

    Οι κύριοι Παπαθεμελής και "Ζουράρις" που πολιτεύονται αγκαζέ με τον συγκεκριμένο εγκληματία κο Βιτάλη, τι έχουν να μας πουν επί τούτου; (όταν ο παπαθεμελής επιστρέψει από τις παρελάσεις ανθρώπινων πτωματικών τεμαχίων και ο ζουράρις ξεμεθύσει για καμιά ωρίτσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ανδριανόπουλε,
    συνεχίζετε ν΄ αναρτάτε στό παρόν
    blog,τά όποια επιστημονικά κείμενα/σκέψεις σας.
    Καί απευθύνεσθε σέ ποιόν άραγε????
    Στόν Καψαμπέλη?????
    Κρίμα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδριανόπουλε, άδικα πασχίζεις να βγάλεις το άχτι σου που πλέον δε σε ψηφίζει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυμβαλο αλλαλαζων εισαι εσυ Ανδριανοπουλε,πιστος δουλος της νεας ταξης πραγματων και υπηρετης πολλων αφενταδων που σε μισθοδοτουν.Δεν φταις εσυ,ο Παπανδρεου φταιει,που με την επιλογη του να σε διορισει βουλευτη του ΠΑΣΟΚ,αποκαθηλωσε το μανδυα του νεοταξιτη και νεοφασιστα που φορουσες,αλλα και οι Πασοκοι φταινε που δεν σε πεταξαν απο το κομμα με τις κλωτσιες.Νουμερο,ε νουμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σώπα ρε Αδριανόπουλε που θίχτηκες,καλά έκανε ο Βιτάλης και βοήθησε τους Σέρβους, έναν γείτονα έχουμε που μας υποστηρίζει περισσότερο απο όλους τους άλλους, γιατί να μην τον βοηθήσουμε...
    Έτσι κι αλλιώς κι εσύ σαν μέλος της ΝΔ σκατά τα κάνατε τόσα χρόνια και μας φτάσατε σ'αυτά τα χάλια που έχουμε σήμερα, τολμάς και μιλάς κι όλας...άχρηστε πολιτικάντη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΕΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΠΗ ΧΟΝΔΡΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα μιλησει η Χαγη.
    Θα μιλησουν οι Ελληνες δικαστες και σε αυτους θα απολγηθει ο Μιχας.
    Οσο για σενα Ανδριανοπουλε σου εχω νεα : Τα αφεντικα σου ειναι μπλεγμενα απο το Ιρακ ως το Αφγανισταν και δεν εχουν καριο για τους δουλους τους στα Βαλκανια.
    Φωτια στα μπατζακια τους εχει αναψει και τις Χαγες ειναι καιρος να τις ξεχασουν.
    Οταν ολη η αντεθνικη παρεα μεινει χωρις ξενους προστατες απεναντι στο ελληνικο λαο θα γελασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΠΟΤΕ,ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ? ΜΟΝΟ ΟΙ...BLOOPERS TEAM ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ!

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PE KOLIMA O ANTHPOPOS O SAPON KAI KAPOIOI ALLOI EGKLIMAYIES DEN EINAI H KANO LATHOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Ανδρέα, δικαίωμα σου να διαλέξεις όποιον δρόμο θέλεις. Επί του παρόντος δικαιώνεσαι γιατί έχεις πλουτίσει, έχεις επιτύχει, γενικώς είσαι αξιοζήλευτος. Η μόνος λοιπόν αντίλογος για το αν σφάλλεις είναι μόνο φιλοσοφικός. Όμως σφάλλεις καλέ μου φίλε. οικτρά σφάλλεις γιατί δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία να το καταλάβεις πριν τις τελευταίες σου ώρες και τότε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Pesta re adrianopoule..! Eutuxws pou uparxoun oaseis logikhs mesa sthn erhmo ths paralogias pou epikratei sthn ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω ότι η δίκη κατά του Μίχα που ξεκίνησαν οι στρατολόγοι του Κάραζιτς θα γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος τους... Αν τους βάλουν δε στο μάτι οι Αμερικάνοι, δεν θα γλιτώσουν τη δίκη στη Χάγη... Οι μαγκιές θα πάψουν τότε και ο Παπατεμπελής θα κλάσει μαλλί! Καλά, ο "καθηγητής" Ζουράρις θα πάει στη Χάγη να τους διδάξει τον Θουκυδίδη κι έτσι θα αθωωθούν οι κατηγορούμνοι, λόγω βλακείας του μάρτυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανδριανόπουλε αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι εσύ έμεινες μόνος πίσω. Η Αμερική άλλαξε και δεν είναι πια στην εποχή του κυνηγιού μαγισσών των παλιότερων εποχών. Καλό ξύπνημα στο 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ
    ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΝΕΑΡΟΙ MΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΤΟΥΝ ΝΑ...ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΝ

    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kυριε Ανδριανοπουλε σας εχει ξεφυγει κατι συμαντικο.Οταν η περιβοητη Καρλα Ντελ Ποντε αποχωρησε απο το κατα τη γνωμη σας σοφο δικαστηριο της Χαγης αποκαληψε οτι σε πολη του Κοσσοβου στα συνορα με την Αλβανια αιχμαλωτοι Σερβοι χειρουργουνταν τους αφαιρουσαν τα οργανα και τα πουλουσαν!!οι απελευθερωτες ουτσεκαδες,αυτος ο κανιβαλισμος απο ποιο δικαστηριο θα τιμωρηθει?Δυστυχως απο κανενα γιατι η δικαιωσυνη κατανεμεται επιλεκτικα.Και αυτοι οι ανθρωποι που υποβληθηκαν σ αυτο το μαρτυριο πως θα αισθανονται?απο που θα δικαιωθουν?Σιγουρα παντως οχι απο ανθρωπους που σκεφτονται και δρουν σαν κι εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .Εθελοντες ήταν, κ. Ανδριανοπουλε, εθελοντες, αλλα ακομη και εν γνωσει των ελληνικων αρχων να ηταν αυτο, επισημως δεν τις εμπλεκει... Οσο για την ενεργο συμπαρασταση του ΠΑΣΟΚ και του Α. Παπανδρεου στον Καραζιτς, ε! αυτο ηταν μια πολιτικη επιλογη που ήθελε αρχ..., αναξαρτητα αν ηταν σωστη ή λαθος. Οσον αφορα το διεθνες δικαστηριο θα μπορουσαμε να το επικαλουμαστε σαν σημειο αναφορας στις αποψεις μας, αν αντιμετωπιζε με τον ιδιο ζηλο τους κοσσοβαρους εγκληματιες (Τσεκου) αλλα και τους υπεύθυνους του βομβαρδισμου του τρενου, ή αν διερευνουσε τις καταγγελιες της ιδιας της κ. Ποντε, οτι σερβοι υποβληθηκαν σε αφαιρεση και πωληση οργανων απο τους UCK. Εντυπωση μου προκαλει η ενοχληση σας, καθως γνωριζετε οτι εκει ειχαν συρρευσει μουσουλμανοι εθελοντες απο ολα τα μηκη και πλατη του ισλαμ και ειχαν κανει την συγκρουση, συγκρουση θρησκειων. ηθελε πολυ κουραγιο να παει καποιος εκει σαν εθελοντης. Κατ'αρχην επρεπε να εχει πολυ ευαισθητο αισθητηριο περι δικαιου, διοτι αυτοι που αδικηθηκαν ηταν οι σερβοι..Ενας τετοιος ανθρωπος δεν μπορει να κανει τερατουργηματα.. Με απογοητευσατε κ Ανδριανοπουλε, η ενοχληση σας, αποκαλυπτει τα συναισθηματα σας και τις επιλογες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικα εχεις τον τροπο να εκφραζεις την αντιδραστικοτητα που σε διακρινει επιλεγοντας θεματα που σχολιαζεις που ειναι αντιθετα στην συντριπτικη πλειοψηφια του λαου.
    Ειναι ενας τροπος και αυτος να ξεχωριζεις αρνητικα.
    Το εξαμβλωμα που λεγεται ΚΟΣΣΟΒΟ απο οτι αντιλαμβανομε σε βρισκει συμφωνο γιατι αυτη ηταν οι επιθυμια των πατρονων που υποστηριζεις και σαν πιστο σκυλακι ερχεσαι και επαναλαμβανεσαι με τον μεθυστακα πρωην προεδρο της usa.
    Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις απο ποια δικαστηρια ανθρωπινων δικαιωματων πρεπει να περασουν οι πατρονες σου και οι γκαιμπελισκοι σαν και σενα?
    Φτανει πια σε ταισανε αρκετα εσενα και κατι σαν και σενα ανα τον κοσμο να αραδιαζετε ηλιθιοτητες με στομφωδες υφος προσπαθωντας να αποπροσανατολισετε λαους και συνειδησεις απο τα πραγματικα αιτια που ειναι τα νυχια των γερακιων της ουασιγκτον και των συμμαχων τους.
    Δεν πειθετε κανενα πιστευω ουτε τον ιδιο σας τον εαυτο με τα λεγομενα σας.
    Οι σερβοι ειναι ο μονος λαος εστω αν θελεις και κατ΄ελαχιστο μας υποστηριζει σε σχεση με τα φιδια που μας περιβαλλουν και τα ταιζουμε και απο πανω.
    Παντα υπηρχαν μειοδοτες σε αυτο τον τοπο και παντα επικαλουντο τον νομο και την ταξη για να διαβαλουν θεσμους ιδεες συνειδησεις.
    Ασφαλως και δεν θελεις να θυμασαι τους βομβαρδισμους του Βελιγραδιου οταν οι αμαχοι επεφταν σαν τα κοτοπουλα οταν οι παληκαραδες του κολου πατρονες βομβαρδιζαν εκ του ασφαλους γιατι δεν διανοηθηκαν να πατησουν ουτε μια ιντσα χωρου σερβικου εδαφους γνωριζοντας καλα τι τους περιμενε.
    Επιτελους πρεπει να καταλαβετε το δικιο δεν ειναι κτημα των ισχυρων αλλα των λαων.
    Τι λεω τωρα σε σενα περι λαου ο δικος σου ζωτικος χωρος περιοριζεται στα ορια του κολονακιου της κηφισιας της εκαλης και των χλιδατων νοτιων προαστειων.
    Ποια φωνη και ποια θεση χωραει σε αυτο το περιβαλλον εκτος απο αυτους που τα συμφεροντα τους ειναι συνυφασμενα κε τα καθαρματα ανα των κοσμο που αφανιζουν λαους για να αρπαξουν των γεωφυσικο πλουτο καθε χωρας.
    Μερικα αποτελεσματα απο τα ειρηνικα εγχειρηματα των πατρονων σου
    1 Πολεμος του κολπου χιλιαδες νεκροι καταστροφη περιβαλλοντος αποτελεσμα?
    Εκμεταλλευση των πετρελαιων και ανοικοδομηση του Κουβειτ απο Αμερικανικες αγγλικες γαλλικες εταιρειες.
    2 Πολεμος στο αφγανισταν αποτελεσμα?
    Εκατομβη νεκρων ανατροπη υπαρχουσας πολιτικης καταστασης αποτελεσμα?
    Περασμα αγωγου πετρελαιου και φυσικου αεριου αμερικανικων συμφεροντων.
    3 Ολοσχερη καταστροφη του Ιρακ με εκατομμυρια νεκρους αποτελεσμα?
    Ανοικοδομηση και εκμεταλευση των πηγων πετρελαιου απο τις εταιρειες του Τσενευ πρωην αντιπροεδρου του μεθυστακα.
    4 Διαμελισμος της Γιουγκοσλαβιας δημιουργωντας κρατη εξαμλωματα σκουπιδοτοπους τοξικων αποβλητων εργοστασια ηρωινης αλλα πανω απο ολα ελεγχος των ορυχειων χαλκου στο κοσσοβο απο αμερικανικες εταιρειες και ελληνες ανδρεικελα επιχειρηματιες.
    Αυτα ειναι μερικα επιτευγματα των δολοφονων πατρονων σου ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ?
    Οι κυνικες ομολογιες των καθαρματων πατρονων σου ειναι οι πραξεις τους.
    Εισαι αξιολυπητος μονος και προβληματικος δεν πειθεις κανενα μοναχα ηλιθιους σαν εσενα.
    Το μονο ελαφρυντικο που δινω σε σενα ειναι οτι πρεπει να δικαιολογησεις τον μισθο σου περπατωντας ενα δρομο βλακειας και ηλιθιοτητος γιατι σιγουρα τα νοημονα οντα σε εχουν απορριψει ως διανοουμενο πολιτικο στοχαστη.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριε Ανδριανοπουλε
    Μου εχετε δημιουργσει ενα σοβαρο προβληματισμο, ειμαστε ηλιθιοι διαβαζοντας τον στοχασμο ενος ηλιθιου, η μεσω των ηλιθιων αρθρων σας μπορουμε να διακρινουμε την ηλιθιοτητα?
    Πραγματικα ειναι ενα προβλημα , αλλα ποιος τρελλος παραδεχεται την τρελα του ουδεις προς το παρον στον κοσμο που ζουμε ολα ειναι πιθανα και με ανθρωπους σαν και σενα που κανουν το ασπρο μαυρο τιποτε πια σεν ειναι απιθανο.
    Απλως βοηθαει την κρητικη μας σκεψη να ξεχωριζουμε τους ηλιθιους βλαμμενους απο την κοινη λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΝΕΟΦ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΟΚ. ΜΟΥΓΚΑ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΡΕ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ,Ε? ΟΙ ΝΕΟΦ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΗΔΗ ΤΡΩΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΡΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ (ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΚΛΠ) ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΦ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση