GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκακιστής νεκρός την ώρα της παρτίδας...

Aπό το http://halkida.tv/ Υπέκυψε τελικά ο Υποψήφιος Μαίτρ Νίκος Καραπάνος που είχε διακομισθεί εχθές το βράδι στο Νοσοκομείο της ΧΑλκιδας. ...

Aπό το http://halkida.tv/
Υπέκυψε τελικά ο Υποψήφιος Μαίτρ Νίκος Καραπάνος που είχε διακομισθεί εχθές το βράδι στο Νοσοκομείο της ΧΑλκιδας. Οι προσπάθειες των γιατρών απέβησαν άκαρπες με αποτέλεσμα να έχουμε μια από τις πιο τραγικές περιπτώσεις στην ιστορία του παραδοσιακού Τουρνουά Ακρόπολις και εν γένει στην Ιστορία του Ελληνικού σκακιού.Στις 9.55 το βράδυ της Δευτέρας 10 Αυγούστου, κατά τη διεξαγωγή παρτίδας σκάκι σε διεθνές σκακιστικό τουρνουά, στη Χαλκίδα, ο Νίκος Καραπάνος της Ένωσης Σκακιστών Αμφισσας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Η Οργανωτική Επιτροπή γνωστοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες με την λιτή αυτή...

ανακοίνωση την φοβερή είδηση του θανάτου του καλύτερου σκακιστή της Ένωσης Σκακιστών Αμφίσσης ο οποίος είχε υποστεί ξαφνική αδιαθεσία κατά την διάρκεια των αγώνων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου Διεθνούς Τουρνουά «Ακρόπολις 2009» θρηνεί την αιφνίδια απώλεια του σκακιστή Νίκου Καραπάνου, που συμμετείχε στο τουρνουά, και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.Λόγω του θλιβερού αυτού συμβάντος, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε την αναβολή του δεύτερου (2ου) γύρου, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 11 Αυγούστου (17:30)...»Η κηδεία του άτυχου νέου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Αυγούστου στην Πάτρα. Ο θρήνος όμως ήδη απλώνεται σ’ όλη την σκακιστική Ελλάδα…

1 σχόλιο

  1. Φτου !! γαμωτοοο μου!!

    Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω ,ρε καρντασια!!

    Οι .."δεξιοι" αποκαλουν τον βλακογιοργο ,βλημα ,διανοητικα καθυστερημενο (φαινεται! φαινεται!!!) τελος παντων με IQ απελπιστικα στο μηδεν η και κατω του μηδενος ,
    Ειναι ..εμπαθεις! Ωραια!
    Αλλα γιατι ρε γαμωτο μου! οι πασοκοσκυλαιοι δεν προσπαθουν να αποδειξουν οτι αυτο ειναι λαθος???
    Να μας πουν φερ ειπειν οτι το βλακογιοργο ειναι .."ικανος"??

    Τι δηλαδη μας μοστραρουν το οτι υπηρξε ΥπΕξωτερικων και μαλιστα .."πετυχημενος" ,ετσι απλα και αοριστα??

    Τι δηλαδη εκανε και ηταν πετυχημενος ΥπΕξ??

    Κατ αρχας διοριστηκε αναπληρωτης ΥπΕξ,στην αρχη..

    Εγινε η προδοσια των Ιμιων ,φαγωθηκε το χοντρογουρουνο το παγκαλο(αλλο που γλυτωσε την κρεμαλα σαν ενοχος εσχατης προδοσιας) και μετα εγινε ΥπΕξ το βλακογιοργο!!
    Τα λεω σωστα??

    Αν θυμαμαι καλα σαν .."προεδρος" των ΥπΕξ της Ε.Ε ΥΠΕΓΡΑΨΕ την Νατοικη επιθεση στην Γιουγκοσλαβια!
    ΟΧΙ??
    Αν επισης καλα ενθυμουμαι τις μονες συναντησεις υψηλου(μην χεσω!) επιπεδου ειχε ΜΟΝΟΝ!!!με τον σκυλαραπα αραφατ και τον διαδοχο δικτατορα του ασσαντ στην Συρια!
    ΟΧΙ??

    Α! ξεχασα ! ειχε και με την Αμερικανιδα ΥπΕξ Ωλμπραιτ!(οταν τον ρωτησε απο που ειναι η μαννα του ,και απαντησε .."ευθαρσως" απο την Μινεσσοτα μις!
    και του αφησε κατι χαρτια να υπογραψει! αφορουσαν την Νατοικη επιθεση στην Γιουγκοσλαβια!)
    ΟΧΙ??

    Θαρρω πως θαταν καλυτερα να μας πουν για την επιτυχημενη επαγγελματικη πορεια αυτου του ανεκδιηγητου φιογκου σαν βοηθος σε βενζιναδικο ,σαν ξυλοκοπος και ασφαλως σαν σερβιτορος!!
    Αφου αυτο μας εχει πει και το ιδιο αυτο το βλαμμενο!!

    Και στο κατω κατω να μας πουνε οτι ο μπαμπα ελληνοπολωνος μινεικο τον προωριζε για δικο του βενζιναδικο!! στον καναδα!!

    Και μαλιστα θα εκανε και "franchise"!!
    Να πουλαγε μαζι με την βενζινα και μπισκοτα!!
    Ενταξει !
    Ας τα βαζανε τα μπισκοτα και τις σοκολατες σε ξεχωριστο κουτι ,να μην μπερδευετε με τις ..τιμες!!

    Μα πια ! τοσο δυσκολο ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση