GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικες εφημερίδεεεεες‏...

2 σχόλια

  1. Χρόνια τώρα ο Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του έχουν επιλέξει ως μία από τις μεθόδους «περιορισμού της σπατάλης» την περικοπή των κονδυλίων για τις δημόσιες επενδύσεις. Και ενδεικτικό της νοοτροπίας τους είναι και το γεγονός ότι απέρριψαν κάθε πρόταση για ενίσχυση των δημοσίων επενδύσεων, όπως έκαναν άλλες χώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση.

    ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αυτό δεν έκαναν, αλλά αντίθετα αύξησαν αντί να περιορίσουν τη σπατάλη, διορίζοντας εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ δεκάδες χιλιάδες ''γαλάζια'' παιδιά και απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν στις προβλέψεις τους για τα έσοδα, βλέπουν το έλλειμμα να διπλασιάζεται σε σχέση με πέρυσι κι απεγνωσμένα αναζητούν επικοινωνιακά τεχνάσματα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν και ότι κάτι κάνουν.

    ΜΟΝΟ που είναι αργά πια για κοροϊδίες. Τους έζησε και τους γνώρισε καλά ο ελληνικός λαός. Και κανένα φτηνό τέχνασμα δεν μπορεί να τον εξαπατήσει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ
    ΕΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ
    ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ ΝΤΕΜΕΚ ΣΚΟΠΙΜΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ : ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ
    ΑΡΧΙΑΛΗΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΧΡΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ?

    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ.
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση