GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θανατική Ποινή...

Από το http://www.apodimos-ellinas.com/ από το βιβλίο του Jhoci Gertson "Αμφισβητησέ με", μετάφραση Bessy de Brouwer Η Θανατική Πο...

Από το http://www.apodimos-ellinas.com/

από το βιβλίο του Jhoci Gertson "Αμφισβητησέ με", μετάφραση Bessy de Brouwer
Η Θανατική Ποινή (1984)
Τους παράνομους που εκμεταλλεύονται τους δημοκρατικούς θεσμούς
για έκνομες πράξεις και προσωπικά τους συμφέροντα
δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις
με δημοκρατικές διαδικασίες,
αν πλέον είναι πλειοψηφία και έχουν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα και τους τομείς του δημοσίου.
Με συνοπτικές διαδικασίες τους στήνεις στον τοίχο και σταματάς το κακό,
αλλιώς εσύ που κυβερνάς (και τους ανέχεσαι) είσαι ο αρχηγός τους.

21 σχόλια

  1. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

    Παρακολουθώντας στην T.V. τις ανακοινώσεις του Αντώναρου με τρόμο, πικρία και αγανάκτηση, την ολοκληρωτική καταστροφή της Αττικής Γης, συνειδητοποίησα με λύπη, ότι, κανένας αρμόδιος κυβερνητικός, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος, ούτε καν ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, αυτης της μίζερης και απολίτιστης χώρας, δεν αναφέρθηκε στα εκατοντάδες πανικόβλητα ζώα του δάσους, που εγκλωβίστηκαν και κάηκαν στη φωτιά, τραγικά θύματα των ανθρώπινων συμφερόντων και της ανθρώπινης διαστροφής. Κανείς τους δεν αναφέρθηκε στα δεκάδες κατοικίδια, που είτε δε πρόλαβαν να απομακρυνθούν, είτε έπεσαν θύματα της τραγικής αδιαφορίας των αφεντικών τους, που τρέχοντας να σωθούν, "ξέχασαν" να λύσουν το σκυλάκι τους ή να πάρουν μαζί τους τη γατούλα τους. Και απέμειναν, να κείτονται στους κήπους των σπιτιών τους, αποκαϊδια, δεμένα στην αλυσίδα τους γιά πάντα.
    "Προέχει να σώσουμε τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους", ήταν η φράση-επωδός, όλων. Ούτε μιά λέξη γιά τις ψυχούλες που χάθηκαν τόσο άδικα, στον πύρινο όλεθρο.
    Γι΄αυτό, καλώ όλους εσάς, που πιστεύετε ότι αυτός ο πλανήτης, ανήκει σε όλα τα πλάσματα που κατοικούν σε αυτόν, να θρηνήσουμε, γιά τα χιλιάδες πεύκα που πεθαίνοντας πήραν μαζί τους την ανάσα μας, γιά τα εκατοντάδες ζώα του δάσους, που μας συντρόφευαν στα παιδικά μας παραμύθια, γιά τα δεκάδες ζωάκια της καρδιάς μας, τα σκυλάκια και γατάκια, τους συντρόφους της καθημερινότητάς μας, που χάθηκαν γιά πάντα μέσα στη φωτιά.
    Ας θρηνήσουμε, γιά τους χαμένους πιά περιπάτους μας, γιά τη χαμένη, γιά πάντα, ομορφιά της Αττικής Γης.
    Κι αναρωτιέμαι, πως θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, με καθαρή τη ψυχή μας, μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα και το θάνατο που πλανάται γύρω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτελεση δια απαγχονισμου δια τους πασοκοσκυλαιους.

    Ποιος διαφωνει αγαπη μου??

    Αλλα ενεκα η Ε.Ε (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο),φιλτατε.
    Οι πασοκοσκυλαιοι χωρις να το ξερουν ,εχουν εξασφαλισει την ατιμωρησια,λογω ΕΟΚ και Νατο κλπ..
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ την ενταξη και τους βγηκε σε καλο!!

    Πας πουστης τυχερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρακολουθω τα κωλοκαναλα εσχατως..

    Εχω κλεισει την τηλεοραση και νομιζω εχω κανει την σωστη επιλογη.

    Θα πρεπει ναχω τις ΙΔΙΕΣ φωτογραφιες (πλανα τα λενε) ισιαμε 1599 φορες.

    Και μαλιστα σε περιπτωση που τους ..τελειωνει,βαζουν και "πλανα αρχειου"!!

    Σιχτιρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Δεν υπάρχουν ηθικά φαινόμενα . . . Υπάρχει μόνο ηθική ερμηνεία των φαινομένων " (F. Nietzsche).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΟ (2) ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - PRESS

    1) ΠΡΩΤΟΝ.
    ΟΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

    2) ΣΒΥΣΙΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ !

    παμε για την αποκατάσταση τώρα....
    ΤΖΑΚΟΥΖΙ - ΣΑΟΥΝΑ και ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑΡΑ.
    θα ΤΑ πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Νέμεσις ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ.) την έννοια της δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη (της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας, του κόσμου), όταν αυτή διασαλευόταν. Τότε τιμωρούσε την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων (την ύβριν). Αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς, και κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του, τότε μιλάμε για «θεία δίκη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκει στο press THN MAΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΜΕ ΤΙ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ....
    ΜΕ ΦΑΓΑΝΑ Ή ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ..

    --- ΑΑΑΑΑΑ....με την γλώσσα σας.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    πάρτε μερικούς Πρασινοηλίθιους πασόκους, παραπανω ρε μοναχοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΜΕΤΡΑ 'Η ΟΧΙ.

    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΛ.

    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προσπάθεια ωραιοποίησης μιας τραγικής κατάστασης δεν είναι προφανώς η πρώτη φορά που συμβαίνει, ωστόσο τώρα η επιχείρηση αυτή ξεπερνά τα όρια και είναι αδύνατον να πείσει την κοινή γνώμη, η οποία έγινε μάρτυρας των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και γνωρίζει πλήρως την πραγματικότητα.

    Στο πλαίσιο του ίδιου κεντρικού επικοινωνιακού σχεδιασμού, ο οποίος έχει ήδη ακυρωθεί από τα ίδια τα γεγονότα, ο κ. Β. Αντώναρος:

    Απέρριψε από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών για τη μεγάλη καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να κάνει έστω και μία αναφορά στην εισαγωγική του τοποθέτηση στους κ. Πρ. Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη και τους κράτησε «εκτός κάδρου». Αντίθετα, σημείωσε με έμφαση το αυτονόητο, ότι τον συντονισμό των επιχειρησιακών προσπαθειών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τον έχει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Μίλησε χωρίς καν να ερωτηθεί για «οργανωμένο συντονισμό των ενεργειών».

    Διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία είναι διαρκώς παρούσα. Για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τόνισε ότι «η χώρα μας έχει από τους μεγαλύτερους στόλους τέτοιων αεροσκαφών στον κόσμο. Αυτό είναι διεθνώς αναγνωρισμένο».

    Προέβαλε την... κινητικότητα που ανέπτυξε ο πρωθυπουργός τις τελευταίες 72 ώρες, λέγοντας ότι... ενημερώνεται για την εξέλιξη της κατάστασης.

    Ανέφερε, προφανώς αυθαίρετα -καθώς ούτε οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είχαν εκείνη την ώρα συνολική εικόνα της κατάστασης-, ότι τα σπίτια που κάηκαν είναι λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεκα λεξεις ολη η αληθεια της ελαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση, εάν μπορείς φυσικά να με διαφωτίσεις. Ποιος εν ενεργεία υπουργός της σημερινής κυβέρνησης, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, ζούσε σε νοικιασμένο διαμέρισμα στον Χολαργό και τώρα έχει ιδιόκτητη μεζονέτα στην Κηφισιά, ιδιόκτητη μεζονέτα στα Νότια Προάστια (πάνω στην παραλιακή), ιδιόκτητη... μεζονέτα σε κοσμικό νησί του Αιγαίου, επισκεύασε από την αρχή το πατρικό του σπίτι στην Πελοπόννησο, έχει τρεις υπηρέτριες στο σπίτι του, μεγάλο φουσκωτό, για το οποίο έφτιαξαν ειδική... δίοδο αξίας 850.000 ευρώ πληρωμένη από το δημόσιο(!), τζιπ πολύ μεγάλου κυβισμού, κλπ, κλπ, κλπ; Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω πόσα βγάζουν οι εν ενεργεία υπουργοί, γιατί εάν δικαιολογούνται όλα αυτά τότε ίσως πρέπει να αλλάξω επάγγελμα"!
    Σας ευχαριστώ
    Γιώργος Μπιτσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιο λαμόγιο κράτος απο το Ελληνικό δεν υπάρχει...Δείτε τι έκαναν !Μάζεψαν 205 εκ. ευρώ από την βοήθεια στους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα κρατούσαν στην τράπεζα ή έκαναν άλλες μπίζνες και έδιναν με το σταγονόμετρο στους πυροπαθείς του 2007 που ακόμα μένουν σε λυόμενα...Απο αυτά τους έμειναν "καβάτζα" (και ποιος ξέρει που αλλού θα πήγαιναν ) 61 εκ ευρώ ...Και πάλι καλά που έτυχε και η πυρκαγιά και αυτά τα 61 εκ ευρώ θα τα δώσουν λένε για τους πυρόπληκτους της Αττικής!
    Δείτε τι γράφει η Ναυτεμπορική!

    "Περίπου 61 εκ. ευρώ βρίσκονται διαθέσιμα από το Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για την επισκευή ή και την πλήρη ανακατασκευή των σπιτιών στη Βορειοανατολική Αττική τα οποία υπέστησαν ζημιές από τις τελευταίες.
    Το ταμείο το οποίο συστάθηκε με στόχο να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί τα χρήματα των δωρεών που δόθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν πριν από δύο χρόνια την Πελοπόννησο τη Δυτική Ελλάδα την Εύβοια ξεκίνησε το έργο του στα μέσα του 2008 με αρχικό κεφάλαιο 205 εκ. ευρώ.
    Τα 198 εκ. ευρώ ήταν το καθαρό ποσό που συγκεντρώθηκε από συνολικά 92.000 προσφορές και 7 εκ. ευρώ οι τόκοι που συγκεντρώθηκαν στο λογαριασμό της ΤτΕ λόγω της σταδιακής εκταμίευσης των χρημάτων.
    Από τα χρήματα αυτά σήμερα χρηματοδοτείται η επισκευή και ανακατασκευή 1.079 οικιών στις πυρόπληκτες περιοχές του 2007 για τις οποίες διατίθεται το ποσό των 74,7 εκ. ευρώ, ενώ με πρωτοβουλία της διοίκησης του ταμείου διατέθηκαν άλλα 70 εκ. ευρώ από τα διαθέσιμα του ταμείου για την αποκατάσταση βασικών υποδομών των πυρόπληκτων περιοχών του 2007.
    Η συμβουλή του ταμείου και στις φετινές πυρκαγιές θα είναι ανάλογη. Το ταμείο δεν δύναται να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση φυτικού και ζωικού κεφαλαίου (αυτό άλλωστε αποτελεί μέλημα του ΕΛΓΑ αλλά ούτε και να καλύψει διαφυγόντα κέρδη σε γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες οι οποίες υπέστησαν ζημιές.
    Μπορεί όμως με τα περίπου 61 εκ. ευρώ που έχει στο ταμείο να χρηματοδοτήσει τις επισκευές ή τη συνολική ανακατασκευή των σπιτιών στη βορειοανατολική Αττική οι οποίες υπέστησαν ζημιές από τις φετινές πυρκαγιές.
    Το ποσό κρίνεται κάτι παραπάνω από αρκετό με δεδομένο ότι στον πρώτο απολογισμό των ζημιών που έκανε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε ότι η πρώτη αποτίμηση των ζημιών έδειξε ότι τα σπίτια τα οποία υπέστησαν ζημιές από τις τελευταίες πυρκαγιές είναι ελάχιστα.
    Τ.Δ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη και η κυβέρνηση Καραμανλή καταρρέει, το διεφθαρμένο κράτος της δεξιάς στην Θεσπρωτία, με αφορμή την επίσκεψη του Μάικλ Δουκάκη ,διοργανώνει φιέστες με τον εθνικόφρονα –εθνικοσοσιαλιστή –ψευτοπατριώτη δήμαρχο Ιωαννίνων Νίκο Γκόντα, στην οποία συμμετέχει και ο γνωστός αρχιπράκτορας της CΙΑ Νίκος Γκατζογιάννης. Κατά τα άλλα, ο Νομάρχης Βασίλης Γιόγιακας, κατηγορείται από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας (και πρώην αντινομάρχη) Θωμά Δήμα, για χρηματισμό από ιδιωτικές εταιρείες, προκειμένου να τους ανατεθούν δημόσια έργα. Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης, εκβιάζει εργαζόμενη στο Δήμο, απειλώντας την πως δε θα μονιμοποιηθεί και απαίτησε να υπογράψει εικονική απόδειξη πως εισέπραξε τις αποδοχές της. Ο Υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, προσπαθεί αποσπώντας παράνομα…νοσοκόμες στο πολιτικό του γραφείο να σώσει την Εθνική μας Οικονομία. Όλοι ετούτοι που συγκεντρώθηκαν χθες στο Λιά Φιλιατών, για να πιούνε και να γλεντήσουν την ώρα που καίγονταν το σύμπαν, μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και θέλουν να μας ωφελήσουν, να μας αντιπροσωπεύουν και να μας κουμαντάρουν "για το καλό μας" είναι αυτοί που ευθύνονται για το ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία ως κράτος και χρεωμένοι όλοι ως το λαιμό. Θα τους αφήσουμε να μας Κυβερνούν ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακολουθούσα πριν λίγο στις ειδήσεις της ΕΡΤ έναν βλάκα, δήθεν δημοσιογράφο, να κάνει... ρεπορτάζ της επόμενης μέρας στην Αττική. Δεν συγκράτησα το όνομά του (ένας καστανόξανθος ήταν, κάπου στα 40) και τα έλεγε σε μια ομορφούλα που παρουσίαζε το δελτίο.


    Αν είχα μόλις έρθει στην Ελλάδα και άκουγα αυτόν τον μαλάκα θα νόμιζα ότι μας βρήκε μια απρόσμενη θεομηνία η οποία βρήκε... πανέτοιμη την κρατική μηχανή.


    Σήμερα, μας ενημέρωσε ο τεράστιος ρεπόρτερ, οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ καταγράφουν όοοολες τις ζημιές στις αγροτοκαλλιέργειες ώστε οι αγρότες να αποζημιωθούν άμεσα από το κράτος.


    Τέτοια υπεύθυνη στάση ρε παιδί μου, αυτό το υπέροχο κράτος που ζούμε, ε;


    Ανατρίχιασα ακούγοντας αυτό το κρατικοδίαιτο ζώο να υπογραμμίζει αυτά που του υπαγόρευσε λίγα λεπτά πριν, αυτό το άθλιο υποκείμενο, ο Νικος Κατσαρός, που είναι πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και παλιός υπουργός της ΝΔ.


    Όλους τους έχει βολέψει ο άθλιος απατεώνας πρωθυπουργός της Ραφήνας, ακόμα και τους γηραλέους άχρηστους σαν τον προαναφερόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάθε βλάκας και κάθε απολίτιστος κάφρος, όταν συμβαίνουν τραγικά ή ακραία γεγονότα και συμπεριφορές , ουρλιάζει για την θανατική ποινή , ενθυμούμενος τους πνευματικούς του προγόνους του στον μεσαίωνα και ακόμα πιο πίσω .
    Θανατική ποινή , για τον εμπρηστή του δάσους , για τον παιδεραστή , τον καταχραστή του δημόσιου χρήματος, τον έμπορο ναρκωτικών, τον βιαστή, τον ανθρωποκτόνο γενικότερα , αλλά έχει ακουστεί η θανατική ποινή ακόμα και για αυτόν που κρεμά σκύλους και τους βασανίζει μέχρι να πεθάνουν.. η λίστα είναι τεράστια.
    Η αρχή της αναλογικότητας στις ποινές, βασικός πυλώνας Δικαίου και Νομικού Πολιτισμού, προφανώς και δεν λέει τίποτα απολύτως στον αμόρφωτο και απολίτιστο "ούγκα" , το μόνο πράγμα που τον συγκινεί είναι η βία και το αίμα , μόνο που σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να κρύψει αυτή του την συγκίνηση και ανάγκη, πίσω από κάποιο θεσμικό πλαίσιο νομιμότητας , στο οποίο προσπαθεί να παρασύρει (προς τα πίσω) και την υπόλοιπη κοινωνία για να καλυφθεί ακόμα καλύτερα.
    Κάθε φορά που συμβαίνει ένα ακραίο γεγονός, προσπαθεί να πείσει την οργανωμένη κοινωνία πως δεν πρέπει να διαφέρει από τον εγκληματία , προσπαθεί να της "εξηγήσει" πως αν γίνει ακριβώς ίδια με αυτόν ή ακόμα χειρότερη αφαιρώντας ζωές ακόμα και αν δεν έχουν αφαιρεθεί ζωές , θα τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά .
    Είναι ο ίδιος βλάκας που θεωρεί πως τα εγκληματικά φαινόμενα , υφίστανται και διογκώνονται λόγω της εγκληματικής φύσεως συγκεκριμένων ατόμων , άρα αν βγάλουμε από την μέση αυτές τις εγκληματικές φύσεις , ξεμπερδέψαμε και με το φαινόμενα , ακριβώς όπως τον αντιλαμβάνονταν οι πρωτόγονοι και οι βάρβαροι στον μεσαίωνα .

    Η θανατική ποινή εφαρμόζεται ακόμα στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ , στην Κίνα , σε Αφρικανικές χώρες, σε χώρες ΝΑ Ασίας και φυσικά στις Αραβικές χώρες.
    Αν ρωτήσεις τον βλάκα, ποια η αποτελεσματικότητα στον περιορισμό ή την εξαφάνιση του εγκλήματος στις ΗΠΑ π.χ. από την θανατική ποινή , δεν θα ξέρει να σου απαντήσει ή θα αποκρύψει (ακόμα και αν γνωρίζει) το γεγονός της αύξησης της εγκληματικότητας για ακραία αδικήματα .
    Αν ρωτήσεις τον βλάκα, ποια η αποτελεσματικότητα στον περιορισμό ή την εξαφάνιση του εγκλήματος στην Κίνα π.χ από την θανατική ποινή , θα πράξει το ίδιο ... κλπ κλπ

    Ο βλαξ δεν αντιλαμβάνεται ή δεν θέλει να παραδεχθεί, πως η θανατική ποινή ή άλλες ακραίες βίαιες ποινές (να του κόψουμε το χέρι στον κλέφτη, να του κόψουμε τον π*** στον βιαστή , να τον ψήσουμε ζωντανό στον εμπρηστή, να του βγάλουμε το μάτι του μπανιστιρτζή κλπ ) , δεν μπορούν να λειτουργήσουν ΚΑΝ σαν "παραδειγματισμός" σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κοινωνία , πόσω μάλλον δεν μπορούν να περιορίσουν τα όποια εγκληματικά φαινόμενα "καλύτερα" , όπως ισχυρίζεται και αυτή η γνώση είναι μια ιστορική γνώση και εμπειρία που την αγνοεί ή την αποκρύπτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ..................
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - PRESS.

    1) ΠΡΩΤΟΝ.
    ΟΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

    2) ΣΒΥΣΙΜΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ !

    Τώρα πάνε για το 3ο.
    για την αποκατάσταση ....
    ΤΖΑΚΟΥΖΙ - ΣΑΟΥΝΑ και ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΛΑΡΑ.
    Θα τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

    77.200 τόνους νερού έριξαν τα καναντέρ.

    Στις 641 εξόδους των αεροσκαφών Canadair (CL-215 & 415) και στις 12900 αφέσεις νερού συνολικά, ρίχτηκαν 77200 τόνοι νερού.
    Και αυτό έγινε μόνο στο διάστημα από 22 έως και 25 Αυγούστου στις έξι ώρα το απόγευμα.
    Η απορία μου είναι άλλη, πόσες...
    ...πισίνες στην Εκάλη και στην Πολιτεία γεμίζουν μ' αυτούς τους τόνους νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 6 42 επειδή έγραψες μερικά σωστά πράγματα να σου κάνω κανά δυό ερωτήσεις.
    Η αρχή της αναλογικότητας τι λέει για κάποιον που έκαψε διακόσιες χιλιάδες στρέμματα δάσους με χιλιάδες ζώα και εκατομμύρια δέντρα ?
    Με αυτή την αρχή δεν έχουμε φτάσει στο απίθανο ελληνικό φαινόμενο να παίρνει ο κάφρος το αυτοκίνητο του, να κάνει κόντρες και ότι παράβαση θέλει και αν σκοτώσει και κανάν άνθρωπο τον κυνηγάνε για ¨εξ αμελείας¨?
    Με ποινές αστείες και στις δύο περιπτώσεις.
    Σωστά αναφέρεις ότι η θανατική ποινή δεν εξαλείφει το έγκλημα.
    Εδώ στο Ελλαδιστάν έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο.
    Καμμία ποινή για οποιοδήποτε έγκλημα.
    Η αρχή της αναλογικότητας απο την ανάποδη.
    Σκοτώνει κάποιος έναν άνθρωπο και τρώει ισόβια =εικοσιπέντε χρόνια.
    Αν του βγάλουν κανά ελαφρυντικό στη δίκη αυτά γίνονται λιγώτερα, με καλή διαγωγή και κανένα μεροκάματο στις φυλακές βγαίνει σε καμμιά δωδεκαετία.
    Θα ήθελες κάποιος να σκοτώσει το παιδί σου και να βγεί σε δώδεκα χρόνια ?
    Πάλι σου λεώ ότι ότι γράφεις έχει βάσεις γερές αλλά πιστεύω ότι και ο αντίλογος δεν είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 6:42..ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ..
    Αγαπητε μου, η Θ.Π.εξυπηρετει απόλυτα την ειδική πρόληψη και εξασφαλίζει ότι ο εγκληματιας δεν θα το ξανακάνει..Σου θυμιζω ότι μεχρι το 1980 η Θ.Π. επιβαλλόταν μονο αν το εγκλημα ήταν "ιδιαζόντως ειδεχθές"και ο δραστης ιδιαιτερως επικίνδυνος..Αν δεν ειχε εκτελεστει μεσα σε 3 χρονια απο την τελεσιδικία μετατρεπόταν αυτοματα σε ισοβια...
    Και τοτε τα ισόβια ήταν ισόβια Σήμερα τα ισόβια ειναι 15-20 το πολύ χρονια..
    Σκεψου ποσα θυματα θα ειχαν γλυτώσει αν είχαν εκετελεστει εγκαιρα οι γνωστοι κακούργοι..
    Βεβαια, οι δολοφονοι εχουν δικαιώματα , ιερα μάλιστα,και η προσωπικοτητά τους πρεπει να προστατεύεται..Οι παιδεραστες, οι βιαστές, οι εμποροι ναρκωτικών ομοιως κλπ κλπ. Οι μόνοι που δεν εχουν δικαιώματα ειναι οι ανθρωποι που δουλευουν με χιλια ζόρια και το βραδυ πανε σπιτι τους..Αυτούς τους βαφτιζει η προοδευτικάντζα περιφρονητικά "Νοικοκυραίους¨"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προς Θ.Π φιλε ο συγραφεας γραφει καθαρα για τα ακρα και τα ακρα αυτα μιαζουν με την σημερηνη κατασταση που επικρατη στην χωρα μας .Μονο τους δικηγορους δεν βολευη αυτη η ποινη ,που τρωνε και πινουν πανω στις σαρκες ολων των παρανομων, που εμεις ομως πληρωνουμε για να ζουνε αναμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση