GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεχνικό πρόβλημα και με τα Indymedia...

Aπό το http://www.foreignpress-gr.com/ . Καμία πρόσβαση δεν είναι δυνατή από τις 3 τα ξημερώματα στο δικτυακό τόπο Indymedia . Υπενθυμίζετε ...

Aπό το http://www.foreignpress-gr.com/
.
Καμία πρόσβαση δεν είναι δυνατή από τις 3 τα ξημερώματα στο δικτυακό τόπο Indymedia. Υπενθυμίζετε ότι εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια ακροδεξιών οργανώσεων για το κλείσιμο του Athens Indymedia, με πρώτο βήμα το αίτημα εκδίωξης του υπολογιστή που εξυπηρετεί τον δικτυακό τόπο (server) από το «άσυλο» του ΕΜΠ.
Η συγκεκριμένη καμπάνια και το site “ stop-indymedia.blogspot.com.” ξεκίνησαν την δράση τους λίγες ήμερες μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου.
Το Athens Indymedia αποτελεί τμήμα του ομώνυμου διεθνούς δικτύου πληροφόρησης που...

δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1999 στο Σιάτλ, από ακτιβιστές του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, για τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Κάθε επιμέρους Indymedia λειτουργεί αυτόνομα, με αυτοτελή εσωτερική λειτουργία και δικό του πολιτικό προσανατολισμό.
* Ο Αnemos μας πληροφόρησε ότι δεν "έπεσε" το Athens Indymedia αλλά υπάρχει ενα γενικότερο τεχνικό πρόβλημα σε όλα τα Indymedia. Οψόμεθα...

12 σχόλια

  1. Περί INDYMEDIA των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ.
    Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
    Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη, για ελεύθερη διακίνηση των ΟΠΟΙΩΝ ιδεών, αλλά στην περίπτωση του INDYMEDIA υπάρχει μια μικρή -απειροελάχιστη- διαφοροποίηση. Δεν αποτελεί κομμάτι των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOGERS, αλλά κομματάρα του διεθνούς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κατεστημένου. Και μη βαφτίζουμε "ακροδεξιές οργανώσεις" το 88% των BLOGS, που απαιτούν ΙΣΗ μεταχείριση. Τόπαμε και το ξαναλέμε μέχρι να βγάλλει ο ήλιος κέρατα. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ INDYMEDIA. ZHTAME NA MHN ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΠΛΟ ΔΕΝ είναι γιατί το ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ; Και ενάντια σε ποιό κράτος είναι βρέ παιδιά, αφού το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο και του παρέχει και ΑΣΥΛΙΑ;

    ΥΓ. Σε ποιό σοβαρό κράτος, θα ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ , απο Υπουργούς , Εισαγγελείς, Αστυνομία κ.λ.π. την έδρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης και δεν θα τους έπιαναν στο άψε σβήσε; Τα τελεσθέντα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ; ΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ κώδικας και ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. Aλλά μιλήσαμε για σοβαρό κράτος, ε; SORRY !!

    αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργύρη Παρασκευή 7/8/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλανε για ελευθερια διακινησης των ιδεων αλλα αν τολμησει κανεις και γραψει ενα σχολιο που δεν κολακευει τα αυτια τους , τρωει λογοκρισια που ειναι ολη δικη του.
    Μιλαμε σταλινισμος σε ολο του το μεγαλειο.
    Ασε που στοχευουν ατομα με φωτογραφιες και αναρτουν προκυρηξεις . Ενα παραδειγμα τον 19χρονο που εδειραν στο πανεπηστιμιο της Πατρας.
    Αναρτησαν πρωτα την φωτογραφια με επικυρηξη και μετα κουκουλοφοροι μπηκαν στην αιθουσα εν ωρα μαθηματος και τον σακατεψαν.
    15 ατομα εναντιον ενος. Τετοια γενναιοτητα.
    Κοκκινοι φασιστες με τα ολα τους μονο στο χρωμα διαφερουν απο τους χρυσαυγιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λυσαξαν τα χουντοδεξιοσκυλα με το ιντυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GAMO TO MOUNI THS MANAS SAS MOUNOAPANA TOY PRESS-GR MAS EXETE GAMHSEI ME TA SXOLIA KARAGIOZIDES. ANTE KAI GAMHSOU MOUNOPANO KAPSAMPELH AN DEN MPOREIS NA AFHSEIS TA SXOLIA ELEFTHERA TOULAXISTON RE MOUNOPANO VALTA SE TAKTA XRONIKA DIASTHMATA. ANTE KAI GAMHSOU GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE KARAGIOZI TRISATHLIE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρθρο 8
    Λευτερια στην Παλαιστινη!!!

    Αρθρο 9
    Λευτερια στην Παλαιστινη!!!!

    Αρθρο 10
    Λευτερια στην Παλαιστινη!!!!

    Αρθρο 11
    Γαματε το εβραιοπουσταριο!!!

    Αρθρο 12
    Γαματε το εβραιοπουσταριο!!!

    Αρθρο 13
    Γαματε το εβραιοπουσταριο!!!

    Αρθρο 14
    Γαματε το εβραιοπουσταριο!!!

    Αρθρο 15
    Γαματε το εβραιοπουσταριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σααααγιαν!!! Παρουσιασου πουσταριο/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων (για εμπρησμο παρακαλω)/προβοκατορα της ισραελοχεστρας/Δημητρα-πληκτε(τα δικαιωματα των οβριων σε μαρανανε)/Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες/Πιπιτσα η Πεοθυλαστη στα βαγωνια του ΟΣΕ, σε ψαχνουν στον Αριωνα οι οικονομικοι μεταναστες.

    Πανε στο Τζωνακο ειπαμε να στον ακουμπηση λιγακι. Και μη φορας τις γιοβιτσες σου για δεν θα μπορεις να τρεξης στα χωραφια.

    Να σε δω να κανης τη μπουρου σε τραινακι με Βαλλιανατο και Δημητρα κι ας πεθανω. Και ο "Ζαν" (ααααλλα τις μεγαλε και Γαλλιστι δικε μου) τσατσα με το μπουγελο στο ρετιρε ρε πουστη μου!!!!

    Πουσε ρε αειμνηστε Φλερυ να διδαξης το υποφερον απο συφιλη του ισοφαγου εβραιοπουσταριο, να ανοιγη και τα κωλοβαρδουλα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. makari na to klisoune kai na kapsoune olous tous kolomalakes kolokoumounes......a reeeeee Hitler ta gamises stin rosia.......axxxxx den afisane kai ton Patton na tous telione...tha eimaste oloi kalitera shmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και εναλλακτική πληροφόρηση !!!! Σταματήστε να αναμασάτε αυτές τις "εναλλακίες". Οποτε έχω στείλει σχόλιο (χωρίς ύβρεις) με ελαφρή διαφοροποίηση απο τη "γραμμή" δεν έχει ανέβει. Μία φορά δεν κατάλαβαν το σαρκασμό, το ανέβασαν και όταν ανέλαβε άλλος admin, το διέγραψαν.

    Νεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To indymedia είναι ότι πιο σοβαρό και αξιόπιστο υπάρχει για να ενημερώνονται οι νοήμονες άνθρωποι.

    Όλα τα άλλα είναι αναρθρες κραυγές και υλακές φασιζόντων ανθρωπαρίων που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα άλλο από το να γαυγίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 8 Αυγ 2009 5:25:00 μμ

    "To indymedia είναι ότι πιο σοβαρό και αξιόπιστο υπάρχει για να ενημερώνονται οι νοήμονες άνθρωποι.

    Όλα τα άλλα είναι αναρθρες κραυγές και υλακές φασιζόντων ανθρωπαρίων που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα άλλο από το να γαυγίζουν".

    Ρε μαλακισμενο συγκοινωνει η κλειτοριδα σου με την τελευταια στροφη του πατου σου;
    Αν κανεις σπασει κανα δυο αυγα στο κρανιο σου, σε 3 λεπτα θα γινουν ομελετα
    απο το μαστουροπυρετο που εχεις.

    Τραβα στα Εξαρχεια να γλυψης τιποτα λουκουμοσκονη μπας και συνελθης.
    Αρχιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση