GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τo 2010...

6 σχόλια

  1. Αντι για σχολιο μπορω να αφησω μια κουραδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο 2010? θα εχει μεινει τιποτε μεχρι τοτε.
    Ποια οικονομια και αρχιδιες στην Ελλαδα? θα αφησουν τιποτε οι αρπαχτουαρ ετσι γαλλιστι μιας και ειναι των σαλονιων οι κυβερνονωντες.
    Στις εκλογες πρωτο κομμα θα ειναι του Τειρεσια με αυτοδυναμη κυβερνηση τι 151 και μαλακιες 250 και βαλε και χωρις αρχηγο θα βαλουμε κανενα απο το ΙΝΚΑ παμψηφει θα βγει περιπατο θα κανει.
    Ακου 2010!!!! μεταναστες θα εχουμε φυγει στην αλβανια γιατι αυτοι εχουν τα λεφτα.
    Αυτοι θα ειναι οι μελλοντικοι επενδυτες στην Ελλαδα ηδη εχουν ξεκινησει σουβλατζιδικο για σουβλατζιδικο δεν αφησαν που να μην το αγορασουν.
    Ακου 2010!! με τα κανονια στην αγορα να εχουν συγχρονιστει σε ομοβροντιες.
    Οι κατασχεσεις πανε συννεφο, οι διαταγες πληρωμης σταματημο δεν εχουν οι μισοι κανουν πως δουλευουν και οι αλλοι μισοι κανουν πως τους πληρωνουν.Ολα κουβεντιαστα οι μεταναστες η πρωτη λεξη που μαθανε μετα τα λεφτα ηταν το ΑΥΡΙΟ.Παντως θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι η κυβερνηση κανει οτι μπορει για να μας στειλει αδιαβαστους.
    Πολυ σαλταδοριλικι ρε παιδι μου βγαινει ο Παπαθανασιου καθε εβδομαδα μοιραζει κανενα 2 δις ευρω αερα
    κοπανιστο μηπως και θα τα παρει κανεις!! ετσι να ειχαμε να λεγαμε, απο αυτα που δεν εχουμε και καπακι εκει που μας φλομωσε στο χρημα και αισθανομαστε ολοι πλουσιοι σε αυτο τον τοπο ξαφνικα φορο πουστη πληρωνε αυτο δεν ειναι αερας το μπιλιετακι ερχεται στο σπιτι σου αυτο το λεει φορολογικη μεταρυθμιση.
    Κατσε ρε ακομα δεν τα πηραμε να στα χωσουμε? Οχι πραγματικα πιστευετε οτι παιζονται αυτοι οι τυποι?
    Οι παπατζηδες και οι αβανταδοροι ειναι νηπιαγωγειο εδω μιλαμε για καθηγητες της απατης.MASTER MBA εχουν οι αφιλοτιμοι που να τους την βγεις.
    Τωρα τελευταια παιζει το σεναριο των επιδοτησεων βεβαια!!! στα αυτοκινητα στα κλιματιστικα στα παραθυρα στους καμπινεδες στα μπουζουκσιδικα στα δυο μπουκαλια το ενα με επιδοτηση.
    Και ολα αυτα ονομαζονται μετρα στηριξης της πραγματικης οικονομιας!!! δηλαδη καποιοι μεγαλοεισαγωγεις αυτοκινητων (6 οικογενειες ειναι αν δεν κανω λαθος που ελεγχουν τα αυτοκινητα) και κλιματιστικων ξεστοκαρανε και κινηθηκε η οικονομια.Φορτωθηκαμε στο χρημα παραληρημα μας εχει πιασει. Παραλληλα πουλησαν και τα φιλαρακια μας η Μερκελ και ο Σαρκοζι αυτοκινητακια ετσι για να ξοφλαμε που και που κανενα γραμματιακι.
    Τωρα πιασαμε τα παραθυρα αλουμινιου δεν πρεπει να επιστρεψουμε τα λυτρα στον κ Μυλωνα?
    Αρε Παλαιοκωστα σε τι μπελα μας εβαλες.
    Χατζηδακη ψωμι τυρι δεν εχουμε να φαμε ρεπανακια για την ορεξη μας λες.
    Ελλαδα δεν ειναι οι 100000 βολεμενοι και φραγκατοι η Ελλαδα ειναι 11000000 αν δεν το καταλαβες και δεν λεγομαστε ολοι Βγενοπουλοι.
    Κανε καμια βολτα προς αλλες συνοικιες απο αυτες που συνηθιζετε να συχναζετε και θα καταλαβεις πολλα σε ποιους και για ποιους δινετε κινητρα.
    Τελος καποιος πρεπει να πει στο κουφαλογο απο την Λαρισα οτι οι πολλοι δεν εχουν λεφτα να αλλαξουν αυτοκινητο και να κοψει τις μαλακιες με τα τελη.
    Εκτος και αν μας τα κανει δωρο.
    Τι λεω τωρα αυτωνων ο αγγελος τους πεθανε απο διψα.
    Παντως επανιδρυθηκα ναναι καλα το παλληκαρι εχασα καμια 10αρια κιλα που θα παει σε λιγο θα βγουνε και οι κοιλιακοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο αυτό το παραμύθι με την ανάκαμψη.

    "Ε μαλάκες, από τις 22 Φεβρουαρίου 2010, 12,38 το μεσημέρι, σταματάει η ύφεση και αρχίζει η ανάκαμψη.
    Από εκείνη την στιγμή και μετά, όλοι οι πολίτες θα είναι χαρούμενοι, όμορφοι, με μεγάλα αμάξια, κλιματιστικό στον καμπινέ, ipod ο παππούς στο μποστάνι", συνεχή στύση χωρίς χάπια, πολλά λεφτά σε τράπεζα, μετοχές της ΒΩΒΟΣ ΑΕ, και ιδιωτικό σχολείο στην Ελβετία.
    "Αντιδραστικά στοιχεία, που θα νιώθουν πεινασμένοι, άστεγοι, άνεργοι, καταπιεσμένοι, φτωχοί, αναλφάβητοι, άρρωστοι, αλλοδαποί, κλπ, θα επιδοτούνται με ολόκληρο ποσό για αγορά τηλεόρασης". Ολο και κάτι θα βρούν για να καλύψουν το κενό τους"

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΥΧΑΙΑ" ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ
    ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ
    ΒΩΒΟΣ Α.Ε.
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ.
    Η ΜΕΛΛΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ
    ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ CΙNTROΕΝ
    Η ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΑ
    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
    ΟΠΟΥΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση