GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο Τσε Γκεβάρα...

άλλο Τσε Κώστας και Τσε Γιώργος... . Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ . Σε τέσσερις Κυριακές ο Κώστας Καραμανλής που το 2004 ήταν ένα από τα τρία πιο ευ...

άλλο Τσε Κώστας και Τσε Γιώργος...
.
Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ
.
Σε τέσσερις Κυριακές ο Κώστας Καραμανλής που το 2004 ήταν ένα από τα τρία πιο ευχάριστα συμβάντα για την Ελλάδα (διακυβέρνηση της χώρας από ένα νέο φερέλπιδα πολιτικό - πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο - επιτυχής διεξαγωγή ολυμπιακών αγώνων) ίσως αποτελεί παρελθόν για όσους πίστεψαν στις προθέσεις του…
Εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή ως ο «καταλληλότερος» πρωθυπουργός για να φέρει νέα ήθη και έθιμα στη πολιτική ζωή του τόπου που επι είκοσι χρόνια βρισκόταν υπό τον έλεγχο «αντιστασιακών» που με έπαρση παρίσταναν τους ήρωες που είχαν κατεβάσει, τάχατες, από την Ακρόπολη τη σημαία των κατακτητών...
Ουσιαστικά κάποιοι (όχι όλοι) από αυτούς φέρθηκαν ως κατακτητές που σύλησαν τα πάντα εν μέσω αγυρτών, νταβατζήδων και κοντραμπατζήδων της νέας τάξης πραγμάτων. Ο κοσμάκης ψήφισε δις τον Καραμανλή για να τους πατάξει και αυτό το κολάζ που βλέπετε το έφτιαξε το 2004 νεαρός Έλληνας σπουδαστής της Αυστραλίας που φαντάστηκε το νέο πολιτικό της πατρίδας ως Τσε…
Σίγουρα ο Καραμανλής δεν ανταποκρίθηκε στις ελπίδες των ψηφοφόρων (κυρίως των νέων) όχι από έλλειψη μόρφωσης, προσόντων και πρόθεσης, αλλά από έλλειψη συμβούλων και συνεργατών που τους εμπιστεύτηκε, τον απροσανατόλισαν και τον οδήγησαν στο αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα…
Και να που οι ψηφοφόροι της ταλαίπωρης χώρας, που λόγω προαιώνιας νοοτροπίας και...

ιδιοσυγκρασίας (dna και κλίμα) εύκολα ενθουσιάζονται και απογοητεύονται, ανυψώνουν και καταβαραθρώνουν, δίνουν κώνειο στην αρετή και κουκουλώνουν τις σκατούλες, καλούνται να διαλέξουν Καραμανλή ή Παπανδρέου… Δυστυχώς ούτε ο δεύτερος πήρε τα βουνά ως Τσε και επι χρόνια ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε βλέποντας τις ακαθαρσίες να τις κρύβουν κάτω από το χαλί των εκάστοτε υπουργικών γραφείων του…
Όσο για τους άλλους, τους "ανερχόμενους" , έχει γνώση ο Κύριος και τους αποβλακώνει, με τις πράξεις τους, προσφάτως…

18 σχόλια

  1. Μαρία Δαμανάκη η τσε του τυχοδιωκτισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αλλά από έλλειψη συμβούλων και συνεργατών που τους εμπιστεύτηκε, τον απροσανατόλισαν και τον οδήγησαν στο αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα…

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΟΥΝΙΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ".
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΟΪΚΟ,ΛΑΪΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ:
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξιά δεν μπορεί και δεν έχει φέρει ποτέ και πουθενά στον κόσμο κάτι το καινούργιο , αφού υπάρχει μόνο για να υπηρετεί τους πλούσιους. Το 2004 θα έπρεπε να το ξέρετε αυτό,όσοι ψηφίσατε δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αντιλαμβανόμαστε καλά ο Καραμανλής είναι σπουδαιότερος από τον Γλέζο, που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη και επειδή θα τον καταψηφίσουμε, είμαστε ο λαός , που έδωσε στον Σωρκάτη το κόνειο. Α, και κάτι ακόμη: επειδή θα καταψηφίσουμε τον Καραμανλή, ζούμε στην χώρα που κουκουλώνει τις κουράδες. Δεν μας γαμιέσαι ρε Αντιμόνιε, που ντρέπεσαι τόσο πολύ για την πολιτική σου τοποθέτηση, έτσι ώστε την κρύβεις, χασονεοδημοκράτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..

    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα.
    ΠΟΥ αυτά τα ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.

    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.
    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΥΣΙ !!

    ΤΟΝ "ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξυλο, πουτσα και φυλακη στα 300 σκυλια του μπουρδελου που λεγεται βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΥΣΙ !!

    ΤΟΝ "ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ...
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ - ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

    ΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ!

    ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ...

    FAINETAI KAI H KARAFLA TOY!!

    ELEOS!!

    ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 11 % ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ!!

    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΡΕΣΣ ΤΖΙ ΑΡ έχει και τούτο το καλό, ότι φιλοξενεί ή ανακαλύπτει και αναρτήσεις σκεπτομένων ανθρώπων, όπως του Αντιμόνιου, που αδιαφορεί για τις ύβρεις και παπαρολογίες Ανωνύμων.
    Εγώ ανακάλυψα κείμενο του Αντιμόνιου, που δείχνει ότι είναι Παγκαλικός και σας το παραθέτω ως έχει σε ιστοσελίδα:


    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    Σε έναν άλλον άνθρωπο που θαύμασα τη τετράγωνη λογική του και το χιούμορ του (αν και έκανα παρέα λιγοστές φορές) είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που νομίζω έχασε την ευκαιρία να γίνει αρχηγός κόμματος και να κυβερνήσει τον τόπο. Έπεσε σε συμπληγάδες, σκύλες και χάρυβδες της διαπλοκής και της ίντριγκας του ίδιου του κομματικού χώρου του και παρέμεινε ο μεγάλος ρολίστας, πίσω από ξενέρωτους ζεν πρεμιέ του πολιτικού θιάσου.

    Είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου και ίσως σκεφθείτε ότι ουδείς μωρότερος των δασκάλων αν δεν υπήρχαν οι ιατροί... Ελπίζω να γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση επι του θέματος και όχι παπαρολογίες κομματικοποιημένων και φανατικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά ένας ένας και μάθαιτε να διαβάζετε προσεκτικά, να σκεπτόσαστε όχι βιαστικά και να αναλύεται ΙΔΕΕΣ αλλά και ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ... Κύριε Καψαμπέλη τέτοιες αναρτήσεις θέλουμε...
    Είμαι ένας απλός άναγνώστης-παρατηρητής του μπλογκ σας και σας δίνω συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσοι βρίζουν και ασχημονούν ας μπουν στην ιστοσελίδα που φιλοξενεί τον αντιμόνιο και θα καταπιούν τη γλώσσα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τετοια αλλαζονεία και αρριβισμο πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου.
    Ουτε ιχνος αυτοκριτικης και καταλογισμου ευθυνων λες και ηρθε απο το υπερπεραν αυτος ο προθυπουργος.
    Λες και τα 6 χρονια παραμονης του στην εξουσια δεν ηταν αυτος αλλα ο αλλος εαυτος του, ουτε ο ΙΑΝΟΣ να ητανε.
    Μιλησε για βαριδια βουλευτες και υπουργους οι οποιοι επι 6 χρονια ψηφιζαν, νομοθετουσαν ολα τα αντιλαικα μετρα που ελαβε ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ και τωρα ειναι αχρηστοι και προκαλεσαν κακο στην παραταξη.
    Εχει αναλογισθει ο ΙΔΙΟΣ τι κακο εχει κανει στον λαο η παρουσια του στην εξουσια; ειμαι σιγουρος πως οχι.
    Ειπαμε αυτος ο ανθρωπος διακρινεται για το αμμετρο και εγωιστικο πεισμα του λες και αποφασιζε για τα του σπιτιου του παιζοντας καθημερινα με τις ζωες των ανθρωπων.
    Με την ευφραδεια που τον διακρινει λογω της νομικης ιδιοτητας του θεωρει οτι μπορει να κανει το μαυρο ασπρο,και αυτο θεωρειται πολιτικο προσον, στην καθημερινοτητα του απλου λαου ανθρωποι που χειριζονται με τον ιδιο τροπο τον λογο λεγονται καταφερτζηδες,αεριτζηδες,λαμογια,παπατζηδες,σαλταδοροι και ενα σωρο αλλα κοσμητικα επιθετα.
    Οχι κυριε το παραμυθι ειχε αρχη και τελος και δυστυχως για εμας μας εκρυβες τους δρακουλες και μας τους εβγαλες ολους μαζι.
    Πραγματικα θα ηθελα να του κανω μια ερωτηση λαμβανοντας υποψη μου την επαγγελματικη ιδιοτητα του.
    Πως λεγεται αυτος που αποκρυπτει ενα εγκληματια ,κακοποιο απο την δικαιοσυνη; Πως λεγεται αυτος που παροτρυνει,υποθαλπει και σχεδιαζει μια εγκληματικη πραξη απο την δικαιοσυνη; και αν τα ανωτερω αδικηματα εμπιπτουν σε κολασιμες πραξεις και επιβαλλονται ποινες;
    Ο συναυτουργος και ηθικος αυτουργος ειναι εγκληματιες και τιμωρουνται με αυστηρες ποινες.
    Ο αγωνας δρομου που κανουν οι βουλευτες του να τον κρατησουν καθαρο και αδιαφθορο ειναι ματαιος, διοτι αν ειναι ετσι και επι της προθυπουργιας του γινανε ολα αυτα τα οργια και αυτος ητανε αλλου τοτε δεν κυβερνουσε, αν παλι ειχε γνωση των οργιων τοτε ειναι συνενοχος και πρωτος τη ταξει υπευθυνος, αρα ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ.
    Το διλλημα λοιπον ειναι παμε να ψηφισουμε ενα προθυπουργο που δεν κυβερνουσε ή ενα προθυπουργο που ηξερε καλα τι τσιμπουσι ειχανε στησει οι συνεργατες του προκλητικα και εις βαρος του λαου.
    Η σοβαροτητα ενος ανθρωπου κρινεται απο τις πραξεις και οχι απο τα βαρυγδουπα λογια ανυπαρκτης ευθυνης.
    Η σοβαροφανεια γιατι περι αυτου προκειται διακρινει τους μικροψυχους και χωρις ικανοτητες ανθρωπους που κρυβουν την ενδοια και την ανυπαρξια τους.
    Τελος θα ηθελα να αναφερθω και στον νομαρχη της Θεσσαλονικης που με την συμβολικη κινηση του να προσφερει στον προθυπουργο ενα κλουβι με παπαγαλακια, έδειξε για ακομη μια φορα την ανοησια και την βλακεια που τον διακρινει επιβεβαιωνοντας τον ρολο του ως παλιατσου αυτης της παραταξης.
    Ευτυχως για τα παπαγαλακια που ειχε προνοησει και τα εβαλε τροφη γιατι τα αλλα παπαγαλακια δηλαδη ο λαος τον εχουνε ψοφησει στην πεινα.
    Συμβολικη πράξη ηλιθιου,βολεψακια,αυλοκολακα,ορντινατζας που επιβεβαιωσε για ακομη μια φορα την σοβαροφανεια που εχει αυτη η παραταξη και η ανευθυνοτητα που την διακρινει.
    Ειπαμε σοβαροφανεις=ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    Στις καλπες θα παρουν την απαντηση τους απο τους ΣΟΒΑΡΑ πληγωμενους που χτυπησαν ανελεητα 6 χρονια τωρα.
    Ελπιζω οι Θεσσαλονικεις μετα τις βουλευτικες εκλογες και οταν ερθει η ωρα της αυτοδιοικησης να απαλλαγουν απο αυτον τον ανυπαρκτο και κωμικο νομαρχη γιατι στο προσωπο αυτου του παλιατσου αντικατοπτριζεται η πολιτικη επιλογη μιας πολης που δεν την τιμα καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ που νομίζει ότι είναι μάγκας ανάβει μετά σύντεκνων ναργιλέ, αλλά δεν φέξανε... έχουν γνώση οι φύλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που είσαι Μαλβίνα πάρε θέση, ο ΣΗΜΊΤΗΣ που σε είχε αποκλείσει από όλα τα κανάλια υποψήφιος και πάλι και ο ΨΙΝΑΚΗΣ μπρέεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ.:

    Α-Μ-Ε-Τ-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Ο-Σ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΑ. ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΥΦΕΣΗ.

    Α-Ν-Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ι-Σ-Τ-Ο-Σ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

    Α-Ν-Η-Μ-Π-Ο-Ρ-Ο-Σ: ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ «ΣΚΛΗΡΟΣ» ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    Παρακολουθήσαμε την ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού χτες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Κανένα όραμα, κανένα σχέδιο. Με πολύ απλά λόγια τι είπαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Καραμανλή να λέει, τι θα λέει από εδώ και πέρα, και ποια είναι η αλήθεια:

    Πρώτον, μας είπε: «Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ήρθε η διεθνής κρίση».
    Πρόβλημα: όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι η Ν.Δ. μας έβαλε σε οικονομική κρίση, πριν τη διεθνή κρίση.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΔΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙΜΟΝΙΕ, ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΠΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσοι βρίζετε και χυδαιολογείτε, σημαίνει ότι δεν έχετε επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση