GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παραλία του Οξύλιθου στην Εύβοια μετά την καταστροφική πλημμύρα...

Aπό το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/ . Δείτε στις φωτογραφίες, την κατάσταση που βρίσκεται η παραλία του Οξύλιθου Ευβοίας, μετά την κατ...

Aπό το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/
.


Δείτε στις φωτογραφίες, την κατάσταση που βρίσκεται η παραλία του Οξύλιθου Ευβοίας, μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας.

3 σχόλια

  1. ο κ.Γ.Παπανδρεου,δεν αναφερθηκε καθολου στις πλημυρες.

    Δεν ειπε τιποτα.

    Εγω δεν πιστευω οτι του το απαγορεψανε οι επικοινωνιολογοι.

    Μαλλον του ξεφυγε.


    πρωην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ >....
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ
    ΜΕ 50 ΕΠΑΝΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ
    ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΟΜΑ ΚΑΙ "ΚΑΙ"
    ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ GIORGO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση