GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε βίντεο το διάγγελμα Καραμανλή...

Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/ . Το διάγγελμα για προσφυγή στης κάλπες από τον Κώστα Καραμανλή

Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/
.
Το διάγγελμα για προσφυγή στης κάλπες από τον Κώστα Καραμανλή

10 σχόλια

  1. Επειδη πραγματικα αηδιαζω με την εσχροτητα και την ανεδεια αυτου του γελοιου τυπου, και σαν ελληνας πολιτης δεν αντεχω να ακουω αλλο πια τα ψεμματα ενος ανθρωπου που τοσα χρονια αφησε μια χωρα ακυβερνητη και κατεστρεψε ενα λαο με μεγαλη ιστορια και πολιτισμο μονο και μονο επειδη δεν ηξερε να το κανει, και πολυ περισσοτερο αηδιαζω με αυτους τους ανθρωπους που υποστηριζουν αυτη τη γελοιοτητα της πολιτικης και ειναι η αιτια που βρεθηκε η ελλαδα σε ενα τετοιο εξαθλιωτικο σημειο,ενα μοναχα εχω να πω...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ντρεπομαι που τοσα χρονια ειχα πανω απο το κεφαλι μου αυτον τον ανθρωπο και ολους τους υφισταμενους του να καθοριζουν τη ζωη μου με τον χειροτερο τροπο, ντρεπομαι γιατι ειμαι ελληνας πολιτης και αξιζω την ελευθερια και τη δημοκρατια που μου υποσχεθηκαν πολεμωντας και αγωνιζοντας οι προγονοι μου..! Λυπαμαι πολυ που μια χωρα με τοσες προοπτικες εζησε για αλλη μια φορα κατω απο το καθεστως μια καθαρης δεξιας πολιτικης και πολυ περισσοτερο λυπαμαι που στα καλυτερα μου χρονια εζησα τετοιες εξαθλιωτικες καταστασεις.Δεν εχει το δικαιωμα να εμφανιζεται λοιπον αυτος ο ανθρωπος και να λεει αυτα τα αισχρα ψεμματα σε ολους μας, ελεος πια, μια φορα ας πει την αληθεια.Για μενα αυτες οι εκλογες ειναι λυτρωση, ανακουφιση, και οχι γιατι πιστευω οτι θα αλλαξουν τα πραγματα αλλα γιατι θα φυγει απο το κεφαλι μου(μας) ο πονοκεφαλος που λεγεται νεα δημοκρατια..και το πιστευω, θα φυγει, γιατι ο λαο δεν αντεχει αλλο..!!Ισως ορισμενους τους δυσαρεστησω με αυτα που εγραψα αλλα ειναι η αποψη μου, αγανακτησα και εσκασα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ..ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιωργάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
    Είναι έτοιμος από καιρό.:
    Είναι έτοιμος από καιρό να αναγνωρίσει τα σκόπια σαν Mακεδονία.
    Είναι έτοιμος από καιρό να υπογράψει το αμερικάνικο σχέδιο Ανάν που δολοφονεί την Κύπρο.
    Είναι έτοιμος από καιρό να σταματήσει τους ρώσικους αγωγούς.
    Είναι έτοιμος από καιρό να μας γεμίσει αερολογίες για το "σχέδιό" του για την οικονομία, που δεν υπάρχει κάν.
    Εσείς οι πρασινοφρουροί, δεν βαρεθήκατε να τρώτε χαζό-χορτο;
    Εντάξει, ο Γιωργάκης το τρώει γιατί ταιριάζει στις ανάγκες του εγκεφάλου του αλλά, λυπάμαι, οι υπόλοιποι Έλληνες δεν θα μπορέσουμε να συντονιστούμε με τις επιταγές των καναλαρχών και νταβατζήδων που τον υποστηρίζουν.
    Αυτοί θέλουν να ξεκοκκαλίσουν το Δ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, αλλά εμείς ξέρουμε ότι αυτά είναι δικά μας λεφτά.
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ.
    Τα κοράκια σαν το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Αλαφούζο και τον Κυριακού καραδοκούν.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας τρελάνουν με τον καταλληλότερο τους τον Καραμανλή οι δημοσκόποι και τα φερέφωνα της Δεξιάς.
    Και εξηγούμαι, γίνεται μια δημοσκόπηση ας πούμε με ένα τυχαίο αριθμό ερωτηθέντων, 1000 ατόμων.
    Με τις σημερινές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, αλλά και παλαιότερα γιατί το ίδιο έργο παιζότανε πάντα από τότε που έγινε ο Καραμανλής πρωθυπουργός, αν και νομίζω αν θυμάμαι καλά και παλιότερα, με τις σημερινές λοιπόν προτιμήσεις στην πρόθεση ψήφου το Πασόκ στους χίλιους ερωτηθέντες παίρνει περίπου 310, η Δεξιά 260, το ΛΑΟΣ 75, το ΚΚΕ 80, ο Σύριζα 30, και πάει λέγοντας.
    Όμως αυτές οι απαντήσεις, προτιμήσεις αφορούν ποιο κόμμα θα ψηφήσεις, και οι ερωτηθέντες εδώ σε αυτό το ζήτημα είναι ειλικρινείς!
    Ας πάμε όμως και στο ερώτημα ποιον θεωρούν αυτοί οι κύριοι και κυρίες, καταλληλότερο πρωθυπουργό,……
    Από τους 310 του Πασόκ θα ψηφίσουν οι 305 τον Παπαννδρέου.
    Από τους 250Δεξιούς, οι 240 θα ψηφίσουν Καραμανλή
    Από τους 75 του ΛΑΟΣ, και οι 75 από μίσος στον Παπανδρέου, θυμόμαστε την δήλωση του Καρατζαφέρη ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να ξανακυβερνήσει το Πασόκ, και οι 75 θα ψηφίσουν Καραμανλή.
    Από τους 80 του ΚΚΕ και οι 80 θα ψηφίσουν Καραμανλή, και αυτοί από μίσος κατά του Πασόκ, γιατί προς το παρών το Πασόκ είναι μπροστά τους στο δρόμο για την εξουσία και όχι η Δεξιά.
    Από τους 40 του Σύριζα οι 25 θα ψηφίσουν Καραμανλή και οι 15 Παπανδρέου, γιατί και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους κουκουέδες.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε 305+15=320 ψήφοι υπέρ Παπανδρέου., και 240+75+80+25=420 υπέρ Καραμανλή.
    Έτσι λοιπόν μας προκύπτει ο καταλληλότερος Καραμανλής, και όποιος αμφιβάλει ας το κουνήσει δεξιά και αριστερά να συνέλθει.
    Βέβαια όλοι που ψήφιζαν Καραμανλή για καταλληλότερο, το έκαναν την εποχή της παντοδυναμίας του, και όταν ήταν το πουλέν τους, αυτός που θα τους βολέψει, αυτός που θα είναι ο βράχος που θα θρυμματίζεται ο Παπανδρέου, ο άνθρωπος που εμποδίζοντας τον Παπανδρέου να δει εξουσία, ο κόσμος του Πασόκ θα τον βαρεθεί και θα σκορπιστεί επ’ ωφελεία τους, αλλά από ότι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις , αυτός ο βράχος έχει σπάσει, δεν πάει άλλο, βρώμισε, και μόνο οι φανατικοί, αυτοί που δεν βλέπουν που πάνε τα τέσσερα τον θεωρούν ακόμη και τώρα ως καταλληλότερο, αλλοίμονο τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αποχώρηση- διάγγελμα του «κουρασμένου»

    "Μπροστά στην δύσκολη αυτή πραγματικότητα (ποιος την δημιούργησε;)υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σχέδιο και βούληση. Να μας βγάλουν από την λύση πιο δυνατούς (και ποιο κονομημένους).
    Εύκολες λύσεις δεν υπάρχει. Τα αναγκαία μέτρα δεν είναι ευχάριστα αλλά μόνο αυτά μπορούν να διασφαλίσουν τον τόπο. Οι πιο δυσάρεστες συνέπειες της παγκόσμιας κρίσης έφθασαν στην χώρα μας (μόνο για τους πολίτες όμως). Αν δεν δράσουμε άμεσα οι κίνδυνοι... θα είναι μεγάλοι. Βεβαίως οι επιπτώσεις της κρίσης θα ήταν χειρότερες αν δεν είχαν παρθεί μέτρα. Γιαυτό η ύφεση δεν ήταν τόσο βαθιά όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (ποιος στο είπε αυτό. Για κοίτα την αγορά;). Γιαυτό η ανεργία δεν πήρε τρομακτικές διαστάσεις (ας είναι καλά τα στειτς και οι ωρομίσθιοι) όπως σε άλλες χώρες. Η εγγύηση των καταθέσεων απέτρεψε τον πανικό.
    Η οικονομία μας αντιμετωπίζει παθογένειες δεκαετιών.(Βεβαία αφού όσοι βγαίνετε κοιτάτε να ξεσκίσετε) .
    Η αξιωματική αντιπολίτευση κληροδότησε στον τόπο ένα τεράστιο έλλειμμα (και εσύ φρόντισες να το πολλαπλασιάσεις) και ένα εκρηκτικό δημόσιο χρέος σε εποχές που ήταν ευνοϊκό το ........


    περιβάλλον και δεν κάνει αυτοκριτική. Το ζητούμενο δεν είναι η απόδοση των ευθυνών.(Μπα παρέχουμε και ασυλία στις κλεψιές;) Ένα ενδιαφέρει πως θα υπερβούμε τα προβλήματα χτίζοντας τις βάσεις για μακροχρόνια ηρεμία του τόπου. (και για καινούργιο ξέσκισμα)
    Στο νοικοκύρεμα του κράτους πρέπει να είμαστε άτεγκτοι με το δημόσιο χρέος. Πρέπει να υπάρξει πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής. Η εκτεταμένη φοροδιαφυγή αδυνατίζει το κράτος πρόνοιας.(ποιο κράτος πρόνοιας; Που το είδες;) Έχουμε ευθύνες όλες οι κυβερνήσεις. (Είναι γεγονός το υπερκομματικό φαγοπότι)

    Τα θεμέλια μιας οικονομίας χτίζονται με έναν τρόπο. Διαρθρωτικές αλλαγές με νέες δομές που διασφαλίζουν την οικονομική ανάπτυξη. Αυτές οι τολμηρές αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν γιατί τις ζητάει ο τόπος. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια νοικοκυρεμένη πολιτική και να αντιμετωπίσει την πρόκληση της κρίσης. (καλά τόσα χρόνια τι έκανες?)

    Στόχος μου ήταν να ……(σας πηδήξω χωρίς σάλιο) προχωρήσουν όλα αυτά αταλάντευτα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011. Αλλά έπρεπε να υπάρχει το κατάλληλο πολιτικό περιβάλλον (για περαιτέρω μάσα) το οποίο δεν υπάρχει. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι θα προκαλέσει εκλογές και θα εκβιάσει εκλογές (γιατί φαγώθηκαν τα κλεμμένα) κατά του Παπούλια με μικροπολιτική σκοπιμότητα. Με τον εκβιασμό αυτό προχωρά η χώρα σε μακρά προεκλογική περίοδο και είναι αυτό είναι ανευθυνότητα. Η χώρα δεν αντέχει προεκλογική περίοδο μέχρι τον Φεβρουάριο. Από την στιγμή που η χώρα οδηγείται σε εκλογές με ευθύνη της αντιπολίτευσης( ποίων;)σε λίγους μήνες θα είναι ότι χειρότερο για την οικονομία. Οι διαρθρωτικές αλλαγές δεν θα μπορούν να προχωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ένα διάγγελμα- παρωδία, ο Κ. Καραμανλής ζήτησε «νωπή λαϊκή εντολή» για να... σώσει την οικονομία καθώς όπως είπε τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δύσκολα και καθοριστικά. Επισήμανε τρεις μεγάλες προκλήσεις:
    * αυστηρότερο έλεγχο στις δημόσιες δαπάνες
    * πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής
    * και διαρθρωτικές αλλαγές που θα διασφαλίζουν την οικονομική ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νοιωθω και εγω αηδια και για τους πολιτικους και για σας .Την Κυριακη των εκλογων θα τρεξετε να τους ψηφισετε,ελπιζωντας (σαν ηληθιοι που ειστε) για ενα καλυτερο αυριο που δεν θα ερθει ποτε. Ισως δεν εχετε σκεφτει πως απλως θα αλλαξουνε τα ονοματα και οχι οι πραξεις. Ισως παλι εχετε καποια (σκ@τ@)πολιτικη ιδεολογια που την εχετε απο τα 20 σας χρονια (και θα φτασει μεχρι τα 120 σας χρονια)η απλως συνεχιζετε την πολιτικη παραδοση των γονιων σας. Και επειδη ολοι μιλανε για νουμερα ας μιλησω και εγω για νουμερα. Νουμερα υπαρχουν πολλα,ενα 50% και βαλε, που δινει δυναμη στα 2 μεγαλα κοματα που μας κυβερνανε δεκαετιες και απο αυτο το 50% οι 37% περιπου βριζουν το πρωτο κομμα ειτε ειναι ΝΔ ειτε ΠΣΚ. Ενα ελαφρος γερασμενο 8% δινει δυναμη σε τριτο κομμα για να λεει συνεχεια οχι σε ολα χωρις να σκεφτει καν αν ειναι καλο η κακο. Ενα 14% περ. δινει δυναμη σε δυο ακραια κομματα,τοσο διαφορετικα, τοσο ιδια, τοσο υποκριτικα. Ενα 25% περ. ζητα εναλακτικη λυση,λευκο, ακυρο ,μικροτερο κομμα . Τα νουμερα αλλαζουνε με τα χρονια, εμεις οχι.Ετσι το μελλον θα ειναι ιδιο με το παρρον. Στελνουμε 300 στην βουλη, μας κυβερνα καποιος ακαταλληλος ή φιλοδοξος που μας εχει χεσμ...νους,διοικουν την χωρα, οι υπουργοι και ισως καποια κομματικα στελεχη (κλασικη ολιγαρχια),φτιαχνουν εναν κοσμο φιλικο για αυτους που εχουνε χρημα (για τους λιγους παλι). Εμεις θα μαλωνουμε (οπως παντα) μεταξι μας για το ποιος ειναι ο χειροτερος (καλυτερος δεν υπαρχει)πολιτικος , σαν τους γονεις μας και τους παππουδες μας οι οποιοι δημιουργησανε εμφυλιο και χουντα πριν απο χρονια, γιατι ακουσαν καποιους μαλακες που ελεγαν ειτε οτι η αριστερα ,ειτε οτι η δεξια θα καταστρεψει την χωρα. Με τις διαμαχες τους οδηγηθηκαμε τελικα σημερα σε μια δημοκρατια σε παρενθεση.(τωρα πια φροντιζουμε και εμεις να ειναι σε παρενθεση)
    Οπως και τωρα αντι να στειλουμε στον αγυριστο αυτους που μιλανε για την καλη δεξια και την καλη αριστερα ,εμεις παιζουνε το παιχνιδι τους. Θα μου πειτε υπαρχουν και καλοι πολιτικοι, το ξερω.Χανονται μαζι με τους αλλους και ειναι σαν να μην υπηρξαν ποτε.
    Υπαρχουν ανθρωποι που ελπιζουν, το ξερω ,γιατι ελπιζουν δεν ξερω. Υπαρχουν ανθρωποι που αγωνιζονται για μας, αληθεια!!! Για μας, για το πορτοφολι τους η για την πολιτικομαλακισμενη ιδεολογια τους.
    Εσεις η παλιοτεροι που ολο λετε οτι αγωνιστηκατε για να εχουμε ενα καλυτερο αυριο , αυτο ειναι το αυριο που επιθυμουσατε? Το μονο που θελετε ειναι λεφτα και το κομμα που υποστηριζετε στην κυβερνηση.Εσεις οι νεοτεροι το μονο που θελετε ειναι χρημα και μια ευκολη και ανετη ζωη. Εγω ειμαι ενα 0.00% και δεν ταιριαζω πουθενα και με κανεναν.Σαν 0.00% σας ευχομαι να ζησατε σε αυτον το κοσμο που ετσι τον θελετε και ετσι θα τον συνεχισετε,εγω θα μεινω στον δικο μου κοσμο. Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση