GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κουμπάρος του ο Μαγκριώτης...

...πρωταγωνιστούσε στην ψιθυρολογία κατά του Τσοχατζόπουλου! .. Από τον Βασίλη Δημητριάδη .. Η πίκρα του Άκη Τσοχατζό πουλου δεν έχει προηγο...

...πρωταγωνιστούσε στην ψιθυρολογία κατά του Τσοχατζόπουλου!
..
Από τον Βασίλη Δημητριάδη
..
Η πίκρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν έχει προηγούμενο. Και είναι διπλή. Όχι μόνο γιατί ένιωθε "ανεπιθύμητος" από το κόμμα του, για να είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής (Αν και αυτό, πολιτικά, δεν ήταν αθέμιτο). Αλλά κυρίως επειδή η μεγαλύτερη ψιθυρολογία -την οποία υπαινίσσεται στη δήλωσή του- σε βάρος του προήλθε από έναν ...συγγενή του και πρώην δικό του άνθρωπο. Τον Γιάννη Μαγκριώτη, τον οποίο ο Άκης είχε παντρέψει μαζί με τον Κώστα Λαλιώτη. Είναι δηλαδή κουμπάροι.
Άλλωστε, ο Γ. Μαγκριώτης οφείλει...

την κομματική ανέλιξη στον Α. Τσοχατζόπουλο. Δικό του "παιδί" υπήρξε. Αλλά δυστυχώς οι προδοσίες είναι συχνό φαινόμενο και στην πολιτική. Έτσι μόλις ο Άκης πήρε την κάτω βόλτα τον "πούλησε", όπως "πούλησε" και τον Σημίτη στη συνέχεια.
Ροκανίζοντας τον Άκη, πίστεψε ότι θα διασφαλίσει την δική του επανεκλογή. Τώρα όμως οι "τσοχατζοπουλικοί" (όσοι, είναι η αλήθεια, έχουν απομείνει) παίρνουν γραμμή να τον μαυρίσουν...

21 σχόλια

  1. Ax poso ponesiarhs eiste kyrie Dhmhtriadh....mhpws se peiraxe diarroia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοκράτη πολίτη της Ελλάδας

    Τις επόμενες μέρες θα παρακολουθήσετε μια μεγάλη προπαγάνδα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη του γνωστού προστάτη των χασισοκαλλιεργητών και μεγάλο εξαγωγέα χασίς στην Ολλανδία που στήριξε και διόρισε στην εξουσία τη συμμορία Καραμανλή.
    Στην προπαγάνδα αυτή θα συμμετέχει και ο ΠουστοΛαζόπουλος αλλά και η κομπλεξική τσίτα της δημοσιογραφίας και πολλά φερέφωνα τους.
    Η προπαγάνδα αυτή θα προτρέπει ξανά τους νέους σε ηλικία αλλά και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στην ανεύθυνη στάση της αποχής από τις κάλπες ετσι ώστε να μην εκφραστεί ξανά η έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια και δυσφορία του Ελληνικού λαού στον χειρότερο και ανικανότερο πολιτικό που κυβέρνησε ποτέ αυτό τον τόπο.
    Μην αφήσετε να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδια τους που προέρχονται από το γνωστό αλήτη Λούλη που τα τελευταία χρόνια κυβερνά την πατρίδα μας.
    Εμποδίστε τους να κάνουν πράξη τα σχέδια τους με οποιοδήποτε τρόπο.
    Μην τους αφήσετε να χειραγωγήσουν την ψήφο μας.
    Η ψήφος είναι στάση ευθύνης απέναντι στο μέλλον μας.
    Είναι μια δύναμη που πρέπει να εκφραστεί.
    Κάθε μέσο αποτροπής του σχεδίου τους είναι θεμιτό.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιοσύνη τώρα

    Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου και υπόδικου για εσχάτη προδοσία Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη Λούλη και παραπομπή σε δίκη εντός της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧ8ΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1981 !ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕς ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ???

    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ?

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΥΡΙΔΩΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε δεν είμαστε καλά!

    Τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που ανέδειξε ο ο Δημοκρατικός χώρος, τον αλήτη "..οτι ώρα πείτε εσείς κυριε πρόεδρε.."

    Ε και που είναι κουμπάρος; Θα πρέπει να σκεπάζει απατεωνιές; Αυτά στην ιδιωτική του επιχείρηση όχι στην διαχείριση των χρημάτων του κόσμου.

    Με τι λεφτά ζει ο αλήτης σαν άρχοντας;

    Μωρε σαν δεν ντρέπεσται;

    Βαφτίζετε την αρετή, προδοσία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΗΜΕΡΙΑ ΘΗΡΙΑ.ΦΑΓΩΘΗΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΣΤΕ.Ο ΕΝΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ. Ο ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ Ο ΠΗΔΗΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρίε Δημητριάδη, αυτό που κρατούσε το ΠΑΣΟΚ χαμηλά στα ποσοστά στις τελευταίες αναμετρήσεις ήταν η σύνδεση του με το παρελθόν. Ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν ένα από τα βασικά στελέχη των κυβερνήσεων του παρελθόντος,που συνεβάλε πολύ μεν στο κόμμα, αλλα έχει φθαρεί πολιτικά. Η απαγκίστρωση από το παρελθόν μόνο καλό θα κάνει στην προσπάθεια για αυτοδυναμία. Οποιοσδήποτε στηρίζει την απαγκίστρωση απο το παρελθόν, το μόνο που θέλει είναι το καλό του Κινήματος. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ώρες να είμαστε ενωμένοι και να αγωνιστούμε για τις ιδέες που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειραζει, Ακη μου..κανε μια βόλτα στο Παρισι και θα σου περάσει οκαημός..Αλλωστε χρειαζεται και λίγο η εναλλαγή στα μέλη τοης παρεας 'Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ"

    Α, ρε μάνα...Μοντελο δε με εκανες, ποδοσφαιριστή , μπασκεμπολιστα δεν με εκανες, ηθοποιοό δεν με εκανες, μόδιστρο δεν με εκανες...Δεν με εκανες τουλάχιστον σοσιαλιστη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Άκης υποψήφιος!!! Χαχαχα! Μυαλό δεν λένε να βάλουν τα λαμόγια που κατάκλεψαν το δημόσιο με μίζες και δωράκια.
    Δεν χορτάσατε αλόμα με όλα αυτά που τσεπώνατε τόσα χρόνια;

    Ουστ άεργοι απατεώνες αμετανόητοι κλέφτες, τρωκτικά της εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΚΟΙΜΠΑΡΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί οι ανθρωποι του ΠΑΣΟΚ θέλουν να ξανακυβερνήσουν - Μαγκριώτηδες, Τσοχατζόπουλοι και λοιποι ... Αυτοί δηλαδη που κρίθηκαν απο τον ελληνικό λαο δις. Και τώρα μας τους ξαναφορτώνει το αρρωστημένο σύστημα ΠΑΣΟΚ. Θεός φυλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα - ένα τα βαρίδια αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πριν λίγο ανακοίνωσε την μη υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές.

    Σίγουρα μετά την αποχώρηση των Αλέκου Παπαδόπουλο, Νίκου Χριστοδουλάκη την σημερινή αποχώρηση Τσοχατζόπουλου, αλλά και στη στάση Σημίτη, ο οποίος φαίνεται να μην απαιτεί τη συμμετοχή του στη λίστα του επικρατείας, ο Γ. Παπανδρέου μοιάζει ανακουφισμένος.

    Το "νέο" ΠΑΣΟΚ που θα ήθελα να εμφανίσει, με μια δυναμική ανανέωση των υποψηφίων βουλευτών, φαίνεται δύσκολα ή εύκολα να επιτυγχάνεται.

    Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς για όλους...μέχρι την 4η Οκτωβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τσοχατζόπουλος ήταν ο ΜΟΝΟΣ υπουργός ΝΑΤΟικής κυβέρνησης που πήρε Ρωσικά όπλα και αυτό πλήρωσε και πληρώνει πολιτικά και ηθικά. Η κυβέρνηση της ΝΔ εξήγγειλε 8 φορές παρόμοια αγορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υποστήριξε με ανταλλακτικά ούτε τα υπάρχοντα, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα άχρηστα. Δεν ξέρω αν καταχράστηκε χρήματα του δημοσίου, αν το έκανε και 6 χρόνια δεν τον παρέπεμψαν (ή να δημοσιοποιήσουν ενδείξεις), αν και για αυτό ακριβώς τοποθέτησαν ειδικό εισαγγελέα κομματικό όργανο, τουλάχιστον οι χαβαλοϋβριστές του ας το ξανασκεφθούν (αν μπορούν). Θα θυμίσω ότι, όταν χρειάσθηκε να υποστηρίξουν στο Γερμανικό δικαστήριο που έστειλε ο Τσοχατζόπουλός το περιοδικό «Σπίγγελ» για μίζα στην αγορά των αρμάτων «Λέοπαρντ», όχι μόνο δεν εμφανίσθηκαν (αν και ο Σπηλιωτόπουλος είχε προαναγγείλει προεκλογικά ότι θα το κάνει) αλλά και τα στοιχεία που έστειλαν σαν ντοκουμέντα στο περιοδικό, αποδείχθηκαν πλαστά και το περιοδικό καταδικάσθηκε να πληρώσει 500.000€ για συκοφαντική δυσφήμιση. Το ίδιο έγινε και με την «Φιγκαρό» για την αγορά Γαλλικών υποβρυχίων με τον Παπαντωνίου.
    Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσοχατζόπουλο γιατί:
    1. Επί της Υπουργίας του δημιουργήθηκε στον Ελληνικό στρατό το καλλίτερο αντιπυραυλικό σύστημα της Μεσογείου.
    2. Τακτοποίησε το μισθολογικό, τις προαγωγές και συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, ιδιαίτερα των προερχομένων από υπαξιωματικούς, αυξάνοντας γενναία το εφ’ άπαξ.
    3. Βοήθησε σημαντικά στον διορισμό χιλιάδων Θεσσαλονικιών συμβάλλοντας στην οικονομική άνθιση της φτωχομάνας. (Για την μετάλλαξη σε μαλακομάνα φταίνε άλλοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραίος Μπρούμελ=Ρόκο..Σιφρέντι βέβαια
    σύμφωνα μέ πληροφορίες,όπως γράφουν
    όλοι στό Press.
    Όλα τ΄άλλα είναι αποπροσανατολισμός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Τακτοποίησε το μισθολογικό, τις προαγωγές και συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, ιδιαίτερα των προερχομένων από υπαξιωματικούς, αυξάνοντας γενναία το εφ’ άπαξ."

    Έδωσε ΓΕΝΝΑΙΟ ΕΦΑΠΑΞ σε όλους τους τεμπελχανάδες που ξύνονται όλη μέρα (το αγγούρι το τρώνε οι φαντάροι, οι αξιωματικοί απλώς "διοικούν")


    "Βοήθησε σημαντικά στον διορισμό χιλιάδων Θεσσαλονικιών συμβάλλοντας στην οικονομική άνθιση της φτωχομάνας."

    Ρουσφέτια, ρουσφέτια; Τι θα πει "βοήθησε"; Ή υπάρχει διαφανής αξιοκρατική πρόσληψη ή ρουσφέτι για τα κομματόσκυλλα. Απλά πράγματα.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ!!ΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση