GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψινάκης ο "Επαναστάτης"...

Προς θλίψη όλης της Ελλάδας (;) ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογέ...

Προς θλίψη όλης της Ελλάδας (;) ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές.
Κρίμα γιατί θα υπήρχε ένας λόγος να δούμε το κανάλι της Βουλής.
Ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσει ο Καρατζαφέρης και να σκεφτεί άλλο αντίστοιχο "celebrity" να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ!!
Προς το παρόν ο Ηλίας καμαρώνει που έγινε επαναστάτης χωρίς αιτία!
Ourgreektv και Trelokouneli

14 σχόλια

  1. o dr koutsoukos!!ton ekopse kai ayton

    neoi entimoi pantou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας τρελανατε με τον Ψιψινακη

    θα αδελφεψετε στο τελος

    βαλτε και δρ Κουτσουκο Ανδρεο- παπανδρεικο με @@@@ και

    αφηστε του ψιψινακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΙ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ.ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ,ΚΛΕΦΤΗ ΨΕΥΤΗ, ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.ΤΩΡΑ ΜΟΥΛΩΞΕΣ ΠΟΥ ΕΞΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΨΕΥΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.
    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.
    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

    "Εξηγήστε μου γιατί δεν πρέπει να το θεωρώ κλοπή.
    Το 2000 πλήρωνα 115620 δρχ, ήτοι 339,35 ευρώ το δίμηνο.
    9 χρόνια μετά πληρώνω 709,62 ευρώ το δίμηνο και αναδρομικά ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ!!!
    Δηλαδή, το ΤΕΒΕ μέσα σε 9 χρόνια...
    υπερδιπλασίασε τις εισφορές που πρέπει να πληρώνω για να ασφαλίζομαι υποχρεωτικά. Το σύνολο της αύξησης είναι 209%!!!
    Και ρωτάω και απαντάω μόνη μου σαν την τρελή, διότι έτσι μας κατάντησαν:
    1) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι συντάξεις; ΟΧΙ
    2) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι παροχές; ΟΧΙ βέβαια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το επίδομα γυαλιών από 80 ευρώ το μείωσαν πέρσι σε 50! Και η διαδικασία μου στοιχίζει περισσότερο από το επίδομα. Πρέπει να πληρώσω τον οπτικό, να πάω στο ΤΕΒΕ της περιοχής μου να καταθέσω την απόδειξη και να με φωνάξουν ξανά άλλη μέρα για να πληρωθώ! Αναφέρω επίσης ότι η ανήλικη κόρη μου έχει πρόβλημα στο γόνατο από αθλητική κάκωση και ο ορθοπεδικός του ΤΕΒΕ ΔΕΝ της έδωσε αξονική για να δούμε τι είναι, αλλά αλοιφή (!) διότι – είπε – είναι ακριβή εξέταση και το ΤΕΒΕ έγινε αυστηρό.

    3) Γιατί αν χρωστάω και δεν μπορώ να πληρώσω ΚΑΙ θα με ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ θα μου πάρει το σπίτι… για να με ασφαλίσει;;;;;!!!!!!! με το γελοίο πρόσχημα ότι αν οι εισφορές δεν ήταν υποχρεωτικές, πολλοί θα έμεναν ανασφάλιστοι και θα δημιουργούσαν κοινωνικό πρόβλημα όταν θα γίνονταν ανίκανοι για εργασία. Δηλαδή αν καταντήσουμε άστεγοι, χωρίς δουλειά από τα 45 μας (δεν μας θεωρούν τιμολόγια αν χρωστάμε) και στη φυλακή για 1 χρόνο, επειδή δεν πληρώσαμε το ΤΕΒΕ, αυτό δε δημιουργεί χειρότερο πρόβλημα; Κι εδώ η λογική μου με αφήνει χωρίς απάντηση.

    4) Δεν είναι πολλά τα 709 ευρώ για δυο μήνες μόνο για ένσημα, τη στιγμή που ο βασικός μισθός είναι 700 ευρώ το μήνα; ΕΙΝΑΙ. Με τα ίδια λεφτά η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ή όποια άλλη ιδιωτική ασφάλεια θα μου είχε 300% μεγαλύτερες και καλύτερες παροχές

    Όπως υπάρχουν υπάλληλοι με 700 ευρώ το μήνα, αλλά και υπάλληλοι με 3000 μισθό και 250ρια τη βδομάδα αφορολόγητα επιδόματα για συμμετοχή σε επιτροπές, έτσι και σε μας τους ελεύθερους επαγγελματίες η ψαλίδα είναι μεγάλη. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματίες που ζουν με κάτω από 20000 το χρόνο οικογενειακό εισόδημα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Έχω αγανακτήσει να μας αντιμετωπίζουν όλους σαν τους πλούσιους που φοροδιαφεύγουν, έχουν κότερα και βίλες και πρέπει πάντα να πληρώνουν τα σπασμένα. Και αγανακτώ ακόμη περισσότερο, με τα επιμελητήρια (άλλο σκάνδαλα να είμαστε υποχρεωτικά και εκεί γραμμένοι και να μην έχουμε δικαίωμα να θεωρήσουμε τιμολόγια αν δεν πληρώσουμε και αυτούς). Ποτέ δεν ύψωσαν μια φωνή διαμαρτυρίας διότι διοικούνται δυστυχώς από τους πλέον οικονομικά ευκατάστατους «συναδέλφους» μας (και για να προλάβω αντιδράσεις, αυτός με τη στρωμένη δουλειά και τις πολιτικές φιλοδοξίες έχει χρόνο να ασχολείται, όχι εγώ που τρέχω να βγάλω στην κυριολεξία μεροκάματα και δεν προλαβαίνω). Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν που γινόμαστε έρμαια του κάθε ΤΕΒΕ και του κάθε ΙΚΑ και κάθε άλλου κορακιού που τρέφεται από τις σάρκες μας.
    Κάνω αγώνα κάθε μήνα, δανείζομαι όταν δεν έχω για να πληρώνω το ΤΕΒΕ στην ώρα του, διότι το ίδιο ταμείο που όταν πρέπει να πληρώσει το ξεχνάει, εμάς μας βάζει εφάπαξ πρόστιμο 20 ευρώ αν αργήσουμε μια μέρα + ληστρικό επιτόκιο! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8 Σεπ 2009 8:20:00 μμ

    -------
    Δικηο εχεις
    αλλα ποιος σε ακουει;
    Βρηκες τωρα και site να γραψεις το πονο σου: το πρεσσ!!

    Ξεγραψου απο το ΤΕΒΕ και κρατα μονο την ιατρικη περιθαλψη, για συνταξη τραβα ιδιωτικα
    οσο για τη δουλεια σου, βρες αλλο τροπο δηθεν μεσω εταιρειας που θα σε προσλαβει για να εχεις και ΙΚΑ αν θελεις, χωρις τιμολογια κλπ.,

    Μακρυα απο ΤΕΒΕ οσο μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοκράτη πολίτη της Ελλάδας

    Τις επόμενες μέρες θα παρακολουθήσετε μια μεγάλη προπαγάνδα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη του γνωστού προστάτη των χασισοκαλλιεργητών και μεγάλο εξαγωγέα χασίς στην Ολλανδία που στήριξε και διόρισε στην εξουσία τη συμμορία Καραμανλή.
    Στην προπαγάνδα αυτή θα συμμετέχει και ο ΠουστοΛαζόπουλος αλλά και η κομπλεξική τσίτα της δημοσιογραφίας και πολλά φερέφωνα τους.
    Η προπαγάνδα αυτή θα προτρέπει ξανά τους νέους σε ηλικία αλλά και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στην ανεύθυνη στάση της αποχής από τις κάλπες ετσι ώστε να μην εκφραστεί ξανά η έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια και δυσφορία του Ελληνικού λαού στον χειρότερο και ανικανότερο πολιτικό που κυβέρνησε ποτέ αυτό τον τόπο.
    Μην αφήσετε να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδια τους που προέρχονται από το γνωστό αλήτη Λούλη που τα τελευταία χρόνια κυβερνά την πατρίδα μας.
    Εμποδίστε τους να κάνουν πράξη τα σχέδια τους με οποιοδήποτε τρόπο.
    Μην τους αφήσετε να χειραγωγήσουν την ψήφο μας.
    Η ψήφος είναι στάση ευθύνης απέναντι στο μέλλον μας.
    Είναι μια δύναμη που πρέπει να εκφραστεί.
    Κάθε μέσο αποτροπής του σχεδίου τους είναι θεμιτό.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΕ.ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ρε,η Κορλιοκουμη και ο Μαργαριτης ειναι καλυτεροι;Και τοσοι αλλοι αχρηστοι που προσπαθουν να την 'χωθουν'για να το παιξουν 'εξουσια;'.Απο μετριοτητες πηξαμε.Οπως πολιτευονται ολοι αυτοι οι δηθεν 'δημοκρατες' του κωλου,αλλο τοσο και ο καθε Ψινακης μπορει να πολιτευεται εφ'οσον του το επιτρεπει ενα καθεστως της πλακας,τυπου Ιταλιας και μπουρδελου.Και στην τελευταια,ο Ψινακης κανει την πλακα του μην εχοντας κατι πιο σοβαρο να κανει,ενω οι αλλοι το εχουν παρει σοβαρα και πασχιζουν να παρουν μια θεση στον ηλιο.Καιροσκοποι δημαγωγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού δε του κάθισε η υποψηφιότητα Ψινάκη, ο Γ. Καρατζαφέρης επιμένει με τηλεοπτικούς όρους, ροζ αποχρώσεις και φιλολαϊκά ερείσματα. Φημολογείται ότι υποψήφιος με το κόμμα του στη Μαγνησία θα είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Σπύρος Ράππος. Αν δεν θυμάσαι ποιός είναι, ρώτα το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και επισταμένως με τις ροζ ιστορίες του. Ασχολήθηκε τόσο που η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια. Έχει ρεύμα στη περιοχή ο (α)Ράππος, κυρίως στους βλάχους και στους παντρεμένους.

    Να πάρει ο «βαρβάτος» τα βίντεο του Τριανταφυλλόπουλου για να τα κάνει «χρήση» στην προεκλογική εκστρατεία του. Ειδικά εκείνο που είναι με το ΣΩΒΡΑΚΟ? Αυτός είναι ικανός (σαν και τον αρχηγό του) να μην αφήσει ούτε ΘΗΛΥΚΙΑ γάτα στον ΒΟΛΟ ?

    Zougla online - Πάλι στο κρεβάτι ο δήμαρχος
    Καζανόβα πρώην δήμαρχε Αλμυρού, και ξύλο έφαγες και ξεβράκωτο σε έβγαλε στον δρόμο ο απατημένος σύζυγος! Κάποια στιγμή θα την πάταγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρει τι σημαίνει «άκρα δεξιά», μας είπε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Αφού λοιπόν είναι τόσο άσχετος ο Καρατζαφύρερ γιατί τον κατηγορείτε όταν καλούσε τους χουντικούς και τα ασπόνδυλα της Χρυσής Αυγής να συγκυβερνήσουν με την Ν.Δ;

    Δεν ήταν άστοχο για όσους του έκαναν κριτική τότε που είχε μια υπέροχη συνάντησή του με τον αρχιπραξικοποιματία Παττακό, στα τηλεοπτικά πλατό του καναλιού του, και αντάλλαξαν εποικοδομητικές απόψεις;

    Τον αδικήσαμε τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση