GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Μαγκριώτης για τον Τσοχατζόπουλο...

Aπό τον Γιάννη Μαγκριώτη . ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Αγαπητέ φίλε, όλοι καταλαβαίνουν τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου δημο...

Aπό τον Γιάννη Μαγκριώτη
.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Αγαπητέ φίλε, όλοι καταλαβαίνουν τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου δημοσιεύματος.
Και στην προσωπική και στην πολιτική μου πορεία, στη δουλειά μου, βασίστηκα στην αξιοσύνη, στις ιδέες μου και στην υποστήριξη των φίλων μου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι έξω από κάθε είδους κύκλωμα. Συνεπώς, τα σχόλιά σου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Υπηρέτησα το ΠΑΣΟΚ ως ιδέες, ως πολιτική και ως θεσμό.
Κλείνοντας, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο δημοσίευμα αυτές τις μέρες. Είμαι βέβαιος πως και ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ενοχληθεί ιδιαίτερα από το δημοσίευμα αυτό.
Με εκτίμηση

13 σχόλια

  1. Άκη, γιατίίίίί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα - ένα τα βαρίδια αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πριν λίγο ανακοίνωσε την μη υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές.

    Σίγουρα μετά την αποχώρηση των Αλέκου Παπαδόπουλο, Νίκου Χριστοδουλάκη την σημερινή αποχώρηση Τσοχατζόπουλου, αλλά και στη στάση Σημίτη, ο οποίος φαίνεται να μην απαιτεί τη συμμετοχή του στη λίστα του επικρατείας, ο Γ. Παπανδρέου μοιάζει ανακουφισμένος.

    Το "νέο" ΠΑΣΟΚ που θα ήθελα να εμφανίσει, με μια δυναμική ανανέωση των υποψηφίων βουλευτών, φαίνεται δύσκολα ή εύκολα να επιτυγχάνεται.

    Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς για όλους...μέχρι την 4η Οκτωβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την πολιτική σου πορεία γνωρίζουμε και αφού εκλέγεσαι μπράβο και "άξιος".
    Για τη "δουλειά" σου όμως ; Ας γελάσουμε. Χα χα χα
    Πιά δουλειά Γιάννη ; από φοιτητής σχεδόν μπήκες στην πολιτική (ελέω ΑΚΗ)
    Εκτός άν θεωρείς δουλειά τις πρώτες αρπαχτές που έκανες σαν προνομιακός (ελέω ΠΑΣΟΚ)εισαγωγέας μπανανών και εξαγωγέας παγωτών στη Βουλγαρία. Πές μας τη δουλεια κάνεις, και τι θα κάνεις αν δεν βγεις βουλευτής, γιατί το πτυχίο του φυσικού δε το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσοχατζόπουλος ήταν ο ΜΟΝΟΣ υπουργός ΝΑΤΟικής κυβέρνησης που πήρε Ρωσικά όπλα και αυτό πλήρωσε και πληρώνει πολιτικά και ηθικά. Η κυβέρνηση της ΝΔ εξήγγειλε 8 φορές παρόμοια αγορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υποστήριξε με ανταλλακτικά ούτε τα υπάρχοντα, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα άχρηστα. Δεν ξέρω αν καταχράστηκε χρήματα του δημοσίου, αν το έκανε και 6 χρόνια δεν τον παρέπεμψαν (ή να δημοσιοποιήσουν ενδείξεις), αν και για αυτό ακριβώς τοποθέτησαν ειδικό εισαγγελέα κομματικό όργανο, τουλάχιστον οι χαβαλοϋβριστές του ας το ξανασκεφθούν (αν μπορούν). Θα θυμίσω ότι, όταν χρειάσθηκε να υποστηρίξουν στο Γερμανικό δικαστήριο που έστειλε ο Τσοχατζόπουλός το περιοδικό «Σπίγγελ» για μίζα στην αγορά των αρμάτων «Λέοπαρντ», όχι μόνο δεν εμφανίσθηκαν (αν και ο Σπηλιωτόπουλος είχε προαναγγείλει προεκλογικά ότι θα το κάνει) αλλά και τα στοιχεία που έστειλαν σαν ντοκουμέντα στο περιοδικό, αποδείχθηκαν πλαστά και το περιοδικό καταδικάσθηκε να πληρώσει 500.000€ για συκοφαντική δυσφήμιση. Το ίδιο έγινε και με την «Φιγκαρό» για την αγορά Γαλλικών υποβρυχίων με τον Παπαντωνίου.
    Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσοχατζόπουλο γιατί:
    1. Επί της Υπουργίας του δημιουργήθηκε στον Ελληνικό στρατό το καλλίτερο αντιπυραυλικό σύστημα της Μεσογείου.
    2. Τακτοποίησε το μισθολογικό, τις προαγωγές και συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, ιδιαίτερα των προερχομένων από υπαξιωματικούς, αυξάνοντας γενναία το εφ’ άπαξ.
    3. Βοήθησε σημαντικά στον διορισμό χιλιάδων Θεσσαλονικιών συμβάλλοντας στην οικονομική άνθιση της φτωχομάνας. (Για την μετάλλαξη σε μαλακομάνα φταίνε άλλοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και θεωρω τον Γιαννη Μαγκριωτη χαμηλου βεληνεκους ( καμμια σχεση με Βενιζελο η Καστανιδη ), δικαιολογω απολυτα την οποια διαθεση του να αποστασιοποιηθει απο τον Τζοχατζοπουλο. Οταν βλεπεις τον πρωην αγωνιστη του ΠΑΣΟΚ να μετατρεπεται σε εναν ασυστολο αρπαγα του Δημοσιου χρηματος, τι πρεπει να κανεις?!! Να μεινεις υποστηρικτης του η να απομακρυνθεις απο κοντα του?
    Τελος παντων, το ΠΑΣΟΚ εχει πολλα στελεχη που μπορουν να προσφερουν πολυ περισσοτερα απο τον Γ.Μαγκριωτη και να ειναι πολυ πιο εντιμα απο τον Α.Τζοχατζοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KRIMA NARUOYN PALI OI PRAITVRIANOI PASOKOI SYNDIKALES .
    ΕΔΩ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ο Μαγκριωτης ειναι χαμηλοτατου πολιτικου βεληνεκους αλλα υψηλοτατης εμπορικης επιτυχιας!!!Σιγουρα μπηκε στην πολιτικη για να κανει περιουσια!Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα πολιτικου με εμπορικη επιτυχια!!Του ευχομαστε και εις ανωτερους τζιρους με την νεα θητεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε πως γινεται να ενοχληθει τωρα αφου πριν στην δηλωση της αποχωρησης του αναφερει ολα αυτα περι ψιθηρων στην Θεσσαλονικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΑΓΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙ.
    ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !
    3 ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ 3 ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψηφοδελτια ηττας Πασοκ

    Στο Πασοκ δεν ερχοναται οι αγωνιστες για να γινουν πλουσιοι...

    γιατι δινουν τον αγωνα τους τη ζωη τους και τα χρηματα τους!!!

    μετα ερχονται τα λαμογια της μιζας και απατης και καρπωνονται την δουλεια αλλων!!


    Αυτα λεγαν οι πασοκοι σημερα πικραμενοι που ο Γιωργος ακολουθει την οδο Καραμανλη...

    στα ψηφοδελτια εβαλε

    αδελφες, κοπελιτσες, ογδονταρηδες, λαλακηδες , αγραμματοι, καραγκιοζηδες..κλπ..

    Δεν μας τα ελεγες και αυτα πριν 2 χρονια Γιωργο!!

    Μια γυναικα υποψηφια εκλαιγε εξω απο το ΣΕΦ γιατι εχει δωσει ολα τα λεφτα της για το Πασοκ...

    οτι εδωσε ολα τα λεφτα της για το Πασοκ και δεν την βαλαν ουτε στη λιστα... τα λαμογια του Ραγκουση...


    Εχασες την αυτοδυναμια Γιωργο!!!

    Αντε υφυπουργος του Καραμανλη και πολυ!!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση