GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΤΡΩΝΕ" ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ...

Κίνδυνος να χαθεί η τρίμηνη προθεσμία για την αναδάσωσή τους Aπό το http://aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=3866 Τον κίνδυνο οι καμένες π...

Κίνδυνος να χαθεί η τρίμηνη προθεσμία για την αναδάσωσή τους

Aπό το http://aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=3866

Τον κίνδυνο οι καμένες περιοχές της Πεντέλης να μην αναδασωθούν ποτέ, ένα θέμα που θέτουν μετ’ επιτάσεως και περιβαλλοντολόγοι, εκφράζει σε δήλωσή της με αφορμή τη σχετική σιωπή του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Ντίνα Μπέη.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία τα κατά τόπους δασαρχεία πρέπει εντός τριμήνου να έχουν κηρύξει τις καμένες περιοχές αναδασωτέες, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος καταπάτησής τους.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι να ορκιστεί και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση (μετά τα μέσα Οκτωβρίου) θα έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες (21/8 ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Γραμματικό) και καθώς τίποτα δεν κινείται στην προεκλογική περίοδο, είναι βέβαιο ότι ελάχιστα πράγματα θα έχουν ...

προχωρήσει μέχρι τότε. Μάλιστα, αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τότε σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί το Δεκέμβριο, όταν πλέον οι καμένες δασικές εκτάσεις στην Πεντέλη που ΔΕΝ θα κηρυχθούν αναδασωτέες θα είναι και με τη βούλα στο έλεος των «καταπατητών»-«διεκδικητών».
Μπέη: Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει
Για το λόγο αυτό η κ. Μπεη αναφέρεται στην «απόλυτη αποσιώπηση από πλευράς πρωθυπουργού, της πρόσφατης βιβλικής καταστροφής στην Αττική, που κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας, στην ομιλία του στη ΔΕΘ και στη συνέντευξη Τύπου», τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει για τη βιβλική καταστροφή στη Αττική».
Με τη δήλωσή της η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς εκτός από την έκπληξή που εκφράζει για τη σιωπή Καραμανλή ζητά ελάχιστη αυτοκριτική και, κυρίως, άμεσα μέτρα «για την προστασία των καμένων εκτάσεων και την αντιπλημμυρική πολιτική», καθώς, όπως λέει, «εντός της σύγχυσης της προεκλογικής περιόδου που μεσολαβεί μέχρι την εκλογή της νέας κυβέρνησης, διεκδικητές και καταπατητές’ θα προσπαθήσουν και δια της μεθόδου των πολιτικών ανταλλαγμάτων να ‘κατοχυρώσουν’ τα ‘κεκτημένα’ τους στις έρημες αυτές περιοχές».
Προσθέτει δε ότι «όσο επιτακτική είναι η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, το ίδιο αν όχι και μεγαλύτερη, με την έννοια του εθνικού θέματος, είναι και η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που θα καταστήσει το μέλλον των παιδιών μας αφόρητο» και εκτιμά ότι, δυστυχώς, η «σιωπή του πρωθυπουργού, απέδειξε ότι δεν θέλει καν να ασχοληθεί» με το θέμα.

16 σχόλια

  1. Σηψη Πολιτικη και ηθικη

    Η πολιτικη σηψη κατατρωγει ολο το ελληνικο κρατος

    βγηκαν στη γυρα τα κομματα και ψαχνουν υποψηφιους...

    στην τρουμπα, στα καταγωγεια στα χαμαιτυπια, στην Συγγρου και Καβαλας!!

    Καθε καρυδιας καρυδι αδελφαρες, τραβελια, ξεφωνημενες, βιζιτουδες, φλωρια, υποκοσμιακοι μαφιοζοι ...

    θα πλαισιωσουν τα φηφοδελτια των κομματων ακομα και του Λαος...που βγαζει τον "φερεζτε" !!

    Η μονη λυση το νεο εντιμο Πασοκ!!
    Ο Αρειος Παγος κ΄λειται να "καθαρισει την κοπρο του Αυγειου" και να πεταξει απο τα ψηφοδελτια οσες//οσους ειναι ποινικες/ποινικοι!

    Ακομη ακουγεται του πουστροαδελφατο θα βγαλει απο τις λιστες ακουγεται τον μονο εντιμο ηγετη των πρασινοφρουρων...

    Δρ Κουτσουκο ....

    γιατι το απαιτει το αδελφατο το μασωναριο το σιονισταν to lamogistan to apateonistan to mizastan και το πουταναριο!!

    Αντρεα σηκω να δεις!!

    Ανδρεικοι Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to hxere...o mouxesas ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη δεν είχα τι να κάνω χθές
    έριξα μια ματιά στα σχόλια
    του βόθρου του πασοκ
    το ΚΑΧΡΙΜΑΚΕΙΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΠΡΕΣΣ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ LIVE AΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ
    (δεν πιστεύω να το δεχθούν, οι του ΓΙΏΡΓΟΥ )
    θα ειναι σκληρό live sex.
    με το 60άρη Παπανδρεου...ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ και ΟΙΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοκράτη πολίτη της Ελλάδας

    Τις επόμενες μέρες θα παρακολουθήσετε μια μεγάλη προπαγάνδα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη του γνωστού προστάτη των χασισοκαλλιεργητών και μεγάλο εξαγωγέα χασίς στην Ολλανδία που στήριξε και διόρισε στην εξουσία τη συμμορία Καραμανλή.
    Στην προπαγάνδα αυτή θα συμμετέχει και ο ΠουστοΛαζόπουλος αλλά και η κομπλεξική τσίτα της δημοσιογραφίας και πολλά φερέφωνα τους.
    Η προπαγάνδα αυτή θα προτρέπει ξανά τους νέους σε ηλικία αλλά και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στην ανεύθυνη στάση της αποχής από τις κάλπες ετσι ώστε να μην εκφραστεί ξανά η έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια και δυσφορία του Ελληνικού λαού στον χειρότερο και ανικανότερο πολιτικό που κυβέρνησε ποτέ αυτό τον τόπο.
    Μην αφήσετε να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδια τους που προέρχονται από το γνωστό αλήτη Λούλη που τα τελευταία χρόνια κυβερνά την πατρίδα μας.
    Εμποδίστε τους να κάνουν πράξη τα σχέδια τους με οποιοδήποτε τρόπο.
    Μην τους αφήσετε να χειραγωγήσουν την ψήφο μας.
    Η ψήφος είναι στάση ευθύνης απέναντι στο μέλλον μας.
    Είναι μια δύναμη που πρέπει να εκφραστεί.
    Κάθε μέσο αποτροπής του σχεδίου τους είναι θεμιτό.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι μας πρέπει να εμπιστευτούμε
    στις εκλογές , τον ΛΑΟΣ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    Πρέπει να ψηφίσουμε τους δυο αυτούς , ξεχωριστούς
    πατριωτικούς συνδυασμούς ( ΛΑΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ) .
    Διότι είναι οι μόνοι :
    ΚΑΤΑ των μεταναστών και λαθρομεταναστών .
    ΥΠΕΡ των Εθνικών μας θεμάτων .
    Τα αλλά κόμματα θέλουν να νομιμοποιήσουν
    1.000.000 μετανάστες , οι οποίοι
    Θα ψηφίζουν , θα βγάζουν βουλευτές
    Θα γίνονται υπουργοί , θα κάνουν κόμμα ,
    και θα μας κυβερνήσουν .
    Και θα ήμαστε σκλάβοι στην χώρα μας .
    Τέλος του χρόνου , οι Αμερικανοί
    συμφωνήσαν , με Νίμτς ,
    Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη , Παπανδρέου .
    Το όνομα Βόρια Μακεδονία ,
    με γλώσσα Μακεδονική .
    Διότι από το νέο έτος καταργούνται οι βίζες
    από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και
    πρέπει οπουδήποτε να δοθεί το όνομα . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTA NA TA ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ .ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΡΙΓΚΛΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΑΦΙΛΕ ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ,ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ,ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΟΣΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ.ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟΝ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙΣ,ΕΦΑΓΕΣ ΧΟΝΤΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΞΕΣ .ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελος τα πληρωμενα παραθυρα!!

    Το μυστικό των εμφανίσεων…

    Η εμφάνιση ενός εκάστου σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας επιτρέπεται μόνο μία φορά καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

    Επανάληψη της μετάδοσης εμφανίσεων υποψηφίων στα δελτία ειδήσεων είναι δυνατή μόνο την ίδια ημέρα. Αν το Μέσο είναι τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας, οι εμφανίσεις μπορεί να είναι δύο.

    Οι μόνοι που εξαιρούνται, εκτός φυσικά από τους αρχηγούς των κομμάτων, είναι όσοι απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ :
    ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Ή ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ;
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ME THN NEA DHMOKRATIA
    Ή ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.,
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;


    Στις εκλογές συγκρούονται δύο αντιλήψεις για την Ελλάδα. Η μία,της Ν.Δ.,θέλει τη χώρα υποταγμένη σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Η άλλη ,του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,θέλει την Ελλάδα απελευθερωμένη να αξιοποιεί τις δυνάμεις της προς όφελος των πολιτών και κανενός άλλου.

    Στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρίνεται το μέλλον του Έλληνα πολίτη. Η ευημερία και η ασφάλειά του. Κρίνεται το αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς την παρακμή, την οικονομική και ηθική κρίση, την έκπτωση αξιών, ή αν θα βγούμε από το τέλμα με μια συλλογική προσπάθεια που θα συνενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.

    Στην κρίσιμη αυτή επιλογή που έχουμε μπροστά μας, συγκρούονται δύο αντιλήψεις για τη χώρα και την κοινωνία μας. Η μία είναι η αντίληψη της ιδιοτέλειας, του σφετερισμού του δημόσιου πλούτου, της υποταγής του συλλογικού συμφέροντος της χώρας σε κάθε λογής πελατειακά, μικροκομματικά και αδιαφανή συμφέροντα, της παράδοσης της χώρας σε προσωποκεντρικές βλέψεις. Η άλλη είναι η πίστη στην Ελλάδα των αξιών, της αλληλεγγύης, της συνοχής, του κράτους δικαίου. Τις αντιλήψεις αυτές ενσαρκώνουν δύο διαφορετικά κόμματα και δύο πολιτικοί ηγέτες.

    Ο κ. Καραμανλής συμβιβάστηκε και συγκάλυψε τα χειρότερα φαινόμενα αδιαφάνειας και διαφθοράς στην κυβέρνηση, στο στενό του περιβάλλον.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανονικά λοιπόν θα πρέπει να κάτσουν να αποτυπώσουν όλη την έκταση των διακοσίων(200) στρεμμάτων να εξαιρέσουν τα νόμιμα, κτίσματα, χωράφια, και οικόπεδα, και να προβούν, σε κήρυξη όλης της υπόλοιπης έκτασης ως αναδασωτέας αυτό όμως απαιτεί χρόνο, προσωπικό και χρήμα.
    Φρόντισε όμως ο νομοθέτης να μη τους δώσει το χρονικό περιθώριο και την δυνατότητα να το κάνουν αυτό, μέσα σε τρεις μήνες τι θα προλάβεις να κάνεις, όταν έχεις την πολυμορφία που έχει σήμερα η Ανατολική Αττική

    Γι αυτό λοιπόν τα περισσότερα Δασαρχεία όταν οι καμένες εκτάσεις είναι μεγάλες με ποικίλη βλάστηση και διαμόρφωση, κηρύσσουν αναδασωτέα όλη την έκταση με το περίγραμμα της, με την παρατήρηση οτι εξαιρούνται, οι αγροί, οι βοσκότοποι, τα οικόπεδα και τα κτίσματα

    Εδώ παίζεται το χοντρό παιχνίδι της καταπάτησης και της αυθαίρετης δόμησης μέσα στα δάση και εδώ κρύβεται η αιτία των μεγάλων εμπρησμών των δασών

    Πρόταση Να κυρωθούν και να ισχύσουν άμεσα οι Δασικοί χάρτες που είναι έτοιμοι για την Ανατολική Αττική και να μπουν σε εφαρμογή, βάσει δε αυτών να κηρυχθεί η καμένη έκταση αναδασωτέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηψινακης

    Πριν απο λιγο συναντησε στην Καναρη ενα ανωτατο στελεχος του Λαος ο ο δρ Κουτσουκος

    και του επεσημανε οτι οι ψηψινακηδες θα καταστρεψουν την ελλαδα αλλα και το κοινοβουλιο ανν κατεβουν...

    θα καταστρεψει το Λαος ο ψηψινακης οπως κατεστρεψε τον συριζα ο Αλεξης!!


    Βλεπετε υπαρχει ελειψη πολιτικων "ανδρων"... ειπε στους πρασινοφρουρους της Μηλιωνη ο Δρ
    κουτσουκος

    που ηταν ενθουσιασμενος με την επισκεψη στην Μηλιωνη του Γιωργου Παπανδρεου!!

    Αλκιβιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν χρειαζεται αναδασωση σε ολες τις περιπτωσεις. Μονο σε περιπτωση που το καμμενο δασος αποτελειτο απο νεαρα δεντρα, ή ειχε ξανακαει προσφατα στο παρελθον. Αν αφεθει το καμμενο μεσογειακο δασος στην ησυχια του θα αναγεννηθει πληρως απο μονο του σε 20 χρονια. Οι αναδασωσεις (ειδικα η μανια να φυτευουμε πευκα οπου βρουμε) μπορει να κανει περισσοτερο κακο απ'οτι καλο, καταστρεφοντας τα νεαρα δεντρακια που ξεκινουν να φυτρωνουν λιγο μετα τις πυρκαγιες. Αυτο που χρειαζεται ειναι να χαρακτηριστουν επιτελους στο κτηματολογιο οι δασικες εκτασεις και να προστατευθουν αυστηρα απο καθε ειδους δραστηριοτητα, ειτε οικοδομικη ειτε κτηνοτροφικη (βλεπε βοσκηση). Και τα εργα για προστασια απο τις πλυμμηρες να αφεθουν σε ανθρωπους ειδικους, ο οποιοι θα προσεξουν να μην επιβαρυνουν την αναγεννηση του νεου δασους. Αναδασωσεις λοιπον ΜΟΝΟ εκει οπου χρειαζεται και οχι για προεκλογικους λογους απο τοπικους αρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ;

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    8.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    9.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    10.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    11.Τον εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΘΑΣΟΚ: ΞΕΧΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ---------------------------------
    ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην σε πιανει αγχος φιλαρα.Οικοπεδα ουτως η αλλως θα γινουν,και τιποτε δεν θα το αλλαξει αυτο.Αφου τωρα ετοιμαζεστε να ψηφισετε ΠΑΣΟΚ.Τι αγχωνεσαι;Τα ιδια και τα ιδια παλι.Τι ΝΔ,τι ΠΑΣΟΚ.Οτι για τον εναν και για τον αλλον.Αφου και οι δυο δεν ξερουν τι ειναι 'δασος'.Λυκε,λυκε εισαι εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση