GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Κρανιάς από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο...

Από το http://www.dentnews.net/ . Ο κ. Κρανιάς, που έχει θέσει ξανά υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, παραιτήθη...

Από το http://www.dentnews.net/
.
Ο κ. Κρανιάς, που έχει θέσει ξανά υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, και σε συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας, κ. Αθανάσιος Υφαντής.
Λογικά σκεπτόμενος και μετά από τις πιέσεις, ότι δεν δύναται να διατηρεί και τις δύο θέσεις του, ο υποψήφιος βουλευτής, δήλωσε την παραίτηση του εδώ και καιρό.
Η καραμπόλα των θέσεων ανάμεσα στην...

Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής κρατούν εδώ και καιρό.
Τον Απρίλιο του 2009 ο κ. Κατσίκης, παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, για να αναλάβει την θέση του Προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, σε αντικατάσταση του κ. Αλεξίου.
Την θέση του Προέδρου στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, τον Απρίλιο, αναλαμβάνει ο κ. Κρανιάς.Δεν κράτησε πολύ τη θέση αυτή, αφού το Σεπτέμβριο του 2009 παραιτείται και αναλαμβάνει ο κ. Υφαντής. Με άλλα λόγια, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, έχει αλλάξει Πρόεδρο τρεις φορές, μέσα στους προηγούμενους πέντε μήνες.

14 σχόλια

  1. Δεν έχουν καθόλου τσίπα πιά οι τρισάθλιοι πράσινοι ψεύτες των καναλιών;
    Πάνε να βγούνε και από πάνω τα αναίσχυντα τσιράκια του ΓΑΠ;

    Απάντηση του Υπουργού Οικονομίας κ. Γιάννη Παπαθανασίου, στην ερώτηση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας κ. Λούκας Κατσέλη ότι ο ελληνικός λαός θα περίμενε από τη Νέα Δημοκρατία να εξηγήσει πού πήγαν τα επιπλέον 100 δισ. ευρώ που δανείσθηκε η Κυβέρνηση μέσα σε πέντε χρόνια:
    "...Το ερώτημα που θέτει η κ. Κατσέλη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το πού πήγαν τα 100 δις., είναι χαρακτηριστικό της...άγνοιας που έχει το ΠΑΣΟΚ για κρίσιμα θέματα της οικονομίας.
    Η αλήθεια είναι ότι το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2003 ήταν 182.390 εκατ. ευρώ και στο τέλος του 2008 είχε ανέλθει σε 262.071 εκατ. ευρώ.
    Αυξήθηκε, δηλαδή, κατά 79.681 εκατ. ευρώ.
    Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης στην περίοδο 2004 – 2008 ήταν 7,5%, ο χαμηλότερος ρυθμός αύξησης από το 1981 έως σήμερα. Όταν στην περίοδο 1981 - 1989 του ΠΑΣΟΚ, ο αντίστοιχος ρυθμός ήταν 33,6%.
    Παρ’ όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό. Απαντώ:
    Το 87% της αύξησης του χρέους οφείλεται σε ανελαστικές υποχρεώσεις που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το 2003 και οι οποίες βαρύνουν τον ελληνικό λαό έως σήμερα.
    Και εξηγώ:
    1. Το 62,5% του πρόσθετου χρέους πήγε για αποπληρωμή τόκων του χρέους των 182.390 εκατ. ευρώ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το τέλος του 2003. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 9.464 εκατ. ευρώ το 2004, 9.774 εκατ. ευρώ το 2005, 9.589 εκατ. ευρώ το 2006, 9.796 εκατ. ευρώ το 2007 και 11.206 εκατ. ευρώ το 2008. Παρά την ονομαστική αύξηση του χρέους, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέτυχε να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τη δαπάνη για τόκους έως το 2007, πριν δηλαδή ξεσπάσει ουσιαστικά η χρηματοοικονομική κρίση.
    2. Το 12,5% του πρόσθετου χρέους πήγε σε πληρωμές εξοπλιστικών δαπανών. Πληρωμές για προμήθειες εξοπλισμών που έγιναν την περίοδο 2000 -2003. Πληρωμές, που θα βαρύνουν τους Έλληνες τα επόμενα τρία χρόνια με ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 3 δις. ευρώ.
    3. Το 3,3% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε χρέη Νοσοκομείων. Πληρωμές που αφορούσαν την τρίτη ρύθμιση των χρεών των Νοσοκομείων, τα οποία είχαν δημιουργηθεί πριν το 2004.
    4. Το 8,9% του πρόσθετου χρέους πήγε στην Κοινωνική Ασφάλιση. Πληρωμές που έγιναν, προκειμένου το κράτος να ανταποκριθεί στους νόμους που ψηφίσθηκαν πριν το 2003 (Νόμος Βερελή για ΔΕΗ – ΟΤΕ, Νόμος Χριστοδουλάκη για ΙΚΑ – ΟΓΑ και άλλοι νόμοι για λοιπά ταμεία).

    Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

    1. Το 8,8% του πρόσθετου χρέους πήγε για την κάλυψη του συνολικού Πρωτογενούς Ελλείμματος, το οποίο δημιουργήθηκε την περίοδο 2004 -2008.
    2. Το 4% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε Λοιπές Υποχρεώσεις. Περιλαμβάνουν πληρωμές και το καθαρό αποτέλεσμα από έσοδα αποκρατικοποιήσεων, αγορές μετοχών, καταπτώσεις εγγυήσεων κ.λπ.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Εάν θέλει συνεπώς το ΠΑΣΟΚ να ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό, ας κοιτάξει στον καθρέφτη..."

    Αυτά είναι τα επίσημα και σωστά μεγέθη και όχι τα τραγελαφικά ψέματα που πηγαινοφέρνουν τα πληρωμένα Γιωργοκάναλα και οι λεχρίτες πράσινοι ψευτο-μπλόγκερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1999 (πριν δέκα χρόνια)

    ή ΠΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ και των Γιωργοκάναλων.
    Να τους χαιρόμαστε και να τους ψηφίζουμε.
    Μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερούδια από τον Mr τζων.

    Αγαπητοί μου φίλοι,

    Μια χαρά μέρα χθές Κυριακή και είπα να βγώ για λίγο από τα υπόγεια της Ρηγίλης.

    Είχα κέφι, ήμουν χαρούμενος...

    Πάω για καφέ σε γνωστό στέκι της Σκουφά, όπου συχνάζουν τα στελέχη μας. Είχα μια κρυφή χαρά γιατί ίσως να συναντούσα και τον θόδωρο εκεί.

    Αντί αυτού τι βλέπω. Εναν βουλευτή μας να διαβάζει το Βήμα. Φίσκα το καφέ, χαρούμενοι άνθρωποι, αλλά αυτός καθόταν μόνος του και συνωφρυωμένος και διάβαζε.

    Περίμενα να δώ.. κάθησα μια ώρα. Ούτε ένας δεν τον πλησίασε, ούτε ένας δεν τον χαιρέτησε.. Σαν το ψωριάρη, όλοι τον απέφευγαν..

    Πιο κεί νάσου ένας πρώην βουλευτής των πασοκοσκυλαίων, πρώην λέω, της Ηλείας και νύν υποψήφιος. Είχε να εκλεγεί από το 2000. Υποψήφιο πάλι το καθήκι, λέω μέσα μου..

    Και δόστου όλοι να τον χαιρετάνε, δόστου όλοι να τον γλύφουνε, Πολιτευτής πράμα σας λέω.. των πασοκοσκυλαίων.

    Μες στο Κολωνάκι, στο στέκι μας ??
    Φτού διάολε λέω, μας πρόδωσαν και οι δικοί μας, ..

    μυρίζονται εξουσία πασοκοσκυλαίων λέω μέσα μου..

    και έγινα σαν το κερί, πάει η διάθεσή μου..

    και ο δικός μας σαν τον ψωριάρη..

    "ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" που λέει και το ρητό..

    κακά μαντάτα φίλοι μου,
    σας το εξομολογούμαι..

    από χθές είμαι σκατά...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ – ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!!!

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ.

    ****************************

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΜΑΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΡΕΜΗ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ, ΚΛΑIΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.

    ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΑΜΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Η 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναποφάσιστοι τέλος!
    Ο κόσμος κατάλαβε ότι άλλο οι κουβέντες του αέρα και άλλο η σκληρή δουλειά.
    Ο κόσμος κατάλαβε ότι άλλο οι συγκεκριμένες λύσεις και άλλο τα ιπτάμενα οράματα.
    Ο κόσμος αποφάσισε ότι η ανεργία και η οικονομική δυσπραγία δεν λύνονται ούτε με μαγικά ούτε με άσπρους λαγούς που βγαίνουν μέσα από το καπέλλο.
    ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ.
    Και εγώ εύχομαι να κερδίσω το λαχείο αλλά σε αυτό θα στηρίξω την πληρωμή της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της πιστωτικής μου κάρτας;
    Αλλά ξέχασα, τα δάνεια θα μας τα πληρώσει το πασόκ του Γιωργάκη.
    Τόγραψε και το Πρώτο Ψέμμα του Μπόμπολα, τόπε και ο Παπακωσταντίνου (δεν μπορεί να λένε ψέματα, είναι καλοί ανθρωποι όλοι αυτοί).
    Πώς δεν τους είχαμε πάρει χαμπάρι τόσο καιρό να τους είχαμε ψηφίσει από το 2004;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
    Το παιγνίδι έχει τελειώσει.
    Οταν κάνει ΤΕΤΟΙΑ συγκέντρωση ο Καραμανλής μέσα στο μεγαλύτερο άντρο του πράσινου φανατισμού το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.
    Οι κρητικοί το "καθάρισαν" το παιγνίδι.
    Πάμε για καθαρή νίκη, όχι της ΝΔ αλλά της Ελλάδας.
    Τέρμα στα ψέμματα των Γιωργοκάναλων, μετά τις εκλογές θα πάνω από εκεί που ήλθαν οι τρισάθλιοι επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα 20 χρόνια τώρα.
    Όσο για το Γιωργάκη, τί να πείς;
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ.
    Ο κόσμος φοβήθηκε την αοριστολογία του, τα ταξίματα, τις θολές απαντήσεις, τη συσκότιση στα εθνικά θέματα και, γενικά, τις τόσες παλινωδίες του.
    Πάνω από όλα, ο κόσμος τρέμει για τα οικονομικά του τα επόμενα χρόνια.
    Ο κόσμος προτιμά τη σκληρή αλήθεια που οδηγεί στη σιγουριά από τον θολό ξύλινο λόγο που έρχεται κατ΄ ευθείαν από τη μαύρη δεκαετία του 80.
    Στην ουσία ο κόσμος κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και τα παραμύθια.
    Ωριμάσαμε φαίνεται.
    Ήταν καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Θα σας φτιάξω και χιονοδρομικό στη Λούτσα.
    Θα σας φτιάξω παραλίες στα Ζαγοροχώρια.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

    Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

    Ο πρασινοφρουρός πράσινος προεδρος της ΓΣΕΕ που παίρνει 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ δεν ειναι golden boy?

    Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

    και θα γλυτώσουμε από τον αράπη τον Ομπάμα, τη δεκαετία του 80..

    Αχχχχχ, ανακουφιστήκαμε...

    Χέσαμε, αυτό ήταν..

    τώρα τραβάμε καζανάκι δυστυχισμένε μου πινόκιο.

    Την άλλη Δευτέρα σαν σήμερα που θα είσαι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Για να θυμούνται οι παληοί κα να μαθαίνουν οι νέοι.

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση