GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχή της σχολικής χρονιάς...

Από το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/ . Σήμερα αρχίζουν τα σχολεία της χώρας με τον κατά την παράδοση (απο τα λίγα που αφησαν όρθια)...

Από το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/
.
Σήμερα αρχίζουν τα σχολεία της χώρας με τον κατά την παράδοση (απο τα λίγα που αφησαν όρθια) Αγιασμό.Φυσικά στα ήδη κολοβά απο εξοπλισμό υποδομές και προσωπικό σχολεία, φέτος οι ευχές του Αγιασμού αποκτούν ιδιαίτερο νόημα αφού τα παιδιά μας εκτός απο την αδιαφορία της πολιτείας , έχουν να αντιμετωπίσουν και την πανδημία της γρίππης.
Ο "μεταρρυθμιστής" κ. Σπηλιωτόπουλος αφού εδώ και μήνες είχε...

φροντίσει για τα σεμινάρια επιμόρφωσης των δασκάλων στη γιόγκα και έχοντας εξασφαλίσει ότι το μάθημα της σεξουαλικής χειραγώγησης- αγωγής θα μπεί στα δημοτικά, "συμπίεσε" το πρόγραμμά του και εξέδωσε ένα δεκάλογο για την αντιμετώπιση της πανδημίας της γρίππης Η1Ν1.
Όπως και οι υπόλοιπες ...πρωτοβουλίες του ΥΠΕΠΘ έτσι και αυτές οι οδηγίες το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι κλαυσίγελος.Σε μια χώρα που τα δημόσια σχολεία της "δωρεάν" παιδείας λειτουργούν μόνο λόγω της κεκτημένης ταχύτητας και της προσφοράς κάποιων εκπαιδευτικών που επιμένουν να πιστεύουν στα παιδιά και να αγωνίζονται για τη μόρφωσή τους, οι οδηγίες του ΥΠΕΠΘ μάλλον αφορούν τους κατοίκους κάποιας άλλης χώρας.Μόνιμα συνεργεία καθαρισμού δεν υπάρχουν,απολυμαντικά μέσα και υλικά καθαρισμού δεν υπάρχουν,προσωπικό ασφαλείας δεν υπάρχει,αίθουσες με σωστό αερισμό και θέρμανση δεν υπάρχουν,τουαλέτες που να πληρούν τις στοιχειώδεις προδιαγραφές για την αποφυγή διασποράς του ιού δεν υπάρχουν.Οι περισσότεροι δάσκαλοι και καθηγητές στην καλύτερη περίπτωση ενημερώθηκαν για τον ιό της νέας γρίππης και τις προφυλάξεις απο τις ειδήσεις στην τηλεόραση ή απο τον φαρμακοποιό της γειτονιάς.Ευτυχώς που το υπουργείο πρόλαβε να τους ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα διδάξουν στα παιδιά του δημοτικού πως θα βάζουν το προφυλακτικό και πως θα μάθουν να σέβονται τη διαφορετικότητα και την ανωμαλία " αλλιώς θα είναι ρατσιστές και ομοφυλοφοβικοί".
Σε αυτό το βαρέλι που δεν έχει πάτο και που κατ ευφημισμό ονομάζουμε σήμερα "παιδεία" αποφάσισαν τα αφεντικά της "Νέας Εποχής" να ρίξουν τα παιδιά μας μονο και μόνο για να τα αποτελειώσουν ψυχικά και πνευματικά. Πιό κάτω θα διαβάσετε τον δεκάλογο του κ. υπουργού για την αντιμετώπιση της γρίππης των χοίρων.Ευχόμαστε στο μέλλον να μην πούμε "εκ μεν δύο κακών ...ο μεν χοίρος βέλτιστος" και να υπάρξει καποιος ΥΠΕΠΘ που θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την πανδημία της πνευματικής γρίππης την οποία σκοπίμως διέσπειραν στα σχολεία οι προηγούμενοι.
1. Ειδικό τηλεφωνικό κέντρο με τον αριθμό 1550 θα δίνει συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
2 Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τηλεόρασης θα εκπέμπονται από την ΕΡΤ ή και το κανάλι της Βουλής ενημερωτικές εκπομπές για τη γρίπη ή, εφόσον χρειαστεί να κλείσουν τα σχολεία, οι μαθητές θα παρακολουθούν και μαθήματα.
3 Εντυπο υλικό με συμβουλές θα αναρτηθούν σε εμφανή σημεία σε όλα τα σχολεία τα πανεπιστήμια τα ΤΕΙ και σε κάθε άλλη εκπαιδευτική μονάδα.
4 Συντονιστικό Οργανο θα δέχεται όλες τις πληροφορίες από τα σχολεία και θα δίνει οδηγίες.
5 Οι διευθυντές των σχολείων θα κάνουν καταγραφή των κρουσμάτων. Καθημερινά θα καταγράφονται σε ειδικό έντυπο οι απουσίες μαθητών λόγω της γρίπης (απουσιολόγιο γρίπης) και οι σχετικές πληροφορίες θα δίνονται στο συντονιστικό όργανο.

6 Οι διευθυντές θα στέλνουν καθημερινά στις 10 το πρωί στοιχεία για τους απόντες μαθητές ή εκπαιδευτικούς, ανά σχολείο, νομό και τάξη. Στη συνέχεια και έως τις 13.00 μ.μ. κάθε περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία της περιφέρειας στο ΥΠΕΠΘ.
7 Θα υπάρχουν 45.095 εργαζόμενοι (διοικητικό προσωπικό και εκπαιδευτικοί) ως προσωπικό ασφαλείας, για την περίπτωση πανδημίας οι οποίοι θα εμβολιαστούν.
8 Ολα τα σχολεία θα προμηθευτούν με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά (απολυμαντικά, μάσκες, σαπούνια, πλαστικά ποτήρια κ.ά.).
9 Οι εκπαιδευτικοί που ασθενούν θα αντικαθίστανται από άλλους μέσω του πίνακα των αναπληρωτών.
10 Για να κλείσει κάποιο σχολείο θα πρέπει να υπάρχει σχετική εισήγηση από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

15 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ....Γιωργάκη
    με την γυναικαδελφή του
    Γιδιού Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA MINEI ME TO KOTERO STO CHERI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρέεεεεχτιεεεεε Πασόκια....
    ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aφού έφαγε κοτζάμ Σημίτη, θα κολώσει στους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες; (Πάει για 51% ο Γιώργος-μην ακούτε τα πληρωμένα γκάλλοπ)


    ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ


    Είπαμε, ο Γιώργος γράφει Ιστορία. Σ αυτή την ιστορική συγκυρία, οφείλουμε να δώσουμε ισχυρή αυτοδυναμία στον Γιώργο Παπανδρέου, για να καθαρίσει μια κι έξω τον τόπο απο μια χούφτα νταβατζήδες που έχουν βυθίσει τη πατρίδα μας σε διεθνή απαξίωση, μια και το μόνο που τους ενδιαφέρει διαχρονικά είναι η αρπαχτή: Απο τα Δημόσια έργα, τα (μίζες) εξοπλιστικά και τις δουλειές με το δημόσιο.
    Οι νταβατζήδες και ο στρατός (τους) απο πληρωμένα τσιράκια, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση θα αισθανθούν ότι έχουν απέναντί τους, έναν ηγέτη αποφασισμένο να ξεπεράσει τον μύθο οχι μόνο του πατρός, αλλά και του παππού.
    Τότε που οι αγανακτισμένοι πολίτες έκαιγαν τα "ΝΕΑ" και το "ΒΗΜΑ" στη Χρήστου Λαδά!..Πλησιάζει η ώρα να βάλουν οι πολίτες φωτιά και στις μπουλντόζες των νταβατζήδων και να κάψουν τους μεσάζοντες της πολεμικής βιομηχανίας.
    Μόνο με διακρατικές συμφωνίες οι εξαγορές των οπλικών συστημάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι>Οπως έφαγε τον Σημίτη της διαπλοκής, έτσι θα καθαρίσει και τους νταβατζήδες!














    O ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    Καλά έκανε ο Γιώργος και καθάρισε τον Σημίτη. Απόδειξη οτι ήδη τα παπαγαλάκια σαν τον Τάσο Παπά της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" έχουν χάσει τη μιλιά τους. Ο Παπάς βγήκε στον ΣΚΑΙ και αποκάλεσε τον Γιώργο "κίλλερ", υποστηρίζοντας οτι ένας σκληρός πυρήνας γύρω απο τον Παπανδρέου, επιχειρεί να εξολοθρεύσει το σύστημα Σημίτη.
    Και τι πρέπει να γίνει ρε Παπά; Να υποδυθεί ο Γιώργος, το γιουσουφάκι της Διαπλοκής η να της προσφέρει στοργή και προδέρμ, οπως ο Σημίτης;
    Γιώργο, προχώρα! Ελα τώρα, να καθαρίσουμε όλοι μαζί τους νταβατζήδες να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. enas fousths kai mia agrammath
    dialyoun tin paideia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΨΕΙΣ!!!!!ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 8-9-09ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ!!!!ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΡ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:
    1.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΡΙΠΠΗ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    2. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΡΕΑ.
    3.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@@@Α ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ.
    4.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΩΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 30-35 ΠΑΙΔΙΑ 7 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ. ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ 4 ΚΑΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 1/Θ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 7-8 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ-ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΕ 15-17 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 10-12 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχή της σχολικής χρονιάς με ... αεροψεκασμούς πάνω από όλη την Ελλάδα.

    http://www.youtube.com/watch?v=P8haEhzN-QE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ...Ανοίγουν σήμερα τα σχολεία αλλά εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής για τα ειδικά σχολεία και τα Τμήματα έναξης δεν έχουν προσληφθεί ακόμη...μιας και στο ΥΠΕΠΘ μαγειρεύουν ακόμα τους πίνακες αναπληρωτών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4-10.Η ΕΥΧΗ ΜΑΣ:ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ.Παπανδρεου το να μην είναι ο κ. Σημίτης στην ομάδα είναι Μέγα σφάλμα, που δείχνει Αλαζονεία και αγνωμοσύνη ταυτόχρονα, κάτι που φοβάμαι ότι θα σου στοιχίσει στο τέλος.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιωργάκης έκανε το μοιραίο λάθος.
    Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, εναντίον όχι μόνο του Σημίτη αλλά και όλης της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας του κόμματος.
    Κανείς δεν πρόκειται να τον εμπιστευθεί ξανά.
    Το παιγνίδι στο πασόκ μόλις τώρα αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση