GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χαρά και το κλάμα...

Από το http://apolitistosteki.blogspot.com/ . "Η χαρά της Ντορίτσας και... το κλάμα του Κωστάκη!" O "αγαπητός" Κωστάκης ...

Από το http://apolitistosteki.blogspot.com/
.
"Η χαρά της Ντορίτσας και... το κλάμα του Κωστάκη!"
O "αγαπητός" Κωστάκης με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει ρίξει τόσο κλάμα, που θα μπορούσε να είχε ποτίσει όσα έκαψε πριν λίγο καιρό!!!
Η Ντορούλα όμως απ' την άλλη με τόση χαρά που έχει... ούτε ο Χαχανούλης να ήταν!!!

25 σχόλια

  1. Το κάtωθι άρθρο , το οποίο αντέγραψα από ΤΟ ΒΗΜΑ της 3ης Αυγ.08 , το αφιερώνω σε όλους τους θαυμαστές του ευτραφούς ''ακαταλληλότερου'':


    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835.

    Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης ! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ΄ όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέεεεεχτιεεεεε Πασόκια....
    ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _________ KKE _____KKE _________
    _________ KKE_____KKE _________
    _________ KKE ___KKE _________
    _________ KKE__KKE _________
    _________ KKE KKE _________
    _________ KKE__KKE _________
    _________ KKE ___KKE _________
    _________ KKE_____KKE _________
    _________ KKE ______KKE _________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    Μας δουλεύουν χοντρά και δεν καταπίνεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι>Οπως έφαγε τον Σημίτη της διαπλοκής, έτσι θα καθαρίσει και τους νταβατζήδες!














    O ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    Καλά έκανε ο Γιώργος και καθάρισε τον Σημίτη. Απόδειξη οτι ήδη τα παπαγαλάκια σαν τον Τάσο Παπά της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" έχουν χάσει τη μιλιά τους. Ο Παπάς βγήκε στον ΣΚΑΙ και αποκάλεσε τον Γιώργο "κίλλερ", υποστηρίζοντας οτι ένας σκληρός πυρήνας γύρω απο τον Παπανδρέου, επιχειρεί να εξολοθρεύσει το σύστημα Σημίτη.
    Και τι πρέπει να γίνει ρε Παπά; Να υποδυθεί ο Γιώργος, το γιουσουφάκι της Διαπλοκής η να της προσφέρει στοργή και προδέρμ, οπως ο Σημίτης;
    Γιώργο, προχώρα! Ελα τώρα, να καθαρίσουμε όλοι μαζί τους νταβατζήδες να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πανοζάχος προαναγγέλλει τη διαφαινόμενη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ!

    O ΓΓΠΗ κ. Δημήτρης Πανοζάχος, προδικάζει τη διαφαινόμενη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου,με ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ!Δύο συγκεκριμένες φράσεις που υπάρχουν στο Δελτίου Τύπου, αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις στο «γαλάζιο στρατόπεδο» της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο ούτως ή άλλως το κλίμα είναι απογοητευτικό και το ηθικό ιδιαίτερα πεσμένο, μιας και οι εμπνεύσεις της Περιφέρειας να τονίσει, πως: «…οι απασχολούμενοι στο δημόσιο πρέπει να τους παραδοθούν ως λάφυρο» και ότι: «…οι απασχολούμενοι στο δημόσιο με σύμβαση, πρέπει να αποτελέσουν τους αιχμαλώτους που θα τους παραδοθούν», που αναφέρονται προς το ΠΑΣΟΚ, ούτε λίγο-ούτε πολύ, θέτουν ως δεδομένη την «πράσινη» επικράτηση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.Κατά τα άλλα, στην απάντηση της Περιφέρειας, πέρα από παροιμίες περί… λύκων και… «αλεπούδων», δεν δίνονται απαντήσεις στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη νομιμότητα της ανανέωσης των συμβάσεων των συμβασιούχων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια παλια διαφημιστικη αρχη λεει:

    "το θεμα δεν ειναι το τι πουλας,το θεμα ΠΩΣ τι πουλας".

    Ενας καλος πωλητης μπορει να σου πουλησει ενα κακο προιον(που δεν υποσχεται ΤΙΠΟΤΑ), και να του λες Ευχαριστω.

    Ενας κακος πωλητης ,ενα καλο προιον(που υποσχεται τα ΠΑΝΤΑ),ΔΕΝ μπορει να το πουλησει..

    Ενας καλος ηθοποιος ,μπορει να σου κανει ενα μετριο σεναριο ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Ενας κακος ηθοποιος ακομα και ενα καλο σεναριο
    (που υποσχεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ),
    μπορει να το κανει αποτυχια ..

    Θεωρω φιλοι πασοκοσκυλαιοι,
    επιτρεψτε μου..
    Ο καραμανλης ανηκει στην πρωτη κατηγορια :
    "και καλος πωλητης και καλος ηθοποιος"..

    Φοβουμαι οτι το γιοργος,(βλακογιοργο,χαζογιοργο,ηλιθιο γιοργο,η απλα γιοργος),και εξ κιουσμι,ανηκει στην δευτερη κατηγορια...

    Ειναι μιλαμε για τα μπαζα.

    Υ.Γ\
    Εδω θα ελεγα ,αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι,οτι ΑΝ ο Βενιζελος ητανε αρχηγος/προεδρος ισως οι εκλογες να ηταν περιπατος..

    Ομως!!!
    Δεν ειναι δα και ο βενιζελος το "κατι αλλο"!!

    Ενω ειναι .."ευφυης" εχει στα "πλην" το ανισορροπο σωματικο του καλουπι!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ αγαπητοι πασοκοσκυλαιοι.
    ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ εχει συσσωρευθει στα πλαγια και στην μεση!!
    Ημαρτον αγαπητοι πασοκοσκυλαιοι!!

    Καλα πως "χεζει" αυτος??

    Μετα υπαρχει και το αλλο.
    και σορυ δηλαδη.
    Αν ,ΛΕΜΕ ΑΝ ,πιασεις ενα χιμπατζη τον ξυρισεις ,τον ντυσεις με τα ρουχα του "βενιζελου" και μετα φωναξεις ενα τυπο εκτος Ελλαδος,ας πουμε Αμερικανο,ας πουμε Αφρικανο,κλπ
    και του πεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο βενιζελος??
    Ειμαι σιγουρος θα δυσκολευτει ,αγαπητοι μου πασοσκοσκυλαιοι...

    και σορυ δηλαδη ,αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι.

    Το ξερετε αλλωστε οτι σας συμπαθω και σας σεβομαι.
    (χωρις κατ αναγκη να ειμαι "φιλοζωος")..
    Και δεν ειμαι ..φιλοζωος.
    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε τα πουστρακια "bloopers"..

    Θα σας πουν οτι δεν ειμαι φιλοζωος,πασοκοσκυλαιοι..

    Ευχαριστω ζωα

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κόρη μου θα κυβερνήσει σε μερικά χρόνια! Σας το εγγυώμαι, εκεί θα ήμαστε και θα το δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΑΝΗ

    ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


    ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΕΛH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια παλια διαφημιστικη αρχη λεει:

    "το θεμα δεν ειναι το τι πουλας,το θεμα ΠΩΣ τι πουλας".

    Ενας καλος πωλητης μπορει να σου πουλησει ενα κακο προιον(που δεν υποσχεται ΤΙΠΟΤΑ), και να του λες Ευχαριστω.

    Ενας κακος πωλητης ,ενα καλο προιον(που υποσχεται τα ΠΑΝΤΑ),ΔΕΝ μπορει να το πουλησει..

    Ενας καλος ηθοποιος ,μπορει να σου κανει ενα μετριο σεναριο ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Ενας κακος ηθοποιος ακομα και ενα καλο σεναριο
    (που υποσχεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ),
    μπορει να το κανει αποτυχια ..

    Θεωρω φιλοι πασοκοσκυλαιοι,
    επιτρεψτε μου..
    Ο καραμανλης ανηκει στην πρωτη κατηγορια :
    "και καλος πωλητης και καλος ηθοποιος"..

    Φοβουμαι οτι το γιοργος,(βλακογιοργο,χαζογιοργο,ηλιθιο γιοργο,η απλα γιοργος),και εξ κιουσμι,ανηκει στην δευτερη κατηγορια...

    Ειναι μιλαμε για τα μπαζα.

    Υ.Γ\
    Εδω θα ελεγα ,αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι,οτι ΑΝ ο Βενιζελος ητανε αρχηγος/προεδρος ισως οι εκλογες να ηταν περιπατος..

    Ομως!!!
    Δεν ειναι δα και ο βενιζελος το "κατι αλλο"!!

    Ενω ειναι .."ευφυης" εχει στα "πλην" το ανισορροπο σωματικο του καλουπι!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ αγαπητοι πασοκοσκυλαιοι.
    ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ εχει συσσωρευθει στα πλαγια και στην μεση!!
    Ημαρτον αγαπητοι πασοκοσκυλαιοι!!

    Καλα πως "χεζει" αυτος??

    Μετα υπαρχει και το αλλο.
    και σορυ δηλαδη.
    Αν ,ΛΕΜΕ ΑΝ ,πιασεις ενα χιμπατζη τον ξυρισεις ,τον ντυσεις με τα ρουχα του "βενιζελου" και μετα φωναξεις ενα τυπο εκτος Ελλαδος,ας πουμε Αμερικανο,ας πουμε Αφρικανο,κλπ
    και του πεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο βενιζελος??
    Ειμαι σιγουρος θα δυσκολευτει ,αγαπητοι μου πασοσκοσκυλαιοι...

    και σορυ δηλαδη ,αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι.

    Το ξερετε αλλωστε οτι σας συμπαθω και σας σεβομαι.
    (χωρις κατ αναγκη να ειμαι "φιλοζωος")..
    Και δεν ειμαι ..φιλοζωος.
    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε τα πουστρακια "bloopers"..

    Θα σας πουν οτι δεν ειμαι φιλοζωος,πασοκοσκυλαιοι..

    Ευχαριστω ζωα

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είπαμε....

    Με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, δήλωσε στα κανάλια, ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ!...

    Είναι λέει, στρατευμένη, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του μεγάλου ηγέτη!...

    Εμείς τίποτε απ'αυτά δεν είχαμε αντιληφθεί, αλλά εμείς ως λαός είμαστε χαζοί, ας μην έχουμε και απαιτήσεις να τα καταλαβαίνουμε όλα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ;



    ΦΩΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΙ;


    ΕΑΝ "ΠΑΡΕΙ" Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΝ ΝΔ ,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΘΡΑΝΙΑ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή από τη χαρά της που βλέπει την κατρακύλα του Καραμανλή, έκανε καινούργιο συκώτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί οι ξένοι μετανάστες παίρνουν
    από τις Ελληνικές τράπεζες 3.000 ευρώ
    εύκολα με πολύ απλές τυπικές διαδικασίες
    χωρίς εγγυήσεις .
    Και πως κατοχυρώνονται οι τράπεζες
    αφού δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω;;;;;;;;;;;
    Επί πλέον με 5 ευρώ μπορούν να τα
    πάνε στις πατρίδες τους ,
    Το Μπαγκλαντές , Πακιστάν . Βουλγαρία ,Τουρκία
    Αλβανία , Φιλιππίνες , Ινδία , Ουκρανία , Αίγυπτο , Κ.Λ.Π .
    Π.Χ. 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ μετανάστες από 3.000 ευρώ ,
    μας κάνουν 9.000.000.000 ΕΥΡΩ
    Αυτά πάνε στο εξωτερικό και
    Βοηθάμε τις άλλες χώρες
    Που υποτίθεται ότι δεν έχουν να φάνε.
    Το μεροκάματο στην Βουλγαρία είναι 100-300
    Ευρώ το μήνα 12 ώρες την ημέρα
    Οι άλλες χώρες δε 5 ευρώ την ημέρα
    Και εργασία όλη ημέρα .
    Και καταλαβαίνετε τι αξία έχουν εκεί τα 3.000 ευρώ.
    Ενώ η Ελλάδα και ο Έλληνας
    Είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης ,
    που ήδη έχει καταρρεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κ.Παπανδρεου το να μην είναι ο κ. Σημίτης στην ομάδα είναι Μέγα σφάλμα, που δείχνει Αλαζονεία και αγνωμοσύνη ταυτόχρονα, κάτι που φοβάμαι ότι θα σου στοιχίσει στο τέλος.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δάνεια 3.000 ευρώ των μεταναστών.
    Συνέχεια.
    Σίγουρα τα δάνεια , δανεικά και αγύριστα ,
    που τους δίνουν οι τράπεζες δεν τα δίνουν
    από την τσέπη τους αλλά μάλλον τα παίρνουν
    από πολύ μεγάλα (μυστικά ) κονδύλια της κυβέρνησης μέσω
    του υπουργείου εσωτερικών και εξωτερικών εδώ και πέντε χρόνια . ( εδώ θα έβαλε το χεράκι του ο
    Πάκης και η Ντορούλα )
    Στην τελική ανάλυση εμείς τα πληρώνουμε
    Εμείς οι Χαζοέλληνες όπως πληρώνουμε
    Και όλα τα αλλά των μεταναστών . . .
    Και εμείς καταλήγουμε να παίρνουμε μισθούς της πείνας για να ζουν καλά οι μετανάστες . . .
    Και σίγουρα δεν θα τα παίρνουν τα 3.000 ευρώ
    από μια τράπεζα , αλλά θα πηγαίνουνε και σε άλλες . . .
    άλλωστε ποιος θα τους ελέγξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Και θα λένε οι μετανάστες μεταξύ τους :
    Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πολλοί παν ηλίθιοι
    και μαλάκες , εμείς τους γαμούμε , τους κλέβουμε
    τους χέζουμε κ.λ.π και αυτοί μας δίνουν και 3.000 ευρώ και μας λένε και ευχαριστώ ,
    και το λένε στις χώρες τους ότι οι εδώ μαλάκες
    και κάφροι Έλληνες δίνουν χρήματα ,
    και πλακώνουν όλοι εδώ για να μας τα πάρουν και να φύγουν και να ξανάλθουν με πλαστά χαρτιά
    για να τα ξαναπάρουν . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλοι μας πρέπει να εμπιστευτούμε
    στις εκλογές , τον ΛΑΟΣ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    Πρέπει να ψηφίσουμε τους δυο αυτούς , ξεχωριστούς
    πατριωτικούς συνδυασμούς ( ΛΑΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ) .
    Διότι είναι οι μόνοι :
    ΚΑΤΑ των μεταναστών και λαθρομεταναστών .
    ΥΠΕΡ των Εθνικών μας θεμάτων .
    Τα αλλά κόμματα θέλουν να νομιμοποιήσουν
    1.000.000 μετανάστες , οι οποίοι
    Θα ψηφίζουν , θα βγάζουν βουλευτές
    Θα γίνονται υπουργοί , θα κάνουν κόμμα ,
    και θα μας κυβερνήσουν .
    Και θα ήμαστε σκλάβοι στην χώρα μας .
    Τέλος του χρόνου , οι Αμερικανοί
    συμφωνήσαν , με Νίμτς ,
    Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη , Παπανδρέου .
    Το όνομα Βόρια Μακεδονία ,
    με γλώσσα Μακεδονική .
    Διότι από το νέο έτος καταργούνται οι βίζες
    από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και
    πρέπει οπουδήποτε να δοθεί το όνομα . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ >>>>>>>>>>>
    εχει ΕΔΩ . ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τετοια αλλαζονεία και αρριβισμο πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου.
    Ουτε ιχνος αυτοκριτικης και καταλογισμου ευθυνων λες και ηρθε απο το υπερπεραν αυτος ο προθυπουργος.
    Λες και τα 6 χρονια παραμονης του στην εξουσια δεν ηταν αυτος αλλα ο αλλος εαυτος του, ουτε ο ΙΑΝΟΣ να ητανε.
    Μιλησε για βαριδια βουλευτες και υπουργους οι οποιοι επι 6 χρονια ψηφιζαν, νομοθετουσαν ολα τα αντιλαικα μετρα που ελαβε ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ και τωρα ειναι αχρηστοι και προκαλεσαν κακο στην παραταξη.
    Εχει αναλογισθει ο ΙΔΙΟΣ τι κακο εχει κανει στον λαο η παρουσια του στην εξουσια; ειμαι σιγουρος πως οχι.
    Ειπαμε αυτος ο ανθρωπος διακρινεται για το αμμετρο και εγωιστικο πεισμα του λες και αποφασιζε για τα του σπιτιου του παιζοντας καθημερινα με τις ζωες των ανθρωπων.
    Με την ευφραδεια που τον διακρινει λογω της νομικης ιδιοτητας του θεωρει οτι μπορει να κανει το μαυρο ασπρο,και αυτο θεωρειται πολιτικο προσον, στην καθημερινοτητα του απλου λαου ανθρωποι που χειριζονται με τον ιδιο τροπο τον λογο λεγονται καταφερτζηδες,αεριτζηδες,λαμογια,παπατζηδες,σαλταδοροι και ενα σωρο αλλα κοσμητικα επιθετα.
    Οχι κυριε το παραμυθι ειχε αρχη και τελος και δυστυχως για εμας μας εκρυβες τους δρακουλες και μας τους εβγαλες ολους μαζι.
    Πραγματικα θα ηθελα να του κανω μια ερωτηση λαμβανοντας υποψη μου την επαγγελματικη ιδιοτητα του.
    Πως λεγεται αυτος που αποκρυπτει ενα εγκληματια ,κακοποιο απο την δικαιοσυνη; Πως λεγεται αυτος που παροτρυνει,υποθαλπει και σχεδιαζει μια εγκληματικη πραξη απο την δικαιοσυνη; και αν τα ανωτερω αδικηματα εμπιπτουν σε κολασιμες πραξεις και επιβαλλονται ποινες;
    Ο συναυτουργος και ηθικος αυτουργος ειναι εγκληματιες και τιμωρουνται με αυστηρες ποινες.
    Ο αγωνας δρομου που κανουν οι βουλευτες του να τον κρατησουν καθαρο και αδιαφθορο ειναι ματαιος, διοτι αν ειναι ετσι και επι της προθυπουργιας του γινανε ολα αυτα τα οργια και αυτος ητανε αλλου τοτε δεν κυβερνουσε, αν παλι ειχε γνωση των οργιων τοτε ειναι συνενοχος και πρωτος τη ταξει υπευθυνος, αρα ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ.
    Το διλλημα λοιπον ειναι παμε να ψηφισουμε ενα προθυπουργο που δεν κυβερνουσε ή ενα προθυπουργο που ηξερε καλα τι τσιμπουσι ειχανε στησει οι συνεργατες του προκλητικα και εις βαρος του λαου.
    Η σοβαροτητα ενος ανθρωπου κρινεται απο τις πραξεις και οχι απο τα βαρυγδουπα λογια ανυπαρκτης ευθυνης.
    Η σοβαροφανεια γιατι περι αυτου προκειται διακρινει τους μικροψυχους και χωρις ικανοτητες ανθρωπους που κρυβουν την ενδοια και την ανυπαρξια τους.
    Τελος θα ηθελα να αναφερθω και στον νομαρχη της Θεσσαλονικης που με την συμβολικη κινηση του να προσφερει στον προθυπουργο ενα κλουβι με παπαγαλακια, έδειξε για ακομη μια φορα την ανοησια και την βλακεια που τον διακρινει επιβεβαιωνοντας τον ρολο του ως παλιατσου αυτης της παραταξης.
    Ευτυχως για τα παπαγαλακια που ειχε προνοησει και τα εβαλε τροφη γιατι τα αλλα παπαγαλακια δηλαδη ο λαος τον εχουνε ψοφησει στην πεινα.
    Συμβολικη πράξη ηλιθιου,βολεψακια,αυλοκολακα,ορντινατζας που επιβεβαιωσε για ακομη μια φορα την σοβαροφανεια που εχει αυτη η παραταξη και η ανευθυνοτητα που την διακρινει.
    Ειπαμε σοβαροφανεις=ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    Στις καλπες θα παρουν την απαντηση τους απο τους ΣΟΒΑΡΑ πληγωμενους που χτυπησαν ανελεητα 6 χρονια τωρα.
    Ελπιζω οι Θεσσαλονικεις μετα τις βουλευτικες εκλογες και οταν ερθει η ωρα της αυτοδιοικησης να απαλλαγουν απο αυτον τον ανυπαρκτο και κωμικο νομαρχη γιατι στο προσωπο αυτου του παλιατσου αντικατοπτριζεται η πολιτικη επιλογη μιας πολης που δεν την τιμα καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζων, 11 Σεπ 2009 2:39:00 μμ

    NAI παλιομαλάκα, ακριβώς αυτό μας χρειάζεται τώρα, ακριβώς την περίοδο που διανύουμε!....

    Ενας καλός ηθοποιός, και βέβαια μαλάκες σαν και σένα να τον ψηφίσουν!...

    Αει σιχτίρ,βαρέθηκα με τις μαλακίες σας!....
    Στην πραγματικότητα αυτός σας αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς 11 Σεπ 2009 2:56:00 μμ

    Διαβάστε ΑΥΡΙΑΝΗ...

    "Την εφημερίδα που γκρέμισε τον καραμανλισμό"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση