GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δεν μας λένε ξεκάθαρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

Από τον Παναγιώτη Μυστακίδη . Είμαστε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, μαλώνουν για τους φορολογικούς συντελεστές αν θα είναι 25 ή 27 ...

Από τον Παναγιώτη Μυστακίδη
.
Είμαστε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, μαλώνουν για τους φορολογικούς συντελεστές αν θα είναι 25 ή 27 ή 20 % , μαλώνουν για το ΕΤΑΚ ή τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας , ντύνονται και κινούνται όμορφα, αλλά τι δεν μας λένε ξεκάθαρα.
1. Τι θα κάνουν με την τραγική Δημόσια Διοίκηση, με την γραφειοκρατία η οποία έχει συγκεντρώσει απίστευτα προνόμια τα οποία μετατρέπει σε σταθερή πρόσοδο οικονομική, κοινωνική και εξουσία.
Μία δημόσια διοίκηση που λειτουργεί πάνω από θεσμούς και νόμους, αγνοεί πολλές φορές τη νομολογία, είναι κομματική και...

με το θράσος των κομματικών διασυνδέσεων αυθαιρετεί και τα αρπάζει.
2. Τι θα κάνουν με την ταξική παιδεία, η οποία ποιοτικά υστερεί και συνεχώς χειροτερεύει, αλλά αυξάνει την οικογενειακή δαπάνη με συνέπεια να μειώνεται το οικογενειακό εισόδημα.
Με μέτριους καθηγητές στα ΑΕΙ , με συνταξιούχους φοιτητές που πληρώνει ο φορολογούμενος , με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα να είναι μία βιομηχανία υα μεγαλύτερα έσοδα της οποίας είναι κα μαύρα.
3. Τι θα κάνουν με την Δημόσια Υγεία, με την παράνομη συνταγογραφία, τα φακελάκια , τις υπερτιμολογήσεις του φαρμακευτικού και νοσοκομειακού υλικού εις βάρος του ΛΑΟΥ και προς όφελος των μιζαδόρων , τι θα κάνουν με τις περιττές εξετάσεις που δήθεν κάνουν στους ασθενείς και χρεώνουν οι ιδιωτικές κλινικές στα ασφαλιστικά ταμεία , τις παράνομες εξετάσεις που κάνουν τα νοσοκομεία σε ασθενείς των ιδιωτικών ιατρείων των μεγαλογιατρών και όχι μόνο.
4. Τι θα κάνουν για την αποδοτικότητα του συστήματος, την αύξηση της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , την ανάπτυξη , την καινοτομία , την δημιουργία θέσεων εργασίας , την δημιουργία νέων επενδύσεων.
5. Τι θα κάνουν για την ασφάλεια στην εργασία.
6. Τι θα κάνουν για την μείωση του κόστους του χρήματος, το οποίο είναι βασικός μοχλός για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα.
7. Τι θα κάνουν όχι μόνο για την φοροδιαφυγή, αλλά για την πάταξη της φοροκλοπής στην οποία συμμετέχουν οι ίδιοι οι εισπρακτικοί μηχανισμοί και τα όργανά τους, οι οποίοι τα παίρνουν και αντί ο φορολογούμενος να πληρώσει π.χ. 100 στο ΔΗΜΟΣΙΟ πληρώνει 20 σε αυτούς 10 στο ΔΗΜΟΣΙΟ και όλα τακτοποιούνται.
Αυτοί βέβαια που ακολουθούν τέτοιες διαδικασίες συνήθως είναι οι μεγάλοι που έχουν και τις προσβάσεις.
8. Τι θα κάνουν με τα ασφαλιστικά ταμεία που κυνηγούν τον μικρό αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές χωρίς ανταποδοτικότητα, αλλά παίρνουν ασφαλιστικές εισφορές οι άνθρωποι της διαπλοκής, οι ΟΤΑ, οι βιομηχανίες κ.λ.π. που χρωστούν εκατομμύρια στον ΛΑΟ, αλλά μια χαρά κάνουν την δουλειά τους.
9. Τι θα κάνουν με την τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία με ωραία πελατειακής
σχέσης και τακτικής λόγια την θεοποιούν, αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν ότι υπάρχει σε αυτήν τρομερή διαφθορά.
Άλλωστε έχουν πολλές εκθέσεις των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
10. Τι θα κάνουν με τους ανεπάγγελτους επαγγελματίες πολιτικούς και κομματικούς που τα ξέρουν όλα αλλά μόνο την θεσούλα ψάχνουν, έναν τρόπο κέρδους, αλλά δεν θα μπορούσαν στον ιδιωτικό τομέα ούτε τμηματάρχες να ήταν.
11. Τι θα κάνουν για τις υπερκοστολογήσεις των Δημοσίων Έργων, τα οποία με συνθήκες ιδιωτικών κανόνων θα κόστιζαν στη μισή τιμή και παρακάτω.
12. Τι θα κάνουν για τον αγρότη , τον συνταξιούχο , τον νέο τον μη προνομιούχο.
13. Τι θα κάνουν για το περιβάλλον, για την προστασία των ΔΑΣΏΝ , για τα ρέμματα που μπαζώνονται , για την αυθαίρετη δόμηση, για την μόλυνση της ατμόσφαιρας και των υδάτων , το κυκλοφοριακό , τα parking , την έρευνα , την τέχνη τον πολιτισμό.
ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ αλλά δυστυχώς τους βλέπουμε να μαλώνουν για το ποιος τα κάνει ή τα έκανε χειρότερα , χωρίς πρόταση με αρχή και τέλος και με ενδιάμεσο στόχο, χωρίς όραμα, χωρίς τους νέους στην εφαρμοσμένη τους πολιτική.
Κάποιοι χαρτογιακάδες ίσως φύγουν, αλίμονο στην πατρίδα μας αν όποιος είναι ο νέος Πρωθυπουργός ξαναβάλει ίδιας πάστας ανθρώπους , και δεν απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας, αν δεν στηριχθεί και δεν βοηθήσει τον ενθουσιασμό των νέων για δημιουργία και παραγωγικότητα και καυχιέται γιατί επί 40 μήνες ταπεινώνει τον νέο με 300 ευρώ, υποαπασχόλησης, ανεργίας , απανωτών μεταπτυχιακών γιατί δεν έχουν τι να κάνουν κ.λ.π.
Θα μπορούσαν να δώσουν όραμα, αυτοπαποίθηση, ηθικό στον λαό, να πάψει το γελοίο του μιμητισμού της καλής Δύσης που μας έχουν επιβάλλει , να πάψει η λογική τια να κάνεις εδώ είναι Ελλάδα ή εμείς οι Έλληνες δήθεν έχουμε πολλά χούγια και δεν τα καταφέρνουμε...
Τα καταφέρνουμε όταν έχουμε πλαίσια, θεσμούς και στόχους, το αποδείξαμε, όταν τα λαμόγια έκδιωχθούν και ηγέτες με ανθρώπους εργατικούς και ηθικούς γίνουν μπροστάρηδες....

28 σχόλια

  1. Μα είναι δυνατόν αυτά τα κόμματα ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
    Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
    Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
    Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
    Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
    Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
    Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
    Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
    Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
    Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
    Από τη μιά το χαζοκούταβο ΛΕΕΙ ότι ήταν άδικα τα τεκμήρια κατά της μαύρης οικονομίας (επίσημα η Ε.Ε. λέει ότι στην Ελλάδα η παραοικονομία που δεν πληρώνει εφορία είναι περίπου 30% του ΑΕΠ, δηλ. περ. 80 δισ. το χρόνο) και από την άλλη ΛΕΕΙ ότι θα χρηματοδοτήσει τις πανάκριβες εξαγγελίες του καταπολεμώντας τη φοροδιαφυγή.
    Πως θα την πιάσει τη φοροδιαφυγή, με κλανιές ή με καλόπιασμα, άς μας το πεί μήπως μάθουμε και εμείς τίποτε.
    Είναι εύκολο να είσαι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ όταν δεν κυβερνάς.
    Μαζεύει ψήφους των απανταχού δυσαρεστημένων (δίκαια ή άδικα) και μετά λέει ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια!
    Κάτι αφηρημένο δηλαδή που δεν του δίνει πολιτικό κόστος.
    Με τέτοια μυαλά θα κυβερνήσετε ρε χαχόλοι, "σοβαρότης μηδέν" που λέει και ο Σεφερλής και γελάνε τα δεκάχρονα.
    Που είναι η σοβαρότητα;
    Ποιος ξένος θα έλθει να επενδύσει στη χώρα όταν ακούει τέτοια τρελλά πράγματα;
    Να τον χαιρόμαστε το φωστήρα που λέει ότι θα μας βγάλει και από την παγκόσμια κρίση!
    Μας βλέπω όλους άνεργους ή μετανάστες στη Γερμανία, την Αυστραλία ή όπου μπορεί ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παμμέγιστε Αϊνστάϊν Γιωργάκη, εσύ με το μαγικό ραβδί και τα οράματα ακόμη περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις:

    1.Πώς θα πληρωθεί το χρέος των 260 δισ ευρώ (κόστος τοκοχρεωλύσιων 12 δισ το χρόνο), εάν ΠΡΩΤΑ δεν μειωθεί το έλλειμμα του δημοσίου;

    2.Τίς θέσεις εργασίας και τις προοπτικές για τους νέους ποιός θα τις δημιουργήσει, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας;

    3.Έκανε καλά ο Καραμανλής που αποκρατικοποίησε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, την Εμπορική, τα λιμάνια και άλλους super ζημιογόνους κλάδους του δημοσίου ή όχι;

    4.Πως θα φέρουμε στην Ελλάδα ξένους να επενδύσουν (για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας) με αυτό το μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς και την υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων, που υποσχέθηκες;

    5.Εάν η Ελληνική δημόσια παιδεία είναι τόσο καλή που δεν θέλουμε να τη χαλάσει ο παλιο-ιδιωτικός τομέας, έχω μιά ερώτηση για σένα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο Ελληνικό ΑΕΙ πήρε νόμπελ ή κάποια διάκριση παγκόσμιου επιπέδου;

    Εάν μπορείς να μου γράψεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα με ενδιέφερε πολύ.

    Εάν πρόκειται να συζητάμε ευχολόγια, ουτοπίες και σαχλαμάρες σαν αυτές που καθημερινά μουρμουράς στα Γιωργοκάναλα έχω (από τώρα) μία τελευταία μικρή ερώτηση για σένα.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ;

    *(Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρω απάντηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ
    Βρίζουν τον Καραμανλή οι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% το 2007 (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου κοκορόμυαλε Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Η συγκεκριμένη θέση που διατύπωσε ο Γ. Παπανδρέου είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το έδαφος και θέτει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ σε βάρος εκατομμυρίων εργαζομένων, γιατί ο Γ. Παπανδρέου, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Νόμοι που δημιούργησαν τον εργασιακό μεσαίωνα.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Αραγε, ποιον δουλεύει το ΠΑΣΟΚ; Ως κυβέρνηση νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Αποφεύγει να προσδιορίσει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2) . Αν επιδίωκε φοροελάφρυνση για το λαό, θα ανέβαζε το αφορολόγητο όριο στις

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού!

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ...... ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ....ΦΑΙ ΣΑΣ !

    Ξέρει αυτή την άποψή σου ο Γιώργος Παπανδρέου............
    Η Άννα Νταλάρα, είναι από τα πρόσωπα που δεν θεωρούν την
    ................
    Μπράβο που έχεις το θάρρος τςη γνώμης, έστω και αν με αυτό δεν συμφωνεί ούτε ο αρχηγός σου.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:08 πμ.

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΗΣΥΧΑ. ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΖΩΑ...ΕΕΕΕ ΖΩΑ !

    ***** ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ – ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΑ...... ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ....ΦΑΙ ΣΑΣ !

    Ξέρει αυτή την άποψή σου ο Γιώργος Παπανδρέου............
    Η Άννα Νταλάρα, είναι από τα πρόσωπα που δεν θεωρούν την
    ................
    Μπράβο που έχεις το θάρρος τςη γνώμης, έστω και αν με αυτό δεν συμφωνεί ούτε ο αρχηγός σου.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:08 πμ.

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΗΣΥΧΑ. ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΖΩΑ...ΕΕΕΕ ΖΩΑ !

    ***** ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ MONO ΓΙΑ ΤΑ STAGE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ – ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    10 πράσινες εξαγγελίες του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «Θα προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «Θα βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «Καταργούνται οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «Θα προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «Θα καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος. Αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «Θα χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «Θα καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «Θα επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ – ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΡΟΥΣΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8 ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΡΗΙΓΙΛΛΗΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός μιλάει καθημερινά θέλοντας να μας πείσει ότι είμαστε ΒΛΑΚΕΣ λέγοντας μας ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ΧΡΗΜΑ και ότι βρισκόμαστε σε ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατάσταση! ΝΤΡΟΠΗ του!!
    Ρε MEGA λε και πονηρέ τύπε!
    -Σε πληροφορώ ότι στα Β. Προάστεια αλλά και σε πολλά μέρη της υπόλοιπης ΧΩΡΑΣ σου υπάρχουν χιλιάδες ΒΙΛΛΕΣ με πισίνες των 2000τ.μ!!
    -Σε πληροφορώ ότι γνωρίζουμε και μείς οι ΜΕΣΑΙΟΙ ότι οι ίδιοι τύποι έχουν γεμίσει τις Ελβετικές Τράπεζες με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι τα ΓΚΟΝΤΕΝ ΜΠΟΪΣσου και υπουργοί σου είναι ΠΟΛΥ ΦΟΡTΩΜΕΝΟΙ με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι το κόσμημα της γυναίκας σου -κοιτα την ΦΩΤΟ- στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ κοστίζει 47.000!! ευρώπουλα!!
    -Σε πληροφορω επίσης ότι τα παιδιά σου τα πήγες σε πανάκριβο ιδιωτικό!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι στελέχη σου ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ είναι φορτωμένα με χρήμα Ελληνικό της τελευταίας 3ετίας!!
    -Σε πληροφορώ ότι με έχεις ξεσκίσει στην έμμεση φορολογία και ότι μου έκοψες την ΑΤΑ επί δυο χρονια αφαιρώντας μου 17 ευρώ επειδή δεν είχε ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!!
    Σταμάτα επιτέλους εσύ και οι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ σου τις ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Καψαμπέλη, νομίζεις ότι μπορείτε να κάνετε το μαύρο άσπρο με τέτοιες παιδικές αναρτήσεις;
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Έχετε το θράσος να κάνετε και συγκρίσεις με τον Καραμανλή, που λέει αλήθειες;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν βλέπει ποίου τα πόδια πατάνε στη γή και ποίου ίπτανται στο διάστημα, από όπου και προέρχεται;
    Νομίζετε ότι μπορεί ένας αργόστροφος να μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση, μόνο και μόνο επειδή εμπορεύεται ψεύτικες ελπίδες;
    Νομίζετε ότι είναι ακόμα η δεκαετία του 80;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος τσιμπάει στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των καναλαρχών και των εφημεριδάδων που έχουν τα γνωστά πάρε-δώσε με το Γιωργάκη;
    Ξεχάστε αυτές σας τις φαντασιώσεις.
    Θα φάει μαύρο που θα βάλει και στις τσέπες ο παραμυθάς Γιωργάκης σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. RE:1."Τι θα κάνουν με την τραγική Δημόσια Διοίκηση, με την γραφειοκρατία η οποία έχει συγκεντρώσει απίστευτα προνόμια τα οποία μετατρέπει σε σταθερή πρόσοδο οικονομική, κοινωνική και εξουσία."

    ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε θέλουν να κάνουν κάτι, ούτε μπορούν! Χρειάζεται ένα άλλος Ηρακλής για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, και δεν υπάρχει! Δεν έχει βρεθεί το φάρμακο για το "Μεγάλο Ασθενή", διότι απλούστατα είναι σάρκα εκ της σαρκός του βαρέως, διανοητικά και ηθικά, ασθενούντος Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑ ΔΟΚΟΥΝ.


    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .




    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε γειά μπουχέσα κλασσομπανιέρα χοντρόμπαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνταξιούχος28 Σεπ 2009, 1:35:00 μ.μ.

    Ο κάθε Ελληνας έχει τον δικό του πόνο .
    Η ανώτατη φορολογική κλίμακα για συνταξιούχους πριν το 2004 ήταν το 30% των πράσινων διαβόλων .Ήλθαν οι γαλάζιοι άγγελοι και το ανέβασαν στο ....40% !!!
    Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες.
    Ποιούς φοροαπάλλαξε με νόμο που ψήφισε ο Κ.Καραμανλής τέλος Νοέμβρη 2004;;;;;;;
    Διάβασε τον νόμο από το site της Βουλής και μετά μου γράφεις ένα γράμμα .Εκτός αν είσαι και συ ένας από τους φοροαπαλλαχθέντας και τρέμεις που θα καταργήσει τον απαίσιο αυτό νόμο ο Γιώργος Παπανδρέου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καψαμπέλη γιατί αφήνεις τον Αντώναρο να στέλνει 3 φορές το ίδιο σχόλιο και τα ανεβάζεις όλα, καιρός δέν είναι να αρχίσεις να κόβεις τίποτα απο τους πληρωμένους μπράβους της Ρηγίλλης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΠΙΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΦΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!
    ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΘΕ!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, Η ΜΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400-450ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΕΓΚΥΗΤΙΚΗ 500ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΝΙΑ, ΜΕ 3000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΗΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ!!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 500ΕΚΑΤ.???ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΑΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ Η ΠΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ??
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΓΑΠ!!
    ΣΙΓΑΑΑΑ ΣΚΟΝΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ!!!
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ, ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πρωτα απ' ολα τα λιμανια δεν ηταν προβληματικα , απλα πουληθηκαν γιατι ειχαν ψωμι για καποιους.
    δουλευω στο λιμανι και ξερω τα οικονομικα του, για τις υπολοιπες ΔΕΚΟ δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν ειμαι γνωστης.
    Και αν το καναμε ολοι αυτο θα ημασταν καπως καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η αγανάκτηση προκαλεί θυμό και ο θυμός πολλές φορές βρυσιές και σπασίματα.
    Είναι χρησιμότερο όμως να επιχειρηματολογείς με ουσία και πρακτική , να ασκείς υγιή κριτική και να προτείνεις τις δικές σου θέσεις. Από τη σύνθεση και των πλέον αντίθετων απόψεων , με καυγά έστω , πάμε μπροστά ως ανθρώπινο είδος.
    Πάντως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο θυμός είναι χαρακτηριστικό των δημιουργικών και ικανών ανθρώπων με αυξημένο το περί δικαίου αίσθημα, από τον θημωμένο Αχιλλεα στον Όμηρο - τον Μ. Αλέξανδρο που τραβά το σπαθί και κόβει τον γόρδιο δεσμό έως και τις μέρες μας, ενώ θα δείτε πάντα ότι τα χαρακτηριστικά του προδότη - χαφιέ σε όλες π.χ. τις ταινίες είναι ο ήπιος χαμηλοβλεπής με σκυμένη τη μέση που δεν αγανακτεί δεν θυμώνει δεν βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση