GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate με συμμετοχή τηλεθεατών!…‏

17 σχόλια

  1. Εν πάσει περιπτώσει ΝεοΔημοκράτες ΦΙΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 ΕΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΜΙΑ ΙΔΕΑ !!
    π.χ ΕΝΑ ΚΑΠΗ ΕΝΑ ΚΕΠ ΕΝΑ ΑΣΕΠ
    ΕΝΑ ΣΔΟΕ
    ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ
    Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ καταλληλότερου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά εγώ ο παπάρας είδα τήν ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ
    ΙΣΠΑΝΙΑ,
    απέναντι στούς ΕΛΛΗΝΕΣ(μπάσκε)τώρα τούς
    ξαναβλέπω σάν ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.
    Εσείς δέεεν καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A,ρε πασοκομμούνια,βλέπετε Ελληνική Δημοκρατία και τρέμετε.
    Ευτελίζετε τους άξιους και η προστυχιά σας έχει φθάσει στο
    αποκορύφωμα της κομμουνιστικής ανανδρείας.
    Να, γιατί χρειάζεται η Μακρόνησος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα κομμούνια. Αφου δεν τους αρέσει η Ελλάς,ας διαβάσουν
    εις την γλώσσαν του Θείου Στάλιν.
    Η Δημοκρατία σας ανέχεται και σας επιτρέπει να έχετε την ελευθερίαν,
    εσείς θα το επιτρέπατε?

    урака Джордж и компании..

    ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНЫЕ TAPAIRNE MONO В TSOUKATOS или все из ПАСОК;
    19-6-2008
    O K, Теодорос Tsoukatos, бывший соратник тогдашнего премьер-министр Костас Симитис, бывшего депутата в течение многих лет, и отвечает за организационные ПАСОК, признался, что он посетил бывший глава компании "Сименс" в Грецию, г-н Михалис Christoforakos для расследования может предоставить средства для избирательной кампании ПАСОК.
    «Посетил в моем офисе в ПАСОК г-ном Майклом Christoforako, и я получил предложения о создании финансового вклада в кампанию Движения. Я спросил, банковские счета за границей, сделать денежный перевод. Я известен в моем лице для облегчения свободного ПАСОК собственной выгоды, и этот процесс было сделано. Эти деньги, без моего дальнейшего участия, вступил в экономике ПАСОК, полученные в соответствующих местах по экономическим и вступила в полном объеме финансирование движения (один миллион знаков, или 420000 евро). Я никогда не имел каких-либо личное участие или участие несправедливым. Я также отмечаю, что я так и не удалось деньги в движение, ни какие-либо должность в правительстве. Деятельность в моем ПАСОК всегда была начата в рамках политики и установленными каждый раз, когда компетентные органы Движения. Соответственно, любое участие в том, что мое имя появится на получение каких-либо льгот, я бы осуществлять свои законные права ».
    Участие г-Tsoukatou расследования власти обнаружили подозреваемого по делу, который сказал, что бывший генеральный Harilaou Trikoupi принял млн. канадских банковский счет, открытый на имя партнера, который работал в качестве лица intercalate .
    Раскрытие как файл данных, в которой участвовали г-н Тассос Мандела выступил на сумму 10 млн. в 1998 году, в дни министерство транспорта, привели во второй половине дня в ПАСОК руководство объявить о том, что препятствует участника относительно того, что руководители, участвующие в деле.
    В пресс-представителя этой партии Джордж Papaconstantinou пояснил, что этот переезд ПАСОК не предрешать виновность директоров, в то время, осуждающие «виновным тишины», он заявил, что правительство и в случае его отказа приступить к комитет по расследованию.

    PAIDAKIA ОК, все вижу.

    «Хотя мы приняли деньги от SIEMENS, НО штаммов ПАСОК не виноват».

    Прослушать нерва и преемственности. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καταλληλότερος συνεχίζει να απειλεί την Ντόρα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φύγει.
    Θα αλλάξει γνώμη, μόνο αν υπάρξει μιάμιση προϋπόθεση.
    Να αισθανθεί ότι δεν είναι χρήσιμος και να μην τον θέλουν οι πολίτες.
    Το κουίζ είναι: Ποια προϋπόθεση είναι η μία και ποια η μισή;
    Νομίζω ότι αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις θα ζήσουμε φαινόμενα 2007…
    την Ντόρα να...

    τρέχει στο Ζάππειο βραδιάτικα για να αναλάβει το κόμμα,

    με τον επίτιμο να δίνει συνεχώς ευχές στον Κωστάκη.



    Εν τω μεταξύ ο Σουφλιάς, το παίζει κινέζος. Δεν είδε και προπαντός δεν άκουσε τίποτα

    για τον Τσιτουρίδη. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.

    Ο μεγάλος όμως, το πήρε πάνω του το θέμα.

    Αλλά με τόσα βάρη που κουβαλάει πάνω του, πώς να μην πέσει;


    Μίλησε και για την πυρκαγιά που έκαψε όλη την βορειανατολική Αττική.

    Μπορεί, είπε να είχαμε προλάβει πολλές φωτιές και μια μας ξέφυγε,

    ίσως και από κακή εκτίμηση.

    Μπορεί και ίσως. Καθαρές κουβέντες. Έλα μωρέ, κάναμε και ένα λαθάκι.

    Δεν χάλασε ο κόσμος. Ο Μπαϊρακτάρης γλύτωσε, τι άλλο θέλετε; Αυτή είναι η αλήθεια.

    Και ας μιλήσουμε λίγο και για το αδύνατο σημείο του Γιωργάκη,

    που είναι η χρήση της ελληνικής γλώσσας.

    Ο master της γραμματικής Κωστάκης, ενώ συνεντευξιαζόταν με τον Λιαρέλλη,

    είπε «ο ψήφος»…

    Και όσο η ψαλίδα θα ανοίγει τόσο θα κάνει λάθη το καταλληλότερος.

    Είναι θέμα ψυχολογίας.

    Τουλάχιστον ο Γιωργάκης ξέρει την αδυναμία του

    και πλέον συλλαβίζει τις απαντήσεις του:

    «Ε-χου-με ό-ρα-μα, έ-χου-με σχέ-δι-ο»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    Διεκδικεί το – μη θεσμοθετημένο ακόμα – βραβείο του πιο εμπαθούς ανθρώπου… Ταυτόχρονα, πλασαρισμένος και σφόδρα υπερτιμημένος, ως «αναλυτής», από τα διαπλεκόμενα αφεντικά του, το παίζει ειδήμων, ξερόλας και αναμφισβήτητος !...
    Βαυκαλίζεται πως είναι ρυθμιστικός παράγων !…

    Το να πας κόντρα στο ρεύμα – το λαϊκό εννοείται – είναι κατανοητό, όταν έχεις να παρουσιάσεις μια ολοκληρωμένη άποψη, κοσμοθεωρίας κι αυτό έχει συμβεί, κατά κόρον, στις περιπτώσεις μεγάλων διανοουμένων, ανθρώπων του πνεύματος, της επιστήμης και της πολιτικής.
    Το να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, εκφράζοντας, απλά και ξεδιάντροπα, τις θέσεις και τα συμφέροντα των νταβατζήδων της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν είναι τίποτε άλλο, από μια σύγχρονη και εξελιγμένη έκδοση των παραδοσιακών φαινομένων, των χαφιέδων, των τραμπούκων και των προβοκατόρων…

    Η κομπλεξική μανία κατά του Παπανδρέου, εμφανίζεται, αυτό τον καιρό, διά της εξίσωσής του, με τον χρεοκοπημένο και καταρρέοντα Καραμανλή : «…αποκρύπτουν από τον κόσμο την πραγματική εικόνα της κατάστασης…».
    Και με τις μεγάλες προφητείες, επίσης : «…τίποτε απ΄ όσα κουβεντιάζουμε σήμερα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί αύριο…».
    ΄Αρα ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, λένε ψέματα !...

    Στηριζόμενος αποκλειστικά, σχεδόν, στη στενότατη σχέση του με τη διαπλοκή, (κι όχι σε τίποτε άλλα προσόντα), ο κομπλεξάνθρωπος, δεν διστάζει να λοιδορήσει κι ολόκληρο τον ελληνικό λαό : «…είμαστε (Σ.Σ sic), ένας λαός, που του αρέσει να ζει στο παραμύθι μιας χώρας, που δεν υπάρχει…».
    Τα επιλεγόμενα, έρχονται για να ξεδιαλύνουν, πλήρως, την κατάσταση και να αποτρέψουν οποιονδήποτε, θα επιχειρούσε να κάνει διαφορετικές σκέψεις, κάτι, δηλαδή, σαν το «…ρε, μπας και τον αδικούμε ;…».

    «…Είμαστε ένας λαός, (το sic έχει να κάνει με την μεγαλοθυμία του να συμπεριλάβει τον εαυτό του στο λαουτζίκο…), που πιστεύει ότι η λύση είναι πάντα να πληρώσουν κάποιοι άλλοι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, οι τράπεζες, οι πλούσιοι... Μόνο που, δυστυχώς, οι «άλλοι» μας τελείωσαν. Και αυτό κάποτε θα πρέπει να το πούμε στον ελληνικό λαό…». (Σ.Σ. Εδώ παίρνει πάλι τις αποστάσεις του…).

    Τι να πούμε στο λαό Γιαννάκη Πρετεντέρη ; Πως οι Τράπεζες και οι πλούσιοι, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ; Πως έχουν τελειώσει ; Εσύ, ο …ειδήμων αναλυτής δεν ξέρεις, δεν έχεις ακούσει τίποτα, για την εκμετάλλευση των ελληνικών οικογενειών από τις Τράπεζες, τα ψιλά γράμματα, τα υπέρογκα επιτόκια, τις κατασχέσεις, τα υπερκέρδη ; Την υπερχρέωση των νοικοκυριών δεν την ξέρεις ;
    Τελείωσαν και οι πλούσιοι ; Δεν γνωρίζεις, τίποτα, για τη μεγαλοαστική τάξη, τους κεφαλαιοκράτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλοϊδιοκτήτες, τους μεγαλέμπορους ;… Τίποτα για φοροδιαφυγή, για φοροαποφυγή, για off shores, για κότερα, για βιλλάρες, για λαθρεμπόρια, για… για… για… ;.

    Αυτές τις απόψεις είχε κι ο Καραμανλής, γι αυτό και διακήρυξε τη νέα έφοδο κατά των λαϊκών εισοδημάτων και γι αυτό θα καταβαραθρωθεί, σε λίγες ημέρες…
    Εξέφραζε, βλέπεις κι αυτός, τα ίδια συμφέροντα μ΄ εσένα !...

    Μόνο, που εσύ τόχεις μάθει καλά το ποίημα : όλο και κάποιον …άλλον, (μετά τον Καραμανλή), θα πλευρίσεις, ο οποίος, (τι λέω ;…), είναι, ήδη, γνωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν τον περασμένο Ιούνιο – μετά τις ολονύκτιες αλχημείες των υπηρεσιών του Παυλόπουλου – κατακάθησε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με τη διαφορά στο 4,35%, οι πνιγμένοι νεοδημοκράτες πιάστηκαν από τα μαλλιά των απεχόντων και πλάσαραν τη γνωστή δικαιολογία – παρηγοριά στον άρρωστο : «…μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της Ν.Δ. προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν μη προσερχόμενοι στην κάλπη…».




    Η θέση αυτή απετέλεσε και την κεντρική άποψη του κόμματος, το οποίο κάνοντας την εκτίμηση, πως «…οι οπαδοί αυτοί, δεν χάθηκαν…», δόμησε τη, μετέπειτα, στρατηγική του, στην επαναφορά τους, μέσω της βελτίωσης του κυβερνητικού έργου και τη λήψη μέτρων κάθαρσης στο εσωτερικό του.

    Στους δυόμισι μήνες που πέρασαν ο «καταλληλότερος» δεν …πρόκανε να κάνει τίποτα και οδηγήθηκε στις πρόωρες εκλογές, αύτανδρος !

    Στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, οι εταιρείες μετρούν πολλά και διάφορα πράγματα, μετρούν, λοιπόν, και την πρόθεση ψήφου αυτών, που απείχαν το περασμένο καλοκαίρι, από τις Ευρωεκλογές.



    >Το αποτέλεσμα δείχνει τη …βασιμότητα των εκτιμήσεων, που έκαναν, σύσσωμα, τα στελέχη της νεοδημοκρατίας, (ακόμα ηχούν τα τσιτάτα του Ζαγορίτη : «…το 80 με 90%, όσων απείχαν στις Ευρωεκλογές, είναι ψηφοφόροι μας !...». Δείχνει επίσης και τη ρηχότητα των οργάνων της Ν.Δ., που συμπεριέλαβαν αυτή τη θέση στα κείμενα των επίσημων αποφάσεων, που πήραν, τις μέρες του Ιουνίου και χάραξαν μια στρατηγική αντιμετώπισης της κατάστασης, η οποία χρεοκόπησε τελείως !…

    Είναι η εξέλιξη, η οποία δικαιολογεί πλήρως την παραπέρα αύξηση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. και προδικάζει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου 2009…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 20 δισ. η «τρύπα» στον προϋπολογισμό. Στο 8% το έλλειμμα
    Τη διάψευση των προβλέψεων του οικονομικού επιτελείου για συγκράτηση του ελλείμματος καταδεικνύουν τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος για το έλλειμμα που εκτοξεύτηκε για το πρώτο οκτάμηνο του 2009 στα 20 δισ. ευρώ, υπερβαίνοντας τον στόχο που είχε θέσει η κυβέρνηση κατά 2,8 δισ. Η «τρύπα» στα δημόσια οικονομικά είναι διπλάσια σε σύκγριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, καθώς το έλλειμμα εκτοξεύεται στο...
    8% έναντι μόλις 4,4% το 2008. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Προγράμματος Σταθερότητας, που είχε υποβάλει ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου στην Κομισιόν, το έλλειμμα επρόκειτο να κυμανθεί στα 17,18 δισ. Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού, καθιστώντας ανέφικτη την επίτευξη του στόχου για μείωση του ελλείμματος στα 14,27 δισ. στο τέλος του έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΣΕΝΑ ...ΚΑΤΑΛΗΛΛΟΤΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ...

    ...ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ !!

    ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ....

    ...ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ... ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ...ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΦΑΝΗ-ΠΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΩΝ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ)ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ κλπ κλπ ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;

    «Με τα άκρα δεν συνεργάζομαι.
    Και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει
    καμία σκέψη, καμία προοπτική,
    καμία πρόθεση τέτοιας συνεργασίας»

    Κώστας Καραμανλής
    (Συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 6.6.09)

    Δηλώσεις του Θωμά Βρακά υποψήφιου της Ν.Δ στην β. Αθηνών

    - «Έβαλε τους αξιωματικούς εις τας φυλακάς, κυνήγησε όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι ήσαν πατριώται. Δεν έχει καμία σχέση η Ν.Δ. ούτε με τον Βασιλέα ούτε με την επανάστασιν ούτε με τη λαϊκή πατριωτική δεξιά. Ο Καραμανλής ο νέος, ο οποίος είναι άνεργος, ήρθε από την Αμερική σπουδασμένος για να επιβάλει τους δικούς του νόμους».
    κράτος εδάφη είναι ο Νικόλαος Ντερτιλής [σ.σ.: την οδό Πατησίων;]. Ολοι οι άλλοι είναι απόλεμοι. Είναι αυτός, ο οποίος επέβαλε δις τη δικτατορία ή τη χούντα -όπως θέλετε πείτε την- κατέλυσε το ελληνικόν κράτος την 21η Απριλίου 1967 και την 25η Νοεμβρίου 1973 χωρίς να σπάσει ρουθούνι ανθρώπινο. Και σήμερα είναι εις τας φυλακάς. Η δικαιοσύνη έπρεπε να σεβαστεί πάρα πολλά πράγματα, κατά την απόφασή της. Λένε ότι ο Καραμανλής αποκατέστησε τη δημοκρατία. Εμένα όμως με υποδούλωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι ο κακομοίρης ο Γιωργάκης το κύριο πρόβλημα για τις προπτικές της χώρας
    Ο Γιωργάκης είναι απλά ένας Ελληνοαμερικάνος, που εάν δεν είχε διάσημο πατέρα σήμερα θα δούλευε δασκαλάκος σε κάποιο δημόσιο σχολείο στην Αμερική. Μιά μαριονέτα και μάλιστα ψιλο-αστεία.
    Το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα, που ευνοούνται από τη λογική του μεγάλου κράτους.
    Με ένα μεγάλο κράτος κάνουν "εξαιρετικά κερδοφόρες δουλειές" χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό, που θα μπορούσε να ρίξει τα περιθώρια κέρδους τους.
    Τα καρτέλ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη και μας πίνουν ασταμάτητα το αίμα. Είτε πρόκειται για τραπεζίτες, είτε σουπερ-μαρκετάδες, είτε πετρελαιάδες, είτε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όλοι αυτοί υποστηρίζουν το κόμμα που ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρήσεις.
    Δεν τους συμφέρει ο ανταγωνισμός, όπως δεν τους συμφέρει και η διαφάνεια στις κρατικές προμήθειες.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    Αιχμή του δόρατος των ντόπιων συμφερόντων είναι οι γνωστοί 5 επιχειρηματίες που ελέγχουν το 95% των εργαλείων προπαγάνδας, τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες.
    Αυτοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα τους λακέδες δημοσιογράφους.
    Αυτοί κάνουν την τρίχα-τριχιά για τη Ν.Δ. και κρύβουν τις βρωμιές του Γιωργάκη.
    Αυτοί φτιάχνουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις για να φτιάξουν «ρεύμα».
    Όλοι ξέρουμε ότι η δημοκρατία είναι δίκοπο μαχαίρι.
    Εάν ο λαός καταλαβαίνει το παιγνίδι τους, θα κερδίσει.
    Εάν όχι, θα χάσει.
    Όλα τα άλλα είναι μεμψιμοιρίες και κουβέντες καφενείου.
    Ας πάρει ο καθένας τις προσωπικές ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανονικά, και σε όποια άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου, αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη κατά την άποψή μου που πέρασε ποτέ από τον τόπο τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια,(τόσο μόνο είμαι σε θέση να θυμάμαι τα πολιτικά), θα έπαιρνε ΤΟ ΠΟΛΥ ΈΝΑ 10%!.....
    Οι δημοσκοπήσεις λένε πως θα πάρει περίπου 28%, δηλ.περίπου 7.5% κατά μέσον όρο πίσω από το πρώτο κόμμα...
    Ντροπή μας είναι!....
    -Πως θα πάρουν ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, που ψέμματα μας είπαν πως το πήραν στις ευρωεκλογές?
    -Πως θα μάθουν πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ?
    (αφού...τα παρέγραψαν κι όλας?)
    -Πως η κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται
    θα σκέφτεται πως πρέπει να ενεργεί για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ, και μάλλιστα άμεσα?
    -Πως θα αποδωθεί, κάποια έστω δικαιοσύνη?
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!.....
    Να μην πάρουν πάνω από 8%!....
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ιδιωτικά κανάλια μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.
    Εάν δεν καταργηθούν τα ιδιωτικά κανάλια δεν θα ξανάλθει ποτέ η πραγματική δημοκρατία την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιος, ας ξεφωνίσει την δημοσιογραφική ευαισθησία...συμμετοχής στα ντιμπέιτ.
    ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν οι,ούτως ή 'αλλως, στημένες και ανώδυνες ερωτήσεις τους.
    Με τί ηθικό ανάστημα; οι υπάλληλοι
    των αφεντικών.. Ποιούς νομίζουν
    ότι δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση