GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι νέες βροχές στα ηπειρωτικά‏...

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε και την Παρασκευή στα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Καλύτερος θα είναι ο κ...

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε και την Παρασκευή στα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις.
Περισσότερα εδώ http://www.meteo-news.gr/

6 σχόλια

  1. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κάλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όργιο ρουσφετολογικών μεταθέσεων στρατιωτών στην Θεσπρωτία για να γλιτώσουν τον Μπέζα από τον διασυρμό!

    Όργιο ρουσφετολογικών μεταθέσεων στρατιωτών στην Θεσπρωτία!Συγκεκριμένα με μια προκλητική απόφαση,περίπου 50 στρατιώτες οι οποίοι υπηρετούν την θητεία τους στα κέντρα εκπαίδευσης,μετατίθενται ή αποσπώνται στην παρ οπλισμένη μονάδα των Φιλιατών,χωρίς πρώτα να έχουν υπηρετήσει- όπως προβλέπει ο νόμος- σε μάχιμη μονάδα των συνόρων!!!Το νέο αυτό ...κατόρθωμα της Κυβέρνησης,δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πανικό που επικρατεί στο "γαλάζιο" στρατόπεδο στην Θεσπρωτία και τις απέλπιδες προσπάθειες που κάνει το κράτος της δεξιάς,προκειμένου να γλιτώσει τον Αντώνη Μπέζα, από τον διαφαινόμενο διασυρμό και να του προσφέρει απλόχερα μια αξιοπρεπή ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΗΠΕΙΡΟΥ - Μετακίνηση ετεροδημοτών
    Το γραφείο ετεροδημοτών ΠΑΣΟΚ Ηπείρου ανακοινώνει ότι άρχισε η διαδικασία εγγραφών και χορήγησης παραστατικών στοιχείων για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών για τις εκλογές της 4-10-09.
    Για το σκοπό αυτό λειτουργεί κεντρικό γραφείο στην Αθήνα, Χαρ. Τρικούπη 50, 3ος όροφος, καθημερινά από 09.00 μέχρι 21.00, όπου μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής, για χορήγηση παραστατικών στοιχείων μετακίνησης, ως επίσης και όλης της χώρας τηλεφωνικώς για πληροφορίες.
    Οι εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής θα απευθύνονται στις κατά τόπου Δημοτικές Οργανώσεις και Νομαρχιακές Επιτροπές.
    Τα τηλέφωνα του γραφείου της Χαρ. Τρικούπη είναι:
    Άρτας 210-3890135
    Ιωαννίνων 210-3890137
    Θεσπρωτίας 210-3890133
    Πρέβεζας 210-3890134.
    Η μετακίνηση με λεωφορεία του ΠΑΣΟΚ θα γίνει δωρεάν ενώ αεροπορικώς θα καταβληθεί συμβολικό τίμημα.
    Όλοι μαζί, να μεταβούμε στην Ήπειρο για την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
    Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
    ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΣΟΚ – ΗΠΕΙΡΟΥ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΣΤΑ Κ(Ο)ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ κλπ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ περι βλακογιωργου κλπ
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ (οπως προδιαγράφεται)εναν ...βλακογιώργο ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΠΩΣ ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ...ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ???

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ...

    ...Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ !!!

    ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι κάλοι στο κενό του κεφαλιού των κάφρων του πασοκ είναι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση