GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση της Marc...

Στις 153 έδρες εκτιμάται ότι θα φτάσει το ΠΑΣΟΚ Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com . Οι έδρες που αναλογούν στα κόμματα: ΠαΣοΚ: 153 ΝΔ:...

Στις 153 έδρες εκτιμάται ότι θα φτάσει το ΠΑΣΟΚ

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com
.
Οι έδρες που αναλογούν στα κόμματα:
ΠαΣοΚ: 153
ΝΔ: 95
ΚΚΕ: 23
ΛΑΟΣ: 17
ΣΥΡΙΖΑ: 12

22 σχόλια

  1. Βρε βρε βρε …. Για τους Βατοπεδινούς, και τους άλλους στην Βουλή ούτε αποχρώσεις ενδείξεις δεν υπήρχαν για να παραπεμφθούν, τώρα; ΤΙ; Τις βρήκανε μεταξύ τους για να μην γίνονται και βούκινο; Και τους ξωπετάξανε,; Φαίνετε πως την Βουλή έτσι και έχεις την πλειοψηφία και ας τόχει ο κόσμος βούκινο την κάνεις ότι θέλεις…. Τον λαό όμως; Τι τον κάνεις τον λαό; Που θα σε μαυρίσει, θα σε κάνει του αλατιού; Τον κοροϊδεύεις; Ναι και θα τον κοροϊδεύεις όταν είσαι στα πάνω σου, όταν όμως αρχίζει και σε παίρνει η κάτω βόλτα αρχίζεις και τον γλείφεις, και αυτό κάνει τώρα η Δεξιά, γλείφει τον λαό με το να εξαιρεί από τα ψηφοδέλτια εκείνους που φανερά και ξεδιάντροπα τα άρπαξαν, και που δεν είχε το τσαγανό να το κάνει στην Βουλή, βέβαια αυτούς που ήταν πίσω τους δεν τους ενοχλεί κανείς, και άλλωστε οι θυσιασθέντες σε αυτούς υπολόγιζαν μέχρι τώρα και θα υπολογίζουν και στο μέλλον να καθαρίσουν το όνομα τους, καθώς αν μιλήσουν για όλα και για όλους ποιος ξέρει που θα φτάσει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέμη, χατζηνικολάου, τριανταφυλόπουλος, οικονομέας, καμπουράκης, τσίμας, ευαγγελάτος. βερύκιος, αναστασιάδης, κύρτσος, μακρή, τράγκας, καψής.
    Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Έμποροι ψυχασθένειας είναι!
    Κουβαλάνε τεράστια αποθέματα ψυχασθένειας επάνω τους και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν όση μπορούν και σε μας.
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
    Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιών είναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
    Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Για να θυμούνται οι παληοί κα να μαθαίνουν οι νέοι.

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ και πέντε χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξάρτηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε._Κίνας.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.
    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.
    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .. επειδή ...

    .. το γάρ πολύ της θλίψεως γενά παραφροσύνη..

    οι νεοδημοκράτες είναι σαν τα χεσμένα κουνέλια..

    Σκυφτά κεφάλια, φοβούνται για το αύριο τους..
    Παντού στις δημόσιες υπηρεσίες ως γνήσιοι χαμαιλέοντες μερικοί κάνουν τώρα τους δημοκράτες..

    Φοβούνται ότι τάχα θα πάθουν αυτά που έκαναν στους άλλους όταν ήταν στην εξουσία..

    και άλλοι είναι κίτρινοι από το φόβο τους, άλλοι γλύφουν..

    ..όπως ένας τζων, αν τον έχετε ακουστά..

    χέστηκε το παιδί που πια γράφει χωρίς να υπογράφει..

    τζων

    που είσαι μανάρι μου πούλεγες ότι στις ευρωεκλογές θα είστε μπροστά με 2 μονάδες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ανίατος φανατισμός των πρασινοφρουρών δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
    Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι μαιμού (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 22% των ψηφοφόρων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ;
    Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί δεν έχω αποφασίσει;
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
    Άρα η πλειοψηφία των αναποφάσιστων είναι Νεοδημοκράτες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόση φερεγγυότητα μπορεί να έχουν δημοσκοπήσεις που έχουν 20% αναποφάσιστους;

    Και βάζετε μόνο 5% διαφορά;

    Βάλε 15% μωρέ, μήπως έχει και σημασία;

    Γιατί 25% διαφορά, θα σε χάλαγε;

    Είναι λυπηρό να χάνει ο άνθρωπος την επαφή με την πραγματικότητα.

    Τόσα μυαλά κουμαντάρετε τόσα λέτε.

    Να δούμε πως θα τολμήσουν να ξανακάνουν δημοσκοπήσεις μετά τις 14 Οκτωβρίου με το ρεζιλίκι που θα πάθουν.

    ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΘ 2009:

    Μία από τα ίδια από το γνωστό «παραμυθά» Γιωργάκη (επονομαζόμενο και ο άνθρωπος άλλαντάλλων - άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει).

    Σιγά μην πούμε κάτι συγκεκριμένο, μαλάκες είμαστε σαν τους νεοδημοκράτες;
    Άστους αυτούς να μιλάνε και εμείς θα τους κάνουμε κριτική.
    Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι και εμείς οι πασόκοι.
    Και είναι προφανές γιατί.
    Γιατί δεν δουλεύουμε.
    Το ότι ΣΑΣ δουλεύουμε, πάντως, δυστυχώς δεν θεωρείται επίσημη εργασία.
    Γι’ αυτό, μην μας ρωτάτε για το σχέδιό μας για την οικονομία.
    Είναι δικό μας, κατά-δικό μας και το κρατάμε για τον εαυτό μας.
    Μην ρωτάτε λεπτομέρειες, να μας έχετε εμπιστοσύνη, αλλοίμονο.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα.
    Εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Φαντασία στο φούλ.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να σκεπτόμαστε μόνο.
    Τίποτε συγκεκριμένο βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
    Οι χαζοί ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, υπεράνω, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά που τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EIΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ...ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΗΣ ΖΟΥΝΗ !
    ΣΑΡΩΝΕΙ...
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ..ΠΑΛΙ !

    Είναι φίλες η Κόκκαλη με την Νταλάρα

    Η Ελένη Κόκκαλη είναι πολύ φίλη με την Ελένη Νταλάρα και θα την στηρίξει στον προεκλογικό της αγώνα.

    Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι...
    ο Κόκκαλης πήγε στην ΔΕΘ και έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον Γιώργο Παπανδρέου

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:35
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4/8
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    (4)ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 65 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ??

    ΠΟΙΟΙ ΞΑΝΑΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο γιωργοσ με τα κοριτσοπουλα που εβαλε στην β αθηνασ

    θα την πατησει σαν τον αλαβανο με το μαθητουδι τον αλεξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποιοι μεσα στο πασοκ

    δεν θελουν 160 βουλευτες

    στις 4 οκτοβρη και γιατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του πώς να μην είναι αριστούχος;
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια και τον έχουμε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. ,ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΗΝ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ..ΛΑΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΤΕ??ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ..?ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΙΔΕΧΘΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ...ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση