GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσκόπηση της Μαrc...

17 σχόλια

  1. Aν είχαν χιούμορ στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ θα ξαναέπαιζαν τις διαφημίσεις που παρουσίασε στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία. Θα έδειχναν τα γνωστά παπαγαλάκια, κρεμώντας τους όμως νέες ταμπέλες, όπως «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», «Παγκόσμια Τράπεζα», «Ευρωπαϊκή Επιτροπή», «Διεθνής Διαφάνεια» κ. λπ. Θα ντουμπλάριζαν τις τσιριχτές φωνούλες των παλιών ψιττακών και θα τους έβαζαν να λένε «Θα κατακρημνιστεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας» (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), «κανείς δεν θα προτιμάει την Ελλάδα για επενδύσεις» (Παγκόσμια Τράπεζα), «Η ελληνική οικονομία θα μπει σε ύφεση» (Κομισιόν), «Οι δείκτες διαφθοράς στην Ελλάδα ανεβαίνουν» (Διεθνής Διαφάνεια).

    Δυστυχώς τα βασικά ζητήματα αυτών των εκλογών -τα οποία, σημειωτέον, είναι και ο λόγος για τον οποίο προκηρύχθηκαν- δεν παίζουν στα κανάλια. Στριμώχνονται στις σομόν σελίδες των εφημερίδων, αυτές που λίγοι προσέχουν και λιγότεροι διαβάζουν. Και όμως! Αυτό που θα επηρεάσει περισσότερο τη ζωή των Ελλήνων πολιτών δεν είναι αν ο κ. Χρήστος Βερελής θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Δεν είναι καν αν ο κ. Μιλτιάδης Εβερτ θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν. Δ.

    Τα βασικά ζητήματα της 4ης Οκτωβρίου είναι αυτά που αφορούν την τσέπη των Ελλήνων πολιτών. Δεν είναι το μέλλον του κ. Πάχτα ή του κ. Δούκα, αλλά των μέλλον ημών των πολιτών και των παιδιών μας. Το βασικό θέμα που πρέπει να συζητηθεί είναι ποιες πολιτικές θα αυξήσουν τον συνολικό πλούτο της χώρας, τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, πώς πρέπει αν πορευτούμε προκειμένου να περισσέψουν λεφτά για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον. Ολα αυτά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως από το αν έρθουν ξένες επενδύσεις στη χώρα ή αν η ανταγωνιστικότητά μας φθίνει.

    Δυστυχώς τα μαντάτα που μας φέρνουν τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» δεν είναι καθόλου καλά για την ελληνική οικονομία. Η ανταγωνιστικότητά της, για παράδειγμα, έπεσε δραματικά. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στις τελευταίες μέρες του επάρατου ΠΑΣΟΚ -δηλαδή το 2003- η Ελλάδα βρισκόταν στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην 71η. Αυτό δεν οφείλεται σε καμιά διεθνή οικονομική κρίση και σε κανένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Η Μποτσουάνα τα πάει καλύτερα, και ας υφίσταται την ίδια διεθνή οικονομική κρίση.

    Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται διαρκώς δυσμενέστερο για την Ελλάδα. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα (άλλο «παπαγαλάκι εξωτερικού» κι αυτό!) από τις 183 οικονομίες του πλανήτη η Ελλάδα είναι η 109η πιο «φιλόξενη» για τις επιχειρήσεις. Ηταν στην 100ή θέση πριν από ένα χρόνο.

    Το πρόβλημα με τους δείκτες που λένε τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» είναι ότι δεν αποτελούν απλές ασκήσεις κάποιων οικονομολόγων. Η χαμένη ανταγωνιστικότητα σημαίνει ότι τα προϊόντα των Αζερμπαϊτζανών (προσοχή, δεν είναι αστείο: και το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται πιο πάνω από την Ελλάδα σε ανταγωνιστικότητα) είναι φθηνότερα στις διεθνείς αγορές. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι κάποιες ελληνικές επιχειρήσεις θα κλείσουν. Ετσι, θα δικαιωθούν τα άλλα παπαγαλάκια που έλεγαν «θα κλείσουν επιχειρήσεις», «θα μείνεις άνεργος», «δεν θα έχεις λεφτά» κ. ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 47.000 euro στο λαιμό της Νατάσας! Και... πόσο μας κόστισαν η "καριέρα" της, οι ΜΚΟ της, οι τραγουδιστές της, οι "αγαθοεργίες" της;
    Τόσο εκτιμούν το επώνυμο κόσμημα στο λαιμό της Νατάσας...που το φορούσε στη ΔΕΘ! (Πρωτο Θεμα) "Παπατζήδες"
    Με την ευκαιρία που μας κάνουν πάσα οι ¨Παπατζήδες":
    Καραμανλή, θα πεις πόσο στοίχισε η καριέρα της συζύγου σου στον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Γ Κουρής ...ξαναψάχνετε για το ΠΑΣOK!

    Ε ρε γλέντια...Είδε οτι το κλίμα αλλάζει και το γύρισε αλλιώς ! Ο παντός καιρού εκδότης Γιώργος Κουρής βρήκε το κόλπο για να την κάνει γυριστή στον Καραμανλή ! Έδιωξε τον Σημίτη! Αρα ως κυνηγημένος και αδικημένος του Σημιτικού Καθεστώτος έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να πλησιάζει προς το ΠΑΣΟΚ ! Το έδειξε σήμερα μέσα απο το πρωτοσέλιδο της Αυριανής!
    Και να δείτε τι έχει να γίνει μετά την 4 Οκτωβρίου!
    Είναι σε θέση να βάλει υπότιτλο Η εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό (Ν2)

    Θα γλύφει και όταν δει ότι δεν θα έχει ανταπόκριση θα το ξαναγυρίσει! Κούρης Παντός καιρού ....
    Μόνο ο Μάκης Κουρής θα μείνει πιστός ...ή θα την κάνει και αυτός γυριστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισχυρό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στις δύο εκλογικές περιφέρειες τoυ Νομού Θεσσαλονίκης, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει δημοσκόπηση που διενήργησε η Palmos Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος της Κυριακής».

    Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης εμφανίζεται να προηγείται κατά 8,4% έναντι της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% και η ΝΔ 21,5%.

    Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, ο ΛΑΟΣ 6,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 15,4%.

    Στη Β΄Θεσσαλονίκης, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και η ΝΔ 29,7% (διαφορά 2,2 ποσοστιαίων μονάδων).

    Το ποσοστό του ΚΚΕ είναι 5,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 2%, ο ΛΑΟΣ 4,1% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων διαμορφώνεται στο 16,2%.

    Η έρευνα που θα δημοσιευθεί στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» διεξήχθη από την Palmos Analysis στην Α΄Θεσσαλονίκης από 2 έως 9 Σεπτεμβρίου με τηλεφωνικές συνεντεύξεις με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και σύστημα cati σε δείγμα 1.002 ψηφοφόρων, άνω των 18 ετών.

    Στη Β΄Θεσσαλονίκης η έρευνα έγινε από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου σε 1.003 ψηφοφόρους με τα ίδια χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που πήγαν τα 15 δισ. ευρω του δανεισμού;


    Ρε συ Παπαθανασίου μιας και είσαι υπουργός οικονομικών θα μας πεις που πήγαν τα 15 δισ και βάλε που δανείστηκε η χώρα μας μόνο την φετινή χρονιά;
    Δεν υποχρεούστε να μας πείτε που...

    πήγαν αυτά τα χρήματα; Έτσι πήραμε ένα τεράστιο δάνειο ως χώρα και δεν ξέρει ο κόσμος που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα; Τι εξοφλήθηκε και τι χρωστάμε; Απλές ερωτήσεις; Δεν θα της απαντήσει ο Παπαθανασσίου και ο Αλογογκούφης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν αποκλείεται ο Κ.Μητσοτάκης που ενεπλάκη στο σκάνδαλο siemens
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

    O Kυριάκος Μητσοτάκης γιατί να μην αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια; Το όνομα του δεν είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με την siemens; Η Ντόρα πιέζει να αποκλειστούν άλλα στελέχη και αφήνει μέσα τον Κυριάκο.
    Δείτε τι λένε τα τιμολόγια της siemens:



    Ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, κλιματιστικά κ.λπ. αξίας περίπου 130.000 ευρώ παρέλαβε παραμονές των εκλογών του 2007 (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) ο Κυρ. Μητσοτάκης από τη Siemens και δύο θυγατρικές της. Τα τιμολόγια αναγράφουν ως χρόνο εξόφλησης το αργότερο 60 μέρες. Ενα μέρος όμως πληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, τότε ακριβώς που η Δικαιοσύνη ξανάνοιξε την υπόθεση Siemens, και ένα ποσό 43.850 ευρώ πληρώθηκε με τραπεζική επιταγή από τον Κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα 2 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα γίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο άνθρωπος που έσυρε μαζί με την ντόρα τον καραμανλή σε εκλογές για να τις χάσει και να πικράνει πόσα; εκατομμύρια Έλληνες;
    Γι' αυτό τον έσυρε σε εκλογές;

    Καραμανλή αν θέλεις πραγματικά να γράψεις ιστορία και υστεροφημία, χάλασε τα σχέδια Σουφλιά- Ντόρας που σε σύρανε σε εκλογές για να τις χάσεις, μην τα παρατήσεις έστω κι αν χάσεις και με διαφορά, σε εφτά χρόνια θα ξαναγίνεις Πρωθυπουργός και ας τους να κουρεύονται, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!
    Όπως ακριβώς ο θείος σου, είχε κι αυτός κάτι γραμμάτια πριν την χούντα αλλά τα εξόφλησε μετά.
    Εσύ που δεν τα πήγες κι όπως έπρεπε ως τώρα, θα αφήσεις τα δικά σου ανεξόφλητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο μεγάλη…κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε ο Γ. Παπανδρέου από το συγκρότημα Λαμπράκη. Ο Ψυχάρης, ο Πρετεντέρης, ο Χιώτης και η υπόλοιπη παρέα δεν ήταν αυτοί που ζητούσαν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθεί, που τον έλεγαν Γιωργάκη και που προωθούσαν όσο μπορούσαν εκείνον τον πανέξυπνο το Ρουσόπουλο και το σύστημά του;

    Όμως, ως δια μαγείας στη Μιχαλακοπούτλου χορεύουν τώρα … ζεμπεκιές, προφανώς γιατί τους έχει βγει το deal που έχουν κάνει με τον Παπανδρέου. Για του λόγου το αληθές, δείτε τα πρωτοσέλιδα του Βήματος τις τελευταίες ημέρες, αλλά και την άποψη στην πρώτη σελίδα που γράφεται από τον Λαμπράκη ή τον Ψυχάρη. Τι για μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ γράφουν, τι για αυτοδυναμία που πρέπει πάση θυσία να επιτευχθεί, τι για τον αγώνα του Γ, Παπανδρέου.

    Αλλά και χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά του Κ. Καραμανλή με χαρακτηριστικό αυτό του Βήματος της Κυριακής που βγαίνει με τίτλο «Μετράει μέρες…».

    Η ιστορία για τα παιχνίδια του Λαμπράκη με την εκάστοτε εξουσία είναι γνωστά από τότε που αγανακτισμένοι αναγνώστες έκαιγαν εφημερίδες έξω από τη Χρήστου Λαδά σε κάποια άλλη, ιστορική, κωλοτούμπα του Λαμπράκη.

    Τώρα πια που κατάλαβαν ότι ο Γιώργος έχει ρεύμα «στριμώχνονται» στον προθάλαμο της εξουσίας γνωστά δημοσιογραφικά «γιουσουφάκια» που μέχρι χθες έφτυναν εκεί που τώρα γλείφουν.

    Η συμφωνία με τον Γιώργο είναι απλή: Σε στηρίζουμε τώρα, αλλά με την πρώτη στραβή που θα μας κάνεις θα σε πάμε…. άπατο. Και μέχρι τότε υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες να λυθούν. Οι άδειες για τα κανάλια είναι ακόμη στον αέρα, τα τεράστια θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ είναι ανοικτά, το Μέγαρο Μουσικής πρέπει να βρει χρήμα να κινηθεί, οι βιβλιοθήκες και τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι προ των πυλών με τον ΔΟΛ να είναι διεκδικητής.

    Κι από την άλλη είναι και οι business των νέων μετόχων του ΔΟΛ, όπως π.χ. του εφοπλιστή Ρέστη ο οποίος είναι εμφανίζεται κυρίαρχος του παιχνιδιού στο συγκρότημα και εκτιμάται ότι θα είναι από τα βασικά τζάκια που θα παίξουν το μελλοντικό παιχνίδι στα media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρώτος πυλώνας της νεοδημοκρατικής προπα-γάνδας δομήθηκε, αμέσως, μετά το 2004 κι είχε ως κύρια αναφορά «…την 20ετία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία χρεώθηκε η χώρα και καταστράφηκε η οικονομία…».
    Η μπογιά της κράτησε, σχεδόν, μια 4ετία, έως ότου το «έργο» της γαλάζιας διακυβέρνησης, έγινε πλήρως αντιληπτό, ως προς τις συνέπειές του κι ο λαός ανέκραξε το μοιραίο : «…Ρε συ, τι είναι τούτοι ;… Αυτοί είναι πολύ χειρότεροι !...».

    Το νέο ΠΑΣΟΚ ανασκουμπώθηκε και στρώθηκε στη δουλειά, προκειμένου να προσεγγίσει με νέο πνεύμα και νέες προοπτικές, τα προβλήματα της χώρας και του λαού, συνθέτοντας αντιθέσεις, ΛΑΘΗ και προκλήσεις…

    Με το που άρχισε ο κατήφορος, οι εγχώριοι φορείς του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της νεοδεξιάς τσαπατσουλιάς, άρχισαν την οικοδόμηση του νέου πυλώνα της αισχρής προπαγάνδας τους : «… Δεν έχουν πρόγραμμα, δίνουν υποσχέσεις, που δεν μπορούν να υλοποιήσουν…».
    Ποιος δεν έχει ακούσει το MEGAλο διερώτημα : «…Που θα βρείτε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου ;…».

    Στην προεκλογική περίοδο, που διανύουμε, οι εναπομείναντες ιπποκόμοι του ξοφλημένου Καραμανλή, παρουσιάζονται πιο επικεντρωμένοι, όπως π.χ. στη φορολογία, τα ακίνητα, το χρέος…
    Με γελοίες επιχειρηματολογίες προσπαθούν να παρουσιάσουν τη μαυρίλα τους, άσπρη και να σκουρύνουν το καθαρό πράσινο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι γνώμες είναι σαν τις ****τρυπίδες.
    Ο καθένας έχει από μία.
    Θεμιτή και αποδεκτή σε όλες τις δημοκρατίες.
    Μπορεί εσείς οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είσαστε μικρά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθείτε, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξετε ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Η αχίλλειος πτέρνα του αμερικάνικου αυτού σεναρίου, όμως, είναι η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχοντας καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε καλύτερα τί συμβαίνει γύρω μας.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουν πλακά προσπαθούν όπως πάντα να κατευθύνουν τα πρόβατα στα γνωστά μαντριά .Αναρωτιέμαι θα τα καταφέρουν πάλι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση