GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η οικονομία - τραβεστί...

Aπό το prasinigata.blogspot.com . Οι απατεώνες του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών της κυβέρνησης Κουρασμένου έφυγαν και η απάτη τους ...

Aπό το prasinigata.blogspot.com
.
Οι απατεώνες του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών της κυβέρνησης Κουρασμένου έφυγαν και η απάτη τους αποκαλύφθηκε σε όλες τις διαστάσεις: ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αποκάλυψε ότι το ταμειακό έλλειμμα στο τέλος Σεπτεμβρίου είχε ξεπεράσει το 10% του ΑΕΠ. Ο καθηγητής Κοντοπυράκης (φωτό), γνωστός "μάγειρος" των στατιστικών της κυβέρνησης Κουρασμένου τι έχει να πει; Τι έχουν να πουν ο Γιάννης Παπαθανασίου και ο Γιώργος Αλογοσκούφης, που μας λιβάνιζαν επί 5,5 χρόνια με ανυπόστατες θεωρίες περί δημοσιονομικής εξυγίανσης και αξιοπιστίας των στατιστικών στοιχείων; Τι έχει να πει ο ίδιος ο Κουρασμένος, που μιλούσε στο παρελθόν για "οικονομία-τραβεστί", μιλώντας για τις κυβερνήσεις Σημίτη;

13 σχόλια

  1. παντα ετσι ηταν αυτοί:ψεύτες και πατριδοκάπηλοι
    δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις που ψηφισαμε αλλαγη που ξερουμε σαφως τι γινοταν εχουμε απαιτηση αφου παει περασε...τωρα να ασχοληστε ψυχραιμα χωρις υβρεις τι γινεται μ αυτα???οπως καποιοι κριτικαρουν κυβερνηση που ορκιστηκε πριν πεντε μερες αλλαγη νοοτροπιας αλλαξε η ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕν δημσιευεται τα σχολια μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE KOURADOMAGKES TI GINETE ME PION THELETE GIA ARCHIGO STIN NEA DIMOKRATIA? I DORA ECHEI PIO POLOUS PSIFOUS APO PANDREOU KAI KARAMANLI PREPEI NA ECHEI VALI OLA TA TSIRAKIA TIS NA NA EKMETALEVONTE TO GR BLOGSPOT, GIA RICHTE KANENA TILEPHONO STIN KAFETZOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fainetai pvw o Zaxopoylow htan pio andraw apo aytoyw kai ekane to salto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΛΜΑΤΕ
    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΜΗΤΗ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός σύντροφοι Νεοδημοκράτες, για να ακούσομε πάλι στην Βουλή των Ελλήνων το θρυλικό από την μαμά με τα γιουβαρλάκια, προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ,ΚΑΤΕΧΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΣΣΕΤΕΣ , ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ,ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΗ,.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΔΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΒΕΛΗΝΙΚΟΥΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Ο ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ .ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ .ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΗΛ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.ΦΕΡΕΤΑΙ ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ,ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα καλά κανένας δεν σκέφτεται ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ποσοστό του ΑΕΠ μπορεί να είναι το έλλειμα όταν δεν γνωρίζεις πόσο θα είναι το ΑΕΠ; Ακόμα και αν εκτελέσεις τέλεια τον προϋπολογισμό, οπότε θα έχεις έλλειμα (ή πλεόνασμα) ακριβώς όσο είχες προϋπολογίσει σε απόλυτους αριθμούς, σε ποσοστό του ΑΕΠ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα έχεις αν δεν κλείσει το έτος για να δεις πόσο ήταν το ΑΕΠ της χρονιάς εκείνης.
    Κανένας δεν το καταλαβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.35
    ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ..
    -Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΣ ΣΑΤ ΟΥΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

    -Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΑ Α Ρ Χ Ε Ι Α ΤΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Υ Κ Ρ Α Τ Ο Υ Σ , ΟΤΑΝ ΟΙ ..ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΝΑ ΣΑΠΊΖΟΥΝ.

    -Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟΤΟ ΦΟΡΕΑ.[ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ].

    -Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
    -9 ΝΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    -ΓΗΠΕΔΑ[ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ,ΠΑΝΘΕΣΑΛΙΚΟ,ΠΑΤΡΑΣ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΕΛΕΙΟΥ]
    -ΤΟ 65% ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ
    -ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    [Η ΠΕΤΡΛΙΑ ΕΣΥΡΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ]
    Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ , Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    ΣΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
    ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ -10,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ?
    Ή ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.

    ΣΗΜ. ΤΣΟΓΛΑΝ. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !
    ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση