GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηδέν εις το πηλίκιο...

Aπό το http://massmedia-gr.blogspot.com . Κύριε Χρυσοχοΐδη, "μηδέν εις το πηλίκιο" ΠΑΣΟΚαριστικές συλλήψεις διανοουμένων στα Εξάρ...

Aπό το http://massmedia-gr.blogspot.com
.
Κύριε Χρυσοχοΐδη, "μηδέν εις το πηλίκιο"
ΠΑΣΟΚαριστικές συλλήψεις διανοουμένων στα Εξάρχεια.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το TVXS.

22 σχόλια

  1. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=papandreou-to-announce-new-8216road-map8217-for-turkey-relations-2009-10-21

    Αυτός ειναι ο Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το βράδυ της Τετάρτης πεζή περιπολία αστυνομικών δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τούβλα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος.

    Στη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των νεαρών, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν σε βιβλιοχώρο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη Η Αριστερά και ο κακός ο λύκος.

    Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ Στέλιο Ελληνιάδη και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπήρξε βασικός εκφωνητής στη διάρκεια της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το 1973.

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι και ζήτησε να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές."

    1ο συμπέρασμα και κορυφαίο: Ο υπουργός, μόλις πληροφορείται ένα συμβάν το οποίο δεν του αρέσει, μπορεί και παρεμβαίνει. Και μάλιστα, διατάσει και την απελευθέρωση των συλληφθέντων!!!

    2ο συμπέρασμα: Απαγορεύεται να προσαχθεί κάποιος, αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη χειρότερα, αν είναι και της γενιάς του Πολυτεχνίου, η προσαγωγή του αποτελεί "έγκλημα καθοσιώσεως"! Και δεν μιλάμε για συλλήψεις, έτσι; Για προσαγωγές μιλάμε. Φανταστείτε να τους είχαν συλλάβει κιόλας. Γι'αυτό λοιπόν, εμπρός στην Κουμουνδούρου όλοι, να αποκτίσουμε κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και να μπορούμε να τα σπάμε, να βρίζουμε χυδαία τους Αστυνομικούς και να έχουμε και ασυλία.

    3ο συμπέρασμα: Λέξη για την επίθεση κατά των Αστυνομικών που προηγήθηκε. Ο νέος ανθύπατος υπουργός, εκτός από τον προσδιορισμό "υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη", δεν θα αργήσει σε λίγο καιρό να πάρει και τον προσδιορισμό "υπουργός του Κουκουλοφόρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλος σαλτιμπαγκος.
    και με τη δεξια εντάξει (ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ)
    και με την αριστερα συγνώμες και "θέλω να σφαζουμε με το μπαμπάκι"
    Και με τους πρασινοφρουρους οκ γιατι διώχνει όλους οσους μπήκαν επι ΝΔ.
    Μακιαβέλη ρεσουρέκτεντ...

    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΠΟ FBI
    ΕΝΩΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

    ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΤΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    περισι δεν κάηκε το παλατι
    φετος οπως πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΧΡΥΣΙΧΟΟΙΔΗ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ!
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ? ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    ΕΙΧΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΚΙΜΩΝ (ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Blogger Ο/Η the Bloopers Team

    ΡΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΟΛΟΜΑΥΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσοχοίδη,καλά έκανες κι αντικατέστησες τόν Αρχηγό τής ΕΛ.ΑΣ.καί καλά κάνεις καί τιμωρείς τούς απλούς αστυφύλακες τών 800 ευρώ,διά πράξεις βίας κ.λ.π.
    Ή ενέργεια όμως τού Π΄Χρήστου,νά απλώση τό χέρι του,στό πρόσωπο τού αστυφύλακα,διά νά αποκαλύψη τό πρόσωπό του δήθεν,είναι αξιόποινη πράξη ή όχι???
    Κι άν είναι,ποιός θά ζητήση συγγνώμη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Τώρα του φταίνε οι αστυνομικοί του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ ?
    Δεν έδωσε εντολή για προστασία γενικώς ?
    Προσπαθεί να κρυφτεί κατηγορώντας τους υφισταμένους του ?
    Ή αποδεικνύει πως δεν έχει τον έλεγχο ?
    Και αν ο νόμος παραβιάστηκε από τους συλληφθέντες τον καταργεί ο υπουργός χωρίς να αποφανθεί η δικαιοσύνη ?
    Ο ίδιος ο αρχηγός του δεν είπε την κορυφαία ρήση, που αυτοακυρώνεται, “οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία”?

    Αλήθεια, που χάθηκε αυτό το παιδί? Τα λέει τόσο ωραία και ξεκάθαρα. Γιατί αλλιώς θα έχουμε σύγχυση.

    Αν και κανονικά οι μπάτσοι θα έπρεπε να συλλάβουν τον Χρυσοχοΐδη για τις κακές του φιλίες με τους αντιεξουσιαστές που μας έλεγε. Εκτός κι αν αυτοί οι φίλοι του είναι οι πληροφοριοδότες του και των μπάτσων.

    αφιερωμενο στους μαλάκες που τους ψήφισαν_________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ¨ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ¨ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ?Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ.ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ 3Ο ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΕ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ??ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΟΠΛΑ ΤΑΝΚΣ??ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΘΑΚΟΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ??ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ??ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ..ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΥΝΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ μαλάκα σερίφη,εσείς είσθε οί ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Καί ποιός μαλάκας είναι αυτός ό εκφωνητής???
    'Ο εκφωνητής τού Πολυτεχνείου,πού εκφωνούσε ...εδώ Πολυτεχνείο..
    στρατιώτες είμαστε αδέλφια σας....
    .....
    Έ καί λοιπόν!!!
    Συμμετείχε στό μεγαλύτερο ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μαζί μ΄ άλλους
    πού δέν διαδήλωναν διά τό ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (αυτό ήταν τό άλλοθί τους)αλλά διότι αντιδρούσαν
    στίς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ(ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)ΕΝΩ ΉΤΟ ΣΕ ΙΣΧΎΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΟΛΗ-ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    Αυτά ήταν τά κυρίαρχα κι ουσιαστικά αιτήματά τους κι όχι ΤΟ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!
    Καί κάποτε πρέπει νά χαραχθούν σέ μνημείο,τά ονόματα τών εκαντοτάδων δήθεν νεκρών τού Πολυτεχνείου διά νά μάθουν κι οί νεώτεροι τά ονόματα τών ΔΗΘΕΝ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ-ΗΡΩΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
    Ενας μόνον ό νεκρός.
    Ό 16χρονος αδελφός φίλης μου ΚΟΜΝΗΝΟΣ πού κι αυτός κτυπήθηκε στήν ταράτσα τού σπιτιού του (ΠΑΤΗΣΙΑ) από αδέσποτη σφαίρα!!!!
    Ποιοί ήρωες λοιπόν κι ποιοί εκφωνητές.
    Ό Π΄Χρήστος κι ή Δαμανάκη κι άλλοι ...μαλάκες ήρωες!!!!
    Καί στό φινάλε,μέ ποιό δικαίωμα,ό Π΄Χρήστος άπλωσε τό ""κουλό""του,
    στό πρόσωπο τού αστυφύλακα,τών 800 ευρώ,διά νά αποκαλύψη τό πρόσωπό του!!!!
    Ρέ δέν πάτε νά γαμηθήτε μαζί μέ τόν νύν ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΕΡΙΦΗ!!!!
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7:05:00 μμ

    τάκα-τάκα, τάκα-τάκα,
    μάτια μου δεν είναι πλάκα.
    Mάτια μου δεν είναι πλάκα
    όλοι που σε λεν' μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ STAGE ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ.ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ???ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά τους μπάτσους και σιγά τους διανοούμενους που έχουμε στη χώρα.

    Οι μπάτσοι είναι οι γνωστοί μπάτσοι ,άτομα δίχως παιδεία που τρύπωσαν στο δημόσιο.
    Οι διανοούμενοι, που πρέπει να παράγουν και να μεταδίδουν παιδεία, είναι φυλακισμένοι στις νεραιδοχώρες τους, και το μόνο που κάνουν είναι να νομίζουν οτι είναι κάποιοι τρέφοντας το εγώ τους απο τις ανταλλάξιμες επευφημίες των ομοίων τους.

    Ουστ Ελληνική Κοινωνία της υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τον Καραγκιώζη (με κεφαλαίο Κ) τον 22 Οκτ 2009 6:42:00 μμ :

    Βρε άθλιε μαλάκα, επειδή κάποιοι επιτέθηκαν σε μπάτσους πρέπει να συλλαμβάνονται άσχετοι με τα επεισόδια άνθρωποι και να απειλούνται γριούλες? Είδες το βίντεο πριν κάνεις δημόσια σχόλια ρε μπαγλαμά?
    Αντί να κατηγορήσεις τους «προστάτες του πολίτη», που τελευταία συμπεριφέρονται σαν συμμορία τραμπούκων στο κέντρο της Αθήνας, εσύ βρήκες ευκαιρία να τα βάλεις με τον Σύριζα? Αυτός φταίει πάλι? Πόσο μαλάκας είσαι? Και στην τελική, πού ξέρεις εσύ ρε βλάκα αν αυτοί που τα έσπαγαν είναι μέλη του Σύριζα? Έχουν διαφορετικές κουκούλες από τους αναρχικούς ή τους βαλτούς ασφαλίτες για να διακρίνονται πιο εύκολα???

    Τζάμπα θα πας να βγάλεις κάρτα μέλους στην Κουμουνδούρου! Σε κάτι μαλάκες σαν εσένα δεν δίνουν….
    Πήγαινε στο μαγαζί του Καρατζαφύρερ καλύτερα… μπορεί να σου δώσουν και κανένα βιβλίο του Λιακόπουλου να μάθεις και για τις ελληνικές πυραμίδες στο Βόρειο Πόλο…..

    Και για να τελειώνουμε: Κανένας αστυνομικός δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα κανενός Έλληνα πολίτη, είτε αυτός είναι οπαδός του Σύριζα είτε της ΝΔ είτε της Παναχαϊκής, οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πείτε πείτε κι άλλα γαλάζια μαμόθρευτα!
    Ένας άνθρωπος προσπαθεί να σας ανοίξει το δρόμο να μπορείτε να περπατάτε ελεύθερα σε κάθε γωνιάσ της Αθήνας και έχετε λυσσάξει.
    Φαίνεται πως το αγγούρι του αποτελέσματος των εκλογών ήταν αρκούτως μακρί και έφτασε μέχρι το μυαλόσας και το πείραξε.
    Βρε καταστροφείς της χώρας έχετε μούτρα να μιλάτε κιόλας? Και είδικά γιά τον Χευσοχοΐδη?Τον πλέον περτυχημένο πολιτικό της χώρας?Αντί να ζητάτε από το ΠΑΣΟΚ να σας κάνει καμιά μεταγραφή σε στελέχη ικανά μιλάτε κιόλας?Πρέπει να χαρακτηριστείτε εθνικοί μειοδότες γιατί ενώ βλέπετε ότι κάποιοι(μάλλον όλοι!) υπουργοί του ΠΑΣΟΚ είναι σαφώς καλύτεροι από τους δικούς σας εσείε αμετανόητα θέλετε να επαναφέρετε τους ανίκανους!

    Νωρίς αρχίσατε τα ..γαυγίσματα και θα κουραστείτε πολύ.Αφήστε τη χώρα να αποκτήσει πάλι μούτρα να έχει τη δύναμη να διεκδικεί με αξιώσεις στο διεθνές περιβάλλον.Θα διουλέψει το ΠΑΣΟΚ και γιά σας.Μη σας παίρνει από κάτω ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κ να ακουστεί κ για την 70χρονη που της σπάσανε το γοφό όταν πέσανε 4 μπάτσοι πάνω της κ την πλακώσανε. Άντε γιατί μόνο σε 1 κανάλι το είπανε κ δείξανε το γιό της.
    Σκατόμπατσοι φασίστες. Η αστυνομοκρατία δε θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Bloopers
    ------------

    Δέν ρωτάς τήν μαμμάκα σου,μαλακισμένο,νά σού πεί,πόσο τής έχει ""διευρυνθή"" ό κώλος καί τό λαρύγγι της,από τότε πού τήν γαμώ???
    Καί ρέ μαλακισμένο,δέν γνωρίζεις ότι γεννήθηκες από τόν κώλο τής μαμμάκας σου κι ότι είμαι ό βιο-μπαμπάς σου???
    Ρώτησέ την νά σου εξηγήση,ρέ μαλακισμένο,""κωλόπαιδο""!!!!
    Αυτός είναι κι ό λόγος,πού έγινες τραβεστί!!!!

    agn.
    ό βιο-μπαμπάς σας.

    Υ.Γ.Τό επόμενο σου msg,πρόσεξε νά μήν είναι τίς ώρες,πού γαμώ τήν μαμμάκα σου,διατί ""τά παίρνει-τά ψωλοχύματα-στό κρανίο"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ !!
    ΟΜΩΣ
    Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.
    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "20 μαρξιστοφασίστες με κουκούλες μπήκαν στο μετρό προ τριημέρου και στο σταθμό “Ακρόπολη” έκαναν έλεγχο ταυτοτήτων στους επιβάτες. Η επίθεση έγινε 7 το απόγευμα και την πλήρωσε ένας νεαρός ειδικός φρουρός των 700 ευρώ.

    Μια γυναίκα αστυνομικού που έτυχε να βρίσκεται με τον άντρα της στο μετρό έπαθε νευρικό κλονισμό.

    Η είδηση δεν βγήκε σε κανένα κανάλι, ενδεικτικό του κλίματος τρόμου που ετοιμάζεται. Το πλαίσιο φίμωσης του λαού φτιάχνεται προσεκτικά και μεθοδικά με made in USA τακτικές του ‘68. Έσχατη εξαθλίωση. Μας άξιζε κάτι πιο μοντέρνο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν καποιος στην Γερμανια, Σουηδια, Ρωσια, Αμερικη, προσπαθουσε να βγαλει το κρανος απο αστυνομικο, θα ειχε κακα ξεμπερδεματα. Αλλο να κανεις καποιο δικαιο αγωνα κι' αλλο να κανεις Γεροντομαγκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση