GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατοντάδες συμβασιούχους στον αέρα...

...αφήνει, φεύγοντας από την ΕΡΤ, ο Χρ. Παναγόπουλος . Σιγή ιχθύος στην ΕΡΤ για τις συμβάσεις εκατοντάδων εργαζόμενων όλωντων ειδικοτήτων τη...

...αφήνει, φεύγοντας από την ΕΡΤ, ο Χρ. Παναγόπουλος
.
Σιγή ιχθύος στην ΕΡΤ για τις συμβάσεις εκατοντάδων εργαζόμενων όλωντων ειδικοτήτων της Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας(δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, οπερατέρ, ηχολήπτες, προσωπικό παραγωγήςκαι διοικητικοί υπάλληλοι) που λόγω της αλλαγής κυβέρνησης -καισυνεπώς Διοίκησης στην ΕΡΤ- έχει παγώσει η διαδικασία επαναπρόσληψηςτους. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ERTSAT που ήταννα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου - ψυχαγωγικές & ενημερωτικές εκπομπές-δεν έχει κάνει επίσημη έναρξη και δεν προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα. Αντίθετα, οι καθημερινές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αλλά και οι εβδομαδιαίες ενημερωτικές που ξεκίνησαν στα "μουλωχτά" βγαίνουν χωρίς το απαραίτητο και προβλεπόμενο προσωπικό, ενώαπασχολούν μέχρι και προσωπικό χωρίς σύμβασεις.
Τα προσχήματα κρατήθηκαν μόνο σε όσες εκπομπές στηρίζονται αποκλειστικά σε συμβασιούχους, που δεν ξεκίνησαν καν. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που οφείλεται στα διαπραγματευτικά παιχνίδια του απερχόμενου προέδρου Χρήστου Παναγόπουλου, βρίσκονται στον αέρα εκατοντάδες συμβασιούχοι που...

εδώ και χρόνια εργάζονται χωρίς επιδόματα, δώρα και άδειες, με τρίμηνες διακοπές ανά 18 μήνες. Το χειρότερο δε είναι ότι όλοι αυτοί, καθώς δεν είχαν και δεν έχουνκαμία επίσημη ενημέρωση από τη διεύθυνση, έχασαν τη σεζόν περιμένονταςκαι συν τοις άλλοις δεν δικαιούνται καν ταμείο ανεργίας, αφού εργάζονται ως συμβασιούχοι έργου! Προφανώς, ο κ. Παναγόπουλος φεύγοντας θέλει να αφήσει μια καταρρέουσαΕΡΤ, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.
Αντίθετα, φρόντισε να βολέψει τα "δικά του" παιδιά από το καλοκαίριυπογράφοντας γενναίες συμβάσεις στα κρυφά και δίνοντας γενναία συμβόλαια σε συμβούλους και παρουσιαστές.
Σίγουρα, η νέα κυβέρνηση έχει πολύ σημαντικά προβλήματα, αλλά δεν πρέπει κάποια στιγμή να στρέψει την προσοχή της και στην ΕΡΤ και να δώσει λύσεις πριν ο κ.πρόεδρος απαξιώσει παντελώς τη δημόσια ραδιοτηλεόραση;
E.Σ.

10 σχόλια

  1. Αφού σώσαμε την Παπαγιωταρέα-Παναγιωταρέα, πάλι καλά.

    Μη χαθεί το είδος, κρίμα θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείτε "αφήνει στον αέρα", στη δουλιά μου όταν μία σύμβαση λήγει σημαίνει ότι λήγει. Και ο απασχολούμενος ψάχνει να βρει αλλού να απασχοληθεί. Τι καινούριο φρούτο είναι αυτό να θέλουν όλοι να γίνουν μόνιμοι; Δε φτάνει που υπέγραψαν συμβασέις με συστατικές πολιτικών βάζοντας το χεράκι τους στη διαιώνιση της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας θέλουν και τα ρέστα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι στο ΙΚΥ του υπ παιδειας (νονα της Νατασας -διδακτορικο)
    οτι προλαβουνε.....οι μεταβατικες
    περιοδοι ειναι οι σπουδαιοτερες..ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ...μεγαλη προσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη αν ειχαμε και στην Ελλαδα καμια Σιβηρια, δεν θα επρεπε να στειλουμε ορισμενους ελεεινους καιροσκοπους, και κλεφτες της ιδιας της ζωης μας εκει, δεσμευοντας πρωτα την περιουσια τους ? ? ?
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παναγόπουλος ήταν 'βολεμένος' έτσι!!!!!
    Να καταργηθούν οι 'βολευτικές' του συμβάσεις και να φύγει χωρίς απαιτήσεις τον καιρό της πείνας γιατί το γουργούρισμα του στομαχιού αγριεύει τις καταστάσεις!
    Οι θέσεις των συμβασιούχων να γίνουν αξιοκρατικές τοποθετήσεις!
    Δεν χρωστούν τίποτε όσοι δεν έχουν το χάρισμα του 'γλείφειν'!
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 500.000 χιλιάρικα ο Οπάπιας, 320.000 ο Εθνοβρακιάς, το χρόνο, κι ο κόσμος ψάχνει ένα μεροκάματο. Φέρτε πίσω τα λεφτά αλλιώς χώστε τους μέσα μαζί με τον σεμνοταπεινάκια που τους τάδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μουνόπανο Παναγόπουλε, κουμπάρε του Ρουσσόπουλου, αρχικλέφτη του ελληνικού Δημοσίου, να πας να γαμηθείς τώρα.
    Αλλά βέβαια να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο κλέφτης προδότης κουμπάρος σου σε εφοδίασε με σύμβαση που έχει τεράστια ρήτρα για να μην μπορείς να φύγεις μέχρι το 2012. Για να σε διώξουν κλέφτη, απατεώνα, πρέπει οι Έλληνες φορολογούμενοι να πληρώσουν τεράστια ποσά, λαμόγια, κλέφτες, προδότες του μπουχέσα του Καραμανλή και της διαπλοκής. Να πεθάνεις πούστη αυτή την στιγμή. Φονιάς σου να είναι ο κλέφτης ο κουμπάρος σου, σε μια στιγμή κρίσης συνείδησης,μουνόπανα κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΕΡΓΟ ΩΣ ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση