GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ψηφίσουν και διαδικτυακά στη ΝΔ…

...προτείνει η Φωτεινή Πιπιλή!!! . Πρόταση για συμμετοχή στη ψηφοφορία και μέσω διαδικτύου, βασικό τρόπο έκφρασης των νέων, κάνει η βουλευτ...

...προτείνει η Φωτεινή Πιπιλή!!!
.
Πρόταση για συμμετοχή στη ψηφοφορία και μέσω διαδικτύου, βασικό τρόπο έκφρασης των νέων, κάνει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με επιστολή της στον πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του εκτάκτου Συνεδρίου καθώς και τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Η απόφαση για συμμετοχή της ευρύτερης βάσης στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δοθεί στον κάθε φίλο του κόμματος η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια μεγάλη δημοκρατική εκλογή, χαιρετίζεται ένθερμα αλλά οφείλω να ζητήσω να μην σταματήσουμε εκεί, αλλά να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τολμηρά βήματα. Κακά τα ψέμματα η σημερινή γενιά, είναι η γενιά του διαδικτύου και των sms και αν συνειδητοποιήσουμε ότι...

η ΝΔ χάνει συνεχώς από κοντά της το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, τη νεολαία, όπως διεφάνη από τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου, τότε η πρόταση μου για εγγραφή νέων μελών μέσω διαδικτύου και η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής στις εκλογές αποτελεί μονόδρομο και απαίτηση των καιρών.
Πρώτη έθεσα αυτή την πρόταση δημοσίως, ως καλεσμένη από τον κ. Ευαγγελάτο στο δελτίο των 8.00 του ΑΝΤΕΝΝΑ, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου. Το εφικτό του θέματος, λίγες μέρες μετά από τη δημόσια αναφορά της πρότασης μου, ενισχύεται από παρόμοια πρόταση της μεγάλης και έγκυρης εταιρίας Singular Logic, η οποία είχε την ευθύνη των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών.
Πιστεύω ότι η πρότασή μου αυτή θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης».

12 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΜΑΖΩΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ 150000 ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΙΦΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιτσικουλίτσες δηλαδή.

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι για να τα χακέψουν οι μαλάκες της Ντόρας και να την βγάλουν πρώτη με καμιά 50 εκατομμύρια ψήφους...Ρε Φωτεινή δεν παίζεις το πλί σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιπιλη πιπιπιλη αχ ρε πιπιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπλουπ μπλουπ23 Οκτ 2009, 12:59:00 μ.μ.

    Ωστε να ψηφίσουν διαδικτυακά ε;

    Τι μας λες μωρή;;;;


    Μήπως να βάλουμε και το μπλουπεράκι να κάνει (διαδικτυακά) την καταμέτρηση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ε Σ - Π Α Σ Ο Κ Ο Ι

    Το είχε το... x-factor ο νέος Γ.Γ του υπουργείου δικαιοσύνης

    Δεν έκρυβε την χαρά του ο νέος Γ.Γ. του υπουργείου δικαιοσύνης Γ.Δημήτραινας που μέσα σε 24 ώρες με την μέθοδο του X-FACTOR επελέγη ανάμεσα σε 800 υποψηφίους!

    Πραγματικά πρέπει να έχει μεγάλες δυνατότητες για...τον πέρασε τόσο γρήγορα η κριτική επιτροπή του Χ-FACTOR του υπουργείου δικαιοσύνης.
    Τώρα έρχονται οι άλλοι γενικοί με τον ίδιο αδιάβλητο τρόπο.

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ .ΣΕ ΤΡΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ.ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΠΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Ανακοινώθηκε η σύνθεση της επιτροπής που έχει αναλάβει την αξιολόγηση των 28.000 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μέσω του opengov. Αποτελείται από τους κ. Παμπούκη, Ραγκούση και Αθανασάκη. Οι δύο πρώτοι είναι υπουργοί της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο δεύτερος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Έίναι προφανές ότι στην ακολουθούμενη διαδικασία δεν υπάρχει ίχνος αξιοκρατίας, δεδομένου ότι τις επιλογές κάνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και όχι π.χ. μια ανεξάρτητη επιτροπή, βασιζόμενη σε αντικειμενικά στοιχεία. Ήδη, έχουν καταλήξει στους 900 επικρατέστερους, έχοντας προλάβει να αποκλείσουν τους υπόλοιπους 27.100 σε μια μόλις εβδομάδα.

    Το πιο σοβαρό ολίσθημα όμως είναι η επιλογή του κ. Αθανασάκη ως μέλους της επιτροπής αξιολόγησης. Τι δουλειά έχει ο Γραμματέας του κόμματος σε μια τέτοια θέση; Τι σχέση έχει το κόμμα με το κράτος; Βλέπουμε λοιπόν ότι ακολουθείται η γνώριμη πρακτική από την 20ετή διακυβέρνηση της “κομματικοποίσης” του κράτους. Αυτή τη φορά, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

    Και βέβαια, κανείς δε μιλά. Τα ΜΜΕ έχουν τους λόγους τους να κάνουν την πάπια, ενώ η ΝΔ φαίνεται ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο.»

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.. 3 άτομα απέκλεισαν μέσα σε μια εβδομάδα 27.000 βιογραφικά, δηλαδη ΡΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 9.000 βιογραφικά ο καθένας τους. Δηλαδή ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ο καθένας τους παράλληλα με τις υπόλοιπες ασχολίες και "διαβουλεύσεις" (Υπουργείο κ.λπ) διάβαζε και απέρριπτε καθημερινά 1300 βιογραφικά... για να γίνει τόσο γρήγορη αξιολόγηση μόνο μία πιθανότητα υπάρχει... απέρριπταν όσα ήταν γραμμένα με μπλε στυλό και ενέκριναν όσα ήταν γραμμένα με πράσινο στυλό... τόσο απλό...

    οι τρεις σωματοφύλακες της αξιοκρατίας αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν ο Γιωργάκης έβαζε την υπογραφή του για να μονιμοποιηθούν παιδιά που απασχολούνταν σε προγράμματα stage το 1999... όλα ήταν ωραία και καλά... όταν ένα χρόνο μετά μονιμοποιούσαν όσους δεν πρόλαβαν να μονιμοποιήσουν το 1999... όλα συνέχιζαν να είναι ωραία και καλά... τώρα ξαφνικά τα stage τους βρόμισαν... τους πιστεύει άραγε κανείς; ... υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην ξέρει ότι έχουν βρει ήδη άλλο τρόπο προκειμένου να βολέψουν τους πρασινοφρουρούς που φωνάζουν για το άλλο κόλπο με τα βιογραφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαλακω Φωτεινη εδω ετοιμαζονται ΠΑΣΟΚΟΙ να γραφτουν μελη της ΝΔ και να ψηφισουν πλασματικα Σαμαρα για να δημιουργησουν προβληματα και να γελασει καθε πικραμενοςκαι εσυ μιλας για ψηφοφορια στο διαδικτυο. Τοσο ασχετη εισαι η δεν δεινεις ενα παρα? Κοιτα ηλιθια να ειδοποιησεις το κομμα σου γι'αυτη την απατεωνια των ΠΑΣΟΚΩΝ και ασε τα διαδικτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση