GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναινετικός ο Καραμανλής - επιθετικός ο Καρατζαφέρης...

...στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου . Άκρως συναινετικός απέναντι στη νέα κυβέρνηση ήταν στην αποψινή ...

...στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου
.
Άκρως συναινετικός απέναντι στη νέα κυβέρνηση ήταν στην αποψινή ομιλία του ο Κ. Καραμανλής μιλώντας ως πρόεδρος της ΝΔ επί των προγραμματικών δηλώσεων. "Θα στηρίξουμε ακόμη και τις αντιδημοφιλείς αποφάσεις αρκεί να είναι στη σωστή κατεύθυνση" ήταν η βασική του δήλωση - δεν μπορούσε, βέβαια, να πει εύκολα και τίποτα διαφορετικό. Αντίθετα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ήταν πολύ επιθετικός απέναντι στην κυβέρνηση ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα. Επίθεση έκανε και στον Κ. Καραμανλή για την ήπια στάση του. Σκληρή κριτική στη νέα κυβέρνηση, από τα αριστερά, έκανε στην ομιλία της η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

12 σχόλια

  1. agrotes tin fagate ,,,mono 30..ta thelate ta pathate,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Καρατζαφέρης εννοεί επικοδομητική αντιπολίτευση να κατηγορεί τον Παπανδρέου επειδή έκανε ανάγνωση των Προγραμματικών ,τότε η αντιπολίτευση του ΛΑΟΣ είναι για του κ.... τα εννιάμερα και το μ.... της Χάυδως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diawase epano ti egrapsa esi o 7;59 mia zoi fito tha ise..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής υποσχέθηκε ότι σαν αντιπολίτευση, η δηθεΝΔημοκρατία, θα τηρήσει την ΙΔΙΑ υπεύθυνη θέση που τήρησε σαν κυβέρνηση.

    ΩΧ! ΩΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι,ο Καρατζαφέρης στην προσπάθεια του να πείσει οτι αυτός θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση το παραέχεσε αν νομίζει με τέτοιες μαλακίες οτι μπορεί να ελπίζει απλά επιβεβαιώνει το λαικό ρηθέν του είπαν να κατουρήσει και αυτος έχεσε.

    Λούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράσινος Πατριώτης17 Οκτ 2009, 10:27:00 μ.μ.

    Ο Καρατζαφέρης στην εναγώνια προσπάθειά του να πείσει, ως γνήσιος ακροδεξιός λαϊκιστής που είναι, ότι κάνει μόνο αυτός ουσιαστική αντιπολίτευση, υπήρξε αγενέστατος απέναντι στον Πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν μπορεί να τα πεί από στήθους και ότι εν ολίγοις είναι εθνικός μειοδότης προτού ακόμη δείξει ο,τιδήποτε!!!
    Ωστόσο:
    Πατριδοκάπηλοι όπως ο Καρατζαφέρης οδήγησαν την Ελλάδα στη συρρίκνωση του 1922 και του 1974 και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Πατριδοκάπηλοι όπως ο Καρατζαφέρης εμπόδισαν το 1992 να γίνει αποδεκτό το πακέτο Πινέϊρο για την ονομασία των Σκοπίων, με αποτέλεσμα οι πάντες σήμερα πλην...Λακεδαιμονίων, να αποκαλούν αλλά και να γράφουν τα Σκόπια "Μακεδονία". Ποιά παράταξη κ. Καρατζαφέρη έκανε τα στραβά μάτια από το 1944 και μετά στον Τίτο για το θέμα αυτό; Το ΠΑΣΟΚ ήταν;
    Και επιτέλους, ο Παπανδρέου μπορεί να μην είναι δεινός ρήτορας, εσείς όμως είστε δεινός υβριστής και αμετανόητος ακροδεξιός.
    Ακόμη ακόμη ο Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι έφερε Ισπανό αρχιτέκτονα για το παραλιακό μέτωπο!!! Μα κ. Καρατζαφέρη εσείς δεν γνωρίζετε ότι το παραλιακό μέτωπο, που άφησε η ΝΔ και μαράζωσε τόσα χρόνια, έχει γεμίσει σκουπίδια, αγριόχορτα, αδέσποτα, μπάζα και τσιγγάνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πει ρε;Αφου οπως φαινεται ολα ηταν σε συμφωνια.Δινω εξουσια,παιρνω προεδρια.Παντως αν ο Παπανδρεου διορθωσει καποια παραγματα,και ειδικωτερα τακτοποιησει σε μεγαλο βαθμο το μεταναστευτικο,οχι τυπου Παυλοπουλου,θα εχει μεγαλη απηχηση και απο αλλους οπαδους αλλων κομματων.Αλλοιως κλαψτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ "ΠΕΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ "ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ".
    ΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας δούλευαν προεκλογικά, και ακόμη συνεχίζουν.
    Μόλις 10 ημέρες πριν τις εκλογές ο Γιωργάκης είχε δίωρη συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλο.
    Δύο είναι οι πιθανότητες.

    1. Ο Προβόπουλος είπε ψέματα στο Γιωργάκη για την οικονομία. Εάν είναι έτσι τότε γιατί δεν τον διώχνει ο Γιωργάκης σήμερα;

    2. Ο Προβόπουλος είπε την αλήθεια στο Γιωργάκη για την οικονομία. Τότε γιατί μυξοκλαίγεται σήμερα ο αμερικάνος; Αφού ήξερε, γιατί δεν έλεγε την αλήθεια στο λαό σαν τον Kαραμανλή αλλά τάϊζε ένα σωρό κουτόχορτο τους Έλληνες;
    ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
    Το ξέχασες πουλάκι μου;
    Θα τρώτε εφεξής ομαδικά τόσα γιαούρτια, που θα κάνετε δερματάκι σαν της βοσκοπούλας της Άντζελας Γκερέκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
    ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΑΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΥΛ?
    ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
    ΚΡΙΜΑ, ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΟΥΣΚΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λούλης

    ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ??
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ,
    Ο ΜΕΓΑΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση