GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή απάντηση στο ΠΑΣΟΚ..."

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος της ΝΔ στην Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος μιλά στο Press-gr . "Πιστεύω πως στις 4 Οκτωβρίου οι πολ...

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος της ΝΔ στην Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος μιλά στο Press-gr
.
"Πιστεύω πως στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή απάντηση σ’ αυτούς που επιχειρούν να επιβάλουν πάλι το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. Στις εκλογές πάμε με καθαρά και γαλανά ψηφοδέλτια και πίστη για τη νίκη...." υποστηρίζει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που ακολουθεί.
.
-Οι δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον όσο επιτρεπόταν η δημοσίευσή τους, έδειχναν τη ΝΔ σε μεγάλη απόσταση από το ΠΑΣΟΚ. Αλλά και η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως το ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει άνετα...
-Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση είναι οι εκλογές. Αν θυμάστε και τα exit polls που έγιναν την ημέρα των ευρωεκλογών μιλούσαν για διαφορά πάνω από 7% και τελικά τα αποτελέσματα ήταν τελείως διαφορετικά. Πιστεύω πως και στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή απάντηση σ’ αυτούς που επιχειρούν να επιβάλουν πάλι το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. Στις εκλογές πάμε με καθαρά και γαλανά ψηφοδέλτια και πίστη για τη νίκη. Γνωρίζω πως κάποιοι με τις συμπεριφορές τους πίκραναν τους ψηφοφόρους. Άλλωστε εγώ ήμουν από τους πρώτους που καταδίκασαν αυτές τις συμπεριφορές. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ήταν αυτός που φρόντισε γι’ αυτό. Τώρα πια πρέπει όλοι να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τα μανίκια και ...

να δουλέψουμε με ακόμα εντονότερους ρυθμούς. Η οικονομία της χώρας περνάει δύσκολες ώρες, καθώς εκτός της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα χρέη που μας άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, και σε αυτή την περίπτωση θέλει πρωθυπουργό ικανό να τη βγάλει από την κρίση. Δεν θέλει πρωθυπουργό που να λέει μόνο ευχάριστες αοριστολογίες απλά για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού. Ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ έχουν αποδείξει πως πάνω απ’ όλα βάζουν το εθνικό συμφέρον. Όπως και να έχει οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ας περιμένουν την Κυριακή το βράδυ και για παν ενδεχόμενο να είναι έτοιμοι για καμία δήλωση στελέχους τους από το Ζάππειο όπως έγινε στις εκλογές του 2007.

-Το ερώτημα που θέτουν πολλοί είναι ιατί ο λαός να ξαναψηφίσει ΝΔ και Κ. Καραμανλή από τη στιγμή που επί πέντε χρόνια δεν πέτυχε αυτά που είχε θέσει ως στόχο. Τι τους απαντάτε;
-Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, πήρε μία μεγάλη απόφαση, μία απόφαση ευθύνης, βάζοντας στο περιθώριο μικροκομματικά οφέλη και προτάσσοντας στην πρώτη γραμμή το εθνικό συμφέρον. Σ’ αυτή την απόφαση στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό του και δίνουμε τη μάχη για την Ελλάδα. Όσον αφορά σε αυτούς που λένε πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πέτυχε στόχους θέλω να πω πως αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Έργο έγινε και μάλιστα τεράστιο. Έργο, όμως, που επιμελώς κρύβεται. Έργο έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ολυμπιακή, στην ενέργεια, στα εθνικά θέματα. Έγιναν πολλά έργα υποδομής και έργα εθνικής σημασίας, όπως ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και έγινε τεράστιο έργο στο Αιγαίο. Έχουν γίνει σχεδόν όλα όσα εξαγγείλαμε προεκλογικά. Διπλασιάσαμε τη σύνταξη του αγρότη, τελειώσαμε το πέταλο του Μαλιακού και την Εγνατία. Επεκτείναμε το μετρό. Αυξήσαμε το αφορολόγητο όριο. Καταργήσαμε το ΛΑΦΚΑ. Έγιναν πάρα πολλά τα οποία κάποιοι προσπαθούν λυσσαλέα να τα μηδενίσουν.

-Εσείς ως υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τα τελευταία δύο χρόνια ποια αποτίμηση του έργου σας μπορείτε να κάνετε;
-Αυτά τα δύο χρόνια, τα νησιά, και ιδιαίτερα τα μικρά, απέκτησαν σύγχρονα και γρήγορα πλοία, όπως για παράδειγμα η Ανάφη όπου το ταξίδι από 19 ώρες μειώθηκε σε 8,5. Oι Κυκλάδες συνδέθηκαν χειμώνα - καλοκαίρι με 2 ταχύπλοα επιπλέον και τα Δωδεκάνησα με καταμαράν. Και φυσικά υπήρξε σειρά από άλλες αποφάσεις και δράσεις που συνέβαλαν στην βελτίωση της ζωής της νησιωτικής περιοχής της χώρας όπως, παραδείγματος χάρη, φροντίσαμε να λειτουργήσει γρήγορο Internet σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να βάλουμε τέλος στην απομόνωση των μαθητών και των νέων ανθρώπων. Επίσης σχεδιάσαμε πολιτικές αειφόρου ανάπτυξης και υλοποιήσαμε 3848 σημαντικά έργα, όπως το υβριδικό ενεργειακό έργο παραγωγής ρεύματος με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ικαρία και η ανάδειξη του Αϊ Στράτη ως το πρώτο οικολογικό νησί στη Μεσόγειο. Δώσαμε λύση στο πρόβλημα υδροδότησης των νησιών, με μονάδες αφαλάτωσης. Το 2010 σχεδόν όλα τα νησιά θα είναι αυτόνομα από νερό.

17 σχόλια

  1. Ηχηρότατη! Περίμενε να την ακούσεις...
    Το χαστούκι θα ακουστεί μέχρι την Κίνα!

    Εσύ καμένε Καμμένε, μέχρι τότε, προλαβαίνεις άλλη μια επίσκεψη στην ΚΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε ο mr Burned:
    "Στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή απάντηση σ’ αυτούς που επιχειρούν να επιβάλουν πάλι το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου."

    Ειναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς ο Καραμανλής και η ΝΔ θα υποστούν δεινή ήττα, γιατί αυτοί είναι εκείνοι που επιβάλουν "πάλι το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "πρέπει όλοι να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τα μανίκια"

    Με εμάς που μας βάλατε να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά τα πόδια τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις δικηο κατακαυμενε καμμενε οι πολιτες θα μιλησουν αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος στο τι θα πουνε για σενα και τον ανευθυνουπευθυνοσεμνοταπεινο τεμπελη και μπαρουφα τον αρχηγο σου.
    Για ενα νασαι σιγουρος, θα την ακουσεις και θα την ακουσεις καλα σεμνα και ταπεινα.
    Φαγατε σκασατε χρεωσατε υποχρεωσατε καταχρεωσατε παραβλεψατε χαρισατε κλεψατε καλυψατε καψατε και τωρα ζητατε και τον λογαριασμο. Εχετε απυθμενο θρασος και αναιδεια αντι να σωπασετε.
    Μπορει να ειμαστε χωρα υπερηλικων αλλα δεν πασχουμε απο αμνησια ουτε ζησαμε τα τελευταια χρονια σε αλλη χωρα, ζησαμε το θεσπεσιο κυβερνητικο σας εργο που μας καταντησε απατεωνες φυγοδικους και χωρις ελπιδα ανθρωπους. Βυθισμενοι στα χρεη στην απογνωση στην ανασφαλεια και τον φοβο για το τι μας ξημερωνει.
    Και τωρα ζητατε την ψηφο μας για να μας αποτελειωσετε γιατι δεν προλαβατε.
    Ενα σας απεμεινε εαν εχετε ακομα φιλοτιμο φυγετε με αξιοπρεπεια διοτι υπαρχει πολλη μεγαλη οργη και αγανακτηση.
    Το τραγικο διαλειμμα τελειωσε και πρεπει να επιστρεψετε εκει που σας αξιζει να βρισκεστε ξερετε εσεις στο ντουλαπι εκει που σας ειχε χωσει ο συγχωρεμενος ο Ανδρεας για πολλα χρονια αλλα το ανοιξε ο Σημιτης, τωρα δεν εχουμε απο αυτο και μαλλον θα γυαλισετε για πολλα χρονια τα στασιδια της αντιπολιτευσης.
    Σας ευχομαι καλη παραμονη θα σας ωφελησει αλλωστε εχετε και καλο αρχηγο με ευθραδεια με διατριβη στην παραμυθολογια και μπαρουφολογια να σας λεει παραμυθακια και ανεκδοτακια ειναι εξπερ σε αυτα.
    Προσεξτε ομως τα παραμυθια εχουν και δρακους και ο βρυκολακας της Γλυφαδας εβαλε την μπερτα του και βλεπει τον μπουλη για φαγωμα.
    Βαλτε τον Ζορρο σωματοφυλακα του και τον ποιητη και στοχαστη να σας προστατεψει απο τους κακοβουλους στρατηγους του ανεμου και τα κουκουναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΦΤΕΕΙ-ΧΑΝΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΗΔΗΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΟ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Υπουργέ της Εμπορικής Ναυτιλίας

    το Sea Diamond,

    ακόμη στον πάτο της καλντέρας της Σαντορίνης βρίσκεται ???

    Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε εσείς,
    ας απαντήσει ο κ. Κεφαλογιάννης

    (ήταν στην θέση σας όταν βυθίστηκε
    και διαβεβαίωνε για την άμεση ανέλκυση)

    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Παπσδάκη στον Αντέννα ο Καραμανλής ήταν συγκλονιστικός.
    Πραγματικά συγκλονιστικός.
    Πραγματικός ηγέτης!
    Αν είχε δώσει 2-3 τέτοιες συνεντεύξεις το τελευταίο εξάμηνο δεν θα υπήρχε κάν στο πολιτικό σκηνικό ο Γιωργάκης.
    Too little, too late, ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σα δε ντρέπεται να έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει έπειτα από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Άγιος κήρυκος και Φούρνοι απομονωμένοι γιατί δεν έχουν μέσο συσγκοινωνίας. Και πόσα άλλα νησιά! Έχει και τα μούτρα να πηγαίνει στην Ικαρία, βλεέπτε είναι η γυναίκα του από κει. Αφού δεν τον έχουν στείλει στον αγύριστο οι Ικαριώτες καλά να πάθουν. Κανονικά θα έπρεπε να τον ανακηρύξουν ανεπιθύμητο πρόσωπο και να του απαγορεύσουν να πατήσει το πόδι του ξανά στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα ονειρεύεται και αυτά που ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα αγνοεί.
    Να τον εμπιστευθούμε, μας αξίζει!
    Άρχισε πάλι τα αλαλούμ ο εθνικός Αϊνστάϊν..
    Εξ΄ιδίων τα αλλότρια κρίνει πάλι!
    Νομίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες σαν και αυτόν!
    Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ..ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΜΜΜΜΜΕΝΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ..ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ, ΚΟΠΑΝΕ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΜΠΑΓΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ.

    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.
    χέστε τους,περισσότερο..τους νταλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΠΑΡΛΕ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ .ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΥΘΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ, ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΟΙΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ,ΨΕΥΤΗΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .ΛΟΙΔΟΡΗΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ.ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΑΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ.ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΡΤ ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΙΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ .ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 6 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση