GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση από την Σοφία Καλαντζάκου‏...

...σε τοπικά ΜΜΕ της Μεσσηνίας! . Aπό το http://radio936.blogspot.com/ ΑΝΑΥΔΟΙ έμειναν οι πάντες χθές το βράδυ στην Κρατική Τηλεόραση (ΝΕΤ) ...

...σε τοπικά ΜΜΕ της Μεσσηνίας!
.
Aπό το http://radio936.blogspot.com/

ΑΝΑΥΔΟΙ έμειναν οι πάντες χθές το βράδυ στην Κρατική Τηλεόραση (ΝΕΤ) η Σοφία Καλαντζάκου στην εκπομπή 'Προσκήνιο'. Σχεδόν με αγανάκτηση.. αναφέρθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ότι της έκαναν μεγάλη επίθεση σε αυτή και σε συνεργάτες της επειδή η επιλογή της ήταν να στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτά μόνο για γέλια είναι για τα τοπικά ΜΜΕ που την στήριξαν τόσα χρόνια αλλά και θα την ξαναστηρίξουν αν χρειαστεί.
Η κυρία Καλαντζάκου ξέρει πολύ καλά ότι...

τα τοπικά ΜΜΕ δεν κάνουν «τρομοκρατία» όπως τα κατηγόρησε αλλά μεταφέρουν τις απόψεις του κόσμου που δυστυχώς γι αυτή είναι πολύ άσχημες λόγο της μη στήριξης αυτής, στο Μεσσήνιο Αντώνη Σαμαρά όπως όφειλε( το 2000 το θυμάται;) κατά γενική ομολογία όλων ακόμα και των δικών της ανθρώπων.
Όσον αφορά τις επιθέσεις που όπως είπε δέχονται τα δικά της πρόσωπα, η κα Καλαντζάκου δεν άκουσε ποτέ τον κόσμο του Νομού γι αυτά τα 2 “συγκεκριμένα” πρόσωπα που «προκαλούσαν» συνεχώς, διότι αν τον άκουγε θα ήταν και σε άλλη θέση σε ψήφους στην Μεσσηνία. Τέλος η αγαπητή Σοφία έπρεπε να μιλήσει για το «παράπονο» της αυτό στα τοπικά ΜΜΕ που είναι πάντα ανοιχτά στο διάλογο, να απευθυνθεί στο Μεσσηνιακό λαό που τόσο την τίμησε και όχι από την Αθήνα, να παρουσιάζει την Μεσσηνία σαν την «αλκάιντα» της Ελλάδος. Άλλωστε τις αντιδράσεις των Μεσσηνίων για την επιλογή της, τις ήξερε πολύ καλά … και είναι ατυχές τώρα να παρουσιάζει για πολιτική συγκεκριμένη σκοπιμότητα το θέμα αυτό. Ευτυχώς εδώ είναι Μεσσηνία που είμαστε υπερήφανοι κυρίες και κύριοι και όχι Αφρική…

12 σχόλια

  1. Καλά τόσο καιρό γιατί ο Προβοπουλος δεν έλεγε την αλήθεια ? Τελικά απ'οτι ειδαμε η ΝΔ αφησε μια ανεπανορθωτη καταστροφη στη χωρα μας και απορω πως μπορει να υπαρχουν Ελληνες που θα ψηφιζαν ακομα αυτους τους ανθρωπους, που κανονικα θα επρεπε να δικαστουν για τον ολεθρο και τον εξευτελισμο της πατριδας μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tης Οικογενείας κι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπαραδεκτη η ΚΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ

    δεν ειναι σταση αυτη πολιτικου που θελει να θεωρειτε σοβαρη.

    Ειλικρινα ντρεπομαι που εχει υποτιμησει την νοημοσυνη των ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ.

    ναναι σιγουρη οτι θαναι και η τελευταια της θητεια στην βουλη εξαλου εχει ηδη παρει τον κατηφορο στις ψηφους

    Περαν αυτου αν και δεν στηριζω την κυρια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην θεση της θαμουν πιο προσεκτικη στην επιλογη των ατομων που σπονσοραρουν της εκλογη της.

    Μονο κακο της εκανε της κυριας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η απαπραδεκτη σταση την ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ..

    Σοφια συνελθε.


    πανε τα μεγαλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Με λένε MEGA και όχι Ρίζο... αλλά και εγώ όπως θέλω τα γυρίζω»

    Αντιμέτωπο με τις προεκλογικές παροχές που μοίραζε αφειδώς, δεν έρχεται μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα νταβατζοκάναλα... Η διαφορά τους είναι ότι αυτοί μπορούν να τα γυρίζουν όπως θέλουν από την πρώτη μέρα... ενώ το ΠΑΣΟΚ θα τα γυρίσει μετά από μερικούς μήνες.

    Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο του MEGA και προσέξτε:

    - Το διάχυτο κλίμα του «Δεν μπορεί να βγαίνουν 50χρονες στη σύνταξη... δεν γίνεται... δεν υπάρχουν λεφτά... είναι σε αντίθεση με την ΕΕ...»

    - Πρετεντέρ και Παύλος ο Εκδρομέας της Siemens... δεν μιλάνε καθόλου... μούγκα...βάζουν μπροστά τους αναλώσιμους καμικάζι Καψή και Σπυράκη...

    - Καψής: «Η Κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με τις προεκλογικές υποσχέσεις που μοίραζε αφειδώς... η αλήθεια είναι ότι ο Νόμος Πετραλιά έδωσε μια ανάσα στα Ταμεία που κινδυνεύουν»

    - Σπυράκη: «Η Κυβέρνηση καταργεί ένα Νόμο που είχε βασικές κινήσεις για την επιβίωση του ασφαλιστικού»... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ... «που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και καμία σπουδαία μεταρρύθμιση»!!!

    Πλήρης τρικυμία εν κρανίω η κυρία:
    Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ...
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ...

    Και αφού δεν ήταν σπουδαία μεταρρύθμιση ρε κορίτσι μου γιατί δεν του ζητάς του Λοβέρδου, να την καταργήσει με τη μία αλλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις την κωλοτούμπα που προετοιμάζει, λέγοντας εμμέσως ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να βγαίνουν 50χρονες στη σύνταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρει άλλη δουλειά να κάνει η κυρία κόρη και να μας αφήσει ήσυχους με τις δολοπλοκιες της.
    Ας πάει να δουλέψει και μετά ν΄άχει άποψη για τα κοινά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο και πάλι μπράβο στη Σοφία που είπε όλη την αλήθεια όπως ακριβώς έχει.
    Βεβαίως και συγκεκριμένα διαπλεκόμενα τοπικά ΜΜΕ πιέζουν και τρομοκρατούν όσους Μεσσήνιους δε γουστάρουν να στηρίξουν το Σαμαρά και στηρίζουν άλλους υποψηφίους. Μάλιστα τα ρεπορτάζ ίσως είναι ακόμη και συκοφαντικά για τη Σοφία και συνεργάτες της αφού οι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.
    Οι Μεσσήνιοι δεν ξεχνούν ούτε το παρελθόν, ούτε το παρον καθενός. Όλοι κρίνονται. Αλλά από πότε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δικαιούνται να επιβάλλουν σε πολιτικούς τη γνώμη τους? Πάμε καλά? Νταβατζήδες είναι οι άνθρωποι των ΜΜΕ στη Μεσσηνία? Εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει για τις συκοφαντίες και την τρομοκρατία που ακούν τα ΜΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζω κάπου την προκλητικότατη και μάλλον κυνική δήλωση της Ντόρας ότι τώρα θα τα βρεί μπαστούνια ο Παπανδρέου με την ασυνέπειά του να ανταπεξέλθει στις εξαγγελίες του! Μα αν είναι δυνατόν?Μιλάνε όλοι μιλάνε καί οι ....!
    Αυτοί που απέκρυψαν την αλήθεια γιά το πραγματικό νούμερο του ελλείμματος και που κατρακύλισαν τη χώρα.Έρχονται τώρα να γιά άλλη μιά φορά να διεκδικήσουν την συνέπεια πριν καλά καλά βρεί τα πατήματά της η νέα κυβέρνηση.Αλλά ετούτη τη φορά ο Ελληνικός λαός είναι περισσότερο σκληρός με την πάρτη τους απ ότι άλλες φορές.Όποιον και να εκλέξουν αρχηγό θα κάνει πολλά χρόνια να δεί εξουσία.Γιατί διεκδίκησαν και κέρδισαν το όσκαρ της αναξιοπιστίας.Και όλα αυτά μέσα σε πεντέςμισυ χρόνια μόλις.Απλά ανίκανοι.
    Αλλά η Ντόρα έχει δασκαλευτεί στο οικείο περιβάλλον περί κουτοπονηριών.Αλλά αυτές είναι πρακτικές του περασμένου αιώνα.Δεν περνάνε πιά.
    Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.Κάθε φορά που η χώρα βαδίζει στα σκατά θα καλείται το ΠΑΣΟΚ νσ τη ορθοδρομήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια άχρηστη για τον τόπο πολιτικός ...έχει και παράπονο ....βρε ουστ απο κει και να μην ξαναπατήσεις στην Μεσσηνία ...να μείνεις εκεί που θα σε βάλει η Ντορούλα την επόμενη φορά υποψήφια...στην Αθήνα...Κι αν ξαναβγείς γράψε μου ,,,οπου και να είσαι υποψήφια.Αντε να φας κανένα ψάρι με τον Ρούλη σου ,αρκετά ,ίδια με τον πατέρα σου είσαι κι εσύ ,για την πάρτη σου μόνο...βρε ουστττττττ...εξω απο την παράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι προσφερε στην Μεσσηνια...??
    Ηταν μια ανυπαρκτη υφυπουργος που χαρη στον μπαμπα βουλευτη(πρωην)εγινε οτι εγινε.....τελικα δεν αξιζε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά μη κακοπάθει η μικρή πριγκίπισσα... άντε, μας φόρτωσε κι ο μπαμπάκας της την κορούλα του να μας κυβερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΕΙ.ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,ΤΣΙΡΙΞΕ,ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ? ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΧΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΙΑΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτη είναι η Σοφία Καλαντζάκου
    Συνύπαρξη πακιστανών και ελλήνων ήθελε η ΝΔ απο το 2007 VIDEO
    http://www.paratiritis.net/2014/04/14293/

    Πάρτε και ένα ακόμα λινκ για να καταλάβετε το δούλεμα που τρώτε
    http://www.paratiritis.net/2014/04/14273/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση