GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποτέλεσμα ευθύνης και ελπίδας...

Aπό την ΖΕΦΗ ΔΗΜΑΔΑΜΑ υπ. Βουλευτή Αιτ/νιας Την περασμένη Κυριακή οι Έλληνες πολίτες γύρισαν σελίδα. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο είπαν ναι στη...

Aπό την ΖΕΦΗ ΔΗΜΑΔΑΜΑ
υπ. Βουλευτή Αιτ/νιας

Την περασμένη Κυριακή οι Έλληνες πολίτες γύρισαν σελίδα. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο είπαν ναι στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου για το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε όχι ψήφο ανοχής, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό και οι πολίτες έδωσαν τη δυνατότητα στον Γ. Παπανδρέου να κυβερνήσει με ευρεία αυτοδυναμία. Η διαφορά είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια για άλλη ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος.
Η αλήθεια είναι ότι...

το αποτέλεσμα των εκλογών αποτέλεσε έκπληξη, καθώς κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ανέμενε μια διαφορά της τάξης των 10 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Ενδεικτικό του εύρους της νίκης είναι και το αποτέλεσμα στο Δήμο Ναυπάκτου, όπου σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε πανελλαδικό επίπεδο.
Σε προσωπικό επίπεδο, είναι τιμητικό το γεγονός ότι μου έδωσαν την προτίμησή τους περισσότεροι από 12.000 πολίτες του νομού μας. Θα ήθελα, αν ήταν δυνατό, να ευχαριστήσω έναν έναν όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ενέκριναν την προσπάθειά μου. Αυτή η αποδοχή δημιουργεί έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους πολίτες του νομού μας. Ευθύνη την οποία θα προσπαθήσω να υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο με τις μελλοντικές μου προσπάθειες. Ελπίζω να φανώ άξια της εμπιστοσύνης που έλαβα.
Ο μεγάλος στόχος, το σημαντικό και πρωτεύον, αυτό για το οποίο δουλεύουμε από το 2004 το πετύχαμε: πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία, όχι η προσωπική στρατηγική όσων εμπλέκονται με τον ένα ή άλλο τρόπο σε αυτή την προσπάθεια. Καταφέραμε να έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχει εμπνευστεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ένα σχέδιο που χτίζεται από το 2004 μέχρι σήμερα. Θα δούμε να υλοποιείται το σχέδιο εκείνο στο οποίο πιστέψαμε και επενδύσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ξεπερνά κάθε άλλο στόχο!

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 0 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ 1.100.000 ΨΗΦΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ (ή όπερ το αυτό, Χέσε ψηλά κι’ αγνάντευε)

    Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι:
    1. Το Ειδικό Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΕΤΑΚ) του 2008 (που μας έστειλε παραμονές εκλογών η Ν.Δ. προκειμένου να καταψηφιστεί), θα πληρωθεί στο ακέραιο.
    2. Στο ακέραιο θα πληρωθεί και το ΕΤΑΚ του 2009, που θα μας σταλεί προσεχώς.
    3. Ο φόρος κληρονομιάς, δεν επανέρχεται προς το παρόν (όταν και εφ’ όσον επανέλθει, όσοι πληρώσουν τώρα ΕΤΑΚ θα τους επιστραφεί;).
    4. Τα αυξημένα (από τη Ν.Δ., προκειμένου να καταψηφιστεί) τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου, και αυτά θα καταβληθούν (τα πράσινα τέλη τι θα γίνουν;).
    5. Οι ρυθμίσεις περί τους συντελεστές φορολόγησης εισοδημάτων, αναβάλλονται για το 2010 (1η αναβολή μέχρι στιγμής).
    6. Η Γ! δόση Έκτακτης Εισφοράς θα πληρωθεί και αυτή.
    Τελικά, καλώς τα έκανε η Ν.Δ;
    Καψαμπέλη, τώρα πως θα αλλάξουμε την υποκλαπείσα ψήφο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afou bre noumero den bgikes oute bouleutis.
    To ti saboura ypopsifiwn plin atyxisantwn bouleytwn exei parei sbarna a blogs den legetai.
    Ouuuust... tha mas peis ki eyxaristw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός σύντροφοι Νεοδημοκράτες, για να ακούσομε πάλι στην Βουλή των Ελλήνων το θρυλικό από την μαμά με τα γιουβαρλάκια, προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ayti exei diavasei dr Koutsouko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ?
    Ή ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.

    ΣΗΜ. ΤΣΟΓΛΑΝ. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !
    ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση