GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πρώτη αποτίμηση του νέου υπουργικού συμβουλίου...

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Ένα υπουργικό συμβούλιο με όλους τους πρωτοκλασσάτους σε θέσεις κλειδιά. Υπουργική σύνθεση με άρωμα γυναίκας και ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ένα υπουργικό συμβούλιο με όλους τους πρωτοκλασσάτους σε θέσεις κλειδιά. Υπουργική σύνθεση με άρωμα γυναίκας και το "ρεύμα" να κάθεται το μισό στην διακοσμητική αλλά με πολλές δυνατότητες λαικής παρέμβασης Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το άλλο μισό στο υπουργείο Απασχόλησης που θα πρέπει να αποδείξει ότι σε συνθήκες κρίσης και επιχειρηματικής απαξίωσης μπορεί να δώσει λύσεις στην απασχόληση που δεν θα προέρχονται απο το βαθύ ΠΑΣΟΚικό κράτος αλλά απο την ίδια την κοινωνία.
Απο την άλλη η τοποθέτηση στο Οικονομίας και στο Οικονομικών της Κατσέλη και του Παπακωνσταντίνου αντίστοιχα έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για...

το κατά πόσο μπορουν να συγκερασθούν διαφορετικέςαπόψεις στην οικονομία σε περίοδο κρίσης.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση Καστανίδη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αφού ειναι γνωστό στο πανελλήνιο το πόσο έντονο είναι μέσα του το αίσθημα του δικαίου απο τα εσωκομματικά του λεξιλαγνικά ξεσπάσματα.
Αναμφισβήτητα η κίνηση με την μεγαλύτερη μαεστρία ειναι η πρόταση στον Χρυσόγελο να αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος πρόταση που ο Χρυσόγελος, τηρώντας την παράδοση των μικρών ψευτο-προοδευτικών κομμάτων που τα θέλει να μην αναλαμβάνουν ποτέ τις ευθύνες τους αρνήθηκε προτιμώντας να παραμεινει "η Αλίκη Βουγιουκλάκη τουΔικομματισμού".
Τέλος η παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας αποτελεί ίσως την χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσουν οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις με τις οποίες διαφωνεί το βαθύ και αναχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
Στο υπουργείο Εξωτερικών η παρουσία του ίδιου αλλά και πολιτικών με νέες και αντι-αρτιοσκληρωτικές απόψεις ελπίζω να σηματοδότησει το τέλος του εθνικού μας απομονωτισμού.

26 σχόλια

  1. Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο...
    21.000 φορές κουράγιο, κουράγιο.

    -Μην σας πιάνει απογοήτευση
    -Μην σας πιάνει μανία αυτοκαταστροφής
    -Μην κυριαρχεί η θλίψη και ο πανικός

    Μπορεί να μείνανε 21.000 μέρες ακόμα για την επάνοδό μας στην εξουσία, αλλά μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεσθε...

    Η επιστήμη κάνει θαύματα την σήμερον ημέρα. Μπορεί να παρατείνει τον βίον σας έως και τα 180 χρόνια ή και έως τα 220 αν χρειασθεί...

    Η επιστήμη θα σας δόσει την ευκαιρία να ξαναδείτε τη ΝΔ στην εξουσία..

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ. 20.999 και 1 μείνανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,
    Μετά τα ολέθρια και αυτοκτονικά αποτελέσματα, συμβαίνει κάτι που θα σας κάνει να ξεχάστε τον πόνο και τον σπαραγμό.

    Μιλάμε για το πάρτυ που διοργανώνει η νεολαία ΠΑΣΟΚ από την Κυριακή το βράδυ στις 4 Οκτώβρη και συνεχίζεται για πάρτη σας και μόνο..

    Το πάρτυ ξεκινάει στις 9 ώρα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο και λόγω των έκτακτων συνθηκών θα κρατήσει ακόμα 3 μέρες και 3 νύχτες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προστατευμένο από την αδιάκριτη χλεύη των περαστικών θα υποδεχθούμε τους φίλους μας της Ν.Δ. κάθε ηλικίας και κάθε φύλλου.

    Θα προσφέρονται: Τσάι παρηγοριάς, Lexotanil, Ψυχιατρική φροντίδα, μουσική του Ρόμπερτ Ουϊλιαμς, της Εφης Θώδη, της Μπεζεντάκου, της Βίσση, του Λουδοβίκου των κατωγείων.

    Θα διατίθενται μαύροι νεανίες για τις ανάγκες και τις παρορμήσεις της στιγμής.

    Στο τέλος της γιορτής θα μοιραστούν κόλυβα, αναμνηστικά αλεξίπτωτα και εισιτήρια για την εισαγωγή στο ψυχιατρείο της αρεσκείας σας.

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Ξεπεράστε το σοκ με ένα πρωτότυπο και αξέχαστο ξεφάντωμα.

    Ελάτε όλοι, μην λείψει κανείς. Η απουσία σας θα μας λυπήσει βαθύτατα. Διότι η αυτοκτονία δεν είναι λύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Για να θυμούνται οι παληοί κα να μαθαίνουν οι νέοι.

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΝΟ.ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να άρχίσει γρήγορα η διακυβέρνηση, να τη δούμε και να κρίνουμε.
    Κανένας εφυσηχασμός λόγω του αποτελέσματος. Η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της.
    Στη γωνία θα περιμένουμε με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ !!
    ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ
    ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ...

    ΜΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν:

    -μου αρέσει το ...άρωμα γυναίκας, αν και για ορισμένες θα μιλήσω όταν τις δούμε στην πράξη
    -δεν μου αρέσει το ολιγομελές ...άκου 37 άτομα
    -δεν μου αρέσουν κάποιοι συνδυασμοί πχ Καστανίδης με θέση αλλά θα δούμε από το αποτέλεσμα ας μην προτρέχω

    ΥΓ

    "χαίρομαι" ιδιαίτερα για τη θέση Αντιπροέδρου σε κάποιον που βρίζει κόσμο, κάμερες και κάνει κυβιστήσεις παρόλα τα ...κιλά
    Οχι κ Πρωθυπουργέ και τον Πάγκαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. CONGRATULATIONS MR. PRESIDENT

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΘΕ AMEΡIKANOY ΚΑΙ ΚΑΘΕ AMEΡΙΚΑΝΙΔΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΕΚ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. diladi ti allo tha eithele o ellinikos tourismops?????
    http://lesvos.files.wordpress.com/2009/06/gerekou02.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίτη, 6 Οκτώβριος 2009

    Η κειμενογράφος που έγινε υπουργός

    Δεν είναι ταινία, αν και θα μπορούσε. Πρόκειται για την νέα Υπουργός Περιβάλλοντος,
    Πράσινης Ανάπτυξης και Ενέργειας, Τίνα Μπιρμπίλη. Η Τίνα Μπιρμπίλη έγραφε τις ομιλίες του Παπανδρέου, παρίστατο στις συνεδριάσεις αλλά η ειδικότητά της ήταν να αντιμετωπίζει τα προβλήματα καθημερινής διαχείρισης...


    ...Ο Παπανδρέου πίστευε ότι ο Χρυσόγελος θα ήταν μια καλή λύση για το Υπουργείο Περιβάλλοντος - ο Χρυσόγελος μάλλον δεν το πίστευε. Άσε λέει μην γίνω ρεζίλι σου λέει ο Χρυσόγελος. Καλύτερα στα λόγια παρά στην πράξη. Τι σόι οικολόγος θα ήμουν...και έτσι προέκυψε η Τίνα Μπιρμπίλη. Αν και εγώ θα έδινα στο Χρυσόγελο το Υπουργείο Εξωτερικών. Έτσι για σπάσιμο...

    Αναρτήθηκε από troktikos στις 8:18 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ekei pou phga na sxhmatisw sympa8htikh apopsh gia th nea kybernhsh, mas kopana o George kai mia Diamantopoulou stou Paideias. Apo th Marieta ksekinhsame, se ayth katalhgoume. Ase pou h Koutsikou paleve kai to 8ema me ta fasistaria. H Annoula 8a kseshkwsei to 50% tou laou sta panepisthmia me ta neofilelef8era ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τα 'λαικά' παιδιά, που πέρασαν
    στην άλλη όχθη πλουτίζοντας, ιδού
    και τα κολλεγιόπαιδα των βορείων
    προαστείων, οι στενοί συνεργάτες
    του νέου πρωθυπουργού!
    Καλωσορίζουμε το νέο σικέ στύλ!
    'Ερμε Αντρέα! Η φυσική αρχοντιά σου
    πήγαινε παρέα με την αυθεντική σου λαικότητα!
    'Ερμη χώρα! ΕΛΕΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλους τους πρωτοκλασσάτους?? Πού είναι ο Σκανδαλίδης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φασιστακο τι γινετε πως παει το κωλαρακισου χαχαχααχαχαχαχαχαχ
    πονας μωρομου???κατσε να σε αλειψω με βαζελινουλα γιατι εχω μεγαλα κεφια για τα επομενα 20 χρονια θα σε πηδαω οποτε πρεπει να σε προσεχω
    χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ...ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο GAP άρχισε τα γνωστά του.
    Μετά τις απίθανες γκάφες με την Ματσούκα και την Καραχασαν, τώρα ανακάλυψε την Μπιρμπίλη και την Μπατζελή.
    Ηθικό Δίδαγμα:
    Αν είσαι όμορφη και πας στο ίδιο γυμναστήριο με τον BoyGeorge μπορεί να φτάσεις πολύ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ
    http://www.youtube.com/watch?v=vzWmeiMan2M&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.............ΚΑΛΟΝ ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.............ΚΑΛΟΝ ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι έγινε φουκαράδες δεξιούληδες?....Ξεμπουκώσατε απ'την Κυριακή και αρχίσατε ήδη την αντιπολίτευση?......(ρωτάω γιατί με πήρε μια μπόχα....τα χνώτα σας είναι βρωμύλοι?...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και το YES MAN είναι ΕΔΩ!

    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
    ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    το Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη»!!!

    Θα ήταν ακριβέστερη η έννοια: «Παρακολούθησης και ελέγχου των πολιτών»!!!
    Η ονομασία του παλιού υπουργείου άλλαξε προς τα αμερικανικά πρότυπα και τις «νέες ιδέες», περί «πολιτών» και συνένωσε όλους τους κοινωνικούς τομείς αστυνόμευσης και ελέγχου.

    Υπουργός: ο πλέον «κατάλληλος» άνθρωπος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης!!!

    Ο αμερικανικότερος των Αμερικανών. Τόσο που χλευάζει τον αντιαμεριανισμό των Ελλήνων, σαν χόμπυ…

    Και εδώ περιττεύουν τα επιπλέον σχόλια…

    Το πρώτο «στίγμα» του Γιωργάκη είναι σαφέστατο, αλλά και εφιαλτικό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ........

    - Η ΠΑΛΙΑ “παράγκα” ΠΑΣΟΚ..καλά κρατεί…

    - Ο Παμπούκης δεν είχε άμεση σχέση με το C4I και τον ΟΤΕ ?
    Δεν έδινε και TETRA ?
    Δεν έλυνε στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων ?
    Θα μας τρελάνουν ρε γαμώτο ???

    - Α.Διαμαντοπούλου – Bilderberg ;;

    - Σαν να βρίσκομαστε στην Ινδία η Πακιστάν ..

    Ειναι επικινδυνοι.Το δειχνουν απο την πρωτη μερα.
    Κ Α Τ Ε Δ Α Φ Ι Σ Τ Ε ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχουτο μωρέ, τι γλυκούλης που είναι ο Παπακωνσταντίνου, κουκλάκι ζωγραφιστό, ποιός θα τολμήσει μ΄ αυτό το μωράκι Υπουργό να μην πληρώσει τους φόρους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελειο το μαλλι του Παπακωνσταντινου, μπορει να μου καποιος, αν ξερει, τι νουμερο βαφη χρησιμοποιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση