GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναλαμβάνει ρόλο ως "μεταβατικός" ο Δημ. Σιούφας...

... αν παραιτηθεί, αύριο βράδυ, ο Κ. Καραμανλής και προχωρήσει στη σύγκληση συνεδρίου της ΝΔ . Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Μπορεί όλο...

... αν παραιτηθεί, αύριο βράδυ, ο Κ. Καραμανλής και προχωρήσει στη σύγκληση συνεδρίου της ΝΔ
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Μπορεί όλοι οι δελφίνοι της ΝΔ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, να λένε ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας μετά την επερχόμενη ήττα, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη θεωρείται πολύ πιθανό να παραιτηθεί μόνος του, αύριο το βράδυ, ο Κ. Καραμανλής.
Το σενάριο λέει μάλιστα ότι θα ανακοινώσει τη σύγκληση συνεδρίου την υψηλή εποπτεία του οποίου θα αναλάβει ο Δημήτρης Σιούφας. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν "μεταβατικός αρχηγός" μέχρι να γίνει το συνέδριο.
Σε αυτό το σενάριο δεν είναι αντίθετη, κατά τις πληροφορίες, και η Ντόρα Μπακογιάννη που θεωρεί ότι έτσι μπορεί να γίνει ομαλά η διαδικασία της διαδοχής.

12 σχόλια

  1. ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ
    ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΕΓΑΛΙ ΣΟΥ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΧΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΑ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΣΕ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ..ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MHDEN PRO TOU TELOUS MAKARIZE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣΕΝΕΛΛΑΔΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΜΕΤΑΤΟ603 Οκτ 2009, 5:46:00 μ.μ.

    Οτι μαλακία κατεβαίνει στον κάθε τυχάρπαστο λέει. Αυτό είναι το πρόβλημά σου ρε βλάκα ή ότι το παιδί σου και τα εγγόνια σου δεν έχουν κανένα μέλλον σε αυτή τη χώρα που γίνεται απλά διαχείριση ανακοίνωσης ημερομηνίας χρεωκοπίας από τον εκάστοτε κυβερνώντα εκλεγέντα από τη μαλακία που κυβερνάει το μυαλό των αμόρφωτων-απαίδευτων (επί σκοπού βεβαίως)ελλήνων ; Γνωρίζεις ρε αμόρφωτε ότι μόνο ο ΟΣΕ σε χρεώνει κάθε μέρα που περνάει 1.000.000 ευρώ και το πρόβλημά σου είναι πιο μαλάκς θα είναι ο επόμενος στη θέση του ανίκανου Καραμανλή ή του λαλάκη Γιωργάκη ; Ημαρτον πια με όλους εσάς΄, Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ" Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!


    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ,ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΠΟΣΟ ..ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..

    Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009
    "Τα Αλβανικά SMS της κ. Νταλάρα."

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες.
    Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΕΓΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ???ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ??ΕΛΕΟΣ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΥΡΙΟ..Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ναι, ειδικά η Ντόρα επιμένει ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας!....
    Δε θέλει ρε παιδί μου η γυναίκα...
    Τόχει δηλώσει τόσες φορές, και σε όλους τους τόνους, που τελικά όχι μόνο την πιστέψαμε, (άλλωστε γενικά τους ΝΔτες και το Μητσοτακαίϊκο ειδικώτερα, το διακρίνει μια ειλικρίνεια...), αλλά και θα το θυμόμαστε στη συνέχεια....
    Ντόρα, σε παρακαλούμε ως θαυμαστές σου, μην εμπλακείς σε θέμα ηγεσίας με οιονδήποτε τρόπο, θα μας το χαλάσεις!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 Οκτ. 5:46

    Πολλή μόρφωση, φίλε πουλάς! Κι έχεις απόψεις επί παντός επιστητού! (τι να σημαίνει;)
    Μάθε λοιπόν για τον ΟΣΕ, κύριε παραμορφωμένε, πως κάνει κάθε μεταφορά ανθρώπων και υλικού κάθε κρατικής υπηρεσίς και προ πάντων του στρατού χωρίς να εισπράττει! Ας δώσει η κάθε κυβέρνηση τα χρήματα που αντιστοιχούν στις υπηρεσιες που του προσφέρονται αππο τον ΟΣΕ και αύριο κιόλας ξεχρεώνεται. Αλλά αν μπεί σε ιδιωτικά χέρια θα πληρώνει πρώτα και μετά θα εξυπηρετείται και ίσως όχι κατά προτεραιότητα. Θα στοιχίζει και ακριβότερα και θα είναι άγνωστο ποιας εθνικότητας θα είναι οι υπάλληλοί του!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣΕΝΕΛΛΑΔΙΓΕΝΝΗΘΕΙΣΜΕΤΑΤΟ 604 Οκτ 2009, 11:16:00 π.μ.

    ΙΜΜ αμόρφωτε-ξεγάνωτε τενεκέ, ας δω τον κάθε λαλάκη κυβερνώντα να πηγαίνει με το τραίνο στη Θεσσαλονίκη και θα σκίσω και τα 3 master στα οικονομικά που έχω. Είναι χιλιάδες οι εργαζόμενοί του που δεν κάνουν απολύτως τίποτα και που φυσικά όπως σε όλο το δημόσιο ποτέ δεν κλείνουν, φώτα, υπολογιστές, κλιματιστικά κλπ. και φυσικά κατακλέβουν χαρτιά τουαλέτας, καθαριστικά κλπ. Κάτσε εσύ αργόσχολε τραινατζή να ασχολείσαι με το βόλεμά σου και τα παιδιά σου να ονειρεύονται μόνο την ανάσταση του Παπαδόπουλου και τίποτ' άλλο. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ-ΑΠΑΙΔΕΥΤΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση