GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμνά και ταπεινά στην πράξη από τον Γ. Παπανδρέου...

Aπό το http://greekstory.wordpress.com/ . Για ένα διάστημα ό,τι και αν έκανε ο Γ. Παπανδρέου, όποια πρωτοβουλία και αν λάμβανε, ή όποια κίνη...

Aπό το http://greekstory.wordpress.com/
.
Για ένα διάστημα ό,τι και αν έκανε ο Γ. Παπανδρέου, όποια πρωτοβουλία και αν λάμβανε, ή όποια κίνηση και αν επέλεγε, εισέπρατε την αμφισβήτηση των παλαιο-ΠΑΣΟΚων και τον χλευασμό των ΝΔημοκρατών. Και οι μεν και οι δε αγνοούσαν κάτι βασικό. Ότι δεν χρειάζεται να είσαι χαρισματικός για να έχεις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, και φυσικά αυτό που αγγλιστί ονομάζεται human skills.
Παράλληλα, εδώ και καιρό, όσοι είχαν διατηρήσει την ικανότητα να αξιολογούν τις εξελίξεις με νηφάλιο τρόπο προειδοποιούσαν ότι “Ο Γιώργος θα εκπλήξει”.
Έτσι, κάποια στιγμή άρχισαν να...

συμβαίνουν εντυπωσιακά πράγματα. Ενδεικτικά αναφέρω τις παρακάτω πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου, και οι αναγνώστες ας κρίνουν με όποιον τρόπο επιθυμούν:
- Από την προεκλογική περίοδο κατήργησε τις αφίσες και τα outdoor, απέχοντας από την παρανομία, αλλά και την παρουσία σε ένα αμφισβητούμενο για τη δημόσια ασφάλεια μέσο. Έτσι άφησε τον Καραμανλή να φιγουράρει δίπλα στον Καρατζαφέρη και σε εξίσου επώνυμα σαμπουάν.
- Ο ίδιος, ακόμη και σήμερα που έγινε πρωθυπουργός, κυκλοφορεί με το μπεζ υβριδικό suv, αντί των μαύρων λιμουζίνων με τα κουρτινάκια.
- Το Γραφείο του χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την προσέλκυση βιογραφικών για την στελέχωση 88 θέσεων Γραμματέων και Ειδικών Γραμματέων στα Υπουργεία και άλλων 2.000 σε διοικητικές θέσεις κ.λπ. Αν αυτή η κίνηση είναι αληθινή, τότε θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διαρθρωτικές αλλαγές στο Κράτος τα τελευταία 20 χρόνια.
- Καταργήθηκαν 467 επιτροπές στα Υπουργεία και ανακόπτεται η αδιάκοπη σπατάλη περίπου 300 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τη σύσταση και λειτουργία τους.
- Ελέγχεται η σπατάλη 320 εκατ. ευρώ δημοσίου χρήματος για τα 44.000 κρατικά αυτοκίνητα (τα περισσότερα εκ των οποίων είναι πολλών κυβικά, ρυπογόνα και ασύμφορα).
- Μόλις χθες στη μετακίνησή του με τον Ασεμπίγιο, χρησιμοποίησε βαν, δείχνοντας έμπρακτα τη νέα φιλοσοφία της κυβέρνησης.
- Φωτογραφήθηκε casual με παιδιά στην Ακρόπολη. Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι από τα πλέον ασφαλή κριτήρια αξιολόγησης της επικοινωνιακής ικανότητας και των ανθρώπινων skills των ηγετών.
- Αν αληθεύει αυτό που γράφτηκε, θα εξοικονομηθούν τόννοι χαρτιού με την παρουσίαση του προϋπολογισμού 2011 σε flash memory.
Όλα αυτά τις πρώτες δέκα ημέρες.
Είναι κάτι σπουδαίο και πρωτοφανές στην σύλληψη; Όχι βέβαια. Είναι απλώς αυτά που συμβαίνουν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η συμπεριφορά της σύγχρονη πολιτικής ηγεσίας, που δεν ζει εις βάρος των πολιτών…
Το στοίχημα είναι όταν εξαντληθούν οι έτοιμες ιδέες (που όμως είναι αρκετές, γιατί οι κυβερνήσεις ΝΔ ζούσαν στο χθες και απεχθάνονταν ακόμη και τα αυτονόητα), να παραχθεί και στρατηγική για το μέλλον, την καθημερινότητα των πολιτών, τις κρίσιμες εθνικές προτεραιότητες.
Αλλά γι’ αυτά θα επανέλθουμε. Again and again…

19 σχόλια

  1. Ακριβώς έτσι ειναι και μακάρι να συνεχίσει ο Γιώργος έτσι.

    Οι μόνοι που δεν βλέπουν έναν διαφορετικό αέρα ειναι οι δεξιοί πατριδοκάπηλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥΣ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΡΑΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΙΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΧΑΖΟΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ TAXALIA.BLOGSPOT


    "Απαιτούμε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία αποστείλλαμε επώνυμα, όλα την αλυσίδα διακίνησης του μηνύματος να συλλάβει οποιονδήποτε αναφέρεται σε προσωπικά δεδομένα της οικογενειακής ζωής της ανήλικης. H Δ.Η.Ε. γνωρίζει πλέον, ποιός ξεκίνησε το e-mail."

    "ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΜΑΙΛ"!!!!!!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ?????ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    http://taxalia.blogspot.com/2009/10/blog-post_8151.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπανδρέου "σφάζει με το μπαμπάκι". Πλαστικός χειρουργός περιωπής! Κάποτε τού είχα γράψει ότι κάνει μόνο για πρωθυπουργός της Δανίας. Εσχάτως άλλαξα γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.

    Πρόκειται πραγματικά για κυβέρνηση παιδικής χαράς.
    Τα πρώτα τους βήματα δείχνουν ότι δεν έχουν επίγνωση του τί σημαίνει να είσαι Υπουργός ή Πρωθυπουργός.

    Φοβάμαι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν παιγνίδια επί χάρτου με τις δουλειές και τις ζωές χιλιάδων οικογενειών.

    Από που να ξεκινήσεις, από την Ξενογιαννακοπούλου με τις αστείες εγκυκλίους που αφήνουν ανεξέλεγκτες τις υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας ή από τη Λούκα που ρεζιλεύεται από τους πράσινους λιμενεργάτες που εισπράττουν 600 ευρώ μεροκάματο από τον κρατικό ΟΛΠ;
    Για το Χρυσοχοϊδη που παραγγέλνει πρώτα τις κάμερες του Mega πριν στείλει τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια ή την ανέραστη Διαμαντοπούλου που καταργεί το δωρεάν φροντιστήριο;
    Εάν αρχίσουμε να μιλάμε για το Δρούτσα και το παρασκήνιο που στήνει στο Κυπριακό ή τον δανεισμό 14 δισ. ευρώ σε μία εβδομάδα από τον φωστήρα της φακής τον Παπακωνσταντίνου
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ.

    Την ψήφο, την υπογραφή και την “άλλη” πρέπει να προσέχεις πολύ που τη βάζεις.
    Δυστυχώς, είναι αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...για ΔΑΝΕΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΓΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ.
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ !
    ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί πως θα κυβερνήσει χωρίς να εκβιάζεται από κανέναν, αλλά καλείται τώρα να το αποδείξει απέναντι στους δικούς του συνδικαλιστές που έχουν καταλάβει το λιμάνι του Πειραιά.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ
    TOYΣ... ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΡΕΙΤΟ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ VIBES ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.44
    7.14

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΛΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

    14 Οκτ 2009 7:14:00 μμ

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΜΠΙΡΠΙΛΗ ΛΕΝΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΦΤΡΑΦΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ!!

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ...
    ΕΤΣΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δεξιοί που γράφουν σ' αυτό το μπλογκ και όχι μόνο, είναι χυδαίοι υβριστές, ενδεικτικό του ύφους και του ήθους της παράταξής τους. Μην λησμονούμε την καταγωγή της άλλωστε π.χ. από μαυραγορίτες, κουκουλοφόρους-ρουφιάνους της Κατοχής, συνεργάτες των SS ταγματασφαλίτες και άλλα τέτοια θεάρεστα. Να τους χαιρόμαστε!
    Μόνο το σκληρό ροκ καταλαβαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ..ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ( απο το Tατοι είναι ; )_________

    ΤΏΡΑ ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΤΟΥ. ΝΕΟ ΣΗΜΑ.
    ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    " ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ".

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΣΕ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ ( δοξασμένος.....)
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΑΣ. Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ;;;; ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ Η Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λυπάμαι που blog δείχνει να πρόσκειται στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ..όπως άλλωστε και όλη η ¨έγκριτη¨δημοσιογραφία..
    κρίμα,γιατί ο λάός θέλει να πληροφορείται και όχι να παρασύρεται από κολακείες και σκοπιμότητες. όσο για το έργο της νέας κυβέρνησης, είναι νωρίς να κρίνουμε..προς το παρόν ακούμε δηλώσεις..μακάρι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας, διότι η ιστορία τους έχει διαψεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!
    ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ, Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    Ρ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΥ..ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ 5 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007??ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΕΛΕΓΧΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΤΥΧΙΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΞ=ΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ...ΓΤ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση