GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη στο Δημαρχείο Νίκαιας...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ ....αυτή την ώρα από όσους συμμετείχαν στην πορεία στη Νίκαια, για τον βασανισμό και θάνατο τ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

....αυτή την ώρα από όσους συμμετείχαν στην πορεία στη Νίκαια, για τον βασανισμό και θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ μέσα στα Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας.
Προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί πορεία που είχαν καλέσει αναρχικοί. Συμμετείχαν 800περίπου άτομα παρά την βροχή. Λίγο πριν...

φτάσει η πορεία στο ΑΤ Νίκαιας όπου έγινε και ο βασανισμός του Μοχάμεντ, δέχθηκε επίθεση από 2 μέτωπα. Ενα μεγάλο μέρος του κόσμου ανασυντάχθηκε και κατέλαβε το Δημαρχείο της Νίκαιας απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες. Οι προσαχθέντες είναι σίγουρα 4 έως τώρα, ενώ υπάρχουν φήμες ότι υπάρχουν και άλλοι που προσήχθησαν ενώ βρίσκονταν σε μηχανές και μακριά από την Νίκαια. indymedia

7 σχόλια


  1. Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα θεωρείτε κατευθυνόμενους βρωμιάρηδες καταστροφείς κλπ, είναι οι μόνοι που φέρουν μια πολιτική άποψη που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφη.
    Αυτή η πολιτική άποψη είναι η Αναρχία, και το καλό που σας θέλω να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτο το ποτάμι που δε γυρίζει πίσω γιατί αλλιώς θα σας παρασύρει και θα σας πνίξει.

    rage@40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    από Ε 10:59μμ, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 'ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ'

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ,ΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ FBI.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΛΗ?


    Που να κατέβει το τσουτσέκι ρε,τα μαλακιστήρια του αστικού εμετού,αν είχαν καμια σχέση με τον λαό θα ήταν και υπέρ αυτου...ΑΑΑ στην ζωή και στους δρόμους και θα τα φτιάξουμε τα τσογλάνια...κουράγιο και μάχη συντρόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παλικάρι, που το σκότωσαν οι άπιστοι, σαν μάρυρας του Αλλάχ θα βρίσκεται τώρα στον παράδεισο με 70 τουλάχιστον παρθένες και σεις που τον κλαίτε εδώ θα παίζετε το πουλί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καπως ετσι ηταν η κατασταση πριν τον Β'.Παγκοσμιο πολεμο.Και μετα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gamiste ton pousti ton anarchiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταστολή και συλλήψεις στη διαδήλωση στη Νίκαια
    Δημοσιεύθηκε http://avantgarde2009.wordpress.com/

    Εκατοντάδες αγωνιστές κυρίως από τον αναρχικό και αντεξουσιαστικό χώρο συμμετείχαν σε μαχητική διαδήλωση στη Νίκαια από το περιβολάκι προς το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταγγέλλοντας τον άγριο ξυλοδαρμό του 25χρονου Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου και που εξαιτίας του υπέκυψε λίγες μέρες αργότερα.

    Η πορεία ξεκίνησε σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι και λίγο μετά τις 2.00 ήρθε αντιμέτωπη με διμοιρίες ΜΑΤ που είχαν εντολή να τη χτυπήσουν πριν φτάσει στο τμήμα. Στη σύγκρουση που ακολούθησε οι δυνάμεις καταστολής έριξαν δεκάδες δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης και κατά την υποχώρηση των διαδηλωτών έγιναν 11 προσαγωγές, από τους οπαίους οι 7 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


    Σε απάντηση καταλήφθηκε το δημαρχείο της Νίκαιας με βασικό αίτημα να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες και η οποία συνεχίζεται.

    Είναι φανερό πλέον ότι ο Χρυσοχοίδης και η νέα κυβέρνηση συνεχίζουν το έργο που άφησαν στη μέση οι Μαρκογιαννάκιδες. Οι δηλώσεις του για απόταξη όσων αστυνομικών βιαιοπραγούν κατά πολιτών είναι παραμύθια της χαλιμάς, όταν για το βάρβαρο περιστατικό της Νίκαιας που κατέληξε στο θάνατο του νεαρού μετανάστη δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία, προσφέροντας για ακόμα μια φορά ασυλία και ατιμωρησία σε βασανιστές αστυνομικούς. Απεναντίας η ιδιόμορφη προληπτική κατοχή από τα ΜΑΤ της περιοχής των Εξαρχείων και η καταστολή της σημερινής πορείας διαμαρτυρίας δείχνει το δρόμο που έχει ήδη χαράξει η νέα κυβέρνηση.

    Να αποκαλυφθούν, να τιμωρηθούν και να αποταχθούν οι μπάτσοι βασανιστές του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ
    Να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες χωρίς καμία κατηγορία

    Και το Πογκρόμ κατά των μεταναστών συνεχίζεται

    Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα το βράδυ έγινε επιχείρηση σκούπα από την αστυνομία στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό δεκάδων μεταναστών.
    Ένας από τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για τον ξυλοδαρμό των μεταναστών συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της εξύβρισης κατά της αρχής.
    Την ίδια ώρα τα χαφιεδοκάναλα όχι μόνο έχουν βγάλει στο σκασμό για την ωμή αστυνομική βία, αλλά πλασάρουν εκ νέου το παραμύθι της «εγκληματικότητας», για να νομιμοποιήσουν στη μέση συνείδηση την ανάγκη νέων κατασταλτικών επιχειρήσεων και μπατσοκρατίας στις γειτονιές.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Αδωνης Γεωργιάδης έσπευσε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον άξιο διάδοχο του Μαρκογιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση