GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να αναζητηθεί άφθαρτο πρόσωπο για πρόεδρος στη ΝΔ...

Από τον Β. Κουτουζή http://www.koutouzis.gr/ . Πολύς ντόρος και διαβουλεύσεις (!), τελείως περιττές, γίνονται για την εκλογή του νέου προέδρ...

Από τον Β. Κουτουζή
.
Πολύς ντόρος και διαβουλεύσεις (!), τελείως περιττές, γίνονται για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Εκλογή από υποψηφίους που συμμετείχαν τόσο στην κακοδιοίκηση του Κράτους, αλλά και στην αποτυχία της εκλογικής μάχης.
Διότι, καθένας τους, άλλος πιο πολύ και άλλος λιγότερο, έχουν το μερίδιό τους σ αυτά. Δεν φταίει μόνο ο κ. Κ. Καραμανλής, που θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για όλα.
Όχι κε Καραμανλή, δεν φταίτε μόνο εσείς, φταίνε και ...

όσοι συνεργάστηκαν, ή συνεργάζονταν μαζί σας την κρίσιμη περίοδο. Οφειλαν να σας προσέξουν, όφειλαν να σκεφθούν και να περιφρουρήσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Και δεν το έκαναν. Κατά συνέπεια έχουν το μερίδιό τους στην ευθύνη. Και ως εκ τούτου δεν δικαιούνται να είναι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ. Θα πρέπει να παραιτηθούν, να αποχωρήσουν από την πολιτική, όπως πρόκειται να κάνετε εσείς, και ήδη έκαναν κάποιοι άλλοι. Ούτε υποψηφιότητα βουλευτού να μην ξαναϋποβάλλουν. Διότι καθένας τους κουβαλάει ένα σάκο με παρατράγουδα.
Κατά συνέπεια θα πρέπει να αναζητηθεί ένα πρόσωπο, από την παράταξη, ικανό και τελείως άφθαρτο. Ένα πρόσωπο που δεν πλήγωσε τη δεξιά παράταξη. Για να μπορέσει να υπάρξει σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ένα σοβαρό κόμμα εξουσίας.

12 σχόλια

  1. Αφθαρτο πρόσωπο για πρόεδρος της ΝΔ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΤΟΣ ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ
    Ο "ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ " ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΨΥΧΡΑ
    ΣΥΜΝΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ?

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ
    ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

    ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Χ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ - ΑΥΤΗΝ "ΔΕΙΧΝΕΙ" Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω τον αγαπητό Βουλγαράκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ!!!!?????ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ? ΑΝΕΚΔΟΤΟ?..ΑΡΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΥ...ΑΦΘΑΡΤΟΥ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ(ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ)..ΨΕΥΤΗΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ..ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ..ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ...ΚΥΝΙΚΟΣ..ΚΛΕΦΤΗΣ...ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ..ΧΥΔΑΙΟΣ..ΥΒΡΙΣΤΗΣ..ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ..ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ..ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΚΑΙ...ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ..ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ(ΜΟΝΟ)...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΘΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΕΝΗ...ΑΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ 78% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ...ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ...ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ...ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ;;;; ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εξω η ντορα και τα ξεφτιλισμενα αποστατακια ντορακια απο την μεγαλη μας παραταξη.εξω μωρη καμηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άφθαρτο σημαίνει και άπειρο? Χωρίς πυγμή και εξουσία?
    Γιατί κάπως έτσι ήταν κι ο Κωστάκης και έλεγε ναι σε όλα τα μεγαλοσυμφέροντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Ο κ. Αβραμόπουλος, είναι απεραντολόγος, αοριστολόγος, μπουρδολόγος, παπαρολόγος, κενολόγος, αεριολόγος και αερολόγος. Φακίρης, και πασπάτης - καλαφάτης. Συμπιέζει και αποσυμπιέζει μονίμως το απόλυτο κενό. Είναι ικανός από το απόλυτο κενό να δημιουργήσει ύλη, ακόμη και πλανήτη, καταρρίπτοντας τους βασικούς νόμους της φύσης και της φυσικής. Καβάλησε το πλέον ατίθασο άλογο, που είναι το καλάμι.
    2. Το ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. (όπου στην ψηφοφορία θα πάρει «τα κάτωθι»), το καταλάβαμε από νωρίς γιατί είχαμε φαγούρα σε συγκεκριμένη περιοχή.
    Αποσύρτε τον για τα αζήτητα, για τα μπάζα!!!!!!!
    Να ησυχάσει ο ντουνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση