GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις "μυστικές" δημοσκοπήσεις...

Συνέντευξη του επιστημονικού συμβούλου της VPRC Χριστόφορου Βερναρδάκη στο Στέλιο Κούλογλου, στη διαδικτυακή τηλεόραση TVXS (www.tvxs.gr) ...

Συνέντευξη του επιστημονικού συμβούλου της VPRC Χριστόφορου Βερναρδάκη στο Στέλιο Κούλογλου, στη διαδικτυακή τηλεόραση TVXS (www.tvxs.gr)

Μυστικές δημοσκοπήσεις from tv xoris sinora on Vimeo.

4 σχόλια

  1. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.
    και ....
    ΥΓ Στη φωτό η Πετρούλα δείχνει να πιστεύει ότι το ΓΑΠικό σύστημα θα αξιοποιήσει τήν αναπάντεχη δύναμη πού τού δόθηκε απο τις εξελίξεις...

    ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ.... ΜΙΑ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να μας πει και ο πρώην (και αυριανός;) κρατικοδίαιτος Κούλογλου. Καμιά κριτική στον Kαραμανλή όταν μάσαγε το δημόσιο χρήμα. Όταν όμως σταμάτησε - και σωστά - η μάσα, τότε έγραφε μέρα νύχτα εναντίον του Χοντρού. Κατάντημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΥΦΑΤΕ ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ

    ΔΕΞΙΟΙ ΛΕΛΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΡΥΦΕΣ
    ΠΑΝΤΡΕΜΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα υπάρχει το "κόμμα της αυτοδυναμίας". Είναι ένα 10% των ψηφοφόρων το οποίο ψάχνει εναγωνίως να βρει τον πρώτο για να τον βγάλει αυτοδύναμο. Ο μέγας φόβος τους είναι η ακυβερνησία. Τα ιδεολογικά πιστεύω τους μπορεί να είναι οποιαδήποτε, αλλά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στην αυτοδυναμία.
    Οι άνθρωποι αυτοί λατρεύουν τις δημοσκοπήσεις γιατί τους δίνουνε γραμμή. Τελικά, τα πολιτικά πάνελ και τα δελτία ειδήσεων της TV μάλλον σ' αυτούς απευθύνονται.
    Ο Καραμανλής με τον Λούλη τους ονόμασαν "μεσαίο χώρο", ο ΓΑΠ τους είπε "απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ", οι δημοσκόποι τους λένε "αναποφάσιστους", κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση