GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στην κατάργηση του υπ. Μακεδονίας...

Από το http://www.danagennisi.eu/ . O Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Στέλιος Παπαθεμελής έκανε...

Από το http://www.danagennisi.eu/
.
O Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης (Υπουργείο Γενική Διοίκηση Μακεδονίας - αργότερα Βορείου Ελλάδος) από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και η μετονομασία του από τον Ανδρέα Παπανδρέου σε Μακεδονίας - Θράκης, καθώς και η σύσταση πάλι από τον Ανδρέα Παπανδρέου του Υπουργείου Αιγαίου, εξυπηρετούν διαχρονικές εθνικές ανάγκες, κυρίως υπενθυμίζοντας προς πάσαν κατεύθυνση την αιώνια ελληνικότητα των συγκεκριμένων χώρων. Ενδεχόμενη κατάργησή τους δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί πράξη σοφίας».

29 σχόλια

  1. TO EKANE O GIVRGAKHS
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φορολογούμενος Πολίτης6 Οκτ 2009, 9:16:00 μ.μ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΑΚΟΜΑ .

    ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ .

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ;;;

    ΤΙΠΟΤΑ
    ΜΗΔΕΝ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1981) Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΗΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥ κ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ''ΦΑΝΕ '' ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά δημιουργείται γενική γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης στο υπουργείο εσωτερικών.

    Απορώ με το θράσος ορισμένων που κατηγορούν τον Γ.Παπανδρέου όταν ήδη έχει διατελέσει υπουργός εξωτερικών και τπτ απο αυτά που λένε δεν συνέβη.

    Όσο σκέφτομαι οτι υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ήταν ο...Τζίμας ο ανεκδιήγητος, τότε καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Θεσσαλονίκη δε θα πάει ποτέ μπροστά λόγω ακριβώς αυτής της νοοτροπίας του μικρότερου τέκνου που σκάει από ζήλια όταν δεν παίρνει όσα το μεγαλύτερο...
    Λουστείτε τους Θεσσαλονικείς: Παπαθεμελής, Άνθιμος, Ζουράρις, Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος, κλπ, κλπ. Τι περιμένατε άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι' αυτό τα εθνικά θέματα πάνε κατά διαόλου.

    Επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι η πολιτική και η διπλωματία ασκείται δημιουργόντας άχρηστα υπουργεία χωρίς αρμοδιότητες μόνο για να "υπενθυμίζουν προς πάσαν κατεύθυνση την αιώνια ελληνικότητα των συγκεκριμένων χώρων".
    Ο Παπαθεμελής παίρνει με διαφορά το βραβείο του πλέον άχρηστου εξ αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δυστυχία της Ελλάδας είναι ότι έχουν περάσει και έχουν κυβερνήσει άνθρωποι σαν τον Παπαθεμελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ,ΤΟΝ ΓΙΟΣΕΦ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί υπάρχει υπουργείο Πελοποννήσου, Κρήτης, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Καλύτερα έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φασιστακο τι γινετε πως παει το κωλαρακισου χαχαχααχαχαχαχαχαχ
    πονας μωρομου???κατσε να σε αλειψω με βαζελινουλα γιατι εχω μεγαλα κεφια για τα επομενα 20 χρονια θα σε πηδαω οποτε πρεπει να σε προσεχω
    χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχήν ανώνυμε δεν είναι η τούρκοι, αλλά οι τούρκοι (πληθυντικός αγράμματε).

    Απορώ γιατί ρωτάτε. Η απάντηση είναι απλή: ο ΓΑΠ, όπως και ο πατέρας του και ο παππούς του, είναι κρυφό μέλος των Νεφελίμ που προσπαθούν μαζί με τους Ελλοχίν να ρίξουν τους Ελ στα τάρταρα...

    Φίλοι μου Βορειοελλαδίτες ξυπνήστε και ασχοληθείτε με τα αληθινά προβλήματα της πόλης σας. Άντε το μυαλό σας έχει γίνει κρέμα για μπουγάτσα με τυρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ουστ ρε καθροι που πουλατε την ταυτοτητασας περιμενε και τους ζονυδες να του παρης πουρακι δια μερικα δολλαρια.
    ο κοντος ειναι μακεδονας και το φωναζη.
    ο μεγαλος Ε. Βενιζελος που το ιδρυσε δεν ηταν κοροιδο.
    ο πατερα του που το αναβαθμησε δεν ητο κοπανος
    Τα ΜΜΕ τσιμουδια φατε καφροι πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΕΛΑΤΙΝΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @pantelan

    Σάλτα και γαμήσου μαλάκα αρβανιταρά νοτιοέλληνα, απόγονε σκιπταρέων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΙ.

    ΣΗΚΩ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ;

    ΚΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λειτουργική αποστολή του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης ήταν μηδαμινή, όπως μηδαμινή είναι η αποστολή πολλών άλλων υπηρεσιών, είτε ώς οργανισμοί είτε κρινόμενοι βάσει λειτουργικής αποτελεσματικότητας.
    Ο μόνος λόγος που υπήρχε ήταν η καλώς εννοούμενη προπαγανδιστική οντότητά του. Ας μείωνε τους υπαλλήλους, ας μείωνε περισσότερο τις αρμοδιότητες!
    Μόνο ο τίτλος εξυπηρετεί τους εθνικούς σκοπούς και έπρεπε να παραμείνει...
    Κρίμα, πραγματικά, διατηρώ ελπίδες για την νέα διακυβέρνηση, αλλά το πρώτο δείγμα (τουλάχιστον σε αυτό ακριβώς το κομμάτι) δεν ήταν θετικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.............ΚΑΛΟΝ ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΦΡΟΙ ΜΙΞΟΚΛΕΤΕ???
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Μ/Θ ΣΤΗΝ ΕΥΡΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ?
    ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΟΙ (ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, ΨΩΜΙΑΔΗ, ΖΟΥΡΑΡΙ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΘΥΜΕ κλπ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @7 Οκτ 2009 8:41:00 πμ

    Γαμώ το σκιπταρέικο αίμα σου ρε μαλάκα αλβανοπελλοπονήσιε που κατάγεσαι από τον Μορέα (Μορέα=σλαβικό όνομα της Πελλοπονήσου)! Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα το 90%+ των Μορεατών μηλούσε αλβανικά ή σλάβικα! Άντε άνοιξε κανένα βιβλίο παλιομαλάκα, γαμώ τον θεό και το μουνί της μάνας σου, που σε ξέρναγε σαν κουράδα μες στα χύσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:35
    τελικα εχουν δικιο οι Σκοπιανοι που διεκδικουν το ονομα γιατι, διαβαζοντας κειμενα σαν τα δικα σου,βλεπυν οτι εισαστε τα ιδια σκατα σαν και αυτους , δηλαδη απογονοι αγριων που ηλθαν στην Βαλκανικη απο τις στεππες της Σιβηριας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο σέ όλους, τί "ωραία" συζήτηση, έτσι, βγάλτε τά μάτια σας, κάνετε αυτό πού από ανέκαθεν προσδοκούν οί αιώνιοι "φίλοι" μας, τήν μετάλλαξη τών Ελλήνων σέ σερβιτόρους τών υπερατλαντικών, καί τοπικών Σιωνιστών. Κατεβάστε καί τά πανταλόνια όποτε θελήσουν νά κάνουν "παρέμβαση" οί νταβατζήδες σας. Καί ξέρετε πώς ονομάζονται αυτοί πού "δουλεύουν" γιά τούς νταβατζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NA ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΚΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AΘΗΝΑΙΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΛΙΓΚΑ
    ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ
    ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΛΚΑΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. MAKARI NA ER8OYN OI TOYRKOI
    KALYTERO, PIO ORGANOMENO KRATOS EXOYN.
    KWLONEOELLHNES TELOS
    FASISTAKIA 8A SKAVETE STO LAYRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μερικοί anonymoi μιλάτε ως αδερφές. Ψάξτε το. Είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτόν τον μεγαλοϊδεατισμό δεν μπόρεσα ποτέ να τον καταλάβω. Προσωπικά έζησα την πιο χαζή πολιτική στα χρόνια του 50 και μετά, όταν νεαροί φοιτητές τότε, παρασυρμένοι από τη ρητορική του Μακάριου, τρεχαμε στους δρόμους της Αθήνας και τρώγαμε του κόσμου το ξύλο από την αστυνομία στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στην Αγγλική πρεσβεία για να την κάψουμε! Σύνθημά μας: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!! Τέτοιο μυαλό κουβαλάγαμε ! Και καλά ο Μακάριος είχε βαλθεί να γίνει Εθνάρχης. Οι Έλληνες όμως τι γύρευαν; Να διώξουν τους Άγγλους και τους Τούρκους από την Κύπρο; Και καλά τους Άγγλους, αλλά τους Τουρκοκύπριους; Δεν μπορούσαμε αντί το "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" να λέμε η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Το ίδιο και τώρα. Έχω στην κατοχή μου έναν επίσημο χάρτη της Ελλάδας που έχει τυπωθεί το 1929. Στο χάρτη αυτό η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκτείνεται έτσι που σκεπάζει τα σημερινά Σκόπια! Και τώρα βγαίνουμε και λέμε:" Η ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"!! από πού κι ως πού; Θα διώξετε τους τους εκτός Ελλάδας κατοίκους από τη χώρα τους; Τι είναι η Μακεδονία; Είναι κάποια φυλή, κάποιος Λαός ή είναι μια τοποθεσία που εκτείνεται και πέραν των Ελληνικών συνόρων; Μπορούμε βέβαια να αρνηθούμε την αποκλειστική χρήση του ονόματος Μακεδόνας από τους κατοίκους μιας μόνο από τις δυο περιοχές επειδή υπάρχουν ιστορικά δεδομένα ισχυρά από τους Έλληνες Μακεδόνες, που δικαιούνται να κρατήσουν ως κτήμα τους. Οι άλλοι, οι έξω από την περιοχή της Ελληνικής Μακεδονίας έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να κρατούν το όνομά τους αφού κι αυτοί κατοικούν σε ένα τμήμα της Μακεδονίας. Όμως επειδή μια τέτοια χρήση θα δημιουργεί ποβλήματα στην καθημερινή συναλλαγή, η καλύτερη λύση θα ήταν να έπαιρνε το όνομα Σλαυική Μακεδονία και οι κάτοικοί της Σλαυομακεδόνες σε αντίθεση με την δική μας που θα αντιδιαστέλλεται ως Ελληνική Μακεδονία ακι οι κάτοικοί της ως Έλληνες Μακεδόνες.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ
    ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΠΑΝΩ
    ΤΟ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση