GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζουν τον Σαμαρά...

Από ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ του ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ) , Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση των οργάνων για εκλογή του νέ...

Από ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ του ΚΛΑΔΟΥ
ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ)
,
Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση των οργάνων για εκλογή του νέου Πρόεδρου από την βάση. Σεβόμαστε την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά μας προκάλεσε με την απόφασή της να εμφανίσει 1000 υπογραφές φίλων της με προφανή στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Επίσης μας προκαλεί πως όλοι αυτοί που διέλυσαν την παράταξη μας (simens – Βατοπέδι) δηλώνουν φανατικοί υποστηριχτές της.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυτή την ώρα ανάγκη από εντυπώσεις πρέπει να παρουσιαστεί στον ελληνικό λαό με ένα νέο περιεχόμενο ιδεών, ενδιαφερόντων, θέσεων, προτάσεων και...

λύσεων εν γένει, επιδεικνύοντας έτσι ένα νέο πρόσωπο. Απαιτείται ειλικρινές άνοιγμα του κόμματος προς τη νεολαία αλλά και προς άλλες κοινωνικές ομάδες με (κοινωνική) ευαισθησία, απαιτούμενης επιπλέον προσέγγισης νέων τομέων δράσης, όπως ο χώρος της ηλεκτρονικής και της οικολογίας...
Πρέπει τώρα, σήμερα κιόλας, να οριοθετηθεί σαφώς το ιδεολογικό περιεχόμενο της Ν.Δ. Απαιτείται επαναδιατύπωση της ιδεολογικής πλατφόρμας και αναβάπτιση του κόμματος στη λαϊκή κολυμπήθρα της βάσης, που θα οδηγήσει τελικά σε πλήρη ανασυγκρότηση με απόλυτα δημοκρατικούς θεσμούς και δομές».
Θεωρούμε πως ο Αντώνης Σαμαράς πληροί πλήρως τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον αυριανό αρχηγό της Ν.Δ. Θεωρούμε πως έχει τα εχέγγυα της ελπίδας και της επιτυχίας. Θεωρούμε πως μπορεί να αναστηλώσει την παράταξη και να την οδηγήσει μέσα από μια μεγάλη πορεία σε μια μεγάλη νίκη.
Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν καθαρό και γνήσιο αγώνα για να τον δούμε Πρόεδρο της παράταξης μας.
Οι κάτωθι συνδικαλιστές
ΜΕΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)
ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ( Μέλος Δ.Σ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ)
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Αρκαδίας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ)
ΤΟΥΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αντιπρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Ευβοίας ΝΕΑ ΠΝΟΗ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Υ.Ε.Μ.Ν. Ξάνθης)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Κορινθίας ΄ΓΕΡΑΝΙΑ΄)
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( Εκπρόσωπος Μικροπωλητών
Ν. Μεσσηνίας)
ΚΟΣΚΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Θεσσαλονίκης ΄Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄)
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( Μέλος Δ.Σ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΄ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ΄
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πρόεδρος Δ.Σ Σωματείου Μικροπωλητών Λακωνίας ΄ΤΑΫΓΕΤΟΣ΄)

10 σχόλια

  1. Απ' ότι φαίνεται δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα αφού ασχολείστε με τα οργανωτικά ενός κόμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άραγε χειρότερα ?
    Ο σαχλαμάρας που κοιμάται μέσα στο κρύο και στον καύσωνα στα υπαίθρια παζάρια , να στηρίζει τον υποψήφιο που μιλα για ακραίο φιλελευθερισμό.
    Δεν υπάρχει όριο στην ανθρώπινη βλακεία τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΌΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΤΟ 1993 ΟΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 47% ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΛΕΓΑΝ ?
    ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΠΟΤΕ ΝΔ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ 10%.

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MA NA BAΛOYN AYTHN ....
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..

    "Καταγγελία για την ανηψιά του Ραγκούση"

    "ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ(
    ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ)
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΕΡΓΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...
    (Μ... Ε... ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΤΜΗΜΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 85 ΑΘΗΝΑ 2ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ)
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???

    Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ!!!!
    ΕΝΩ ΜΕΝΕΙ Β.Π. ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑΤΟ..(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΟ_).
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ!!!!
    ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ"

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ

    Όποιος μυωπικά βλέπει τα πράγματα, και αυτό αποτελεί έθος στο χώρο της ΝΔ, σε παρερμηνείες θα καταλήξει. Τα αληθινά αίτια της ήττας βρίσκονται στο συλλογικό υποσυνείδητο του μέσου νεοδημοκράτη, που συχνά αναρωτιέται αν βρίσκεται στο σωστό κόμμα. Είκοσι χρόνια ΠΑΣΟΚ και αυτός στο περιθώριο. Πέντε χρόνια ΝΔ και πάλι στο περιθώριο. Θυμάστε πότε μίλησε ο Πολύδωρας για τα γαλάζια παιδιά και χίμηξαν να του βγάλουν τα μάτια?
    Δεν μιλάω για μικροεξυπηρετήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Μιλάω για αποφάσεις πολιτικές που να δίνουν ένα αίσθημα εσωτερικής δικαίωσης. Δικαίωση για θέσεις λαϊκές, για θέσεις δεξιές, για θέσεις πατριωτικές, για θέσεις ηθικές. Δεν ήταν η έλλειψη μόνον ιδεολογίας. Αυτή υπήρχε και ήταν διάχυτη. Η ιδεολογία της αρπαχτής. Η ιδεολογία του εφησυχασμού. Η ιδεολογία της ήσσονος προσπάθειας. Η ιδεολογία της αμετροέπειας. H ιδεολογία της μονιμότητας.
    Βλέπετε πως βγαίνουν σιγά-σιγά οι ασπάλαγκτες του ψηφοδελτίου της ΝΔ, άρρενες και θήλυες και δηλώνουν παρόντες για την παράταξη. Και ποιός τους το ζήτησε αυτό. Παρόντες οι ΧΑΣΟΥΡΗΔΕΣ Παρόντες σε τί? Αδυνατούν να διαβάσουν ένα ισολογισμό μιας εταιρείας στην εφημερίδα. Η μήπως μπορούν? Αδυνατούν να αρθρώσουν μία στοιχειώδη πρόταση για οτιδήποτε. Αν την δείτε εσείς θα αυτομαστιγωθώ δημόσια στο κέντρο του Αγρινίου. Αδυνατούν να δουν πως η πολιτική δεν είναι clubing. Η πολιτική έχει να κάνει με το βίο και την πολιτεία του καθενός εκάστου εξ ημών και υμών και είναι καθημερινή υπόθεση. Πολιτική κάνουμε όλοι μας κάθε στιγμή, κάθε μέρα και όχι μόνο προεκλογικά. Ο μόνος κατ εμέ που θα μπορούσε να καθαρίσει την εσωτερική κόπρο του Αυγείου και να ενσαρκώσει το σκελετό της συντηρητικής παράταξης, η οποία είναι μάλλον κατεψυγμένη, είναι ο Αντώνης ΣΑΜΑΡΑΣ. Η ΘΕΟΔΏΡΑ είναι βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣΟΚ. ΧΙΛΙΕΣ υπογραφές μπορεί να μαζέψει. Πεντακόσιους δημοσιογράφους έχει βρει. Στο μέσο νεοδημοκράτη όμως έχει γίνει μισητή. Είναι συνυπεύθυνη για την ήττα γιατί είναι η μόνη μέχρι τούδε κερδισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή Ντόρα υποστηρίζεται από το 60% των Συνέδρων, το 50% των Δημάρχων και Νομαρχών που με τη σειρά τους επηρεαζουν τη βάση! Να μην αναφέρουμε τους βουλευτές..
    Από που προκύπτει λοιπόν ότι ο Σαμαρας θα είναι ο επόμενος αρχηγός????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση