GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοιτητής πέταξε το παπούτσι του...

...εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν! Aπό το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ Ενας φοιτητής εκσφενδόνισε ένα παπούτσι κατά του γενικού διευθυν...

...εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν!

Aπό το http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Ενας φοιτητής εκσφενδόνισε ένα παπούτσι κατά του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Ντομινίκ Στρος-Καν κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη.
Το αθλητικό παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του και το προσωπικό ασφαλείας μετέφερε τον δράστη έξω από το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου.

9 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.. ΔΩΣΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΩΝΕΣ...ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρωθυπουργός της «Ελπίδας» Γιώργος Παπανδρέου


    Με Πρωθυπουργική εμφάνιση λαοπρόβλητου ηγέτη ο Γιώργος Παπανδρέου!!


    Όλη η Ελλάδα θαύμασε τον Πρωθυπουργό της «Ελπίδας»

    στη διάρκεια της Διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο.

    Με αυτόν τον ηγέτη τον Γιώργος Παπανδρέου το Πασοκ θα πάρει ποσοστό πάνω από 47%
    και θα φέρει ιστορική νίκη απέναντι στην συντήρηση που κατασπαράσσεται ήδη.


    Ο «εν αναμονή Πρωθυπουργός» Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών, κίνηση πρωτόγνωρη -όπως τόνισε- για τα ελληνικά δεδομένα.

    Ο λαοπρόβλητος ηγέτης κ. ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι οι ριζικές αλλαγές σε κράτος και τρόπο διακυβέρνησης βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της Διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο. Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι από τις 4 Οκτωβρίου δεν θα υπάρξει ούτε μία μέρα για χάσιμο, για αυτό -τόνισε- χρειάζεται ισχυρή λαϊκή εντολή.


    Ο αυριανός Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου παρουσίασε ορισμένα δείγματα γραφής -όπως είπε- για το πώς θα λειτουργεί η δική του κυβέρνηση, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές:

    η κυβέρνηση θα έχει μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή με τη δημιουργία νέων υπουργείων: Οικονομικών, υπεύθυνο για τη δημοσιονομική πολιτική. Παράλληλα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα έχει τη συνδρομή οικονομολόγων με εμπειρία και κύρος.

    Ισχυρό υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το νέο πρότυπο ανάπτυξης και νέο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη δημόσια ασφάλεια, την πολιτική προστασία και την πυρόσβεση.

    Συγχώνευση υπουργείων: τα υπουργεία Δημοσίων Έργων και Μεταφορών θα συγχωνευτούν στο υπουργείο Υποδομών. Στελέχωση της δημόσιας διοίκησης με τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Ασυμβίβαστο μεταξύ μέλους του ΠΑΣΟΚ και στελέχους του κρατικού μηχανισμού.

    Σε ερώτηση για το πώς αντιλαμβάνεται τη συνδρομή ξένων οικονομολόγων, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό για το καλό της χώρας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες στο εξωτερικό σε θέσεις ευθύνης, οι οποίοι μπορούν να παίξουν ρόλο.

    Σχετικά με τα στελέχη της μελλοντικής κυβέρνησης, επανέλαβε ότι θα αξιοποιηθούν όλα στα ικανά στελέχη με βούληση, εμπειρία και φαντασία για μια τελείως διαφορετική πορεία, χωρίς πάντως να δώσει ονόματα. Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε για τα στελέχη του δημοσίου τομέα και τους μισθούς των «golden boys», ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα θα εξεταστεί, ώστε οι αποδοχές να είναι δίκαιες και να μην προκαλούν.

    ......
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, δημοκρατική κυβέρνηση!! Δημοκράτες κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Βάλτε τη σημαία του Πασοκ στο μπαλκόνι, στο γραφείο, στο καφενείο και όπου μπορείτε. Κάντε την κάθε γωνιά και μια «μικρή τοπική οργάνωση Πασοκ»!! Μην περιμένετε όλα από την κομματική ιεραρχία!! Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Διαδώστε το μήνυμα της νίκης της δημοκρατικής παράταξης όπου και να βρίσκεστε, στη δουλειά στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στην οικοδομή, στο συνεργείο, στο περίπτερο, στο χωράφι, στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο...

    Με αυτόν τον ηγέτη το Πασοκ θα πάρει ποσοστό πάνω από 47% και θα φέρει ιστορική νίκη απέναντι στην συντήρηση που κατασπαράσσεται ήδη.

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.. ΔΩΣΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΩΝΕΣ...ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
    1 Οκτ 2009 2:11:00 μμ

    Λαϊκά κινήματα ήταν τα κινήματα των λαών της ανατολικής Ευρώπης που διώξαν τα καθεστώτα των κομμουνιστών Quisling και όχι οι απογοητευμένοι από ΝΔ και ΠαΣοΚ έλληνες ψηφοφόροι. Τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ πρέπει να βρούν αλλα κινήματα για να γίνουν η πρωτοπορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.. ΔΩΣΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    1 Οκτ 2009 1:44:00 μμ

    Σιγά την παλληκαρια και ελπίδα μας είναι ο μαρξισμός-λενινισμός του ΚΚΕ. Αν είναι να χρεοκοπήσουμε γιατί να διαλέξουμε τον πιο οδυνηρό τρόπο με ρουφιανιά, στερήσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και άλλες σοσιαλιστικές κατακτήσεις....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΔΝΤ είναι ο οργανισμός μέσω του οποίου η ισχυρή ελίτ δανείζει χρήματα στις χώρες για να έχει τις εκάστοτε κυβερνήσεις του χεριού της. Μέσα σε αυτές τις χώρες και η Ελλαδίτσα φυσικά. Άλλο το να φανερώνει κάποιος τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του ΔΝΤ και άλλο Κομμουνισμός. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να επιτύχει ένα μοντέλο παρόμοιο με του Κομμουνισμού, όπου τα πάντα ακόμα και η σκέψη θα ελέγχονται. Το πιο δίκαιο σύστημα διαχείρισης είναι η ελεύθερη αγορά με όρους όμως και κανόνες.
    www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια μολοτωφ στο κεφαλι χρειαζεται αυτος και ολοι οι θεματοφυλακες της σαπιλας που εκφραζουν.Τα ιπταμενα παπουτσια στη καλυτερη περιπτωση μονο καρουμπαλα κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΝΤΟΜΙΝΙΚ[ΓΑΛΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ]..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση