GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξήλωσε τον Τσιατούρα ο Χρυσοχοΐδης...

Παρελθόν από την ηγεσία της ΕΛΑΣ αποτελεί ο Βασίλης Τσιατούρας. Υστερα από τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση - σκούπα στα Εξάρχεια, με την προσαγ...

Παρελθόν από την ηγεσία της ΕΛΑΣ αποτελεί ο Βασίλης Τσιατούρας. Υστερα από τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση - σκούπα στα Εξάρχεια, με την προσαγωγή στη ΓΑΔΑ ακόμη και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που μετείχαν σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε σήμερα την παραίτηση του η οποία και υποβλήθηκε.

19 σχόλια

  1. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ????????? Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ....ΖΗΤΩΤ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο νέο ήθος σαπρόφυτο της ΝΔ; Τον μειωμένης νοητικής αντίληψης αρχηγό της αστυνομίας να λυπηθούμε; Όλη η υπόθεση μυρίζει προβοκάτσια. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν οι υπομείοντες της ΕΛΑΣ τον Παπαχρήστο ή τον Ελληνιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ¨ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ¨ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ?Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ.ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ 3Ο ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΕ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ??ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΟΠΛΑ ΤΑΝΚΣ??ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΘΑΚΟΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ??ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ??ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ..ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΥΝΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ..ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙΣΟΥ,ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΕΡΙΦΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ Ο,,ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΓΕΝΝΙΕΣ ΕΠΙ ΓΕΝΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΤΗ.ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΓ: Τα Τάγματα ασφαλείας δημιουργήθηκαν κατά την γερμανική Κατοχή από τους ναζί, νομιμοποίησαν την σχέση τους με το ελληνικό κράτος κατά τα Δεκεμβριανά του 44΄(εισήχθησαν στις ταξεις των σωματων ασφαλείας),
    επί Γιώργου Παπανδρέου του παππού και σφαγέα των δεκεμβριανών και παραμένουν το ίδιο ναζιστικά έως και σήμερα, με τον Giorgakis Papandreou τον εγγονό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το βράδυ της Τετάρτης πεζή περιπολία αστυνομικών δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τούβλα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος.

    Στη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των νεαρών, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν σε βιβλιοχώρο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη Η Αριστερά και ο κακός ο λύκος.

    Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ Στέλιο Ελληνιάδη και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπήρξε βασικός εκφωνητής στη διάρκεια της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το 1973.

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι και ζήτησε να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές."

    1ο συμπέρασμα και κορυφαίο: Ο υπουργός, μόλις πληροφορείται ένα συμβάν το οποίο δεν του αρέσει, μπορεί και παρεμβαίνει. Και μάλιστα, διατάσει και την απελευθέρωση των συλληφθέντων!!!

    2ο συμπέρασμα: Απαγορεύεται να προσαχθεί κάποιος, αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη χειρότερα, αν είναι και της γενιάς του Πολυτεχνίου, η προσαγωγή του αποτελεί "έγκλημα καθοσιώσεως"! Και δεν μιλάμε για συλλήψεις, έτσι; Για προσαγωγές μιλάμε. Φανταστείτε να τους είχαν συλλάβει κιόλας. Γι'αυτό λοιπόν, εμπρός στην Κουμουνδούρου όλοι, να αποκτίσουμε κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και να μπορούμε να τα σπάμε, να βρίζουμε χυδαία τους Αστυνομικούς και να έχουμε και ασυλία.

    3ο συμπέρασμα: Λέξη για την επίθεση κατά των Αστυνομικών που προηγήθηκε. Ο νέος ανθύπατος υπουργός, εκτός από τον προσδιορισμό "υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη", δεν θα αργήσει σε λίγο καιρό να πάρει και τον προσδιορισμό "υπουργός του Κουκουλοφόρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Τώρα του φταίνε οι αστυνομικοί του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ ?
    Δεν έδωσε εντολή για προστασία γενικώς ?
    Προσπαθεί να κρυφτεί κατηγορώντας τους υφισταμένους του ?
    Ή αποδεικνύει πως δεν έχει τον έλεγχο ?
    Και αν ο νόμος παραβιάστηκε από τους συλληφθέντες τον καταργεί ο υπουργός χωρίς να αποφανθεί η δικαιοσύνη ?
    Ο ίδιος ο αρχηγός του δεν είπε την κορυφαία ρήση, που αυτοακυρώνεται, “οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία”?

    Αλήθεια, που χάθηκε αυτό το παιδί? Τα λέει τόσο ωραία και ξεκάθαρα. Γιατί αλλιώς θα έχουμε σύγχυση.

    Αν και κανονικά οι μπάτσοι θα έπρεπε να συλλάβουν τον Χρυσοχοΐδη για τις κακές του φιλίες με τους αντιεξουσιαστές που μας έλεγε. Εκτός κι αν αυτοί οι φίλοι του είναι οι πληροφοριοδότες του και των μπάτσων.

    αφιερωμενο στους μαλάκες που τους ψήφισαν_________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόσο μυαλό πάει χαμένο εδώ μέσα!!!
    Από το 1981 που βγήκε το ΠΑΣΟΚ έχουν περάσει 28 χρόνια, οπότε φαντάζομαι ότι όλα τα "τσογλάνια της δεξιάς" έχουν πάρει σύνταξη. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 1995, 14 χρόνια μετά μπήκαν όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ οι οποίοι και βρίσκονται στην ηγεσία της ΕΛΑΣ εδώ και χρόνια. Από το 1996 όλοι μπαίνουν με πανελλήνιες οπότε είναι άδικο να κρίνουμε.

    Αλήθεια κανα βιντεάκι την ώρα που τα καλόπαιδα των Εξαρχείων επιτίθονται θα δούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα τσογλανια της αριστερας του τομπρα που ειναι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σε μαθαμε σιωνιστικο τραγουδακι τησ κασετας
    Blogger Ο/Η the Bloopers Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @1:26:00 πμ

    ρε βλαμμένο,

    το ότι δεν μιλάμε αλλά σου κάνουμε μόνο πλάκα, δεν σημαίνει ότι δεν σε ξέρουμε.

    Forthnet δεν έχεις;
    Από dslam Αθήνας δεν συνδέεσαι;
    Σε "sgr" δεν τελειώνει το username σου;

    Μη μας φέρεις σε δύσκολη θέση.
    Μαλακιασμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE...

    ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

    ΝΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ

    ....ΑΛΛΑ...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

    ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ << ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ >> ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προβοκατσια ειναι για να φυφει ο Τσιατουρας.Βεβαια επρεπε να εχει φυγει απο περυσι με τον Πακη,το ασχημουτσικο παπακι,που εκαναν την Αθηνα σαν την μαπα τους.Δεν πρεπει οι ιδιοι να αυτοεξευτελιζονται.Ντροπη για το κρατος,που ουτως η αλλως δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση