GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eίναι ειλικρινής η "προσχώρηση" του ΚΚΕ...

...στην Επαναστατική Αριστερά; Απο τον Παντελη Πασπαλά http://ppaspalas.blogspot.com/ Ξεκινώντας την τοποθέτηση μου για τα γεγονότα στο υπου...

...στην Επαναστατική Αριστερά;

Απο τον Παντελη Πασπαλά
http://ppaspalas.blogspot.com/

Ξεκινώντας την τοποθέτηση μου για τα γεγονότα στο υπουργείο εργασίας, θα πρέπει να πω ότι χέρι που κατεβάζει γκλομπς σε κεφάλια εργατών και ανέργων, η τους ψεκάζει με καρκινογόνα χημικά είναι καταδικαστέο από όλο τον Ελληνικό λαό. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρων είναι ότι στην σύγκρουση πρωτοστάτησαν μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Για να δούμε όμως την συνέπεια τους, αλλά και την πρακτική που ακολούθησε ο συγκεκριμένος χώρος σε ανάλογα γεγονότα πολύ μεγαλύτερης έκτασης της προηγούμενης 20ετίας.
Α) 1990-1991: Χιλιάδες μαθητές μετά από 2 μήνες Καταλήψεων και 5 νεκρούς( μεταξύ αυτών ο Νίκος Τεμπονέρας) συγκρούονται με την αστυνομία που έχει πάρει εντολή να εκκενωθεί το κέντρο της Αθήνας με όποιο τίμημα.
Η απούσα και διασπασμένη τότε ΚΝΕ μιλά για προβοκάτορες, εισπράττοντας την συνολική κατακραυγή όλου του προοδευτικού κόσμου και της νεολαίας.
Β) Ασφαλιστική μεταρρύθμιση Καραμανλή: Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν προβαίνουν σε ανάλογες πράξεις, (εκτιμώντας μάλλον ότι δεν υπήρχε σημαντικός λόγος να εμποδιστή η ψήφιση του με κάθε τρόπο, ενώ τώρα...

υπάρχει λόγος σε μια κυβέρνηση που δεν έχει καταθέσει καν τις προγραμματικές της δηλώσεις) και όχι μόνο αυτό, άλλα το βράδυ που ήταν η ψηφοφορία, με χιλιάδες εργαζόμενους και νέους έξω από την βουλή, τα μέλη του ΚΚΕ έκαναν πορεία περνώντας από την βουλή και κατευθύνθηκαν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία!!!!
Γ) Δεκέμβρης 2008: Νέοι σε όλη την Ελλάδα εξεγείρονται διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το ΚΚΕ κρατά χλιαρή στάση με ανακοινώσεις και μικρή συμμετοχή σε πορείες απομονωμένες απο το νεανικό και λαϊκό κίνημα, καταγγέλλει τις αντιδράσεις, ενώ ο Δεξιός τύπος τους καλεί να βάλουν τάξη στον δρόμο γιατί αδυνατούσε η αστυνομία!!!!
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος διαφωνώ πλήρως με τις πράξεις βίας από όπου και αν προέρχονται και υπενθυμίζω ότι όπως η τυφλή βία δεν ωφέλησε κανέναν κοινωνικό αγώνα, έτσι και η καταστολή δεν έλυσε ποτέ κανένα κοινωνικό πρόβλημα. Τι ήταν όμως αυτό που ώθησε το ΚΚΕ να στήσει αυτό το σκηνικό, το οποίο έβαλαν πρωτοσέλιδο όλες οι δεξιές εφημερίδες? Γιατί τώρα και όχι τότε;
Και αν πάμε και στην ουσία η κυβέρνηση είναι αυτή που στις προγραμματικές δηλώσεις έχει δεσμευτεί:
α) ότι θα φέρει το γνωστό πλέον νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους ανέργους που φτάνει μέχρι και την απαλλαγή από τα χρέη τους.
β) ότι θα δοθεί επίδομα αλληλεγγύης μέχρι 1300 ευρώ σε χαμηλόμισθους και ανέργους. (αν δεν το κάνει εδώ είμαστε...)
Η αγανάκτηση των ανέργων και των εργαζόμενων είναι δεδομένη χρόνια τώρα και το πως θα την εκφράσουν είμαι ο τελευταίος που θα το κρίνει. Ευθύνες υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση Σημίτη και στην Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες της τελευταίας 15ετίας, και όσοι έχουν μεγαλώσει απο τα λειψά μεροκάματα των πατεράδων τους στο πέραμα το ξέρουνε καλύτερα... αλλά κύριοι του ΚΚΕ δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το μετατρέπεται σε "αταξίες... στα πλαίσια του μάρκετινγκ". Αν μέσα σε 6 μέρες αποφασίσατε να προχωρήσετε στην επαναστατική αριστερά (την οποία έχετε επανειλημμένος καταγγείλει για πράκτορες κλπ. ) καλώς... αλλά η ιστορία σας διαψεύδει...

15 σχόλια

  1. με τη δεξιά πάντα περνούσαν καλύτερα οι νονοί και οι δονες κορλεόνες...
    -τυχαίο που εχθές η ψευτοΑΛΕΚΑ φορούσε ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ, τα μπλε ελεκτρίκ της Φάνης πάλλη και της Φροσάρας σπεντζάρη;
    -κάνουν τώρα στα βιαστικά την ψευτοεπίθεση στα χειμερινά καλύβια...
    για να προκάνουν
    -την οργή που έρχεται των καθαρών ανθρώπων της βάσης τους και
    -την έρευνα για τον ΓΕΡΜΑΝΟ!!!
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ξυπνήστε. Πήγανε και στήσαν ένα επεισόδιο χτυπώντας τους μπάτσους για να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ τους καταστέλλει. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ το λένε και ήταν τόσο κακοστημένη που όλοι γελάνε μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO KKE TI ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ,ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΝΟΥΝ.ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΄ΑΛΑ ΜΟΥΛΩΞΑΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΑΜΟΥ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O αντιαποικιακός αγώνας στον Πειραιά

    Tου Πάσχου Μανδραβέλη / pmandravelis@kathimerini.gr

    Για να προχωρήσουν κάποιες μεταρρυθμίσεις στις ΔΕΚΟ της τελευταίας κομμουνιστικής γωνιάς της Ευρώπης, όλες οι κυβερνήσεις λάδωναν τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές τους, με έξοδα των φορολογουμένων. Το είδαμε να γίνεται στον ΟΤΕ, στην «Ολυμπιακή». Κατά τον ίδιο τρόπο υπήρξαν τα «ανταλλάγματα» στους εργαζόμενους του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, ώστε να επιτραπεί σε μια δεύτερη εταιρεία να κάνει δουλειά το λιμάνι.

    Δεν υπερβάλλουμε στο τελευταίο. Παρά τη διάχυτη αριστερή προπαγάνδα δεν ιδιωτικοποιήθηκε κανένα λιμάνι. Το λιμάνι ως υποδομή παραμένει -και ορθώς- στο κράτος κι απλώς παραχωρήθηκε ένας προβλήτας σε μια κινεζική εταιρεία για να κάνει ό,τι έκαναν οι ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Θα ξεφορτώνει κιβώτια. Με άλλα λόγια έχουμε τη γνωστή αριστερή στάση που δεν θέλει να κάνει το Δημόσιο πιο αποδοτικό, απλώς ζητάει «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» πριν καν αυτή υπάρξει.

    Οι συνδικαλιστές δεν θέλουν να προστατέψουν την δημόσια περιουσία από τους Κινέζους, όπως ψευδώς ισχυρίζονται. Θέλουν, απλώς, να προστατέψουν τη βολή τους από τον ανταγωνισμό. Αντί να πουν ότι εμείς έχουμε φιλότιμο και θα κάνουμε τον ΟΛΠ καλύτερο από την Cosco, μας λένε ότι δεν θα αφήσουμε την Cosco να αποδείξει ότι είμαστε χειρότεροι. Το ζήσαμε αυτό και με τη λυσσαλέα αντίδραση της ίδιας κομμουνιστογενούς αριστεράς στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, και στο όνομα της αντίστασης καταστρέφουν με καταλήψεις τα δημόσια πανεπιστήμια. Τόσο ορθολογική είναι η στρατηγική για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας στον τόπο μας.

    Υπάρχει όμως μια κουβέντα που διακινούν οι συνδικαλιστές του λιμανιού, την οποία πρέπει να προσέξουμε. Δεν ζητούν από την κυβέρνηση να τροποποιήσει τη σύμβαση με την κινεζική Cosco, αλλά να την καταργήσει διότι «είναι αποικιοκρατική». Η έκφραση αυτή είναι κατ’ αρχήν προσβλητική για την πολιτική τάξη της χώρας. Δηλαδή οι εργατοπατέρες έχουν υψηλότερο εθνικό φρόνημα και μπορούν να διακρίνουν μέχρι και να καταγγείλουν τις αποικιοκρατικές συμβάσεις, ενώ ο πολιτικός κόσμος τις υπογράφει;

    Ας συμφωνήσουμε ότι αυτή η έκφραση είναι απότοκος του φραστικού πληθωρισμού στον οποίο μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι εργατοπατέρες, και πάμε παρακάτω. Ας υποθέσουμε ότι με κάποιο απροσδιόριστο συνδικαλιστικό ζύγι η σύμβαση κρίνεται «αποικιοκρατική». Γιατί όμως να μην μπορεί να τροποποιηθεί για να πάψει να είναι αποικιοκρατική; Ισχύει το παλιό κομμουνιστικό σύνθημα «αυτό το σύστημα δεν βελτιώνεται, αλλά μόνο ανατρέπεται;» Ή μήπως απλώς κάθε σύμβαση που θα έφερνε τον ανταγωνισμό στο λιμάνι θα ήταν «ξεπούλημα» και «αποικιοκρατική»;

    Η αλήθεια είναι ότι η σύμβαση παραχώρησης έχει όρους που χρειαζόταν περισσότερη μελέτη και προσοχή. Μπορούσε να είναι καλύτεροι. Από την άλλη πλευρά, όμως, πολλοί έκαναν πάρτι στις ΔΕΚΟ με έξοδα του ελληνικού λαού. Αν κοιτάξει κανείς τις μισθολογικές καταστάσεις των εργαζομένων στον ΟΛΠ θα καταλάβει γιατί δίνεται αυτός ο μεγάλος αγώνας κατά της «κινεζικής αποικιοκρατίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ??
    ΠΟΙΟ ΚΚΕ??
    ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΝΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ??
    “ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΜΑΤΟΣ”, ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ???
    ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΜΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ “ΠΑΜΕ”!!!
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΑΜΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΜΟΣ ΤΟ “ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ”? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(SIC) ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ??
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??
    ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 50% ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ??
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ 1% ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ 4/10??
    Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ?? Ε ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ??? ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ? Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ???
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? ΣΥΝΕΧΗ ΑΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ?? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ??
    ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟ “ΠΑΜΕ”, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΕΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ??
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ”!!
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΟΣ??ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ “46, ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ? ΓΙΑΤΙ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ” ΤΟΝ ΑΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΚΑΖΕΡΤΑ, ΛΙΒΑΝΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ: “ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ”? ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ Η “ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Νο 8,ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ!
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ:”ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ”, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 17% ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΡΩΜΙΚΟ “89, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, “ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ”!!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ, ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ!
    ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ αποδεικνύεται σταθερά και ακλόνητα το πιο αξιόπιστο δεκανίκι της Δεξιάς.

    Για αυτό και ο κόσμος του γύρισε την πλάτη του σε αυτές τις εκλογές και τιμώρησε την ηγεσία του, όπως θα συνεχίζει να το κάνει και στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ , ΜΕΤΑΒ ΤΙς 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΚΚΕ ,Η ΑΛΕΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ .


    ΕΒΙΒΑ ΑΛΕΚΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος ή όποια από την Δεξιά όρθωσαν το ανάστημα στα σκάνδαλα που τελικά τους έστειλαν στην αντιπολίτευση, αυτός ή αυτή να γίνει αρχηγός της παράταξης, και δεν εννοώ κάποιους βαλτούς που μαϊμουδίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια σαν βασιλικότεροι του βασιλέως και βαλτοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΔΙΑΝΗ ΤΣΕΠΗ -ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ Η ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόνννννν σύντροφοι . Ηρεμία και Απόλαυσηηηηηηηηηηηη.

    πασοκ ΤΩΡΑ.
    ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΤΟΥ. ΝΕΟ ΣΗΜΑ.
    ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    " ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ".

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΣΕ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ ( δοξασμένος.....)
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΑΣ. Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AX...MΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΣΟΚΙΑ...
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ.

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΥΓΚΡΕΣ
    ΣΑΣ.....ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ..σιγα..πασόκοι.
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    και θα τους χαλάσετε την ημέρα τους
    με αυτές τις βαρβαρλοτητες και
    θα σας κάνουν ντα-ντά Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ε.Σ.
    ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΖΩΑ.
    θέλουν άνεση ησυχία..καμιά όπερα..κανένα καλό καράσι..κανένα πούρο..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΖΩΑ των ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ - ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡNOYN ΤΟ MASTER EINAI ENA KAI TO AYTO OI ΜΕΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ -ΟΜΟΙΟΣ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    από Ε 10:59μμ, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 'ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ'

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ,ΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ FBI.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΛΗ?


    Που να κατέβει το τσουτσέκι ρε,τα μαλακιστήρια του αστικού εμετού,αν είχαν καμια σχέση με τον λαό θα ήταν και υπέρ αυτου...ΑΑΑ στην ζωή και στους δρόμους και θα τα φτιάξουμε τα τσογλάνια...κουράγιο και μάχη συντρόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση