GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kείμενο ΟΝΝΕΔιτών...

...υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά . Τα στελέχη που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, επιλέξαμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας εντασσόμενοι στις τά...

...υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά
.
Τα στελέχη που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, επιλέξαμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας εντασσόμενοι στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ, της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια στηρίξαμε ενεργά, με απόλυτη πίστη και συνέπεια, τον Πρόεδρο της Παράταξης Κώστα Καραμανλή. Μέσα από τη Μ.Α.ΚΙ., τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. και τις Περιφερειακές Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ, απευθυνθήκαμε σε χιλιάδες νέους και ζητήσαμε να σταθούν δίπλα μας, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και στη διακυβέρνηση της χώρας,
Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών αδικεί τον Κώστα Καραμανλή και...

τη Νέα Δημοκρατία. Γνωρίζουμε ότι λάθη, καθυστερήσεις και συμπεριφορές κυβερνητικών στελεχών που προσέβαλαν τους πολίτες και πολύ περισσότερο τους οπαδούς μας, δε μπορούσαν να μη ληφθούν υπ’ όψιν την ώρα της κάλπης. Όμως θεωρούμε ότι αδικείται το έργο που συνετελέσθη και κυρίως, η επιτυχής προσπάθειά μας να καταστήσουμε τη χώρα πραγματικά αδέσμευτη από χρόνιες δουλείες και αγκυλώσεις που την εμπόδιζαν να προχωρήσει σε δρόμους πραγματικής ανάπτυξης και ευημερίας.
Ταυτόχρονα, όμως, πιστεύουμε ότι η ελληνική κοινωνία μας αποστέλει δια του εκλογικού αποτελέσματος ένα σαφές μήνυμα. Μας ζητά επίμονα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να διασαφηνίσουμε την ιδεολογική μας ταυτότητα και να δεσμευτούμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε στοχευμένες πολιτικές που απορρέουν από αυτήν. Πολιτικές ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές.
Και τότε, είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα μας ξαναεμπιστευτεί.
Σε αυτό το αίτημα δηλώνουμε έτοιμοι να απαντήσουμε. Πιστεύουμε ότι η Νέα Δημοκρατία οφείλει να σταθεί γερά στις παραδοσιακές της αρχές και αξίες και επάνω σε αυτές να κτίσει εκ νέου ένα δυνατό και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο που θα αποτελέσει το βασικό όπλο για την αναγέννησή της.
Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για μία μεγάλη, ενωμένη κεντροδεξιά Παράταξη.
Μία Παράταξη κοινωνικά φιλελεύθερη. Με πίστη στην ελεύθερη οικονομία αλλά μακριά από τις ακρότητες και τις στρεβλώσεις των αγορών. Με εμπιστοσύνη σε ένα κράτος που θα υπηρετεί τον πολίτη αλλά μακριά από τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά που γεννά το κράτος, όταν αναλαμβάνει το ρόλο του επιχειρηματία.
Μία Παράταξη αυθεντικά πατριωτική. Ικανή να διασφαλίσει την εθνική μας συνοχή έναντι οποιουδήποτε κόστους, χωρίς κορώνες λαϊκισμού και αμετροέπειας.
Μία Παράταξη παραδοσιακά ευρωπαϊκή. Έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για ουσιαστική συμπόρευση των εθνών που απαρτίζουν την Ε.Ε. και να αποτρέψει τη μετατροπή της σε μία ανεξέλεγκτη, απρόσωπη μηχανή παραγωγής κανονισμών που αντιμετωπίζουν τους πολίτες σαν αριθμούς.
Εν κατακλείδι, μία Παράταξη χωρίς τους ιδεολογικούς αυτισμούς που της επέβαλαν εκείνοι που την πολέμησαν λυσσαλέα και με όλα τα μέσα, ηθικά και ανήθικα, ακόμα και εκ των έσω. Αποφασισμένη, όχι μόνο να σταματήσει να απολογείται διαρκώς στους παχυλά αμοιβόμενους ψευτοπροοδευτικούς κήνσορες της πολιτικής ορθότητας, αλλά και να τους αντιμετωπίσει στα ίσια στο πεδίο εκείνο που διαθέτει συντριπτική υπεροχή: στο πεδίο των ιδεών και της εφαρμογής τους.
Η Παράταξή μας έχει πρόσωπο και ψυχή. Απαρτίζεται από όλους εμάς, τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες, τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες, αλλά και όλους τους σκεπτόμενους πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον της Πατρίδας και απαιτούν άμεση ανάκαμψη από τη συνεπέστερη πολιτική δύναμη της χώρας. Αυτούς τους ανθρώπους δε δικαιούμαστε να τους απογοητεύσουμε. Ούτε δικαιούμαστε να τους στερήσουμε τη δυνατότητα να εκφραστούν καθολικά και υπεύθυνα, και να επιλέξουν με την ψήφο τους την πορεία που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η χώρα μας.
Το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας θα το αποφασίσουν οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες. Όλοι μαζί. Σύνεδροι και βάση. Ιδιαίτερα η βάση. Γιατί είναι εκείνη που, χρόνια τώρα, δηλώνει παρούσα στα δύσκολα και δίνει καθημερινούς αγώνες στις τοπικές κοινωνίες, στους εργασιακούς χώρους, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στα πεζοδρόμια, αλλά και στο Διαδίκτυο. Αντιθέτως, μερικοί εξ’ όσων κατείχαν καίριες θέσεις, ούτε προέρχονται από αυτήν, ούτε διατηρούσαν ψυχική επαφή μαζί της.
Είναι, συνεπώς, προφανές, ότι η Παράταξη που εμείς, οι νέοι, ονειρευόμαστε και διεκδικούμε, χρειάζεται και την καθοδήγηση ενός ηγέτη που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες προσδοκίες μας. Ενός ηγέτη που δε θα διστάζει να ορθώνει το ανάστημά του απέναντι σε αλλότριες και εξωθεσμικές δυνάμεις, εντός και εκτός της χώρας.
«Είναι χρέος μας να θέσουμε τον πήχη ψηλά, αλλά τον πήχη των δικών μας αξιών και των δικών μας προταγμάτων. Αυτών που ενστερνίζεται η ελληνική κοινωνία, κι αυτών που την εκφράζουν και την αντιπροσωπεύουν».
Τα παραπάνω λόγια δεν είναι δικά μας. Ανήκουν, όμως, σε ένα στέλεχος που ξεκίνησε την διαδρομή του από την ίδια αφετηρία με εμάς, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση των αξιών αυτής της Παράταξης, δίπλα σε προσωπικότητες όπως αυτή του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή και του «ευπατρίδη της πολιτικής» Ευάγγελου Αβέρωφ.
Ανήκουν στον Αντώνη Σαμαρά.
Πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι, τούτη την κρίσιμη στιγμή για την Παράταξη και τον τόπο, οφείλει να αναλάβει αυτό το χρέος. Και του απευθύνουμε, ξανά, προσκλητήριο μάχης, ως Οννεδίτες προς Οννεδίτη.
Καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ζητάμε να μπει μπροστά και να δώσει όραμα και ελπίδα σε μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων.
Το οφείλει στην Πατρίδα. Στην Παράταξη. Και στον εαυτό του.

Γιαννόπουλος Δημήτρης Μέλος Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Ίλιον
Δασκαλάκης Μάρκος Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Ν.Δ.
Ζωγανάς Νικόλαος Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Ηλιόπουλος Θωμάς Υπεύθυνος Συνδικαλισμού Συντονιστικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης
Καραχάλιου ΕρμιόνηΜέλος Γραμματείας ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΟΝΝΕΔ-Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αγίας Παρασκευής
Κατσίπος Τιμολέων Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Κοσμάς Τάσος Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Ν.Δ.
Κουτσούκος Σωτήριος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας
Κωτούλας Κώστας Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Κωτούλας Φίλιππος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας
Λιθαδιώτης Παναγιώτης Γραμματέας Ο.Π. ΟΝΝΕΔ Ιστιαίας-Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ιστιαίας
Μαγγλάρας Κώστας Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας
Ματράκας Δημήτριος Γεν. Γραμματέας Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Χαλκίδας
Μοιρώτσος Άγγελος Γεν. Γραμματέας Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Αλιβερίου
Μπασακιώτης Σταύρος Γεν. Γραμματέας Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Τριπόλεως
Παπαγεωργίου Ευδοξία Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Παπαδάκης Γεώργιος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου
Παπανικολάου Άγγελος Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Ν.Δ.
Παρασκευάς-Ραδίσης Νικόλας Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Ν.Δ.-Γεν. Γραμματέας Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Ερμιόνης
Πετράκης Σωτήριος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αργολίδας
Πούτος Παναγιώτης Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Σαρρής Ιωάννης Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Καβάλας
Τάκης Γεώργιος Γεν. Γραμματέας Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Δωρίου
Τζούτζας Ιωάννης Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ - Πρόεδρος Κ.ΕΦ.Ε. ΟΝΝΕΔ
Τρίκκας Χρήστος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λευκάδας
Φραγκογιαννάκη Καλλιόπη Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ-Μέλος Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου ΟΝΝΕΔ
Φωτεινός Γιώργος Αντιπρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας
Χατζής Κώστας Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ - Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ευβοίας
Χρυσομάλλης Μιλτιάδης Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Ν.Δ.

23 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ΟΤΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ .


    ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΜΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη πρωτοβουλία των νέων. Με ηρεμία, ο κάθε ΝΔτης και η κάθε ΝΔτισσα να υποστηρίκει αυτόν που κρίνει κατάλληλο, χωρίς πισογυρίσματα αλλά ατενίζοντας στο μέλλον. Αρκεί , η έπιλογή αρχηγού να μη διασπάσει τη παράταξη σε Ντορικούς, Σαμαρικούς, κλπ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Μας αντιπροσωπεύουν στη Βουλή για το μέλλον όλων των Ελλήνων, εκπροσωπούν τις ελπίδες μας, την υλοποίηση των οραμάτων μας. Τψν δικών μας οραμάτων, όχι των δικών τους συμφερόντων.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ> Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ !! ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ! ! !

    ΚΟΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Η νεολαία της ΝΔ είνα πάντοτε ενωμένη, σ΄ όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε το κόμμα. Δνε θα πω όμως το ίδιο και για τους μεγαλυτέρους ψηφορόρους, μέλη και στελέχη της παράταξης οι οποίοι δεν στήριξαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδος Κώστα Καραμανλή στο δύσκολο έργο του
    Είμαι υπέρ της υποψηφιότητας του κυρίου Σαμαρά.
    Με ετκίμηση
    ένα μέλος της ΝΔ από το 1978, όταν πρόεδρος ήταν ο μεγάλος μας Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
    Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τα πάντα γι΄ αυτό το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν εριχνε την κυβερνηση ηταν καλα,τωρα αλλα δεινα ετοιμαζει....Θελουμε ηγετη να φερει πισω στην ΝΔ αυτους που εφυγαν και οχι να φυγουν και αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι 4 υποψήφιοι είναι, σε κάθε περίπτωση, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μάγκες. Παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς του Μητσοτακαίικου, βγήκαν μπροστά. Μπράβο στα παιδία της ΟΝΝΕΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ,ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΠ ΤΟ 93 ΚΑΙ 96 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥΣ-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ-ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔΙΤΙΚΗ ΑΒΕΡΩΦΙΚΗ ΕΠΟΧΗ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΛΛΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ.ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΙΑΣΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.ΚΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΚΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ,ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕΙΤΕ.ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ...
    ΚΡΥΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΤΗ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ,ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΓΑΛΗΝΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΑΦΟΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΑΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Τ Ι Μ Ω Ρ Ε Ι Τ Α Ι ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΧΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ,ΟΠΑΔΟΙ...ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ...
    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΝ ΝΕΟΛΑΙΑ...
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ Η ΙΑΣΤΟΡΙΑ ΤΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα καλά...

    ο Μιχάλης Φαρδόπουλος έγινε υπουργός Πνιγμού του Πολίτη, οι εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης θα την πληρώσουν τη νύφη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σέβομαι την προσωπική άποψη το καθενός από εσάς αλλά ως ομαδική κίνηση δεν την αντιλαμβάνομαι. Δυό τρείς Καλαματιανοί άλλοι 27 από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα τι εκπροσωπείτε; Θα είχε έννοια να σας μιμηθούν οι τόσες χιλιάδες των υπολοίπων ΟΝΕΔΙΤΩΝ και να κάνουν και αυτοί το ίδιο για κάποιο άλλο υποψήφιο; Μήπως δημοσιοποιείτε την ύπαρξη ενός υπογείου παραμάγαζου; Κρίμα ρε λεβέντες… ντροπιάζετε την περήφανη γαλάζια παράταξη μέλη της οποίας συνειδητά δεν πρέπει να υπήρξατε ποτέ! Είστε του μπες-βγες αλλά να ξέρετε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά… Ότι ζημιά ήταν να κάνετε στην παράταξη της Ν.Δ. το κάνατε και όταν ο αρχηγός σας την έριξε από την εξουσία (1993) και όταν λίγο μετά μπήκε εμπόδιο στη Ν.Δ. για να διεκδικήσει την εξουσία (1995) και μετέπειτα με τις διασπαστικές τακτικές χωρίζοντας τους νεοδημοκράτες σε Μητσοτακικούς και Σαμαρικούς… Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ότι Μητσοτακικοί είναι η συντριπτική πλειονότητα των γνήσιοι αγωνιστών της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη σε όλη της τη ζωή συμπορεύτηκε με τον Κώστα Καραμανλή. Δεν πρόδωσε ποτέ ούτε τον ίδιο, ούτε την Παράταξη! Αντιθέτως είναι γνωστά τα καμώματα του δικού σας Αντώνη Σαμαρά… Δήλωσε μεταμέλεια και η παράταξη τον συγχώρησε. Πάει πολύ όμως να θέλει να ηγηθεί αυτών που κάποτε πρόδωσε… Αν αγαπάτε πραγματικά αυτή την παράταξη, στρατευτείτε και αγωνιστείτε για να επανέλθει σύντομα στην εξουσία και αφήστε επί τέλους τις βλακείες πριν είναι αργά. Πάρτετο χαμπάρι η Ν.Δ. υπό τη ηγεσία της Ντόρας Μπακογιάννη θα αναγεννηθεί και ενωμένη θα είναι και πάλι κυβέρνηση της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας έμπλεξα σχεδόν σε πόλεμο ο πούστης, αλλά στ' αρχίδια μου.
    Τι θα μου κάνετε δηλαδή;;;

    Χαίρετε,
    είμαι ο προδότης Λιμανάκης,
    Μπουλγκαράκης, Μπουλγκαράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Σαμαρά
    δε φτάνει που έφερες όλους τους σκατοαλβανούς από τις φυλακές το 90-93 ,θέλεις να βγείς και πρόεδρος της ΝΔ για να κάνεις τί;

    Συμμάχησε καλύτερα με τον Αβραμοπουλογκόμενο του ΚΕΠ και τον καραγκιοΨωμιάδη γιατί αλλιώς βλέπω τη ΝΔ με την Ντορούλα να μην βγαίνει κυβέρνηση ούτε για τα επόμενα 20 χρόνια.

    Ένας αποστάτης εσύ που σε είχε παραιτήσει στην ουσία ο Μητσοτάκης, ένας ο Αβραμόπουλος που είχε ιδρύσει το κόμα ελευθέρων πολιτών (ΚΕΠ) με έδρα την Β.Κωνσταντίνου απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο και μιά η Ντορούλα (κόρη αποστάτη) είστε η εγγύηση για να είστε ισόβια αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ?????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΑΡΕΣΤΑ...ΟΚ...ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ..ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2009.

    Υποδοχή των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης από τον υπ. Εργασίας________________
    Στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο Εργασίας υποδέχθηκε τους εργαζομένους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΟΥ ΚΑΙ MHN ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ
    Ο ΜΑΚΑΚΑΣ....
    Ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί πως θα κυβερνήσει χωρίς να εκβιάζεται από κανέναν, αλλά καλείται τώρα να το αποδείξει απέναντι στους δικούς του συνδικαλιστές που έχουν καταλάβει το λιμάνι του Πειραιά.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ
    TOYΣ... ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 15 Οκτ 2009 3:03:00 μμ


    ΠΑΠΑΓΑΛΚΙ,

    ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ,

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπό τη ηγεσία της Ντόρας Μπακογιάννη θα αναγεννηθεί και ενωμένη θα είναι και πάλι κυβέρνηση της χώρας μας.

    15 Οκτ 2009 2:36:00 μμ to mono pou sas endiaferi ka8armata tis doroulas einai to pote 8a parete tin eksousia sta xeria sas...8a sas po egw pote..ma fisika pote oust mitsotakides tomaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 15 Οκτ 2009 6:58:00 μμ se esas xrwstouse o giwrgakis fasistakia tis deksias..kai sas keplirwse nomizw....sas erikse mia psoli pou 8a 8umaste se oli sas ti zwh ko8onia...kai na eiste sigouri pws sas xrwstaei kai alla...opws arketa xronakia stin antipolitefsi...ante perastika malaka deksiouli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ απόλυτα με 1:01:00 και 2:36:00
    Και κάτι ακόμη, επειδή τους περισσότερους τους ξέρουμε.... ξέρουμε και το ποιόν τους και πόσο "ψηλά" σηκώσαν τα λάβαρα! Και σταματώ για να μην εκθέσω κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών "εκλογών αδικεί τον Κώστα Καραμανλή "καιτη Νέα Δημοκρατία....""
    Γιατι την αδικεί??Τετοιος ηταν ο "καταλληλότερος""τετοια αποτελεσματα εφερε..Και αντι να βοηθήσει το κομμα να υποχωρήσει συντεταγμένα, ΤΟΣΚΑΣΕ ΗΡΩΙΚΑ!!!

    Κατα τα άλλα μην ξεχνατε "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 15 Οκτ 2009 2:36:00 μμ


    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΤΗΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 16 Οκτ 2009 12:32:00 πμ

    ZAC

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ .

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ : ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 29, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ 93 ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Τ0 95.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ 29? ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΝ 29 ΜΕΛΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. ΜΕ "ΤΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ" ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ? ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ... ΟΞΩ ΡΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση