GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nα κάνουν αιτήσεις όλοι όσοι έχουν τα προσόντα...

...για τη στελέχωση των θέσεων στον κρατικό μηχανισμό . Από την Γεωργία Ποδογύρου . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαδικασία στελέχωσης θέσε...

...για τη στελέχωση των θέσεων
στον κρατικό μηχανισμό
.
Από την Γεωργία Ποδογύρου
.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαδικασία στελέχωσης θέσεων σε υπουργεία και περιφέρειες είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με τις προοδευτικές αντιλήψεις του φέρνει νέα πνοή στην Δημόσια Διοίκηση. Για αυτό όλοι μας πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της καινούργιας κυβέρνησης.
Eμπρος λοιπόν συμπολίτες και συμπολίτισσες να δώσουμε το παρών και να κάνουμε όλοι μαζί, οι έχοντες προσόντα αλλά και οι άξιοι, τις αιτήσεις. Πρέπει όμως να κινηθούμε τάχιστα, επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα. Η διακυβέρνηση της χώρας δεν μπορεί να περιμένει για πολύ. 'Οσο περισσότεροι ικανοί πολίτες υποβάλλουν, τόσο πιο αξιοκρατικά θα στελεχωθεί ο κρατικός μηχανισμός.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις γκρίνιες και...

την μεμψιμοιρία και ας κάνουμε πράξη την εξαγγελία του πρωθυπουργού. Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί η ιδέα της συμμετοχικής δημοκρατίας, έτσι ακριβώς όπως την έχει οραματιστεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Για αυτό μην χάσει κανείς την ευκαιρία. Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

19 σχόλια

  1. Αποκαλυψη

    Αυτοι που ΔΕΝ πιστευαν και ισως ΔΕΝ ηθελαν να κερδισει το Πασοκ με διαφορα 11%

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

    αλλα εβριζαν τον ιδιο τον Γιωργο και την Αντα και αμφισβητουσαν την νικη Πασοκ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ τωρα φορεσαν τα κοστουμια και τα σμοκιν σαν να μην συμβαινει τιποτα και δεν ντρεπονται!!

    Ο μονος που εμενε πιστος στον Γιωργο στις δυσκολες στιγμες ο δρ Κουτσουκος δεν ανεβηκε σε καμια μερσεντες και ανηφοριζει τον γολγοθα μονος του με τα ποδια!!

    Ανθρωποι αγωνιστες οπως ο Δρ Κουτσουκος οι μλογκερ του και οι εντιμοι πρασινοφρουροι πρεπει να τιμηθουν απο το Πασοκ για την προσφορα τους!

    Αιτησεις για θεσεις (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ) να κανουν ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ αυτοι που βριζαν τον Γιωργο και οι δεξιοι που αλλαξαν χρωμα μετα την νικη Πασοκ...

    Το Πασοκ εχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ να προσφερει χωρις καμια αιτηση του ιδιου στο δρ Κουτσουκο και σε αλλους αγωνιστες μια σημαντικη θεση ασχετα αν την δεχτει ή όχι ο ιδιος!!

    Οι αγωνιστες δεν κανουν αιτησεις γιατι ειναι υποτιμητικο....αλλα τιμωνται για την προσφορα τους!!
    Ο νοων νοητω !!

    Ελευθερια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουτοπονηριά ή αφέλεια; 8 χιλίαδες βιογραφικά για 88 θέσεις σημαίνει περίπου 100 βιογραφικά για κάθε θέση. Οποιος πιστεύει ότι σε 10 μέρες θα γίνει αξιολόγηση για την επιλογή των καλύτερων είναι ή βλάκας ή ανεπάγγελτος (δεν έχει δουλέψει ποτέ του εκτός δημοσίου ή τύπου). Οι θέσεις είναι προαποφασιμένες (και αυτό θα περίμενα από κάποιον που λέει ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει). Αλοίμονο να περιμένει να τους βρεί από τις αγγελίες ή τα γαριδάκια. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ; ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το δείτε και θυμηθείτε με: ο θεσμός αυτός, με τις αναγκαίες διορθώσεις (πχ κρίση από το ΑΣΕΠ κλπ) θα επικρατήσει στη συνείδηση όλων μας και σε 2-3 χρόνια θα γίνει ό,τι έγινε και με την εσωκομματική διαδικασία εκλογής στο Πασόκ... Οταν ο Γιώργος επέβαλε την εκλογή από την ανοιχτή βάση των μελών και φίλων του Κινήματος, κάποιοι κορόϊδευαν και μιλούσαν για "αόριστο εκλογικό σώμα" κλπ. ΣΗΜΕΡΑ, οι ίδιοι θεωρούν την διαδικασία αυτή την πιο κατάλληλη και για το δικό τους κόμμα και ψάχνουν τρόπο για να την επιβάλλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.. ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργία,
    οί πρώην δέν μέ προσέλαβαν.
    Λές οί νύν νά μού κόψουν μηνιάτικο?
    Ή όλα είναι προδιαγεγραμμένα καί οί
    διορισμοί είναι αποτέλεσμα εσωκομματικών
    διεργασιών?
    Έεελα please,μέσα στά πράγματα είσαι.
    Δηλαδή η δικιά μου Αίτηση δέν θά
    υποσημειωθεί από τόν πρασινορουσφέτο
    τής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ.
    Γιατί άν δέν σφαχτείς στόν Ποδόγυρο
    κάποιου κόμματος,τουλούμπα δέεεν
    θά φάς.
    Αναστάσης.(καμμιά σχέση μέ σκατοκόμματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ
    ΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ : ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΡΙ εσωκομματική διαδικασία εκλογής στο Πασόκ...κ.λ.π ΑΣΤΑ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ή ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΞΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ 12% ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ???? ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΜΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον μακριά είστε όλοι νυχτωμένοι. Κι εσείς που κυβερνιέστε κι αυτοί που κυβερνούν.
    Σιγά μην υποβάλουν αίτηση αυτοί που έχουν τα προσόντα (γνώσης, επιστήμης και κομματικής προσφοράς). Καλύτερα κλητήρας σε σοβαρό μαγαζί, παρά προϊστάμενος σε μπουρδέλο.
    Με το σύστημα αυτό θα μαζέψει όλους τους απερίγραπτους, όλα τα "ψώνια" (με το συμπάθιο) που νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Τύφλα να 'χει το x-factor.
    Περαστικά σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ'αρέσει που εδω πέρα όλοι ζητάνε διαφάνεια, αξιοκρατία και ανεξαρτητοποίηση του κράτους απο τα κόμματα και σπεύδουν παράλληλα να απαξιώσουν μια καινούργια πρωτοβουλία που μπορεί να επιφέρει αλλαγές ουσιαστικές ακόμα και στις συνειδήσεις που καλλιεργούνταν επι δεκαετιες με το κομματικό κράτος.

    Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ελεγα τοσα χρονια, γιατι ο κρατικος μηχανισμος δεν λειτουργουσε.Να η αιτια,δεν ειχαν τα προσοντα.Εμπαιναν απο την πισω πορτα του ΑΣΕΠ.Μαλλον δεν περνουσαν απο ΑΣΕΠ,αλλα απο τα γραφεια των κομματων.Αδιαβλητες διαδικασιες σου λεει μετα.Και ακρως Ευρωπαικες.Αχρηστοι ολοι,αλλα πονηροι.Εκει δεν υπαρχει διαφορα.Εκει τα βρισκουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ!

    "ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ ΦΛΥΦΤΟΚΩΛΗΔΕΣ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΕΣ"
    ....ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ

    ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

    Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Dr ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ !!!

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ +11% ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS-GR Ο Dr ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΟΤΙ Ο Dr ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ !!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

    Κ.Ρ. ΑΜΑΛΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eίμαι μέλος της ΝΔ τι πιθανότητες έχωλαμβανομένου υπόψη οτι έχω όλα τα προσόντα για γεν. γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιοκρατία και Διαφάνεια. ΝΑΙ. Αλλά όχι ευτελισμός των θέσεων ΓΓ.
    Δηλαδή δε θα μπορούσε να αξιολογήσει προτάσεις από τους 37 υπουργούς και από τους 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ή έστω από τους 300 βουλευτές της Βουλής? Και οι προτάσεις να κατατεθούν φανερά. ΝΑΙ στο διαδίκτυο με τα ονοματεπώνυμα των προτεινόντων. Τώρα κατάντησε αστειότητα, που τη χλευάζει το κάθε σούργελο.
    Το ΠΑΣΟΚ μπέρδεψε την εσωκομματική δημοκρατία με την άσκηση κυβερνητικού έργου. Άλλο είναι να είσαι ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα και να μαζεύεις κόσμο και άλλο να κυβερνάς. Η υπόθεση κυβέρνηση θέλει σοβαρότητα.
    Εκτός κι αν πίσω από αυτή την αστειότητα κρύβονται επιθυμίες για ουσιαστικά κλειστές διαδικασίες που θα εμφανιστούν ως ανοιχτές.
    Δηλαδή γελοιοποιούμε την κατάσταση για να βάλουμε αυτούς που έχουμε προαποφασίσει να βάλουμε.
    Α, καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ιδέα να δοθεί η δυνατότητα σε οποιονδήποτε να υποβάλλει αίτηση για να καταλάβει θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο τομέα είναι εξαιρετική και χαίρομαι που η κυβέρνηση Παπανδρέου πραγματοποίησε μία από τις προεκλογικές της εξαγγελίες. 'Εχω όμως πολλούς ενδοιασμούς για τη διαδικασία επιλογής, που ξεκινούν από την ίδια την αίτηση. Υπάρχει μία καρτέλα για την κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα του υποψήφιου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει εμπλακεί σε κομματικούς μηχανισμούς είναι λιγότερο ικανός να αναλάβει θέση ευθύνης; Αντιθέτως, εγώ πιστεύω ότι όσοι είναι εκτός κομμάτων μπορούν να ασκήσουν καλύτερα τα διοικητικά τους καθήκοντα γιατί είναι ανεξάρτητοι και ανεπηρέαστοι από κομματικές παρεμβάσεις. Άλλωστε γιατί πρέπει κάποιος να έχει κομματική ταυτότητα για να ενδιαφέρεται για τα κοινά και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο;
    > Έπειτα η πολιτική δραστηριότητα πως θα αξιολογηθεί; Όποιος είχε παλιότερα κυβερνητική θέση θα προτιμηθεί; Κι αν είχε αποτυχεί: Αρκεί ο τίτλος; Επιπλέον δεν ελέγχεται η όποια εμπλοκή με τη δικαιοσύνη ή η ανάμειξη σε σκάνδαλα, σε περίπτωση που ο υποψήφιος άσκησε παλιότερα δημόσια εξουσία ( κυβέρνηση, ευρύτερος δημόσιος τομέας, τοπική αυτοδιοίκηση) Το ποινικό μητρώο δεν αρκεί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δύσκολα καταδικάζεται κάποιος για παράβαση καθήκοντος, γιατί πρέπει να αποδειχθεί δόλος. Πώς θα ελεγχθεί και ο υποψήφιος, που πρώτη φορά αναλαμβάνει θέση εξουσίας για την επαγγελματική του σταδιοδρομία; Από την απλή αναφορά στον επαγγελματικό του χώρο και την εξέλιξη του;
    Όσο για την κοινωνική δραστηριότητα, όποιος θέλοντας να είναι υποψήφιος σε δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές έγινε μέλος σε δεκάδες σωματεία για να ενισχύσει το βιογραφικό του ή για ψηφοθηρία έχει προβάδισμα; Διαφημίζεται ή αξιολογείται η κοινωνική δραστηριότητα;
    > Τέλος πως θα εκτιμηθούν οι συστάσεις; Θα συγκριθούν οι συστάσεις καθηγητών Πανεπιστημίου με συστάσεις πολιτικών; Και ποιες υπερτερούν; Του καθηγητή του Harvard ή του υπουργού, στο υπουργείο του οποίου εντάσσεται η θέση, που θέλουν να καταλάβουν οι υποψήφιοι;
    Και τελειώνω με τρεις ακόμη απορίες. Πώς είναι δυνατόν μέσα σε λίγες μέρες να γίνει η επιλογή; Θα δημοσιοποιηθούν οι αιτήσεις των υποψηφίων ή έστω θα δίνεται η δυνατότητα στους συνυποψήφιους να δουν την αίτηση αυτού που επιλέχθηκε;
    Και θα δοθούν στη δημοσιότητα οι καρτέλες των επιτυχόντων, ώστε να δούμε τα προσόντα τους, να επιβεβαιώσουμε την ειλικρίνεια των αιτήσεων τους και να διαπιστώσουμε πόσοι απ' αυτούς συνδέονται με τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ,ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση