GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί Stage: Φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι...

Γράφει η Λιάνα Γούτα http://www.lianagouta.gr/ Για άλλη μια φορά τα καταφέραμε και φέραμε τις ευρωπαϊκές ιδέες στα μέτρα μας! Μια ωραία ευρω...

Γράφει η Λιάνα Γούτα
http://www.lianagouta.gr/

Για άλλη μια φορά τα καταφέραμε και φέραμε τις ευρωπαϊκές ιδέες στα μέτρα μας!
Μια ωραία ευρωπαϊκή ιδέα για ολιγόμηνη εκπαίδευση ως εφόδιο για ένταξη στην αγορά εργασίας, που η ελληνική διακομματική επινοητικότητα, την μετέτρεψε εδώ και χρόνια, σε εργαλείο συνδιαλλαγής και εξάρτησης με πολλαπλά μάλιστα επίπλαστα οφέλη στα νούμερα της ανεργίας, στο φθηνό εργασιακό κόστος κλπ κλπ.
Ναι, λοιπόν, συμφωνούμε ότι αυτή η πληγή πρέπει να κλείσει. Γιατί για πληγή πρόκειται! Αλλά με ποιους όρους; Και ποιος να πληρώσει τη νύφη; Αυτός που βρέθηκε στην ανάγκη ή αυτός που εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν μέσα σε αυτό τον οίστρο των αποφάσεων για τη λήξη του θέματος, να ανακοινώνεται από τον κ. Πάγκαλο ότι...

θα μείνουν απλήρωτοι άνθρωποι που προσελήφθησαν πριν τις εκλογές και εργάζονται κάποιους μήνες τώρα; Πόσο παράλογο είναι αυτό, ακόμα κι αν πρόκειται για μια μέρα ή έστω και για μια ώρα δουλειάς! Φταίει δηλαδή, μας λένε, και θα τιμωρηθεί ο άνεργος, αυτός που όντας σε ανάγκη, προστρέχει, ακόμα και παρακαλώντας πιθανώς για μια δουλειά πλήρους απασχόλησης αλλά υποτυπώδους αμοιβής και μηδενικής ασφάλισης;... Και δεν τιμωρείται αυτός που έβαλε τους όρους;
Μήπως κ. Πάγκαλε τα χρήματα που προτείνετε να περικοπούν, θα έπρεπε να περικοπούν από τα βουλευτικά και υπουργικά γραφεία που στήριξαν έναν πελατειακό στρατό σε τέτοιες πρακτικές επανεκλογής, εδώ και πολλά χρόνια; Πολύ φοβάμαι ότι μέσα στο παιχνίδι του ακραίου και εύκολου εντυπωσιασμού, ο κ.Πάγκαλος προτείνει κάτι αντίστοιχο με το παράλογο που ζήσαμε για την υπόθεση Ζίμενς. Όπου κι εκεί, όλοι νοιάζονται για την τιμωρία αυτού που λάδωσε και όχι για την τιμωρία αυτού που απαίτησε και εκβίασε για το λάδωμα!
Έτσι και τώρα ακούμε από τον κ. Πάγκαλο ότι, αντί να ʽπληρώσουνʼ όσοι έκαναν κακή εφαρμογή και ερμηνεία χρήσης των ευρωπαϊκών χρημάτων, θα ʽτην πληρώσειʼ ο άνεργος που αναζήτησε δουλειά, μια όποια δουλειά έναντι ελάχιστης αμοιβής! Και στο τέλος, δε θα πάρει ούτε αυτήν την μισή και χωρίς ασφάλεια πληρωμή! Φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι δηλαδή!
Μα απορώ!... Και δε σηκώθηκαν ακόμα και οι πέτρες να φωνάξουν;....!!!

31 σχόλια

  1. Γιατί κ. Γούτα κόπτεστε για αυτούς που στείλατε εσείς και η παρέα σας για stage ή για παράνομη πρόσληψη στο δημόσιο. Θα πρέπει να τους ζητήσετε συγνώμη εσείς και η παράταξη. Κανονικά εσείς και οι συνάδελφοί σας στην ΝΔ θα πρέπει να τους αποζημιώσουν και όχι ο Έλληνας φορολογούμενος για την παρανομία που διαρπάξετε από κοινού εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H πλάκα είναι ότι η δικαιοσύνη, άλλη μια φορά, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλα, σοβαρολογουμε?Τα ατομα-βυσματα των stage γνωριζαν εξ'αρχης το καθεστως, δεν πηγανε με το ζορι!και μια χαρα τους βόλεψε που χωρις προσοντα και με τοση ανεργια ειχαν και δουλεια!ας κατσουν να διαβασουν για τον ΑΣΕΠ και να καταλαβουν θεσεις ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!Ε, οχι και να τους λυπηθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν, κυρία Γούτα, υπάρχει κάποια ντροπή θα πρέπει να μοιραστεί και στους δύο. Πόσο εξαργυρώνετε την ψήφο σας,κυρία Γούτα; Όσο κι αν την εξαργυρώνετε προσωπικά δε σας δικαιώνω γιατί έναν αιώνα η χώρα μας υποφέρει από αυτές τις πρακτικές του "ο θάνατός σου η ζωή μου" ! ΄Οχι, κυρία Γούτα, δεν είναι θύματα εκείνοι που προσλήφθηκαν προεκλογικά. Στην Ελλάδα ζούμε και γνωρίζουμε πώς τρέχουν και πιέζουν οι προκομμένοι για μια οποιαδήποτε θέση προεκλογικά. Και τα περισσότερα αδικήματα και σ' αυτές τις περιπτώσεις και στις πολεοδομικές παραβάσεις γίνονται προεκλογικά! Μαχαίρι λοιπόν και τα λαϊκίστικα των κακόμοιρων των παιδιών ας μείνουν εκτός πολιτικής. Όλη μου τη μακρά ζωή πολεμούσα αυτή τη συμπεριφορά, ώσπου ήλθε ο Νόμος Πεπονή και φαντάστηκα πως επί τέλους τέλος. Γελάτηκα γιατί οι ρωμιοί έχουμε το διάβολο μέσα μας και βρίσκουμε τις φυραμάδες να περάσουμε. Έ όχι πια! Πρέπει κάποιοι και να πληρώσουν για να μη θεωρούν πως τέλος πάντων ας πάρουμε τη θέση του άλλου και κάποια κυρία Γούτα θα έλθει να μας δικαιώσει έστω και για κάποιο διάστημα. Όχι. Ας μάθουμε πως η αδικία δεν έχει θετική αμοιβή. Έχει τιμωρία!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ.ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΙΛΑΜΕ ΚΟΛΟΥΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηκώνομαι , λοιπόν, να μιλήσω, αν και δεν είμαι πέτρα, αγαπητή κα Γούτα. Το θέμα, που θίγει ο Πάγκαλος, αφορά τους προσληφθέντες πριν από τις εκλογές αλλά μετά την προκήρυξή τους!! Συμφωνώ να πληρωθούν για όσο δούλεψαν. Όμως , νομικά , αν τυχόν πληρωμή τους, νομιμοποιεί και την πρόσληψη τότε ΟΧΙ (ζήτω η 28η Οκτωβρίου). Αν, αγαπητή κα Γούτα, πιστεύεις ότι το κίνητρο των ενδιαφερομένων stagers, είναι η πενιχρά αμειβομένη και ανασφάλιστη εργασία , κάνεις λάθος. Το κίνητρο είναι η προοπτική μονιμότητας που τους έταζαν και τα μόρια που αποκτούσαν από τον αγαπητό κο Πάκη!!! Αν πρέπει να προχωρήσουμε προς μία σύγχρονη δημόσια διοίκηση δεν πρέπει να υπάρξουν παραθυράκια και κουκουλώματα. Πρέπει π.χ. να κατεδαφιστούν , επί τέλους, τα αυθαίρετα και να μην νομιμοποιούνται σε κάθε προεκλογική περίοδο. Η λογική του ρουσφετιού, δεν διέσωσε κανέναν και πάντα είχε βαρύ πολιτικό κόστος για όποιον το έκανε και βαρύτερο για την συνέχεια της κοινωνίας.
    Οι προεκλογικοί διορισμοί, ενώ δεν διέσωσαν την ΝΔ, φόρτωσαν ένα κοινωνικό πρόβλημα στον τόπο αλλά και στην νέα κυβέρνηση. Εεε λοιπόν κάποτε πρέπει να μπεί ένα ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΡΕΤΙΝΟΥ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΑ........(κούτσουρα δηλαδή).
    Για ψάχτε αυτό:

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν βλέπουμε τα γεγονότα από μία οπτική γωνία τότε τα διαστρεβλώνουμε. Εμένα που είμαι τρία χρόνια άνεργος και τρέχω από προκήρυξη σε προκήρυξη για να βρω δουλειά και μου την έκλεψαν νύχτα ορισμένοι χωρίς καμία αξιοκρατία ποιος θα με υπερασπιστεί ? Δεν πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη γιατί παράνομα και καταχρηστικά και το κράτος και οι μαθητευόμενοι μου στέρησαν το δικαίωμα εργασίας ? Δεν πρέπει και εγώ να διεκδικήσω αυτή την θέση με ίσους όρους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΩΡΑΙΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΗΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ , ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΛΠ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΑΣ ΛΙΑΝΑΣ ΓΟΥΤΑΣ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΗΛΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ
    ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑ..ΣΑΤΕ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω!!! Χαριτόβριτη Δεσποσύνη μας! σας βλέπω κατάπληκτη! Δεν ακούσατε για την μοριοδότηση και την συνέντευξη που δίνουν πλεονέκτημα σε διαγωνισούς και αυτοί ΜΑΙΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, εκατό τοις εκατό στα γαλάζια παιδιά; Γι' αυτήν την μοριοδότηση και συνέντευξη γινόταν ο καυγάς, ελλά εσείς μια αθώα παιδούλα που να σκεφτήτε έτσι πονηρά; εεεεε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΤΜΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ , ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΜ

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΝΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΠΟ.

    ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η ΔΑΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΤΥΧΕ

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην απορείς, ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί επειδή τα γαλάζια παιδιά έχασαν τον μισθό τους. Έτσι θα γίνει μάθημα σε όλους να αρνούνται τις ρουσφετολογικές προσλήψεις. Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Είναι κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό. Αν έχουν προσόντα θα κάνουν τις αιτήσεις τους μέσω ασεπ και θα προσληφθούν σε μόνιμες θέσεις. Αν δεν έχουν να πάνε στα σπίτια τους. Έχουμε ήδη πολλούς μόνιμους ανίκανους στο δημόσιο, που πρέπει να ξεκουμπιστούν (βλ:χάντρες- κομπολόι) δεν χρειάζονται και ανίκανοι συμβασιούχοι. Δεν μπορώ να πληρώνω άλλο την ανικανότητα του καθενός. No way, πως το λένε βρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ
    ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ;


    Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΘΕΙ) ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ;




    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ,ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ,ΘΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ? Ο ΓΑΠ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΕΛΕΙ 1667 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΕΞΤΕ ΡΕ....ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το έπος του 1940 αναμφισβήτητα δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη, αλλά σε ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος!thumb.asp

    Επειδή όμως κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να υμνούν κάθε 28η Οκτωβρίου τους ανύπαρκτους στον εθνικό θρίαμβο κομμουνιστές, γι’ αυτό και εμείς προκλητικά απαντάμε ότι εάν ανήκει κάπου πολιτικά το έπος του 1940 ανήκε στο καθεστώς που υπήρχε εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα, δηλαδή στο “φασιστικό” (όπως το αποκαλούν αριστεροί και… δημοκράτες) καθεστώς της 4ης Αυγούστου.

    Ποιος είπε όμως το ΟΧΙ; Ο Ιωάννης Μεταξάς, που χωρίς αμφιβολία υπήρξε δικτάτορας, συνειδητά αντικοινοβουλευτικός και αντιμαρξιστής!Για το ποιος είπε το ΟΧΙ γράφει τα εξής ένας μεγάλος αναμφισβήτητα δημοκράτης και γενναίος του πνεύματος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Κανελλόπουλος:

    “Πρέπει να είμεθα, χωρίς άλλο, ευγνώμονες εις τον Ιωάννην Μεταξά, διότι είπε, ολομόναχος εις το σκοτάδι της νυκτός, το μέγα “ΟΧΙ”. Λέγουν όσοι αντικρύζουν με εμπάθειαν αυτά τα ανάγλυφα γεγονότα της Ιστορίας, ότι το “ΟΧΙ” δεν το είπε ο Μεταξάς, ότι το είπεν ο ελληνικός λαός. Ναι, το είπεν ο ελληνικός λαός, αλλά αφού το είχε ειπεί ο Μεταξάς! Ο ατυχής και συμπαθής Εμμανουέλε Γκράτσι, εκτελών εντολήν που δεν του άρεσε διόλου, εξύπνησε την 3ην πρωϊνήν τον Μεταξά, και όχι τον ελληνικόν λαόν…”

    Όσο για τους κομμουνιστές, ήταν πολιτικά ανύπαρκτοι το 1940. Είναι γνωστό ότι στην πρώτη του επιστολή ο Ζαχαριάδης κάλεσε τον λαό να πολεμήσει. Στην συνέχεια όμως πήρε γραμμή από το κόμμα (ΚΚΕ) και άλλαξε στάση. Έτσι στις 26 Νοεμβρίου του 1940 έγραψε δεύτερη επιστολή, στην οποία υπεστήριξε ότι η Ελλάς “οφείλει να ζητήσει αμέσως ειρήνη” και ότι εάν συνεχιζόταν ο αγών, “ο πόλεμος θα χάσει για μας τον εθνικό αμυντικό χαρακτήρα του, θα γίνει καταχτητικός και θα έχει αντίθετο το λαό…” Στις 15 Ιανουαρίου 1941, ο Ζαχαριάδης έγραψε και τρίτη επιστολή. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής:

    “Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκανε πόλεμο φασιστικό, καταχτητικό πόλεμο. Ενώ, αφού διώξαμε τους Ιταλούς από την Ελλάδα, βασική προσπάθειά μας έπρεπε να είναι να κάνουμε μια ξεχωριστή έντιμη και δίχως παραχωρήσεις ελληνο-ιταλική ειρήνη, πράγμα που μπορούσε να γίνει με τη μεσολάβηση της ΕΣΣΔ, η μοναρχοφασιστική δικτατορία συνέχισε τον πόλεμο για λογαριασμό όχι του λαού της Ελλάδας, μα της πλουτοκρατίας και του αγγλικού ιμπεριαλισμού”.

    Ακόμη το ΚΚΕ μοίραζε (όσο μπορούσε βέβαια, αφού οι δυνατότητές του ήταν περιορισμένες…) προκηρύξεις το 1940 στις οποίες έλεγε: “Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν πέρα απ’ τα σύνορα της πατρίδας μας. Τι ζητάμε στην Αλβανία; Που μας πάνε; Ο λαός μας δεν θέλει άλλο Σαγγάριο!…”

    Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια για το 1940. Μια ιστορική αλήθεια, που βέβηλα διαστρεβλώνουν “τα ορφανά του Μαρξ”, που βάζουν τα παιδιά στα σχολεία κάθε 28η Οκτωβρίου να τραγουδούν κομμουνιστικά τραγούδια και δεν λένε φυσικά λέξη για τον πατέρα του ΟΧΙ, τον “φασίστα” Ιωάννη Μεταξά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή η κυρία Γούτα έχει αξιοπρέπεια και δεν το βλέπω να απαντάει σε αυτά που γράψατε απαντώ εγώ. Όχι πως με έχει ανάγκη, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μπούρδες.

    Καταρχάς αγαπητοί κύριοι και κυρίες ΑΝΩΝΥΜΟΙ, θα πρέπει να ξέρετε ως τίμιοι και άξιοι (όπως δίνετε τον τίτλο στο πρόσωπό σας) πως μια κυρία την αποκαλούμε "κυρία". Ούτε Λιάνα, ούτε Γούτα ούτε φίλη.

    Μόνο και μόνο αυτό δείχνει την ποιότητα ενός ελεύθερου Δημοκρατικού Πολίτη. Κάθεστε και γράφεστε σχόλια επί σχολίων χωρίς να νιώθετε τί γράφετε και που απευθύνεστε. Αν είχα διαβάσει πρώτα τα σχόλιά σας, θα φανταζόμουνα θα αντικρύσω ένα άλλο άρθρο.

    Απ'ότι διάβασα (για 27 χρόνων, νομίζω πως γνωρίζω να διαβάσω αρκετά σωστά) πουθενά η κυρία Γούτα δεν έγραψε ότι είναι υπέρ της μοριοδότησης και του να μην κλείσει αυτή η πληγή που ονομάζεται stage. Απλά είπε και είναι πολύ σωστό, πως αντί να μην πληρωθούν αυτοί που είναι στο stage, να γίνουν οι ανάλογες περικοπές από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Που είναι το άδικο? Αν ήταν με την κακή έννοια πολιτικοποιημένη και βαμμένη, θα απέφευγε να αναρτήσει ένα τέτοιο άρθρο. Επομένως πριν ρίξουμε την λίθο στον απέναντί μας....να κοιτάμε πρώτα προσεκτικά τί λέει και γράφει.

    Γιατί δηλαδή να την πληρώσουν αυτοί που οι πολιτικοί τους έβαλαν εκεί που τους έβαλαν? Όταν κάποιος ζει στην ανασφάλεια και είναι 30 χρονών και θέλει επιτέλους να κάνει οικογένεια και να μπορεί να μείνει σε δικό του σπίτι και όχι με τους γονείς του, ΜΑΛΑΚΑΣ είναι να πει όχι σε μια θέση που του προσφέρουν? Δεν λέω ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά όχι ότι είναι και Θύτης ένας άνεργος νέος πολίτης. Και εγώ άνεργος είμαι και δεν είχα μπάρμπα να μπω σε stage. Γνωρίζω τις αδικίες και τις βιώνω. Και χαίρομαι που δεν θα υπάρξει μοριοδότηση έξτρα για αυτούς που ήταν σε stage. Αλλά όχι και να μην πληρωθούν κύριοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

    Και αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς έχει κάνει ποτέ στη ζωή του το ΠΡΩΤΟ βήμα για μια επανάσταση μικρή ή μεγάλη. Γιατί όταν όλοι κλέβουν για να ζήσουν...και υπάρξει μόνο ένας που θα πει όχι στην κλεψιά...τότε αυτός θα πεινάσει και θα σβήσει. Η επανάσταση γίνεται συλλογικά και όχι από τον έναν που στο τέλος θα τον πουν και ΒΛΑΚΑ. Το λέω για εσάς τους έξυπνους κριτές.

    Γι' αυτό η Ελλάδα ποτέ δεν θα αλλάξει. Γιατί ο κάθε ένας σκέφτεται τον εαυτό του και επειδή μια ζωή ο Έλληνας προσπαθεί να λύσει το σκοινί από τη μεριά που δεν είναι δεμένο....

    Υ.Γ. Από πότε το άριστα σε έναν άνθρωπο πολιτικό ή μη, είναι Κατακριτέο????? Έλεος κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΞΥΠΝΕ. Έλεος επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τραβα να πλυνεις κανενα πιατο κυρά μου...10,5 ήταν το αγγούρι δεν το κατάλαβες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aφήστε ρέ τήν Κα Λιάνα-Hellen.
    Τήν δουλιά της κάνει.
    Καί πάντα σάν αιρετικός νά γράψω
    τόν προβληματισμό μου.
    Ή έχει κάνει λεύκανση οδόντων 70ευρώ
    ή έχει χρησιμοποιήσει 42 χιλ.χλμ.
    οδοντόνημα.
    Όσο ο Ισημερινός.
    Τί νά γίνει,μερικοί έχουμε τήν ευχή-
    κατάρα νά βλέπουμε άλλα πράγματα.
    Γιά τήν νύφη καί τόν οίστρο πού
    γράφεις σού τό εύχομαι.
    Σύ είπας...έγραψες.
    Γιατί σού επιτίθεμαι?
    Απλό.Τούς συναδέρφους σου στά
    ιδιωτικά stages τούς τοποθέτησες
    στό στρίγκ.
    Άντε μή κάνω λογοπαίγνειο μέ τά
    μόρια,μόροια καί μόρεια.
    Ανορθόγραφος αλλά συνεκτικός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sa ponese e? i allagi nootropoias kai koitate na tous kalopiasete mpas kai erthoun kai psufisoun gia
    arxigo stis eswkommatikes !!terma oi douloi kai oi exagora sunidisewn!!!
    filakia
    na kanoun ta xartias tous ki an einai maggres as paroun ti douleia mesw asep!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΖ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ .ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΗΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ καλά τα λέει ο 27 Οκτ 2009 3:46:00 μμ. Έχουμε γεμίσει κοριτσάκια που το έριξαν στην κομματική δράση και μας κάνουν τις έξυπνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα γιατί ασχολείστε με την κυρία; ΑΚόμη και η επεξεργασία της φωτογραφίας εκπέμπει αριβισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 27 Οκτ 2009 7:41:00 μμ


    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΠΩΝΥΜΕ(ΠΑΝΟ)

    ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ;


    ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .


    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ Η ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .


    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΕΣ.


    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .


    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. [7:41] κανένας δεν είπε οτι το αριστα ειναι κατακριτεο, εκεινο το οποιο ειπαμε ειναι οτι η κυρια , αφου θέλεις έτσι την προσφώνηση, δεν επικαλειτε κανενα αλλο ροσον από το αριστα στο λύκειο [το εχουν μερικες δεκαδες χιλιαδες παιδια] και το αριστα στο πτυχιο της [το εχουν ολοι οι διαβαστεροι]. Κανενα αλλο επιστημονικό προσον εχε, πως κατελαβε τις βαρυγδουπες θεσεις που επικαλειται στον ιδιωτικο τομεα που για αλλους ζητουν μεταπτυχιακους τιτλους και διδακτορικα; περαν απο αυτα με τη βοηθεια της ΔΑΚΕ πηγε στο ΤΕΕ και το χομπυ της ειναι να φτιαχνει συλλογους μκχ , θα μας πειτε αν αυτοι οι συλλογοι εχουν ή ειχαν σχεση με το ΥΠΠΟ και τον Ζαχοπουλο; οσο για τους ανωνυμους ευτυχως που εσυ την υπερασπιζεσαι επνυμως ή μηπως εισαι η ιδια η λιανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. OTAN ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ 1990 ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΛΟΥΦΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ:
    Α)ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ Η/ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ
    Β)ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΑΣΕΠ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    OI STAGERS ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυριε στο 1:23 μην προσπαθείς να πείσεις ότι τα βύσματα στα stage είναι αξιολύπητα και δουλεύουν κιόλας, γιατί θα μας τρελλάνεις. Όσο για μένα, ούτε σε κανένα κόμμα είμαι γραμμένος και το μόνο που θέλω είναι να διοριστώ με Ασεπ όπως και ο αδερφός μου ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ χωρἰς να έχουμε κανένα μέσο.Προφανώς κι εσύ ανήκεις στα άτομα τα ανίκανα που προσπαθούν να τρυπώσουν στο δημόσιο δίχως κανένα προσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΤΟΜΟ ΤΩΝ 8:16, ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙΣ 5ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ
    Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ayti einai toso kavla oso deixnei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΕΠΡΕΠΕ... ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ...ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ κλπ

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ STAGE ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ !!!

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ STAGE ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤO ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ stagiers OTI EINAI MIA ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ WITH LOVE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση