GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράμμα στην Αυστραλία για τα ...stage!

Aπό το http://logoplokies.blogspot.com/ . Αγαπητέ μου αδερφέ, Νίκολας, Εύχομαι το γράμμα μου να σε βρει καλά, εκεί στη μακρινή Αυστραλία, όπ...

Aπό το http://logoplokies.blogspot.com/
.
Αγαπητέ μου αδερφέ, Νίκολας,
Εύχομαι το γράμμα μου να σε βρει καλά, εκεί στη μακρινή Αυστραλία, όπως επίσης να βρει υγιείς, τη νύφη μου και τ΄ ανήψια μου.
Όπως σούχα γράψει και πιστεύω θυμάσαι, ο Βασίλης μου, είχε μπει το 2005, σ΄ ένα πρόγραμμα, που τόλεγαν STAGE κι απασχολούνταν στο Δήμο. Με καμιά 500ρια ευρώ και χωρίς ασφάλιση, βέβαια αλλά είχα απελευθερωθεί, προσωρινά, απ΄ αυτόν, γλυτώνοντας από το καθημερινό χαρτζηλίκι του…
Στη θέση, τον έβαλε ο Κυριάκος ο Μπόντος, απ΄ το γραφείο του υφυπουργού μας, ο οποίος, παρ΄ όλο, που το πρόγραμμα ήταν για λίγους μήνες, τον κράτησε, σχεδόν, 3,5 χρόνια! Νάναι καλά ο άνθρωπος…
Θα πρέπει να σου πω, πως σε τέτοιες θέσεις στο δημόσιο, είχαμε βάλει στην πενταετία, πάνω από εκατό χιλιάδες παιδιά, (να φανταστείς πως μόνο στην προεκλογική περίοδο, βάλαμε πάνω από 20.000…) κι όχι μόνο αυτό: ο Παυλόπουλος είχε περάσει ένα Νόμο, που...

τους έδινε το πασσαπόρτι να γίνουν μόνιμα, αφού τους χορηγούσε πολλά μόρια για την προϋπηρεσία τους, (+50%) κι άλλα προνόμια, που καθιστούσαν τα παιδιά αυτά, τα «δικά μας παιδιά» ασυναγώνιστα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, καθώς όπως ξέρεις παρεμβάλλονταν και η συνέντευξη, μέσω της οποίας, οι νεοδημοκράτες προωθούνταν κατά προτεραιότητα… (Αυτά για τους μαλάκες του κόμματός μας, που έλεγαν και λένε, πως ο Καραμανλής και η κυβέρνησή μας δεν έκαναν τίποτα για τους δικούς μας !...).
Οι λωποδύτες του ΠΑΣΟΚ, τώρα, που ξαναγύρισαν, αποφάσισαν να σταματήσουν αυτό το πρόγραμμα, το stage, οδηγώντας τα παιδιά μας στην ανεργία! Εκτός αυτού ο Πάγκαλος, πέρασε στην απόφαση και την κατάργηση τόσο του μπόνους του Παυλόπουλου, όσο και της συνέντευξης!!!
Πρόκειται, όπως καταλαβαίνεις, για πογκρόμ κατά των παιδιών μας, για μια άτιμη απόφαση, που εμποδίζει την τακτοποίησή τους. Κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι πατεράδες, ερχόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αρχίζουμε, φτου κι απ΄ την αρχή !
Εχουν δικαιώματα και τάλλα τα παιδιά, μας τσαμπουνάνε, οι π... του ΠΑΣΟΚ.
Και τι με νοιάζει, εμένα, ρε καριόληδες ; Εγώ είχα το παιδί μέσα και μου το πετάτε έξω! ΄Ηταν με το ΄να πόδι σε μόνιμη θέση και το διώχνετε !
Τόβαλες με «μέσον», μου κοπανάνε… Ναι ρε, με «μέσον» τόβαλα, μαγκιά μου και καμάρι μου!...
΄Ηξερες πως θάταν για κάποιους μήνες, λένε… Ναι ρε σεις, τόξερα, αλλά ο υφυπουργός ήταν κολλητός μου και μου τόχε ξεκαθαρίσει, πως θάμενε για πάντα !...
Για να δεις τη γαμημένη τη λογική τους, ρε Νίκολας, υποστηρίζουν πως είναι άδικο σε κάποιον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για μόνιμους, τα παιδιά των stage, να λαμβάνουν περισσότερα μόρια, απ΄ έναν άλλον, πούχει κάνει μεταπτυχιακά.
Από πού, ως που, ρε μπινέδες, θα μου βάλετε το δικό μου παιδί, που 3,5 χρόνια δούλευε, σε ίση μοίρα ή και χειρότερη, από τον ακαμάτη, που καλοπερνούσε στο Λονδίνο ή το Παρίσι; Από πού ρε;
Ευτυχώς η όλη υπόθεση έχει δημιουργήσει φασαρίες, υπάρχουν αντιδράσεις (από πολλούς που δεν ξέρουν καλά το ζήτημα…) κι απ΄ ό, τι φαίνεται θα γίνει τζερτζελές… Όχι πως θα καταφέρουμε τίποτα, εδώ που τα λέμε, η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον μας, αλλά να, θα κάνουμε ένα καλό χουνέρι στον π... τον Παπανδρέου !...
΄Εχουμε βρει, ανάμεσα στα παιδιά και κάποιους ΚΝΙτες, (αυτοί προσλαμβάνονται με όλους !...), που στα συνδικαλιστικά και την πάρλα, δεν παίζονται και τους έχουμε βγάλει μπροστά, στα κανάλια, τις εφημερίδες, τις συγκεντρώσεις και τις πορείες… Προσπαθούμε κι ό,τι βγει!...
Σε φιλώ, από την πασοκοκρατούμενη Ελλάδα, ο αδελφός σου ο Πολύκαρπος.

28 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Έχουμε βρει, ανάμεσα στα παιδιά και κάποιους ΚΝΙτες, (αυτοί προσλαμβάνονται με όλους !...), που στα συνδικαλιστικά και την πάρλα, δεν παίζονται και τους έχουμε βγάλει μπροστά, στα κανάλια, τις εφημερίδες, τις συγκεντρώσεις και τις πορείες…"

    Έτσι μπράβο. Ρίξτα στο ΚΚΕ για να κρυφτούμε εμείς άξιε πρασινοφρουρέ.

    Έτσι πρέπει γιατί οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις του ΚΚΕ, το έχουν παρακάνει με τις μίζες τα ρουσφέτια τις κλοπές τα στάζ το χρηματιστήριο και τις κλοπές.
    Μόνο ο Ακης ο γερομπισμπίκης διέπρεψε. Ο ικανότατος Παπαντωνίου. Ο σοβαρός Λαλιώτης, η Βάσω η Βάση της μίζας των εργολάβων. Όχι, παίζουμε νομίζεις... Δεν παίζουμε, τον παίζουμε γιατί καβλώνουμε όταν κλέβουμε, όταν ρουσφετολογούμε, όταν τα πιάνουμε, όταν πέφτει η ιερή μίζα. Αυτή είναι η ιδεολογία μας, η κουτάλα.

    Αλλά φυσικά, φταίει το ΚΚΕ, το λέει κι ο Πάγκαλος.

    Είσαι ένας άξιος συνάδελφος πρασινοφρουρός.

    ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΟΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ
    ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ-ΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    τον ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ.

    ΤΟΜΑΡΙ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.Π Α Λ Ι Ο Σ Κ Ν Ι Τ Η Σ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΙΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΝΙΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜ..ΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΚΛΕΨΑΝ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ STAGE ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ Ή ΔΕΞΙΟΙ Ή ΚΝΙΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΙΣΜΑ ΓΑΜΑ..ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΚΛΑΙΜΕ.ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΛΙΩΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΝΙΤΗ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΄89 ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ.ΜΟΥΝ..ΠΑΝΑ ΚΝΙΤΗΣ ΜΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΗΝ..Σ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ 10.000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ 1.000.000.ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΜΠΟΥΦΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔ..Α ΤΟΥ ΕΒΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΙ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗΛΙΚΙ).ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΨΕΥΤΟΚΟΝΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗ..Ι ΡΙΞΤΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑ..Α ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩΝΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛOY ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΜΟΝΟ.
    ΠΡΙΝ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣKAI KANENOΣ AΛΛOY.
    ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΦΡΟΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε κομματοσκυλα της δεξιας τοσα χρονια δεν κανατε καμμια πορεια τωρα κλαιγεστε .Το εχω μπαρμπα στην Κορωνη τελειωσε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα.. πολύ καλό άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ¨ΤΑΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗ ΒΙΣΜΑ.ΜΠΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΑΞΕΤΑ ΟΛΑ !!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ .ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ Ν.Δ.Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ?ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ,ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η Ν.Δ. ΕΣΥ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΓΕΟ.ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ STAGE ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΕΠ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΕΠ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Πολύκαρπε μήπως ξέχασες πότε ξεκίνησαν τα stage?
    Παλι κόντηνε αυτή η γαμημένη η μνήμη;
    Tι αρρώστια κι'αυτη!!!!!
    Ουστ πρασινορουφιάνοι!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Όχι πως θα καταφέρουμε τίποτα, εδώ που τα λέμε, η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον μας»

    Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα αρθρογράφε πάντα η κοινή γνώμη θα πέφτει θύμα της κομματικής προπαγάνδας.

    Ξέχασες να γράψεις στον αδερφό σου τον Νίκολας ότι αν η ΝΔ ήθελε να βολέψει τα παιδιά της θα το είχε κάνει. Οπότε άσε το παραμυθάκι με την συνέντευξη γιατί δεν πείθει.

    Εφόσον τα εκπαιδευτικά προγράμματα γίνονται για εκπαίδευση, τότε αυτοί οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί και μάλιστα 3, 4 και 5 χρόνια. Αν εσύ πιστεύεις ότι χρόνια μαθητείας στο δημόσιο δεν είναι άξια αναγνώρισης τότε χρειάζεται να αναθεωρήσεις ελαφρώς τις απόψεις σου για την αξιοκρατία.

    Συστηματικά ξέχασες να αναφέρεις ότι στα STAGE είναι παιδιά όλων των κομματικών αποχρώσεων…

    Που ήταν τόσο καιρό η αντιπολίτευση;
    Που είσαστε 5 χρόνια;
    Εσύ ο ίδιος τι έγραψες 5 χρόνια για το θέμα;

    Τώρα όμως άρπαξες την καλή σου πένα και μαζί με πολλούς άλλους καλοθελητές κόπτεστε για τους Stagers με τόνους υποκρισίας, εμπαιγμού και ψεύτικης κατανόησης!

    Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι είχε πει το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά! Σαν πολίτης περιμένω δίκαιες λύσεις και όχι πολιτικές διώξεις (εφόσον όπως λένε οι Stagers είναι πολιτικά βύσματα).

    Γιατί δεν έγραψες ότι η ΚΝΕ ήταν καλή όταν έκανε αντιπολίτευση στην ΝΔ και τώρα δεν συμφέρει;

    Τέλος, η αναφορά στους πτυχιούχους είναι ότι πιο απάνθρωπο και άδικο ακούω τις τελευταίες ημέρες. ΔΕΝ είναι όλες οι θέσεις στο δημόσιο για πτυχιούχους κύριοι…

    Γιατί ο πτυχιούχος τυπάκος, που σπούδασε πληροφορική στο London με τα λεφτά του μπαμπά να πάρει την θέση δακτυλογράφου από την κοπελίτσα των ΙΕΚ;

    Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφερθώ σε πόσες επιλογές εργασίας έχει ένας πτυχιούχος πληροφορικής από ΑΕΙ και πόσες ένας από ΙΕΚ…

    Το δημόσιο ανήκει μόνο στους πτυχιούχους; Δεν το κατάλαβα αυτό!

    Αν το ξέραμε να χρεώναμε κι εμείς τους δικούς μας με δάνεια να πάμε να σπουδάσουμε στο London να δούμε άσπρη μέρα!

    Ίσα ρε τιτλοφασίστες!
    Ίσα ρε πτυχιολάγνοι!

    Σα δε ντρεπόμαστε λίγο!

    Και μάθε να γράφεις ανθρώπινα! Ο αδερφός μου όσα χρόνια και να ζήσει στην Αυστραλία πάντα Νίκος θα είναι. Ποτέ Νίκολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΕΠΡΕΠΕ... ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ...ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ κλπ

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ STAGE ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ !!!

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ STAGE ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤO ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ stagiers OTI EINAI MIA ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ WITH LOVE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ΠΑΣΟκοplokies.blogspot.com/

    Πάρε την απάντησή σου.
    Audio clip.


    Με τις υγείες σου, καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To KOU KOU E einai O fasistas sou , adelfe! Me rythmo oloi mazi!!!!

    A re knitakia pou xasate thn aderfh sas nea dhmokratia kai klaite... Den ta kataferate...na bgei o prostaths sas kybernhsh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στρατηγέ της Μίζας άξιος και συ με τον τρόπο που μιλάς αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που τους ρωτάς τι θα κάνουν εάν τυχόν και έρθουν στην κυβέρνηση και σου απαντούν ότι μα εμείς δεν προκειτε να κυβερνήσουμε ποτέ και έχει τους υπαλλήλους του ριζοσπάστη με το κατώτερο ημερομίσθιο ?ποιος εμποδίζει την Κα Παπαρήγα Να δώσει στους εργάτες κατώτερο ημερομίσθιο 1500 € ποιος? απαντήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ!ΝΙΣΑΦΙ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE KAI ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ..ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ...
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ 50% ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100.000 ΑΤΟΜΑ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΥΤΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (ΕΛΕΟΣ),ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΜΕ 35 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 70.ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ..ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ)..ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΙΡΑ STAGΕ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ,ΑΕΡΓΟΥΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ 18ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑΒΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΠΑΤΤΟΥΝ ΛΙΓΑ-ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ-ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ-ΚΑΙ ΕΙΣΠΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 300€,ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ STAGE,ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ..ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΛΙΓΑ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΤΑ STAGE KAI οΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΜΕ 6ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΕΣ..ΑΧ!ΧΡΥΣΟΥΛΙΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ 4ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΣΕ 50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΙΡΑ STAGΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΣΙΕΝΤΣΕΣ, ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ, ΣΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ STAGE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ Σ' ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.

    ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΤΑ STAGE ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ!ΤΑ STAGE ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!

    ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ 9:28 Μ.Μ. 29/10/09
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΦΙΛΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αα...ΟΧΙ ..ΟΧΙ..
    ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΥΑ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ-ΑΝΝΑ-ΑΝΤΖΕΛΑ-ΤΙΝΑ-ΤΟΝΙΑ-ΦΩΦΩ-ΜΑΡΙ-ΛΟΥΚΑ-ΜΑΡΙΑ-ΕΥΗ-
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σε απάντηση όσον χαρακτηρίζουν τους stagers ρεμάλια και άχρηστους:
    1)όταν τοποθετείς stagers σε υπηρεσία που ακόμα και οι μόνιμοι είναι υπεράριθμοι και ρεμπελιάζουν,τι περιμένεις από τους προσωρινούς;;;;;;;;;;;;;;;;
    2)δεν διαφωνώ πως υπήρχαν παιδιά που δεν πρόσφεραν δουλειά,αλλά από προσωπική εμπειρία σας γράφω φίλοι μου πως ούτε Νέα Δημοκρατία ψηφίζω και ήμουν γύρω στον 1 χρόνο άνεργη πτυχιούχος και πήγα σε υπηρεσία που η μόνιμη ήταν σε ενδιαφέρουσα και την κάλυπτα εγώ,εξέδιδα διοικητικές και λογιστικές πράξεις και παρέμενα 10ωρα στην υπηρεσία για να ανταπεξέλθω επειδή όλες μόνιμες ήταν Δ.Ε. και απαξιούσαν να μάθουν το αντικείμενο της προισταμένης για να μην την αντικαθιστούν.
    3)γνωστή μου είναι σε ΔΟΥ ως stager και έχει αναλάβει το αντικείμενο της μόνιμης η οποία αμοίβεται με 2.700 € μηνιαίως.
    4)τα stager θέλουν την προσαύξηση του 50% για να μοριοδοτηθούν και να συναγωνιστούν τους υπόλοιπους μέσω ΑΣΕΠ-ζητούμενο όλων-γιατί αυτό ίσχυε όταν υπέγραφαν.Άραγε έχει ή δεν έχει συνέχεια αυτό το κράτος;;;;;;;;;;και να καταργήσουν την προσαύξηση για τα ακόλουθα προγράμματα και όχι αναδρομικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση