GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο χρόνια μετά την αιματηρή επίθεση στα Ζωνιανά...

Από το http://paramythia.pblogs.gr/ Δυο ακριβώς χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη,όταν ως ...

Από το http://paramythia.pblogs.gr/

Δυο ακριβώς χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη,όταν ως μέλος αστυνομικής ομάδας που επιχειρούσε στον ορεινό Μυλοπόταμο,δέχτηκε στο κεφάλι σφαίρα από καλάσνικοφ δραστών οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον της αστυνομικής δύναμης στην προσπάθεια τους να την εμποδίσουν να περάσει στα Ζωνιανά. Δυο χρόνια ο Στάθης Λαζαρίδης βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι,σε κωματώδη κατάσταση και πρόσφατα οι γιατροί αποκάλυψαν την σκληρή πραγματικότητα στον πατέρα του:ότι το παιδί του,δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καλά,ότι από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αναστροφή της κατάστασης.
Ο πατέρας του,ο Γιάννης Λαζαρίδης ,είναι εκείνος που ως φύλακας άγγελος του δεν φεύγει από το προσκεφάλι του.Είναι ελάχιστες οι φορές...

σε αυτά τα δυο χρόνια που τον εγκατέλειψε για 2 ή 3 μέρες προκειμένου να βρεθεί στην Κοζάνη για κάποιες δουλειές."Για μένα το παιδί μου είναι ζωντανό.Με ακούει,με αισθάνεται,με βλέπει..." μας λέει ο πικραμένος πατέρας.
Τον Στάθη δεν τον ξέχασαν οι συνάδελφοι του και δεν θα μπορούσαν άλλωστε.Στην θέση του θα μπορούσε να βρίσκεται οποιοσδήποτε απ'αυτούς.Σήμερα,συναντιώνται στο Ρέθυμνο αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί απ'όλη την Κρήτη για να τον θυμηθούν και να θυμίσουν παράλληλα στην πολιτεία τις υποχρεώσεις της αλλά και τις τότε δεσμεύσεις της. Για την συνάντηση αυτή,λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου Γιάννης Κουνδουράκης: "Θέλουμε να ξαναθυμίσουμε σ'αυτούς που θέλουν γρήγορα να ξεχνούν το θλιβερό αυτό γεγονός.Να στείλουμε το μήνυμα ότι τον Στάθη δεν τον ξεχνούμε.Να υπενθυμίσουμε στην συντεταγμένη πολιτεία και στα όργανα της τις ευθύνες που έχουν διαχρονικά,για την πριν και μετά Ζωνιανά εποχή.Να απαιτήσουμε πολιτική βούληση ,αταλάντευτη και σταθερή θέληση για την πάταξη των φαινομένων αυτών.Να απαιτήσουμε από την ηγεσία μας να προχωρήσει επιτέλους στην ενίσχυση μας αφ'ενός και αφ'ετέρου στις απαραίτητες διαχρονικές αλλαγές και να τους υπενθυμίσουμε ότι θέλουμε σωστούς και υπεύθυνους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και ελάχιστους κινδύνους για τους συναδέλφους μας" . Τον Στάθη δεν τον ξέχασε η τοπική κοινωνία που συχνά ρωτά να μάθει για κείνον,για την υγεία του.Τον θεωρούν άλλωστε ως τον άνθρωπο -σημείο αναφοράς για το Ρέθυμνο αφού εξ αιτίας του τραυματισμού του έστω έγινε μια μικρή αρχή για να σπάσει ένα δυσώδες για τον τόπο απόστημα. Τον Στάθη δεν τον ξεχνά η κοινωνία της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στο facebook για κείνον με χιλιάδες μέλη,όπου σε καθημερινή βάση του αφήνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.
Η σύζυγος του Στάθη,η Μαρία Κουρούπη,μεγαλώνει το παιδί τους και όπως κατά καιρούς έχει ισχυριστεί,δεν έχει την δυνατότητα να είναι με συχνότητα κοντά του. Η απόφαση της να μην δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην δίκη των κατηγορουμένων για τον τραυματισμό του Στάθη,που άφησε άφωνους τους Εφέτες όταν την άκουσαν σε σημείο μάλιστα να της πουν ενώπιον του ακροατηρίου ότι πρόκειται για πρωτοφανή στάση στα δικαστικά χρονικά,συνετέλεσε στην οριστική ρήξη της με την οικογένεια του Στάθη ,δηλαδή τους γονείς του κα τα αδέλφια του.Σήμερα πλέον,βρίσκονται στα δικαστήρια,καθώς ο πατέρας του ειδικού φρουρού διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού του,εφ'όσον,όπως υποστηρίζει η σύζυγος του δεν ενδιαφέρεται γι αυτόν τόσο ώστε να την έχει εκείνη. Η μη παράσταση της κ.Κουρούπη στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή,προκειμένου να απαιτήσει την τιμωρία των δραστών,εξέπληξε και τους συναδέλφους του Στάθη πανελλαδικά και κυρίως τοπικά.Κράτησαν όμως σιωπηρή στάση,σεβόμενοι την κατάσταση του και δεν έκαναν κανένα σχόλιο.Πρόσφατη δήλωση της όμως σε αθηναική εφημερίδα,στην οποία απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ,αναφέρει ότι δεν είχε χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο να υπερασπιστεί τον σύζυγο της στα δικαστήρια,προκάλεσε οργή στους αστυνομικούς,οι οποίοι την διαψεύδουν σήμερα κατηγορηματικά.
Ειδικότερα,στην εφημερίδα VETO της περασμένης Κυριακής, η Μαρία Κουρούπη-Λαζαρίδη δήλωσε μεταξύ άλλων: "Κανείς δεν με ρώτησε, τότε που έψαχνα για δικηγόρο,που θα βρώ χρήματα να τον πληρώσω.Δεν ήθελα να ζητήσω από κανέναν.Εαν βρεθεί ένας δικηγόρος που δεν θα μου ζητήσει χρήματα,τότε θα του πώ να εκπροσωπήσει τον Στάθη στο Δικαστήριο". Ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου,Γιάννης Κουνδουράκης,απαντάει στα παραπάνω λέγοντας: "Εμείς οι αστυνομικοί της Κρήτης,και οι τέσσερεις Ενώσεις μας, διαμηνύσαμε στην κ.Κουρούπη ότι θα αναλάβουμε όλο το οικονομικό κόστος προκειμένου να πληρώσουμε τον καλύτερο κατά την δική της κρίση δικηγόρο της Ελλάδας να παραστεί στο Δικαστήριο ως πολιτική αγωγή.Είχαμε αποφασίσει να συγκεντρώσουμε μεταξύ μας οποιοδήποτε ποσόν χρειαζόταν.Την απόφαση μας αυτή,της την μετέφερε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλλων Χανίων,Ευτύχης Μαρκαντωνάκης.
Εκείνη απάντησε αρνητικά,δεν δέχτηκε την πρόταση μας,επικαλούμενη διάφορα προσχήματα.Σήμερα δίνει συνεντεύξεις και λέει ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και κανείς δεν την ρώτησε αν έχει χρήματα να βάλει δικηγόρο.Ψεύδεται.Ας την κρίνει ο κόσμος." Να υπενθυμίσουμε ότι η κ.Κουρούπη,όταν είχε ερωτηθεί από τον Εφέτη-εισαγγελέα κ.Μπρακουμάτσο,γιατί δεν παρίσταται ως πολιτικώς ενάγουσα στην δίκη,δεν είχε επικαλεστεί τέτοιο λόγο παρά το γεγονός ότι επισταμένως της ζήτησε πειστική απάντηση.



17 σχόλια

  1. κουραγιο και σε αυτον τον ατυχο και στους γονεις του για το γολγοθα που τους ετυχε.δεν βλεπω ομως σχολια και αυτο σημαινει οτι μενουν ασυγκινητοι οι περισσοτεροι ,μεχρι να τους τυχει κατι,και οτι χτυπηθηκε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.βλεπετε στους προοδευτικους αυτα τα δυο εχουν διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    75% ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια και οι του στρατοπέδου Ντόρας θυμούνται τι έκανε ο Σαμαράς το 93, ή και στην περίπτωση Στεφανόπουλου, που και στις δυο περιπτώσεις έκανε ότι έκανε με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, αλλά απλώς δεν τους βόλευε τους Νεοδημοκράτες, στο 93 επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ήθελε να κλείσει το Σκοπιανό όπως όπως, και στην περίπτωση Στεφανόπουλου που τον υποστήριξε, ο Σαμαράς την στιγμή που το κομματικό συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας , ένα τυφλό συμφέρον δεν τον ήθελε, και που όμως αργότερα ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία τον στήριξε στην ψηφοφορία στην Βουλή, και έγινε ξανά πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    Θα πρέπει λοιπόν οι της Ντόρας και η ίδια να θυμηθούν τι έλεγε ο μπαμπάς Μητσοτάκης μεταδικτακτορικά, αλλά και τι έγραφε στον Κήρυκα Χανίων την εφημερίδα του, για τον « εθνάρχη» τους, Καραμανλή, αυτόν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα τελικά στην Κύπρο, αυτόν που τώρα κόπτονται και ευαγγελίζονται τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KACAMPELH OTAN SOY STELNV KATI GIA ANARTHSH KAI DEN EINAI YBRISTIKO-OPVS POTE DEN EINAI-SE PARAKALV NA TO ANARTEIS.BGALE TON PRASIO MANDYA KAI GYALIA KAI ASE TON KOSMO NA EKFRASTEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΕΤΟ....ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ..ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ . & 2)ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΦΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ??? .ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΜΑΔΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΘΑ ΕΒΑΖΕ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βουλή των Ελλήνων, 05 Νοε 2009

    Δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να μην ανανεώσετε τις συμβάσεις των στατζελάκηδων, βροντοφώναξε ο Μπούλης από τον ΣυνασπισμοΣύριζαΚΚΕες. και άλλα, στην Βουλή προς τον Λοβέρδο του Πασόκ.
    Να τους Μ Ο Ν Ι Μ Ο Π Ο Ι Σ Ε Τ Ε Ο Λ Ο Υ Σ ! Τους στατζελάκηδες βροντοφώναξε η Παπαρήγα από την συγκέντρωση τους στην Πλατεία Ομονοίας;
    Δείχνετε την ανάλγητη κακοπροαίρετη καρδιά σας είπε ο εκπρόσωπος της Δεξιάς στην Βουλή!
    Εμπρός Αριστεροδεξιούληδες πεδίον δόξας λαμπρό για συμμαχίες, για υπόγεια ρεύματα, για άγρα ψηφοφόρων!
    Κυνηγηθείτε μεταξύ σας ποιος θα αρπάξει περισσότερους, άλλωστε δικοί σας είναι και ο φόβος σας είναι μην χάσετε τους στενά κομματικά δικούς σας και από εκεί και πέρα όσους αρπάξετε!
    Γιατί δικούς σας; Γιατί η μαμά Δεξιά σας τάιζε και εσάς για να βγάζετε τον σκασμό, όλο με γιουβαρλάκια θα την βγάζετε;
    Που είσαστε κύριε εκπρόσωπε της Δεξιάς όταν τους προσλαμβάνανε με κομματικές και μόνον περγαμηνές;
    Που ήσουνα όταν για να μπεις στο δημόσιο περνούσες από τον κομματικό ΔΕΞΙΟ πάγκο της συνέντευξης και που αυτό μετρούσε περισσότερο και από πέντε ντοκτορά;
    Πού ήσουνα όταν για να πάρεις μέρος σε διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να έχεις δουλέψει stage ; Τα άλλα ελληνόπουλα μπαστάρδια ήτανε;
    Που ήσουνα Μπούλη όταν τους προσλαμβάνανε;
    Δεν είδες την κομματική και μόνον συνέντευξη;
    Δεν είδες τις ουρές στα κομματικά γραφεία των υπουργών και βουλευτών της Δεξιάς;
    Δεν είδες το ανθρωποκυνηγητό ακόμη και μεταξύ Δεξιών που θέλανε να ανανεώσουν και μια, και δυο, και τρεις, και τέσσερεις φορές την ίδια σύμβαση;
    Μήπως σου είχαν φορέσει παρωπίδες και δεν έβλεπες, ή ήθελες και δεν έβλεπες;
    Είναι δικαιοσύνη να παίρνουν τις θέσεις με τα κριτήρια που περιέγραψα;
    Κυρία ΠΑΠΑΡΉΓΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ? ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ? Όλοι αυτοί προσληφθήκανε με αξιοκρατία, με κανονικούς διαγωνισμούς όπου όλα τα Ελληνόπουλα είχαν τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες ή προσληφθήκανε με στενότατα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?
    Αυτής της άποψης είσαστε; Έτσι θέλετε να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο τα Ελληνόπουλα;
    Και αν τώρα που είναι κυβέρνηση το Πασόκ θα προσλάβει οχταμηνήτες πχ. και τους πει μετά πηγαίνετε σπίτι σας αφού έληξε το οκτάμηνο, εσείς θα πείτε να μονιμοποιηθούν; Ή αν πει να τους μονιμοποιήσει τι θα κάνετε;
    Το φαντάζομαι, ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ…..
    Κυρίες και κύριοι λιγάκι τσίπα δεν βλάφτει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 70% ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ.
    ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ
    ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ.ΟΠΟΥ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΘΕΟΣ
    ΝΙΚΑΤΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑΞΙΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ

    ΕΝΟΧΟΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 06:51 πού ησουνα οταν οι συμβασιουχοι αγωνιζονταν να μονιμοποιηθουν?μηπως εκεινοι ηταν καλοι και χρησιμοι, ενω οι τωρινοι οχι? θα προτιμουσα να μου πεις αυτο, παρα να υποψιασθω οτι εκεινοι ηταν καλοι επειδη ηταν ΠΑΣΟΚ, ενω οι τωρινοι ειναι κακοι επειδη ειναι δεξιοι. Ο φανατισμος ειναι κακος συμβουλος. Οπως επισης και εκεινο το "κακος και απατεωνας δεξιος" που αποδιδεις σε 2,5 εκατομμυρια ανθρωπους. Για συνελθετε πια, που 30 χρονια μετά το 1981 μιλατε ακομη για κακια δεξια. Εσυ αραγε τι αποδεικνυεις, που σε μια αναρτηση για ενα τραυματισμενο και κατεστραμμενο παιδι (ερευνησε το, μηπως ειναι δεξιος οποτε του αξιζε αυτο που επαθε?), επελεξες να βγαλεις τον φανατισμο σου. Μηπως θελετε τα παιδια των stage να σας πουν κι ευχαριστω? Ε οχι αγαπητε μου κυριε, δεν θα σας πουν. Και ευχομαι μια μερα να μην βρεθει και το παιδι σου στην ιδια θεση (μπα, το ΠΑΣΟΚ ξερει τι κανει, θα μονιμοποιησει τα παιδια του, δεν ειναι κοροιδα σαν την ΝΔ να προσλαμβανουν με 500 ψωροευρω των stage και μετα να την βριζουν κιολας). Αληθεια, η ΝΔ ηταν κακια οταν δεν απελυσε τους συμβασιουχους του Σημιτη, αλλα προσπαθησε να τους απορροφησει? Δεν πειραζει φιλε, ο καθενας δικαιουται να ειναι φανατικος και κοντοφθαλμος. Κρατα τις ταμπελες σου περι κακου δεξιου, και να τις χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις τελευταιες μερες το ξενοδοχειο εχει κατακλυστει απ την ασφαλεια λογω της επισκεψης του γ.γ.του ΟΗΕ.Στους αστυνομικους για να αλλαζουν ρουχα τους εχει δωθει ενας χωρος διπλα στη ρεσεψιον.Συμφωνα με εργαζομενους εκει,στην προσπαθεια του να ντυθει (!!!) χθες ενας αστυφυλακας,εκπυσοκροτησε το οπλο του 2 φορες.Δεν υπηρχε ευτυχως τραυματισμος εκτος απ την τρομαρα του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ;
    ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ;
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ:"ΞΕΝΟΙ ΠΟΝΟΙ "ΧΑΧΑΝΑ".
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5-11-2007
    Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

    12-7-2009_______________________

    Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
    Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ
    Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
    σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. borbadisma apo aeros kai gamisi apo to edafos einai i kaliteri syntagi gia kritikous pseftontaides

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση