GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σηφουνάκης και Βγενόπουλος...

Από τον ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη http://avragioz.blogspot.com/ . ΜΟΥΓΚΑ Ο ΑΓΟΝΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!! ...

Από τον ΜπαρμπαΝίκο Αρβανίτη
http://avragioz.blogspot.com/
.
ΜΟΥΓΚΑ Ο ΑΓΟΝΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!
Τσιμουδιά δεν έβγαλε ακόμα ο .... άγονος Σιφουνάκης, μετά το δημόσιο τσαλάκωμα που του έκανε το αφεντικό της MARFIN (MIG).
Ανεξάρτητα από τα οικονομικά κίνητρα (που δεν μπορούν και να απουσιάζουν) του Βγενόπουλου, αυτό που μετράει, είναι το τι κάνει ένας υπουργίσκος ή ένας υφυπουργίσκος (τόσος δα), όταν κάποιος τον λούζει ευθαρσώς με ροχάλες, για τον τρόπο που λειτουργεί 5 χρόνια.
«Λογικά κάποιος θα ανέμενε, ότι μετά από 5 χρόνια που ήταν υπεύθυνος του τομέα αυτού του ΠΑΣΟΚ, θα είχε μελετήσει τις αερομεταφορές και ότι όταν αναλάμβανε υπουργός θα είχε κάτι να πει, κάτι να εφαρμόσει. ..... Οι άγονες γραμμές θα εξυπηρετούνται με παλιά, ρυπογόνα αεροπλάνα. Η απόφαση αυτή φέρνει την Ελλάδα πίσω, δεν είναι η Ελλάδα του 2009, τα δικά μας όρια έχουν εξαντληθεί.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βγενόπουλος και ... ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους των Κυκλάδων. Επίσης τόνισε ότι...

με τη προσφορά του, είχε αποποιηθεί τη Κρατική επιχορήγηση, που έδινε η κυβέρνηση για τις άγονες γραμμές!!!!!
Αντί για τον άγονο Σιφουνάκη, μίλησε ο Υπουργός Ρέππας, για να πει τι;;;... Ότι ανάθεσε την υπόθεση στον μεγάλο και ανεπανάληπτο Ρακιντζή. Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε, ξανά ανήσυχα!!!
Μούγκα και άφαντος ο μικρός Σιφουνάκης. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

21 σχόλια

  1. ΕΙΧΕ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ.

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 2.200.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαρπα Νικο ακομα καθευδεις....εχτες απαντησε...αλλα μαλλον ξεχασες τα γυαλια σου στο γελεκο.Απαντηση πηρε ο Μεγαλος επενδυτης...αλλα εκανε μουγκα...γιατι ρε μπαρπα ΝΙκο εισαι βουρλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγαλος επενδυτης ζητουσε 5.5.000 για 8 γραμμες και το ηθελε ολο το πακετο και τα 24.Διαβαστε και λιγο,η μελετη κανει καλο και βγαζει τον ανθρωπο απο το βαρκο που κοιμαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες , όταν έχουν κάποιο πρόβλημα με το κράτος, καταφεύγουν στα διοικητικά δικαστήρια. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Βγενόπουλος. Τι είδους νταβατζιλίκι είναι αυτό να βγαίνει δημόσια και να την πέφτει σε υπουργούς αλλά και απλούς υπαλλήλους; Επειδή είναι διαχειριστής αραβικών κεφαλαίων, νομίζει ότι θα επιβάλει την θέλησή του με το έτσι θέλω; Αρκετά πια με τους νταβατζήδες του πλούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποκείμενο και αυτο το σηφουνάκη.
    Μάγκας στα Εκκλησιαστικα...δεν στοιχίζει τίποτα.
    ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ
    Ε Ξ Υ Π Ν ΟΣ τον καιρό της μασας του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

    ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ.
    ΣΥΝΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΛΗΤΗΣ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεβέντες μου, πιστεύω σαν δημοκράτες που είσαστε δεν θα είχατε αντίρηση να γραφεί και η άλλη άποψη, η οποία λέει:
    - Πρώτον, η Olympic Air αποκλείστηκε γιατί κατέθεσε προσφορά που καταστρατηγούσε τους όρους του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Για παρόμοιο λόγο αποκλείστηκε και η Aegean. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι, η Olympic Air κατέθεσε μόλις χθες πρόταση για άλλες άγονες γραμμές, χωρίς να επαναλάβει το ίδιο λάθος.
    - Δεύτερον, ο ισχυρισμός ότι η Olympic Air θα εξυπηρετούσε τις άγονες γραμμές με 0 ευρώ, έναντι 2,2 εκατ. ευρώ που προσέφεραν οι δύο επιλεγείσες εταιρείες δεν ευσταθεί, διότι για οκτώ γραμμές η προσφορά της ήταν 5.902.013 ευρώ, συνολικά για το τετράμηνο. Σημειωτέον ότι η προσφορά αυτή είναι ακριβότερη κατά 1,1 εκατ. ευρώ από το καταβληθέν αντιστάθμισμα στις Ολυμπιακές Αερογραμμές κατά το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα…

    3. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που υπήρξε καταγγελία, εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση. Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου απεστάλη άμεσα στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, με το αίτημα να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας. Αναλόγως του περιεχομένου του τελικού πορίσματος του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Σήμερα, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ίδιο θέμα.

    4. Δεν θα αφήσουμε τίποτα αδιερεύνητο. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν «ημέτεροι» ή μη επιχειρηματίες. Υπάρχουν κανόνες που ισχύουν για όλους. Και η προσήλωση στη Διαφάνεια σημαίνει ανοικτές διαγωνιστικές διαδικασίες και τήρηση των κανόνων δικαίου. Πολύ περισσότερο σε μια χρονική περίοδο όπου διεξάγονται πολλοί διαγωνισμοί και εκδηλώνονται αντιθέσεις και συγκρούσεις επιχειρηματικών συμφερόντων, η Πολιτεία οφείλει να περιφρουρήσει την αξιοπιστία και το σύννομο κάθε διαδικασίας.

    - Σεβόμαστε το ενδιαφέρον των φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας. Πάνω από όλα όμως, σεβόμαστε τον πολίτη που θέλει να προασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Ο ΒΓΕΝΟ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τωρα θα βγει ο γαπ και θα πει οτι φταιει ο βερελης ο παπαδοπουλος και ο σημιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΌΤΕΡΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και για να μη ξεχνάμε...
    του χρωστάνε οι (κατα Πάγκαλο τσογλαναραίοι) του γραφειοκρατικού πασοκ

    - έκανε τις δουλειές τους όταν η τοπική οργάνωση Λέσβου απαιτούσε ακόμη απο το 1982, να χτυπηθεί η λαμογιά εξ αρχής με κόστος τη διαγραφή της...
    -τον όρισαν νομαρχη Λέσβου για να δίνει, με ιντριγκες και ανίερες συμμαχίες, πισώπλατα χτυπήματα σε όσους εκφράζοντας αυτή τη ζωντανή ενδοπασοκική συνιστώσα στη Λέσβο, επέμειναν επι δεκαετίες και ως αυτοδιοικητικοί να ειναι συνεπείς και αποτελεσματικοί και ως τέτοιοι να του χαλούν το σκηνικό του παλαιοκοματικού μεγαλοπαράγοντα ...που διεκδικούσε ως κρητικός σώγαμπρος στη Λέσβο ακόμη και ως βουλευτής και ως ευρωβουλευτής...

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ και για ανίερα αλισβερίσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δωσ'τους να καταλαβουν Βγενοπουλε.Τετοια σαρακια εχουν κανει την Ελλαδα σαν την μαπα τους.Εγω πιστευω παντως,οτι οτιδηποτε συμφερον σαν πολιτικος η σαν επιχειρηματιας μπορει καποιος να εχει,υπαρχει και μια γονιδιακη μνημη που του υπαγορευει και το φιλοτιμο,που μονο στην Ελλαδα υπηρχε σαν λεξη και σαν καταλυτης μεταξυ των ανθρωπινων σχεσεων.Δυστυχως αυτο χαθηκε γιατι κυβερνουν αλλοφυλοι.Που να μαθουν απο φιλιτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν μάγκες ο Βγενόπουλος φαίνεται να έχει στο παντελόνι του πολλά κιλά αρχίδια.Το θάρρος του και ο καταγγελτικός του λόγος θα κάνουν κάποιες κωλοτρυπίδες να ακοιγοκλείνουν με συχνότητα της κίνησης τού κουνελιού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του πράξης!
    Γιατί απλά ο άνθρωπος είναι καθαρός και ακριβώς ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Ένας καθαρόαιμος εκπρόσωπος της ύγιούς επιχειρηματικότητας που έχει τέτοιο μέγεθος, που μπροστά του οι πολιτικοί αναξαρτήτώς κόμματος κοινώς χέζονται!
    Δεν έχω δεί άλλο επιχειρηματία να βγάινει και να καταγγέλει αδιακρίτως, και σκέφτομαι πόσο λυπάμαι κάποιους επιχειρηματίες που απεργάζονται ύποπτα σχέδια μέσα από τους σκοτεινούς διαδρόμους συγκοινωνούντων γραφείων της διαπλοκής και των άνομων συμφερόντων.Θλιβερές προσωπικότητες κοινώς μύκητες επιχειρηματίες που δεν έχουν ηθικό ανάστημα.
    Είμαι φίλοι μου ΠΑΣΟΚ γιά πάνω από τριάντα χρόνια, αλλά δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όποιο λαμόγιο της κυβέρνησης δεν κάνει καλά τη δουλειά του.Αν ευσταθούν όσα λέει ο Βγενό(που μάλλον είναι αληθινά) τότε σε τι διαφέρει ο Σηφουνάκης από την Ντόρα η οποία ως υπουργός εξωτερικών και παρά το ότι δεν ήταν αρμοδιότητά της έδωσε έτσι επειδή γούσταρε στον Βασιλάκη της Aegean τη γραμμή Αθήνα- Κωνσταντινούπολη!
    Είπαμε.Το press.gr αν θέλει να έχει την επισκεψιμότητα που έχει και τον κρυφό σεβασμό από πάρα πολλούς, παρά το ότι είναι διεφθαρμένο :) γιά λόγους αρχής blog όπως είναι και το σλογαν του στην αρχική του σελίδα, θα εξακολουθήσει αδιακρίτως να βαράει αμείλικτα και αδίστακτα όποιον πολιτικο και όχι μόνο κάνει έστω τη σκέψη να παρανομήσει.
    Ελπίζω ο Σηφουνάκης να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αντικρούσηει τις βαριές κατηγορίες περί πολιτικής ανεπάρκειας του!
    Όταν ισχυρίζεσαι πως κουβαλάς δημοκρατικούς αγώνες στο πετσί σου δεν θα πρέπει να αφήσεις κυριε Σηφουνάκη θολό το τοπίο.Απαιτούμε εξηγήσεις.
    Δεν τον γνωρίζω τον Βγενόπουλο παρά μόνο από την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό που τυχαίνει να είναιη ομάδα μου.Αλλά με έχει εντυπωσιάσει η τακτική του να μην κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
    Και σκεφτείτε ότι κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν προχωρεί στη διερεύνηση των σκανδάλων της Νέας Δημοκρατίας!
    Οι επιχειρήσεις του όπως άκουσα απασχολούν 55000 εργαζομένους πάνω κάτω.Και τον άκουγα να λέει ότι πέρα από τα κέρδη τού ομίλου του, τον ενδιαφέρουν οι εγαζόμενοί του να μην χάσουν τη δουλειά τους από τα τερτίπια των πολιτικών.Γιατί αν οι πολιτικοί δημιουργούν με τη διαπλοκή τους αθέμιτο ανταγωνισμό τότε είναι πιθανόν λόγω διαφυγόντων κερδών να αναγκαστεί να απολύσει κόσμο και είναι μάλιστα και δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες.Η προσφορά ρε μάγκες που έκανε γιά τις άγονες γραμμές ήταν να βάλει πιό σύγχρονα αεροπλάνα απο τους άλλους και μάλιστα χωρίς κρατική επιχορήγηση!(επιδότηση).
    Εμ το άλλο που προσπαθεί να δωρίσει σε κάποιο νοσοκομείο ένα ακτινολογικό μηχάνημα γιά τα παιδιά με καρκίνο και η γραφειοκρατία και η αδιαφορία κάνουν καλά τη ..δουλειά τους!
    Μακάρι να βγαίνανε και άλλοι επιχειρηματίες και να καταγγέλανε τα κακώς κείμενα.Αλλά που να βγούνε και τι να πουνε όταν δεν έχουν καθαρό προσωπο?
    Μέχρι στιγμής ο Βγενόπουλος έχει χέσει πατόκορφα την Ντόρα και τον Σηφουνάκη.Καί έπονται και άλλοι.Ρε λέτε η κάθαρση να μη έρθει από τους πολιτικούς αλλά από τους σωστούς επιχειρηματίες?
    Είπε σε μιά άλλη συνέντευξη ο Βγενό: Ξέρετε θα λένε που τα βρήκε τόσα καφαλαια αυτός και μαύρο χρήμα θα είναι κ.λ.π
    Και εξήγησε με καθε λεπτομέρεια πώς έχει η κατάσταση με την MIG καί ήταν πειστικότατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΆΜΕΜΠΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!!
    ΔΙΩΞΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΙ!!!
    ΕΝΑΝ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!
    ΔΙΩΞΕ ΟΤΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΕΡΝΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.
    ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΑ ΕΡΙΞΕ .


    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ "ΔΙΕΦΥΓΕ" ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η σιωπή εμένα δεν μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ήτανε νέοι και καλοί μα τώρα πιά κουράστηκαν!
    Πολλά χρόνια στην πολιτική φεύγει το κέφι, γερνάει το μυαλό και εκτίθενται άνθρωποι τίμιοι και δημοκράτες.
    Καλό θα ήταν να μας απαλλάξει ο Παπανδρέου τους παλιούς που κούρασαν και μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 19 Νοε 2009 11:52:00 πμ


    ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ .


    ΑΠΛΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .


    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση