GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα ήρθε η ώρα...

...και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση Από τον Χρήστο Λουτράδη Με φοβίζει όταν η φιλοσοφία και η λειτουργία της πιο σκληρής μαφ...

...και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Με φοβίζει όταν η φιλοσοφία και η λειτουργία της πιο σκληρής μαφιάς μπαίνει στην πολιτική μας ζωή.
Δεν μπήκαν σήμερα αλλά τώρα ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη σε νοοτροπίες που συμβολίζουν τον καιροσκοπισμό, τον αμοραλισμό και την απουσία κάθε ηθικής αναφοράς και αξιοπρέπειας.
Πρέπει κάποια στιγμή να στηλιτευσούμε τους ανθρώπους που ανακαλυπτούν στην πολιτική πεδίο δόξας λαμπρό για να επιβεβαιώσουν τον κομπλεξισμό τους και τα απωθημένα τους. Ίσως ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στους ευατούς μας, πρώτιστα οτι οι ακρωτηριασμένες συνειδήσεις είναι το τέλος του πολιτικού κοινού μας μέλλοντος. Ότι όσοι αναζητούν σε πολιτικές φωτοβολίδες ή θορυβώδεις προσχωρήσεις επιβεβαίωση του πολιτικού τους τίποτα δεν...

έχουν θέση σε μια κοινωνία που αναζητά ακόμη την πυξίδα για το μέλλον της. Ότι όσοι 40 και μέρες μετά τις εκλογές πέφτουν στην παγίδα των "ανοιχτών διαδικασίων τους", δεν είναι ανίκανοι ή βραδείς στις αντιδράσεις τους είναι στυγνοί εκμεταλευτές της ανάγκης της κοινής γνωμής για πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία.

9 σχόλια

  1. Aυτή την ώρα, περίπου 9 το πρωί,

    Εκείνοι οι δύο στη ΝΕΤ, «βασανίζουν» τη Ντόρα Μπακογιάννη.

    Της ρωτούν διαφορα γνωστά και τετριμμένα, ποτέ κανένας δεν θα την ρωτήσει,

    1. Γιατί ποτέ η Ντόρα δεν δέχτηκε ενα υπουργείο να υπηρετήσει σάν,

    Το υπουργείο Υγείας, Εργασίας, οικονομίας.

    Πάντα, μετα απο πίεση του Μπαμπά διάλεγε το ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, με τα μυστικά του κονδύλια και τα ανώδινα ταξειδάκια.

    2. Είπε η Ντόρα πως ολοκληρος ο Τύπος της Κυριακής, κυριως ΠΑΣΟΚικός, έγραφε εναντίον της.

    Δεν είναι ετσι τα πράγματα και η καλή μας Ντόρα δεν μπορεί να καταλάβει το εξής απλό.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ κ. Ντορα,

    Εσείς και τα υπόλοιπα κοράκια της «ελευθερης αγοράς».

    Δεν ΣΑΣ χρειάζονται πλέον.

    Οτι ηταν να ξεπουλήσετε, να αγοράσουν, τα πήρανε κοψοχρονιά,

    ΟΤΕ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    Τώρα δεν σας χρειάζονται πλέον,

    Τώρα χρειάζονται εναν Ομπάμα, στο στύλ του Αμερικάνου, να είναι χαμηλων τονων, να μιλάει soft, να μην προκαλεί και κυρίως να μην εχει το δικό σας παρελθόν.

    Αυτό το προφίλ διαθέτουν οι,

    Γ. Παπανδρέου και,

    Α. Σαμαράς

    Αυτοί εκλέχτηκαν, θα εκλεγούν διότι εμπνέουν ΕΛΠΙΔΑ, χρειάζεται η ελπίδα στον άνεργο, τον συνταξιούχο τον ανασφαλή πολίτη.

    Οι Αγοραστές της ΛΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ θέλουν ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ειρήνη για να συνεχίσουν να αρμέγουν τους κόπους και τους «κόπους» σας.

    Αυτά ηθελα να πω στη κ. Μπακογιάννη και καλά θα κανει να μην συγκρίνεται με την κ. Μέρκελ.

    Η Πατρίδα της κ. Μπακογιάννη προς τα πού πέφτει;
    Η κ. Μέρκελ εχει Πατρίδα.

    Η . Μέρκελ δεν ξεπούλησε την περιουσία της πατρίδας της ουτε ποτε εξαπάτησε τους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε οτι και να γραψεις για αυτο το κρατος ειναι ματαιο μας εχουν κυρηευση οι οικογενειες 50 χρονια και ξεπατωνοντε μονο με πολεμο ολα τα αλλα ειναι περιτα ριξε μια ματια γυρω σου να δεις ποιοι ειναι οι πατρωτες σου και πως σκεπτοντε πηγαινε μια βολτα στην επαρχια να δεις πως ψυφιζουν,με τι νονοτροπια βολευτικη ζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παλιοί νεοδημοκράτες εμφανίζοντα σαν αντίπαλοι του κ. Μητσοτάκη αλλά όλα τα παλιά νεοδημαοκρατικά τζακια είναι με την κα Μπακογιάννη... Αρα; Και ποιοί είναι ακριβώς αυτοί οι απλοί νεοδημοκράτες; Και ποιοί είναι οι αυτοδημιούργητοι; . Μήπως ο Σαμαράς, που τον προωθούσε εξοργιστικά ο Αβέρωφ και στην συνέχεια βέβαια τον ανέδειξε από την απόλυτη αφάνεια ο Μητσοτάκης. Η ο καθαρά Μητσοτακικός στο ξεκίνημά του Αβραμόπουλος. Και τι έκαναν αυτοί για την ΝΔ. Πως ακριβώς "μεγαλούργησαν" όταν έφυγαν. Εφτιαξαν κόμματα και τα έκλεισαν λόγω πλήρους αποτυχίας. Οι μόνοι που προσέφεραν ουσιαστικά από μόνοι τους = δίχως πλάτες - στην ΝΔ ήσαν ο Εβερτ και ο Ανδριανόπουλος. Κέρδισαν σε δύσκολες εποχές τους δύο μεγαλύτερους Δήμους της χώρας. Και οι δύο τώρα,ανεξάρτητα από τις μεταξύ τους διαφοπρές, υποστηρίζουν την Μπακογιάννη. Γιατί ο Σαμαράς είναι επικίνδυνος και ανίκανος. Και το αναγνωρίζουν... Τελειώνει η ΝΔ με τόν Σαμαρά. Αλλά αν έτσι σκέφτονται οι "απλοί νεοδημοκράτες" ίσως τους αξίζει μιά τετοια εξέλιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! ΕΣΥ ΔΕ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΡΕ! ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΚΕΤΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ!!ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ? ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΞΑΦΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕς ΤΟΥ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ - ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΌ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 7% ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ?

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2007 ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΝΔ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩ,,ΠΩ... ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΛΛΑΝΤΑΣ.
    απο troktika ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΝΑ.

    Άντε γεια στον Ελληνικό αθλητισμό - Έβαλαν έναν πρώην σύμβουλο του υπ. δικαιοσύνης για ΓΓΑ

    Δεν υπάρχει αυτό! Γελάει ο κόσμος με την κυβέρνηση που χρειάστηκε 60 ημέρες για να αποφασίσει ότι ο γ.γ.α πρέπει να είναι ένας δικηγόρος, πολιτικός επιστήμων! Αυτό κατάλαβαν τόσο...
    καιρό ότι χρειάζεται ο αθλητισμός;

    Ο Παύλος Γεορυλάνος είπαμε ότι δεν ξέρει από αθλητισμό αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά. Ο άνθρωπος πρέπει να ειναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο για να γ.γ. έναν πρώην σύμβουλο του υπουργείου δικαιοσύνης!

    ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟ-ΠΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρθε η ώρα να σταματήσουν να μας στήνουν στον τοίχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KANTE KATI GIA THN Ellada re...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση