GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνεται ο Παταβούκας...

Σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για τους γενικούς γραμματείς Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ Αύριο ανακοινώνεται ο νέος ΓΓΑ και όλα δ...

Σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για τους γενικούς γραμματείς

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/

Αύριο ανακοινώνεται ο νέος ΓΓΑ και όλα δείχνουν (όπως πρώτη αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ")ότι θα είναι ο Κώστας Παταβούκας. Ο Πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει σήμερα μεγάλη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επιλογή ενός σημαντικού αριθμού στελεχών, τα οποία θα τοποθετηθούν στις θέσεις γενικών και ειδικών γραμματέων. Πληροφορίες της εφημερίδας "Τα Νέα" αναφέρουν ότι...

ο κ. Παπανδρέου θα δώσει το «πράσινο φως» για τους διορισμούς γραμματέων σε 6-7 υπουργεία, στα οποία οι υπουργοί έχουν ολοκληρώσει τις προσωπικές επαφές με τους ενδιαφερομένους που είχε προκρίνει η αρχική φάση της διαδικασίας και έχουν αποστείλει στο Μέγαρο Μαξίμου τις δικές τους κρίσεις ώστε να γίνει η τελική επιλογή. Υπολογίζεται ότι από τη σημερινή διαδικασία θα προκύψει ένας κατάλογος σχεδόν 30 προσώπων, τα οποία θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αύριο ή το πολύ μεθαύριο.
Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον κ. Παπανδρέου θα λάβουν μέρος ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σωτ. Λύτρας, ο διευθυντής του γραφείου τού κ. Παπανδρέου Νικ. Αθανασάκης, η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ρεγγ. Βάρτζελη και η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γλ. Σιούτη.

19 σχόλια

  1. ΕΕΕ..ψιτ..πασόκε......
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ

    Θα ξεπατωθούν στο χρήμα οι βουλευτές-θεατρίνοι

    Είπαμε να καταργηθεί το ασυμβίβαστο αλλά αυτοί έχουν ξεπατωθεί στο χρήμα.Έγιναν βουλευτές και παράλληλα συνεχίζουν τις παραστάσεις τους ενώ προγραμματίζουν και για την επόμενη σεζόν τα θέατρα τους.

    Η Πέμυ Ζούνη και
    ο Γιάννης Βούρος ξέρουν ότι μπήκαν στηνβουλή ή να τους το θυμίσουμε;

    Δεν είναι θέατρο σκιών η βουλή. Σε ψηφίσαμε κυρία μου και κύριε για να περνάτε τα θέματα του πολίτη και να αφήσετε τα υπόλοιπα. Τον νόμο για το ασυμβίβαστο οι βουλευτές τον ψηφίσατε. Εμάς δεν μας ρωτήσατε. Τον κόσμο λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά βρε παιδιά ο Παταβούκας έχει κάποιο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο; Έχει επαγγελματική εμπειρία; Πως λοιπόν μπορεί να γίνει ΓΓΑ;
    Βρε μπας και μας δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και άριστος και αρέστος. Η μόνο αρεστός. Τι πτυχία, τι μεταπτυχιακα, τι pHD. Απ'όλα έχει...


    Α ρε Ελληνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθίγγανοι έκλεψαν περιπολικό! Αλλά τα ΜΜΕ και τα ΠΑΣΟΚΟΠΡΕΣΣ σιωπούν! Δεν υπάρχει πια Μαρκογιαννάκης. Υπάρχει ο cool Μιχάλης!

    «Αθίγγανος έκλεψε τζιπ της Αστυνομίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παρκαρισμένο με τα κλειδιά στην μηχανή επί της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ανεύρεσή του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛΑΣ συνοριοφύλακες έκαναν έλεγχο στον ύποπτο, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο 44ο χλμ.

    Αυτός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μπόρεσε να αποσπάσει το περιπολικό και να εξαφανισθεί.

    Εικάζεται πως έσπρωξε κάποιον από τους συνοριοφύλακες που του έκαναν τον έλεγχο.»

    Φυσικά δεν ισχυριζόμαστε ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ φταίει! Άλλωστε την νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου στους αστυνομικούς το καημένο το ΠΑΣΟΚ την πέρασε; Η ΝΔ την πέρασε, που κυβερνούσε 20 χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΕΥΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ο ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ.
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ, ΚΡΙΜΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε...αποφασίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ.ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΕΒΕΡΤ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΕΝΑΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΚΑΛΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΘΗΝΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΜΕ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΒΕΡΤ ΤΟ 96 ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΕΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ.ΓΕΟΜΑΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δέν βάζουν τόν Ελληνιάδη?
    Καί άν θέλουν ποιό έμπειρο τόν Κοκολάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Ο ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ Ή ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ , ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ..... ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολες οι θεσεις Γενικων γραμματεων πουλιουνται


    υπαρχει διατιμιση απο την εποχη της τουρκοκρατιας!!

    ξυπνατε επιτελους μαλακοελληνες
    κανενας δεν διαβαζει τα βιογραφικα

    περαστε και ακουμπηστε λεφτα
    και αν δεν εχετε καντε πιπες...

    ρωτηστε τους βουλευτες και τις βουλευτινες να σα πουν..

    σας εφαγε η μαλακια

    1 Νοε 2009 12:10:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Αλλά στα φιλαράκια του πασοκ
    ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.

    ΠΑΤΕ..για στα τέσσερα ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
    ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ_______
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ________
    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ_________

    - ΕΩΣ 100% Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !
    ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ !!!ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...πού πας ρε πατριώτη !
    ΚΑΤΩ ΡΕ... ΚΑΤΩ ΡΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....
    ΠΑΜΕ....ξανά.
    ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ... ΝΑ !
    αλλά με πράσινη καπότα..
    ΑΑΑΑΑΑ...ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
    ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX TO πασοκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξερνάνε χολή τα παπαγαλάκια. Ζητε μωρέ ακόμα; Μήπως αλλάξατε αφεντικό και από Ρηγίλης μεριά πιάσατε δουλειά στον Περισσό; Γιατί σήμερα μόνο ο Περισσσός έχει παρά για τέτοιες πληρωμές!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εσύ ρε έξυπνε έκανες πίπες ή έδωσες λεφτά και είσαι τότσο σίγουρος? μαλάκα ελληναρα που ολα τα ξερεις και οι αλλοι ειναι κορόιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΗΤΑΝ....10; 10 ΜΙΣΟ; ΞΕΧΑΣΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΤΛ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΓΙΑ 51/2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

    ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ?

    11 ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ 2 ΔΙΣ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΔΙΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ??

    ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΙΕΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ?

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑMΕΣΩΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI ΤΩΝ ΤΡΑΠΕZΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΓΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

    Τώρα τι. Λεβεντομούνες του πασοκ !
    Πέρυσι κρυώνατε απο τον Αύγουστο
    και ξεσκιστήκατε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ
    ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!!
    ΦΕΤΟΣ. Τόσο πολύ αναμένο είναι ..το πράγμα σας απο τον Γιωργάκη
    και ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!

    Γιαυτό και ο εκπρόσωπος της
    Αυτου αυτού ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄. ο Πεταλωτής γάιδαρος, ανακοίνωσε στοπ.
    Τώρα, λεβεντομούνες του πασοκ, θα ζεσταίνεστε δια της ΤΡΙΒΗΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τέτοια πρεμούρα και προβολή μιας υποψηφιότητας που τίποτε το ιδιαίτερο δεν έχει να επιδείξει. Μήπως πίσω από όλη αυτή την υπόθεση κρίβονται κάποιες σκοπιμότες και συμφέροντα. Ευτυχώς που υπάρχει σε όλη αυτή την υποθέση αντίδραση που στηρίζεται στο βιογραφικό και τα προσόντα που ο ίδιος ο υποψήφιος προβάλει. Και σε τελευταία ανάλυση μετά από τόση δημοσιότητα που πήρε το θέμα αν τελικά επιλεγεί αυτοί που επέμεναν θα έχουν και την τελική ευθύν ηγια το διασυρμό μιας προτόγνωρης προσπάθειας όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός συνεχώς αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση