GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κατενάτσιο είναι αυτοκτονία για τον Σαμαρά...

Aπό το http://tapragmata.gr/ Έχω περιγράψει τον Αντώνη Σαμαρά ως μαραθωνοδρόμο. Στα πρώτα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου -ενός τεράστιου δρόμου π...

Aπό το http://tapragmata.gr/

Έχω περιγράψει τον Αντώνη Σαμαρά ως μαραθωνοδρόμο. Στα πρώτα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου -ενός τεράστιου δρόμου που τρέχει από το 1993- ήταν τόσο πίσω, που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έχει εγκαταλείψει. Σιγά- σιγά κέρδιζε το χαμένο έδαφος και ξαφνικά, λίγο πριν οι αθλητές μπουν στο Στάδιο του τερματισμού, βρέθηκε πίσω από την προπορευόμενη, τότε Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Σαμαράς μίλησε πολιτικά στον απογοητευμένο ΝεοΔημοκράτη και κατάφερε να κερδίσει το ασύντακτο πλήθος που προσπαθούσε να καταλάβει γιατί έχασε με 10 μονάδες από τον Παπανδρέου. Η Μπακογιάννη ξαφνικά από φαβορί έγινε αουτσάιντερ, ενώ ο Αβραμόπουλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα και ...

στη συνέχεια να βρεθεί δίπλα στον Σαμαρά.
Αυτή η πολιτική τοποθέτηση του Σαμαρά τον έφερε μπροστά από τη Ντόρα, καθώς οι αθλητές έμπαιναν στο στάδιο του τερματισμού ενός μαραθωνίου δρόμου που διήρκεσε περίπου 17 χρόνια! Οι περισσότεροι πίστευαν ότι στις περίπου δυο εβδομάδες που απέμεναν μέχρι την ώρα της κάλπης, ο Σαμαράς θα εξειδίκευε την πολιτική πλατφόρμα του, που είχε ενθουσιάσει και συσπειρώσει τους ΝεοΔημοκράτες γύρω από την υποψηφιότητά του.
Κι όμως! Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τον μηχανισμό (τις δυνάμεις, αν ενοχλεί ο όρος μηχανισμός) της Ντόρας Μπακογιάννη να εντείνουν τις προσπάθειές τους, την ώρα που ανεξήγητα ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιδοθεί σε… κατενάτσιο! Για όσους δεν αισθάνονται φιλικοί στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, κατενάτσιο έπαιζαν παλαιότερα κυρίως οι ιταλικές ομάδες, που στο τέλος ενός αγώνα, που είχαν αποσπάσει το αποτέλεσμα που ήθελαν, “κατέστρεφαν” το ποδόσφαιρο αλλάζοντας μπαλιές στην άμυνά τους, ροκανίζοντας το χρόνο και τα νεύρα των θεατών, περιμένοντας απλά τον διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Οι θεατές σφύριζαν κι αποδοκίμαζαν, αλλά οι παίκτες που έπαιζαν κατενάτσιο αδιαφορούσαν, περιμένοντας τον διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη και να οριστικοποιήσουν το θετικό για αυτούς αποτέλεσμα.
Θέλει, άραγε, μεγάλη φιλοσοφία για να αντιληφθεί κανείς ότι στην πολιτική τα πράγματα δεν είναι έτσι; Το κατενάτσιο που παίζει εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Σαμαράς, ίσως του στοιχίσει την εκλογή. Εδώ και μια εβδομάδα, σχηματικά θα έλεγα από τότε που αρνήθηκε το ντιμπέιτ με το -ανομολόγητο- επιχείρημα ότι έτσι φαίνεται ποιος είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ο Σαμαράς δεν λέει τίποτα καινούργιο, απλώς αναμασά όσα -πολύ εκλυστικά- έχει πει τις προηγούμενες μέρες. Με άλλα λόγια, ο Σαμαράς περιμένει το διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη του ματς. Δεν ακούει τα πρώτα σφυρίγματα από την κερκίδα; Δεν αντιλαμβάνεται ότι το στρατόπεδο της Μπακογιάννη έχει φυλάξει για την τελευταία εβδομάδα τις τελευταίες του εφεδρείες; Δέκα ημέρες είναι τεράστιος χρόνος στην πολιτική. Ακόμα και πέντε μέρες, ίσως αρκούν για να αλλάξουν ισορροπίες και δεδομένα.
Ο Σαμαράς τρέχει έναν μαραθώνιο επί 17 ολόκληρα χρόνια (περίπου όσα και ο Ομηρικός Οδυσσέας). Τώρα, μπαίνει πρώτος στην τελική ευθεία, μέσα στο στάδιο του τερματισμού. Από τις εξέδρες, κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί αρχίζει ξαφνικά να περπατά, αντί να επιταχύνει…

19 σχόλια

  1. Οι φούσκες αργά ή γρήγορα ξεφουσκώνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Τίποτα διάλεξε να συστρατευθεί με τον κύριο Κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΣΥΧΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΘΑΝΕΙ .ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΛΟΓΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ [ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 1974 ]ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΜΟΥΧΛΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΣΙΧΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΗ ΑΡΚΕΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ,.ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ . ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ .ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΝΑΤΣΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΕΡ ΚΑΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ Η ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ.ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΤΟΜΟ Η ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θα συμφωνησω με το αρθρο σας. κι αυτο γατι δεν τρεχει κανενα μαραθωνιο ο σαμαρας. απλα η επιλογη του ως αρχηγου δεν αφορα τιποτα αλλα παρα αυτο που εκπεμπει ... την εντιμη και συναισθηματικη σταση του δια του πολιτικου λογου του αγγιζοντας τον καλασσικο δεξιο νοικοκυρη, σ αντιθεση με τη ντορα που εκπεμπει οτι εκπροσωπει οικονομικες και μονο επιλογες (με 2 λογια οτι σχετιζεται με το ΠΑΡΑ παραοικονομια παραπολιτικη , παραδικαστικο, παραεκκλησιαστικο και γενικα οτι εχει σχεση με την παραΝΟΜΙΑ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΝ οδγηγει στο Σαμαρα φοβουμενος μην και στο μελλον συμβουν με αρχηγο φυσικα τη ντορα εκεινα που συνεβησαν (εννοω οικονομικες αρπαχτες) με τον καραμανλη, που αυτος απλα δεν καταφερε να ελεγξει τα στελεχη εκεινα του κρατικου μηχανισμου , νοοτροπιας μητσοτακικης τωρα ντορικης, ενω με τη ντορα θα γινει οργανωμενη επιθεση στα ταμεια του κρατους αν γινει ποτε πρωθυπουργος. συμπερασματικα την πεταει στην πολιτικη χωματερη γιατι εκει θεωρει πωε ειναι η θεση της ντορας ο μεσος δεξιος νοικοκυρης και οιγενειαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αλλαζονια τιμωρείται καί στην πολιτική.και το κακό ντύσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα κουτσά άλογα (συγγνώμη συμπαθή μου τετράποδα) σαν τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά όσο και να κουτσοτρέξουν δεν έχουν τα ΦΟΝΤΑ να γίνουν καθαρόαιμα ΑΡΑΒΙΚΑ κούρσας.Τον ΑΠΟΣΤΑΤΗ τον πάνε σπρωχτό, οι διαπλεκόμενοι για να έχουν έναν καλό μπάτλερ για "αρχηγό" στη ΝΔ, έναν Αλέκο Τζανετάκο της πολιτικής που μόλις τρώει τη σφαλιάρα τραυλίζει "Τι βαρά ρε"?Ακόμα και αν καταφέρουν να τον εκλέξουν τον ΙΟΥΔΑ Σαμαρά, ο αγώνας μας για να πάρει ΠΟΥΛΟ απο τη ΝΔ θα πρέπει να είναι αδιάκοπος και ανένδοτος!Σ αυτό λοιπόν θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά.Ο αγώνας ξεκινά απο τη Δευτέρα!Αν μεν χάσει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ξεκινά αγώνας καθολικός κατά του ΠΑΣΟΚ για γρήγορη επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία.Στο θλιβερό ενδεχόμενο που επικρατήσουν τα διαπλεκόμενα στο πρόσωπο του ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά,ξεκινάμε ανελέητο αγώνα κατά της αχυρένιας "ηγεσίας" του.
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! Ο Τ Ι ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ! Π Ο Τ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαράς θα κερδίσει έστω και την δεύτερη Κυριακή. Η Ντόρα δυστυχώς έχασε τη μάχη αυτή εξαιτίας των κακών συμβούλων της. Αποδείχθηκαν δολοπλόκοι και μηχανορράφοι μόνο στο "στενό" κομματικό μηχανισμό, δηλαδή σύνεδροι, τοπικές οργανώσεις Α΄ & Β` Αθήνας και ότι προλάβουμεαπό την περιφέρεια.

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΑ!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ -ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ STAGE ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @26 Νοε 2009 10:47:00 πμ

    Σάλτα και γαμήσου, εσύ και η καθαρόαιμη αραβική φοράδα σου, η Ντόρα!!! Είναι εξάλλου γνωστό πως όλοι οι Νεο-Κρητικοί είναι απόγονοι Μαυριτανών αράβων του 8ου αιώνα μΧ, οπότε μιλάμε για την Ντόρα την αραβογενή, την Αλλα(χ)-Ουακμπαρίστρια και όχι για κάποια κατευθείαν απόγονο του Μίνωα, του Ροδάμανθη, των Αχαιών ή των Δωριέων της Κρήτης! Και μη ξεχνάς! Σάλτα και γαμήσου! Θα σου χώσω τον Ψηλορείτη στον κώλο, πέτρα πέτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΑΤΕΣΡΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ν. ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ( ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ )ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΑΚΤΟΣ 2005 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ.
    ΚΑΦΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδια ειτε βγαλετε τον ενα η την αλλη με αποστατες νταραβεριζεστε. οποτε τι βριζετε ο εις τον αλλον. το σιγουρο ειναι οτι πατε προς διαλυση προς λυπη και του ΠΑΣΟΚ γιατι ολα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. οποτε στα τσακιδια ολοι σας.
    οσο για τον Σαμαρα ειναι προδοτης γιατι το θεμα της Μακεδονιας το εκανε γαργαρα για να επανελθη στην ΝΔ ως αρχηγος για να υπακουει στα κελευσματα του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 26 Νοε 2009 1:04:00 μμ
    ------------------------------
    Μα ο μπαμπας της Ντορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ο πρώτος Ανώνυμος 10:47 δεν είναι ο ίδιος ο Επίτιμος ή η Κόρη του, τότε χρειαζόμαστε επειγόντως ψυχιάτρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρομαι που εκνεύρισα ορισμένους οπαδούς του ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΥ Σαμαρά.Να είναι βέβαιοι πως με συνέπεια ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ (όχι μόνος βέβαια,οι δυνάμεις μου είναι πολύ μικρές)μαζί με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, στην αποφράδα περίπτωση που εκλεγεί, να ΠΟΛΕΜΩ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ αυτό ΖΟΜΠΙ, όχι βέβαια γιατί συνδέομαι με τους Μητσοτάκηδες (ή εύκολη καραμέλα των σφουγκοκολάριων του ΠΡΟΔΟΤΗ)αλλά γιατί απλούστατα είναι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    Και τώρα μπορείτε να ουρλιάξετε ξανά!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Antwnh gera ..min akous tipota mas ekfrazeis apolita
    ekfrazeis to gnisio aplo neodhmokrath pou ta teleftea xronia i pasokolatria tou karamanlh kai tis ntoras mas pligose anepanorthota
    Antwnh esena theloume ena gnisio ekfrasth tis ideologias tis laikis deksias kai oxi pasokalatres gliftes
    epishs eisai o monos pou mporeis na plagiokopiseis to patriotiko pasok pou apo xronia exei egkatalipsei to pasok tou simhth

    Antwnare geraaaaaaaaaaaaaa i idees mas exoun dikaiothei se olo to kosmo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Antonh geraaaa.Oi idees mas kyriarxhsane pantou ston kosmo.De blepeis ti perash exei h prodosia kai h lamogia?Tous xairetismous mou ston k.Kokkalh.Apo Deytera pou 8asai arxhgos 8ymise toy pws sas sthri3a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση